ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معرفی کاربر اکتیو هفته (هر هفته در همین تاپیک)
jaj
بچه مثبت
آفرین کمال
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
بچه مثبت,
دستتون درد نکنه
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته به شرح زیر می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 41 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : 313-KaMiKaZe ( کمال) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 30 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : lion1360 ( هاشم ) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 24 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : hadi04 ( هادی) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 20 امتیاز جایزه مبارکه
نفر پنجم : soheyla ( سهیلا)ی عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 20 امتیاز جایزه مبارکه
بچه مثبت
آفرین به کوروش
امتیازها واریز شد
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته به شرح زیر می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 27 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : lion1360 ( هاشم ) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 22 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : AVINAR ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 13 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : hadi04 ( هادی) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 12 امتیاز جایزه مبارکه
نفر پنجم : مستانه ی عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 12 امتیاز جایزه مبارکه
zrnznn
به جون خودم من امتیاز دارم تو کاربرهای اکتیو
jaj
zrnznn
مال این هفته هنوز اعلام نشده
آهان اوکی....اخه نیست مثبت هامو میخوره
Kishe Mehr
به جون خودم چقذه حال میده اذیتت کرد
مال این هفته هنوز اعلام نشده
داداش میذاشتی یه مقدار اذیتش بکنیم
جلال جان شما جزو کاربران ِ سوپر اکتیو هستی
zrnznn
یعنی از من معصوم تر پیدا نکردی که اذیتش کنی؟!
از وقتی که امتیاز هام بالا رفت و هی شب ها خواب نداشتم و منتظر بودم بیاییی این کاربر های برتر رو معرفی کنی و من امتیاز بگیرم........هی شب ها خواب امتیاز هامو میدیم
بچه مثبت
آفرین به کوروش
امتیازها واریز شد
zrnznn
ایا امکان داره درصد فعالیت کاربر های اکتیو از مثلاً 200 باشه! یا 150!؟...یا نه اصلا از 129؟!
(میگم باز خوب شد آقا کیش مهر گفت از 100 درنظر گرفته وگرنه من بایستی کلی فکر کنم تا بهفمم درصد مثلاً از 184.5 نباشه
نمایش یا پنهان متن
من نمیدونم چرا فرهنگستان کیش مهر رسیدگی نمیکننن به این غلط غلوط هاااااااااااااااااا▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 37 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : zrnznn ( خانوم دکتر-مهندس) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه
نفر سوم : garfild ( مرتضای) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 10 امتیاز جایزه مبارکه
jaj
بچه مثبت
آفرین به کوروش
امتیازها واریز شد
aac198000
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 46 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : مستانه ( مریم) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 32 امتیاز جایزه
نفر سوم : hadi04 ( آرسام) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 12 امتیاز جایزه مبارکه
نفر چهارم : mojde ( مژده)ی عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 10 امتیاز جایزه مبارکه
jaj
بچه مثبت
تبریک به فعالان
امتیازها واریز شد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→