آقا از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون ، چند وقته ذهنم سخت مشغوله (حالا نه به اين سختي) كه معني و مفهوم بعضي از اين آيدي ها و آواتارها چيه كه كاربران ازشون استفاده مي كنند و يا چه دليلي داره كه اين آيدي يا اين آواتار يا آواتارهاي قبليشون رو مورد استفاده قرار ميدن. لذا ضمن تشكر از همه كاربران فعال و نيمه فعال از عموم كاربران عزيز دعوت ميشود با رعايت نظم و بدون اينكه صف رو به هم بزنند ، تشريف بيارن جلو و براي بقيه توضيح بدند . تا يه وقت دنيا تموم نشه و خداي نكرده ما نادان از دنيا بريم . اگر هم خواستين نگين مديونيش پاي خودتون
اره بابا دیگه منم حفظم که گیلاسی تو یه سایت دیگه چت میکرده خواهرش میگه بیا اسمت رو بزار گیلاس واسه همین از اون روز هر سایتی که میره گیلاس میشه منم که گفتم گیلاسی بیا تعریف کن من چرا نخبه ام
شیطنت و سرک کشیدن، لازمۀ بچه مثبت بودنه بچه که شیطون نباشه سالم نیست (منظورم از بچه اینجا کودک درون است )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمیخواستم بگم ولی گویا بخشنامه اومده نمیشه پیچوند هاچو هاچو اسمی بود که یه مدت داییم روی نوه اش گذاشته بود دیگه این که معنیش چیه رو باید از خودش بپرسی... آواتارام هم که اکثرا عکس بچه هاست به علت علاقه من به این موجودات پاک و دوست داشتنی هستش نمایش یا پنهان متنکاش این تاپیک رو قبل این که مشرف بشی کربلا میذاشتی تا اونجا ملائک ازت میپرسیدن این اسمای مسخره چیه نام میبری یک جوابی داشتی بهشون بدی و اونطور ریسه نمیرفتن از خنده
اقا جون اول توضيح در مورد اواتار خودت ميدادى كه چرا اين آمارش اينقدر سقوط كرده؟!!
من هم mz56mz ( محمود متولد 1356 و z رو با خودم همراهى ميكنم نمایش یا پنهان متن نام همسرم زهرا ) اواتارم كه همه ميدونند هم ساده اگر نميدونى برو خاطراتش رو بخون توى همين سايت هست
تاپیکت خیلی تکراریه سیب سیبه دیگه.خوشم اومد گذاشتم.دلم خواست آواتارم همیشه یه چیزی میزارم که با روحیم سازگار باشه یا وجه اشتراکی داشته باشه.این آخریه رو هم چون موهامو همین مدلی کوتاه کرده بودم گذاشتم
منم برا اينكه بخوام جنوبي بودن خودمو با اسمم برسونم هميشه و همه جا با اين اسم بندري ثبت نام مي كنم حتي توي ايميلم هم همينه . آوتارمم هر چي خوشم بياد ميزارم . يا بچه يا سمبلي از جنوب
آقا من نوبتمو میدم به نفر بعدی یعنی یک همچین آدم با ایثارگری هستم من
حالا چون خیلی اصرار دارید میگم هول نده اقا... نوبت به همه میرسه
داداش ، من چندین بار توضیح دادم که اخرین بارش هم توی تاپیک صندلی داغم... اواتارم که قبلا یک تاپیک مفصل گذاشتم راجعبهش که متاسفانه به ملکوت اعلی پیوست ، اگرم کسی مشتاق بود میتونه یه سرچی بزنه توی نت اونوقت برای اوتارم هم فکر میکنم من و هاشم جومونگ تنها کسی هستم که اواتارم از اول یکی بوده شکل اواتارم هم خودش بیانگر خیلی چیزاست.... ابر...پائیز... رنگین کمان...دور دست... اسمان.. زمین و....
دلم نیومد جوک یادم بیاد و تعریفش نکنم یه بار چند نفر توی صف نونوایی ایستاده بودن، یارو میگه اقا تا اون ستونه بیشتر نون گیرتون نمیاد بقیه نایستن یارو میگه اقا قربون دستت جمع و جور تر وایسید تا به ما هم برسه
من وقتی خواستم عضو سایت بشم اسم حقیقیم نوشتم که عضویت من قبول نکرد که بلاخره نام خودم وکشور که ساکنش هستم نوشتم وشماره یک هم گذشتم تا محکم کاری کنم اوتارم هم قبلا با عکس هنر پیشه های ترکیه بود چون عاشق سریالهای ترکی هستم که بعد به علتهای گوناگون ومحرمانه اوتارم عوض کردم به عکس های بچه ها عکس های بامزه پسرم احسان میزارم . وبعض مواقع عکسها ی با مزه کودکان .این اوتار جدید پیر زن هم به خاطر اعیاد سال نو میلادی گذشتم
arash52
اگر هم خواستين نگين مديونيش پاي خودتون
gilas
شونصد دفعه گفتم بابا
نخبه
شونصد دفعه گفتم بابا
اره بابا دیگه منم حفظم که گیلاسی تو یه سایت دیگه چت میکرده خواهرش میگه بیا اسمت رو بزار گیلاس واسه همین از اون روز هر سایتی که میره گیلاس میشه
منم که گفتم گیلاسی بیا تعریف کن من چرا نخبه ام
arash52
ميدونم . ولي بخشنامه اومده ، همه بايد توضيح بدن
بچه مثبت
بچه که شیطون نباشه سالم نیست (منظورم از بچه اینجا کودک درون است
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
هاچو هاچو اسمی بود که یه مدت داییم روی نوه اش گذاشته بود
آواتارام هم که اکثرا عکس بچه هاست به علت علاقه من به این موجودات پاک و دوست داشتنی هستش
نمایش یا پنهان متن
کاش این تاپیک رو قبل این که مشرف بشی کربلا میذاشتی تا اونجا ملائک ازت میپرسیدن این اسمای مسخره چیه نام میبری یک جوابی داشتی بهشون بدیدلشاد
mz56mz
من هم mz56mz ( محمود متولد 1356 و z رو با خودم همراهى ميكنم
نمایش یا پنهان متن
نام همسرم زهرااواتارم كه همه ميدونند هم ساده اگر نميدونى برو خاطراتش رو بخون توى همين سايت هست
gilas
آورین
آدم باهوش و همچی دان که قبل از همه ، همه چیز را میداند نام خود نخبه میگذارد
کپی از پست شماره 2
sib
سیب سیبه دیگه.خوشم اومد گذاشتم.دلم خواست
آواتارم همیشه یه چیزی میزارم که با روحیم سازگار باشه یا وجه اشتراکی داشته باشه.این آخریه رو هم چون موهامو همین مدلی کوتاه کرده بودم گذاشتم
بندری
mahsa joon
خب اسممو دوست دارم.
مرسي تاپيكت جالب بود چون منم كنجكاو بودم بدونم.
كارت درسته.
Kishe Mehr
حالا چون خیلی اصرار دارید میگم
داداش ، من چندین بار توضیح دادم که
اونوقت برای اوتارم هم فکر میکنم من و هاشم جومونگ تنها کسی هستم که اواتارم از اول یکی بوده
Kishe Mehr
maryamlondon1
ژنرال
در مورد اواتار هم، حقیقتش درخواست جورج کلونی بود
jaj
نخبه
نام کاربریتون رو که بزنید تو قسمت پروفایل میتونید عوضش کنید
پری سا
خوب نام کاربریم که اسم خودمه .درباره اواتارم سعی میکنم احساس و روحیم را نشون بده
levrone
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→