ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معرفی کاربر اکتیو هفته (هر هفته در همین تاپیک)
مستانه
اینا چیه بچه ها؟!
jaj
مستانه
بوفی به چه درد می خوره؟
بعد اینکه نوشتین 6 تاپیک در روز ، مگه قبلاً نمی تونستم بذارم؟ یادمه قبلاً هم میذاشتم ولی از امتیازام کم می شد.
ببین راستی من می خوام تاپیک بذارم نمی تونم
چند روزه دارم تلاش میکنم، نمیشه
مشکلم تو آپلود کردن فیلمه، وقتی لود میشه پخش نمیکنه
چکار کنم؟
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته به شرح زیر می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 26 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : lion1360 ( هاشم) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 11 امتیاز جایزه
بچه مثبت
کوروش
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
Kishe Mehr
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته به شرح زیر می باشد :
طبق قرار؛
نفر اول : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 43 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : pAshMak ( pAshMak ) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 28 امتیاز جایزه
نفر سوم : مستانه ( مریم) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 22 امتیاز جایزه
نفر چهارم : ( Holtek) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 16 امتیاز جایزه مبارکه
نفر پنحم : hadi04 ( آرسام) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 14 امتیاز جایزه مبارکه
Holtek
آقا مجتبي دستت درد نكنه و مرسي و مبارك من و آرسام و مستانه و پشمك و كوروش باشه و دست همه بازديد كننده ها درد نكنه
pAshMak
مرسی مجتبی .تبریک به همه بچه های فعال
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
من نسبت به این موضوع شاکی ام مجتبی
همه رو با اسم کوچیک زدی داش رضا یادت رفت
Holtek
اتفاقا خودم خواستم اينو بگم ولي گفتم ريا ميشه ، بعدشم گفتم حتما مجتبي ميدونه كه من مي خوام گمنام زندگي گنم برا همين نزده
pAshMak
خب منم با اسم کوچیک نیستم جلال
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
خب حتما شمام مي خواين گمنام زندگي كنين مثل من
zrnznn
چرا نسبت به این موضوع شاکی نیستی؟!
نفر دوم : zrnznn ( خانوم دکتر-مهندس) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه
نفر سوم : garfild ( مرتضای) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 10 امتیاز جایزه مبارکه
آقا کوروش و مرتضی رو کلی با شکلک تشویق کرد! ولی منو نه
اینطوری شد که منم ابسرده شدم
zrnznn
چرا نسبت به این موضوع شاکی نیستی؟!
نفر دوم : zrnznn ( خانوم دکتر-مهندس) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه
نفر سوم : garfild ( مرتضای) عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 10 امتیاز جایزه مبارکه
آقا کوروش و مرتضی رو کلی با شکلک تشویق کرد! ولی منو نه
اینطوری شد که منم ابسرده شدم
pAshMak
آره فکرخوبیه.اینجوری بهتره
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
اینطوری شد که منم ابسره شدم و دیگه فعال نشدم
يكي رو هم ميشناختم اينوري شده بود رفت خودشو حلق آويز كرد
اوووو وه كي بره حالا اينهمه تاپيك ارسامو بگرده تا اسمتو پيدا كنه ، از بس با شيرازيا نشست برخواست كرديم رومون اثر گذاشته
zrnznn
من کلاً با همه عالم و ادم فرق دارم
Holtek
پيداش كردم ، عجب اسم سختي داري ف ولي قشنگه
jaj
خوب شما هم بگو از این به بعد اسم کوچیکتو میگه
نمایش یا پنهان متن
اسمت پنج حرفی نیست با شروع فاآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→