همونایی که دو لپی خوردی پرو تازشم مدل پاستیلاش گیلاس بود..شکلات هم همون رنگیا بود که هی دست به دست میچرخید و دعوا بود سرش که بقیش رو کی برداره. کسری میگفت از سمت چپ بردارن که اخرش هر چی باقی موند مال اون بشه و توی پرو که کنارش نشسته بودی
نوش جون پس قرار برگزار کردید وایییی خیلی خوشحالم حالا کی امده ؟؟؟عکساش کو ؟؟؟ خوش گذشت ؟؟
نقل قول: دلشاد
وااااای مامان مریم خونه نو مبارکه
وااااااای بهروز جان ممنون
نقل قول: gilas
ایشالا عروسی گل پسراتو توش جشن بگیری
انشالله خدا از دهنت بشنو
نقل قول: کوروش فسقلی
چه خونه ای چه مامانی چه عروسی چه دومادی خونه نو مبارک
چه ممنون چه متشکر چه مغسی چه شکرا چه ثانکس چه شکریا
نقل قول: sib
مبارکت باشه مامانی
ممنون سانازی انشالله پیراهن سفید عروسی تنت کنی بچه ها در عرض مدت کوتاه سانازی میاد تاپیک ازدواج میزاره
نقل قول: نخبه
همونایی که دو لپی خوردی پرو تازشم مدل پاستیلاش گیلاس بود..شکلات هم همون رنگیا بود که هی دست به دست میچرخید و دعوا بود سرش که بقیش رو کی برداره. کسری میگفت از سمت چپ بردارن که اخرش هر چی باقی موند مال اون بشه و توی پرو که کنارش نشسته بودی
نوش جون خیلی خوشحالم
نقل قول: نخبه
وای مرم از خنده خیلی باحال بود
از خواهر جاسم می پرسند: ۴ تا پستاندار نام ببر میگه خواهرم، مادرم ،زن برادرم، خودمم دارم در میارم
نقل قول: SaMaN TaJ
سلام مامان مریم لایت
قربان وجودت که وجودم زوجودت بوجود آمده مادر
نقل قول: هاچو هاچو
نمیدونم
ای ناقلا
نقل قول: farzane
مامان مریم همیشه توو دلمو تو قلبمی
خیلی لطف داری مهربونم
نقل قول: farzane
مامانی بابت خوراکی های خوشمزه هم مرسی من عاشق شکلاتم میسی میسی مریم جونم جاتون خیلی خیلی خیلی خالی بود
نوش جون همگی خیلی خوشحال شدم شما هم رفتی قرار
نقل قول: hadi04
روزی عقابی خسته داشت پرواز میکرد که ناگهان گنجشک آبادانی میره طرفش میگه کاکا وسعت پر و حال میکنی عقابه میگه بروحوصلت و ندارم گنجشکه بازم پیله میکنه میگه کاکا وسعت باله رو حال میکنی عقابه بازم میگه بروحوصلت و ندارم وگرنه میام یه کاری میکنم پرات بریزه گنجشکه میگه مردی بیا عقابه میره طرف گنجشکه میزنه پراشو میریزه گنجشکه در حال افتادن میگه کاکا هیکل و حال میکنی
از جاسم نوار مغزی می گیرند، می بینند بیست دقیقه اولش خالیه
نقل قول: بندری
خیلی خیلی عزیزی آبجی مریم بیش از اونچه فکر کنی بیشتر بیا سایت دلمون حسابی برات تنگ میشه . خونه نوت مبارک باشه .
لطف داری دادش خسرو در برابر جمله های زیبات عاجزم چه بنویسم .شما هم به اندازه یک برادر خیلی برام عزیز وبزرگواری مهربون
پسر شماره 2 از دانشگاه فارغ التحصیل شد وجشن فارغ التحصیل اشک خوشحالی به چشام جاری کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از او قبولی پسر سومم با بالاترین نمرات وقبولی او در رشته مهندسی معماری در بهترین دانشگاه بریطانیا .دانشگاه ساری یونی ورستی که رتبه سوم در انگلسان دارا میباشد .یک ماه درس شروع کرده وهرروز از طریق اسکایپ با او در تماسم
این هم کارنامه ای درسیش
▧ تصویر در دسترس نیست
خبر سوم ..قبولی پسر ارشدم حسن برای ادامه تحصیلی فوق لیسانس در شته پتروشیمی در اسکاتلند که راهش خیلی دوره لیسانسش مهندس میکانیک الان هم فوق لیسانس در شته مهندسی پتروشیمی را انتخاب کرده .هزینه دانشگاهش کمر شکنه این مدرک مهندسیش ▧ تصویر در دسترس نیست
این کارت ادامه تحصیل فوق لیسانس اسکاتلند ▧ تصویر در دسترس نیست
مامی مریم مهربون حالا کمتر اومدنت موجه شد مامی ماشالله همه اعضای خانواده ته علم و تحصیل رو در آوردن نمایش یا پنهان متنبه صفحه شخصی پسرتون هم سر زدم،ماشالله چقدر به عروستون میاد
مبارک باشه مامان مریم ایشالا همیشه پیروزیشون رو در تموم دوران زندگی ببینید ایشالا عروسی شون رو ببینید بچه هاشون رو ایشالا خیلی خوشحال شدم ایشالا خودتون هم همیشه پیروز و پاینده باشی کار بسیار خوبی کردی که داری تحصیلتون رو ادامه میدی
امروز چهار شنبه 10/10/2012 روز تولد احسان دو تا از برادرش انجا نیستند ودلم نیاامد بدون اونا جشن تولد بگیرم سه روز جشن عقب انداختم قراره یکی از برادرش شنبه از ساری لندن بیاد چشن تولد بگیرم احسان دو سه روز که سرم تق نق میکنه وهی سفارش کیک میده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
هرچی شکلات و خوردنی شما فرستاده بودی رو خوردیم بعد اضافه هاشو من بردم
خیلی حال داد.تو ماشین تا رسیدم خونه همشو خوردم
هاچو هاچو
نمیدونم
garfild
farzane
سلام سلام مامانی مریم جونم مبارکه مبارک باشهههههههههههه مبارکهههههههههههه مامانی مریم عزیزم انشا الله به خوبی خوشی سلامتی باشه مرسی عالی بود خونه ی نو مبارککککککککککککک
اینا هم قابل شمارم نداره
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستمامانی بابت خوراکی های خوشمزه هم مرسی من عاشق شکلاتم میسی میسی مریم جونم جاتون خیلی خیلی خیلی خالی بود
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
خیلی خیلی عزیزی آبجی مریم بیش از اونچه فکر کنی
بیشتر بیا سایت دلمون حسابی برات تنگ میشه . خونه نوت مبارک باشه .
maryamlondon1
نوش جون پس قرار برگزار کردید وایییی خیلی خوشحالم
وااااااای بهروز جان ممنون
انشالله خدا از دهنت بشنو
چه مامانی
چه عروسی
چه دومادی
خونه نو مبارک
چه ممنون
چه متشکر
چه مغسی
چه شکرا
چه ثانکس
چه شکریا
ممنون سانازی انشالله پیراهن سفید عروسی تنت کنی
نوش جون خیلی خوشحالم
قربان وجودت که وجودم زوجودت بوجود آمده مادر
ای ناقلا
خیلی لطف داری مهربونم
مامانی بابت خوراکی های خوشمزه هم مرسی من عاشق شکلاتم میسی میسی مریم جونم جاتون خیلی خیلی خیلی خالی بود
نوش جون همگی خیلی خوشحال شدم شما هم رفتی قرار
روزی عقابی خسته داشت پرواز میکرد که ناگهان گنجشک آبادانی میره طرفش میگه کاکا وسعت پر و حال میکنی عقابه میگه بروحوصلت و ندارم گنجشکه بازم پیله میکنه میگه کاکا وسعت باله رو حال میکنی عقابه بازم میگه بروحوصلت و ندارم وگرنه میام یه کاری میکنم پرات بریزه گنجشکه میگه مردی بیا عقابه میره طرف گنجشکه میزنه پراشو میریزه گنجشکه در حال افتادن میگه کاکا هیکل و حال میکنی
از جاسم نوار مغزی می گیرند، می بینند بیست دقیقه اولش خالیه
خیلی خیلی عزیزی آبجی مریم بیش از اونچه فکر کنی
بیشتر بیا سایت دلمون حسابی برات تنگ میشه . خونه نوت مبارک باشه .
لطف داری دادش خسرو در برابر جمله های زیبات عاجزم چه بنویسم
حورا
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
یخچالم پر کردم از همه چی
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
مهمونهامون .... لطفا با کفش وارد نشین ▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
در سه ماه گذشته چه گذشت ..
پسر شماره 2 از دانشگاه فارغ التحصیل شد وجشن فارغ التحصیل اشک خوشحالی به چشام جاری کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از او قبولی پسر سومم با بالاترین نمرات وقبولی او در رشته مهندسی معماری در بهترین دانشگاه بریطانیا .دانشگاه ساری یونی ورستی که رتبه سوم در انگلسان دارا میباشد .یک ماه درس شروع کرده وهرروز از طریق اسکایپ با او در تماسم
این هم کارنامه ای درسیش
▧ تصویر در دسترس نیست
خبر سوم ..قبولی پسر ارشدم حسن برای ادامه تحصیلی فوق لیسانس در شته پتروشیمی در اسکاتلند که راهش خیلی دوره
این مدرک مهندسیش
▧ تصویر در دسترس نیست
این کارت ادامه تحصیل فوق لیسانس اسکاتلند
▧ تصویر در دسترس نیست
این صفحه شخصیش تو فیس بوک ..
http://www.facebook.com/hassan.jenabi
مامان مریم هم دانش اموز زبان انگلیسی هستند
عکس کارت خیلی زوم کرده چاقلو شدم خود عکاس کالج از من عکس گرفته عکس فوری دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
با امید دیدار تا روزنامه خبری دیگه
هاچو هاچو
ماشالله همه اعضای خانواده ته علم و تحصیل رو در آوردن
نمایش یا پنهان متن
به صفحه شخصی پسرتون هم سر زدم،ماشالله چقدر به عروستون میادhadi04
بندری
ابجی ان شا الله موفقیت هی بیشتر خودتون و خانواده
ماهی
5 تا عروسی اینجا دعوت شیم
این تابلو رو تقدیم می کنم به شما که سنبل یه مادر هستی
maryamlondon1
قربون اون دستای نازنین تو برم
به خاطر همین هم از مدیریت استعفا دادم
چکار کنیم غربت وتنهای وافسردگی
مرسی دادش خسرو انشاالله موفقیت پسرت یاسین اگه اسمش درست گفته باشم
ممنون ماهی جون انشالله موفقیت وسرافرازی پسرت محمد امین
خدا از دهنت بشنو خسته شدم کارهای خونه به گردنم افتاده بعض وقتها فراموش میکنم که یک زن هستم
قربون دست خیلی قشنگه با دیدنش اشک تو چشام جمع شده
maryamlondon1
قربون اون دستای نازنین تو برم
به خاطر همین هم از مدیریت استعفا دادم
چکار کنیم غربت وتنهای وافسردگی
مرسی دادش خسرو انشاالله موفقیت پسرت یاسین اگه اسمش درست گفته باشم
ممنون ماهی جون انشالله موفقیت وسرافرازی پسرت محمد امین
خدا از دهنت بشنو خسته شدم کارهای خونه به گردنم افتاده بعض وقتها فراموش میکنم که یک زن هستم
قربون دست خیلی قشنگه با دیدنش اشک تو چشام جمع شده
maryamlondon1
هاچو هاچو
آخی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
لباس فو تبال بپوش بیا قرمز ابی فرق نداره ما تو خونه هوادار دو تیم هستیم
ممنون امین جون
امروز 13/10/2012 بلاخره چشن تولد احسان برگزار کردیم
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست