₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » @چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » @چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@
1 2 3

بدون عکس

@چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@

3447 بازدید، 53 پست، نویسنده: arash52

• arash52

آقا از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون ، چند وقته ذهنم سخت مشغوله (حالا نه به اين سختي) كه معني و مفهوم بعضي از اين آيدي ها و آواتارها چيه كه كاربران ازشون استفاده مي كنند و يا چه دليلي داره كه اين آيدي يا اين آواتار يا آواتارهاي قبليشون رو مورد استفاده قرار ميدن. لذا ضمن تشكر از همه كاربران فعال و نيمه فعال از عموم كاربران عزيز دعوت ميشود با رعايت نظم و بدون اينكه صف رو به هم بزنند ، تشريف بيارن جلو و براي بقيه توضيح بدند . تا يه وقت دنيا تموم نشه و خداي نكرده ما نادان از دنيا بريم .
    اگر هم خواستين نگين مديونيش پاي خودتون :4:

25 سپاس: gilas، نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، mz56mz، sib، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، levrone، Ahora Quien، ماهی، مستانه، حورا، garfild، ژنرال، mahsa joon، تن

• gilas

بازم توضیح بدم یعنی :4:

شونصد دفعه گفتم بابا :10:

12 سپاس: arash52، هاچو هاچو، mz56mz، بندری، maryamlondon1، sib، حورا، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• نخبه

نقل قول: gilas
    بازم توضیح بدم یعنی

شونصد دفعه گفتم بابا

اره بابا دیگه منم حفظم که گیلاسی تو یه سایت دیگه چت میکرده خواهرش میگه بیا اسمت رو بزار گیلاس واسه همین از اون روز هر سایتی که میره گیلاس میشه :4:
    منم که گفتم گیلاسی بیا تعریف کن من چرا نخبه ام:23:

16 سپاس: arash52، هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، gilas، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، حورا، garfild، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• arash52

نقل قول: gilas
    بازم توضیح بدم یعنی

ميدونم . ولي بخشنامه اومده ، همه بايد توضيح بدن :4:

15 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، mz56mz، gilas، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، حورا، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• بچه مثبت

نقل قول: arash52
    چرا اين آيدي ؟
    مثبت بودن چرا نداره :4:

چرا اين آواتار؟
    شیطنت و سرک کشیدن، لازمۀ بچه مثبت بودنه :83:
    بچه که شیطون نباشه سالم نیست (منظورم از بچه اینجا کودک درون است :4:)

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    17 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، gilas، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، نخبه، حورا، arash52، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• هاچو هاچو

:4: نمیخواستم بگم ولی گویا بخشنامه اومده نمیشه پیچوند :4:
    هاچو هاچو اسمی بود که یه مدت داییم روی نوه اش گذاشته بود :4:دیگه این که معنیش چیه رو باید از خودش بپرسی...
    آواتارام هم که اکثرا عکس بچه هاست به علت علاقه من به این موجودات پاک و دوست داشتنی هستش :4:

نمایش یا پنهان متنکاش این تاپیک رو قبل این که مشرف بشی کربلا میذاشتی تا اونجا ملائک ازت میپرسیدن این اسمای مسخره چیه نام میبری یک جوابی داشتی بهشون بدی :4: و اونطور ریسه نمیرفتن از خنده :4:

17 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، gilas، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، نخبه، حورا، arash52، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• دلشاد

خوووو مگه دلت نمیاد دلمون الکی شاد باشه بعدشم این اسمو خودت برام انتخاب کردی :1:
    18 سپاس: gilas، بچه مثبت، mz56mz، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، نخبه، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، mahsa joon، ژنرال، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• mz56mz

اقا جون اول توضيح در مورد اواتار خودت ميدادى كه چرا اين آمارش اينقدر سقوط كرده؟!!

من هم mz56mz ( محمود متولد 1356 و z رو با خودم همراهى ميكنم :4:
    نمایش یا پنهان متن نام همسرم زهرا
    )
    اواتارم كه همه ميدونند هم ساده اگر نميدونى برو خاطراتش رو بخون توى همين سايت هست :15:

18 سپاس: بچه مثبت، gilas، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، mojde، sib، نخبه، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• gilas

نقل قول: نخبه
    اره بابا دیگه منم حفظم که گیلاسی تو یه سایت دیگه چت میکرده خواهرش میگه بیا اسمت رو بزار گیلاس واسه همین از اون روز هر سایتی که میره گیلاس میشه

آورین :4:

منم که گفتم گیلاسی بیا تعریف کن من چرا نخبه ام

آدم باهوش و همچی دان که قبل از همه ، همه چیز را میداند نام خود نخبه میگذارد :4:

ميدونم . ولي بخشنامه اومده ، همه بايد توضيح بدن

کپی از پست شماره 2 :4:

گیلاسی تو یه سایت دیگه چت میکرده خواهرش میگه بیا اسمت رو بزار گیلاس واسه همین از اون روز هر سایتی که میره گیلاس میشه

:4:

16 سپاس: نخبه، بچه مثبت، mz56mz، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• sib

تاپیکت خیلی تکراریه:4:
    سیب سیبه دیگه.خوشم اومد گذاشتم.دلم خواست:4:
    آواتارم همیشه یه چیزی میزارم که با روحیم سازگار باشه یا وجه اشتراکی داشته باشه.این آخریه رو هم چون موهامو همین مدلی کوتاه کرده بودم گذاشتم :23:

16 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، بندری، maryamlondon1، Kishe Mehr، نخبه، gilas، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، KuRoSh

• بندری

منم برا اينكه بخوام جنوبي بودن خودمو با اسمم برسونم هميشه و همه جا با اين اسم بندري ثبت نام مي كنم حتي توي ايميلم هم همينه . آوتارمم هر چي خوشم بياد ميزارم . يا بچه يا سمبلي از جنوب :46: :4:
    16 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، mahsa joon، maryamlondon1، Kishe Mehr، sib، نخبه، gilas، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• mahsa joon

آرش جان كاربريه من كه معلومه مهسا اسمه خودمه.

خب اسممو دوست دارم. 256

مرسي تاپيكت جالب بود چون منم كنجكاو بودم بدونم.
    كارت درسته. 280

15 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، نخبه، gilas، بندری، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• Kishe Mehr

آقا من نوبتمو میدم به نفر بعدی :15: یعنی یک همچین آدم با ایثارگری هستم من :4:

حالا چون خیلی اصرار دارید میگم :51: هول نده اقا... نوبت به همه میرسه :4:

داداش ، من چندین بار توضیح دادم که :10: اخرین بارش هم توی تاپیک صندلی داغم... اواتارم که قبلا یک تاپیک مفصل گذاشتم راجعبهش که متاسفانه به ملکوت اعلی پیوست :2: ، اگرم کسی مشتاق بود میتونه یه سرچی بزنه توی نت :4:
    اونوقت برای اوتارم هم فکر میکنم من و هاشم جومونگ تنها کسی هستم که اواتارم از اول یکی بوده :10: شکل اواتارم هم خودش بیانگر خیلی چیزاست.... ابر...پائیز... رنگین کمان...دور دست... اسمان.. زمین و.... :65:

14 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، نخبه، gilas، بندری، حورا، arash52، هاچو هاچو، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، KuRoSh

• Kishe Mehr

دلم نیومد جوک یادم بیاد و تعریفش نکنم :23: یه بار چند نفر توی صف نونوایی ایستاده بودن، یارو میگه اقا تا اون ستونه بیشتر نون گیرتون نمیاد بقیه نایستن :4: یارو میگه اقا قربون دستت جمع و جور تر وایسید تا به ما هم برسه :74:
    13 سپاس: mz56mz، sib، نخبه، gilas، بندری، حورا، arash52، هاچو هاچو، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• maryamlondon1

من وقتی خواستم عضو سایت بشم اسم حقیقیم نوشتم که عضویت من قبول نکرد که بلاخره نام خودم وکشور که ساکنش هستم نوشتم وشماره یک هم گذشتم تا محکم کاری کنم :4: اوتارم هم قبلا با عکس هنر پیشه های ترکیه بود چون عاشق سریالهای ترکی هستم :8: که بعد به علتهای گوناگون ومحرمانه :34: اوتارم عوض کردم به عکس های بچه ها عکس های بامزه پسرم احسان میزارم . وبعض مواقع عکسها ی با مزه کودکان .این اوتار جدید پیر زن هم به خاطر اعیاد سال نو میلادی گذشتم :4:
    16 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، نخبه، gilas، بندری، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• ژنرال

هیچ کدوم از اسمهایی که انتخاب کردم دلیل خاصی نداره.

در مورد اواتار هم، حقیقتش درخواست جورج کلونی بود :4:

16 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، نخبه، gilas، بندری، maryamlondon1، حورا، arash52، هاچو هاچو، garfild، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• 16 سپاس: نخبه، gilas، بچه مثبت، بندری، maryamlondon1، حورا، mz56mz، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• نخبه

نقل قول: jaj
    دفعه اول که عضو شدم گذاشتم دیگه یادم رفت کجا بود که عوضش کنم

نام کاربریتون رو که بزنید تو قسمت پروفایل میتونید عوضش کنید

13 سپاس: gilas، بچه مثبت، بندری، maryamlondon1، حورا، mz56mz، arash52، هاچو هاچو، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• پری سا

سلام منم اومدم جواب بدم
    خوب نام کاربریم که اسم خودمه .درباره اواتارم سعی میکنم احساس و روحیم را نشون بده

17 سپاس: بچه مثبت، بندری، نخبه، maryamlondon1، ماهی، حورا، gilas، mz56mz، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• levrone

لورون بت ورزشی منه.
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، نخبه، maryamlondon1، ماهی، حورا، gilas، mz56mz، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: