diver20, ببخش که دیر دیدم پستت رو بنهام جان من باید از شما تشکر کنم. بدون زحمات شما عزیزانی که مرتب می آیید و فعالیت دارید، بهترین سایت دنیا هم داشته باشی هیچ ارزشی نداره. من همیشه قدردان و سپاسگزار مدیران زحمتکش سایت و کاربران فعال و با انگیزه بوف بوفی هستم. ممنون از پیام محبت آمیزت --------
دوستان از میان انبوه پیامها و پیشنهادهای سازنده شما، یک ماده یا بند جدید به قانون انتخاب کاربر اکتیو هفته اضافه خواهد شد که پس از جمع بندی و آماده سازی، خیلی زود به حضورتون اعلام خواهد شد.
به علت برخوردار بودن شانس بیشتر نفر برنده هر هفته در هفته بعد (به علت امکان ارسال تعداد تاپیک دوبله) لذا بر آن شدیم تا چنانچه برنده هفته قبل در هفته جاری نیز به مقام نخست رسید، نفر دوم نیز به دریافت امتیاز و حق ارسال دو برابر در هفته بعد نائل گردد.
توضیح ساده تر با مثال: یعنی مثلا بهنام جان اگر این هفته هم نفر اول بشَد که حتما میشَد، این هفته دو نفر برنده خواهیم داشت که احتمالا کورش جان خواهد بود.
و هفته بعد، اگر کورش جان و بهنام جان صدر جدول رو کماکان در اختیار داشته باشند، نفر سوم نیز به عنوان برنده خواهیم داشت و-! و این روند تا زمانی که یکی از کاربران اکتیو هفته گذشته دست از فعالیت خود بر ندارند و صدر جدول را از دست ندهند یا 5 هفته متوالی از قرار گرفتن آنها در صدر جدول نگذشته باشد، ادامه خواهد داشت.
محدودیتی که برای تعداد نفرات این گروه اکتیو می توانیم در نظر بگیریم فعلا 5 نفر می باشد. که البته ممکن است تغییر بنماید.
* همانطور که در عنوان تاپیک مشاهده می کنید این طرح به دلیل تازه بودن دوره آزمایشی خود را سپری می کند و تا رسیدن به یک برنامه ایده آل ممکن است تغییراتی پیدا نماید. و هدف آن عموما تشویق کاربران سایت به فعالیت سازنده تر و کاربر پسند تر و همچنین قدردانی از تلاش این عزیزان است.
به یکی از مدیران دوست داشتنی جهت همکاری در این بخش نیازمند هستم. شرایط همکاری: تهیه و بروز رسانی آمار کاربران اکتیو و همچنین ذخیره نمودن جدول هفتگی حوالی نیمه شب جمعه هر هفته حقوق: sopimuksen mukaan
خیلی هم خوبه سپاسگزاریــــــــــــم از تو مدیر جون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Oikeudet Maksu näytteilleasettajia on 15 boffi kuukaudessa گوگل درست نوشته؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Oikeudet Maksu näytteilleasettajia on 15 boffi kuukaudessa گوگل درست نوشته؟
اون näytteilleasettajia رو تا حالا نشنیده بودم خودمم.. منظورت حقوق غرفه داران بود؟ نه این غلط نوشته این ترجمه "حق و حقوق" قانونیه oikeudet حقوق میشه palkka
نقل قول: بهونه
Olen halukas tekemään Mutta parempaa palkkaa
باشه وحید جان ممنون پس لطف می کنی از همین هفته شروع کنی؟ بابت حقوق بیشتر هم چشم. امین جون دست و دل بازه در این زمینه
شهلا, چوبکاری نفرمایید دیگه.. شما در لیست محبوبترین کاربران قرار دارین
همونطور که در جدول بالا هم مشاهده می کنید بهنام عزیز به عنوان اکتیو ترین کاربر هفته انتخاب شدند. از زحمات ایشون به خاطر تاپیکهای بسیار خوبشون بسیار ممنونیم.
نفر دوم کورش جان هستند که هفته آینده حق دارند از دو برابر حق ارسال تاپیک یعنی 6 تاپیک در روز استفاده کنند. 20 بوفی به عنوان قدردانی به کورش جان و 89 بوفی به بهنام جان تعلق میگیرد.
علیرضا, به نظرم اولویت با کسانی باشه که غرفه یا مسئولیت ویژه ای ندارن! اگر داوطلبی نبود، وحید عزیز مسئولیتش رو قبول کنه. در زمینه پالکا هم دوشواری نداریم
مبارک باد بر بهنام و کوروش عزیز
کاربر اکتیو هفته و دوشواری! اصلاً دوشواری چیه؟ اونو اول به من نشان بده تا یک سال دیگه همین موقع اگه کسی تونست بیاد کاربر اکتیو سایت بشه این گوی و اینم میدان
KuRoSh
ژنرال
m3hrdad
arash52
مباركت باشه
zrnznn
بهونه
مبارک باشه بهنام
ماهی
علیرضا
ببخش که دیر دیدم پستت رو بنهام جان
من باید از شما تشکر کنم. بدون زحمات شما عزیزانی که مرتب می آیید و فعالیت دارید، بهترین سایت دنیا هم داشته باشی هیچ ارزشی نداره.
من همیشه قدردان و سپاسگزار مدیران زحمتکش سایت و کاربران فعال و با انگیزه بوف بوفی هستم.
ممنون از پیام محبت آمیزت
--------
دوستان از میان انبوه پیامها و پیشنهادهای سازنده شما، یک ماده یا بند جدید به قانون انتخاب کاربر اکتیو هفته اضافه خواهد شد که پس از جمع بندی و آماده سازی، خیلی زود به حضورتون اعلام خواهد شد.
علیرضا
توضیح ساده تر با مثال:
یعنی مثلا بهنام جان اگر این هفته هم نفر اول بشَد که حتما میشَد، این هفته دو نفر برنده خواهیم داشت که احتمالا کورش جان خواهد بود.
و هفته بعد، اگر کورش جان و بهنام جان صدر جدول رو کماکان در اختیار داشته باشند، نفر سوم نیز به عنوان برنده خواهیم داشت و-!
و این روند تا زمانی که یکی از کاربران اکتیو هفته گذشته دست از فعالیت خود بر ندارند و صدر جدول را از دست ندهند یا 5 هفته متوالی از قرار گرفتن آنها در صدر جدول نگذشته باشد، ادامه خواهد داشت.
محدودیتی که برای تعداد نفرات این گروه اکتیو می توانیم در نظر بگیریم فعلا 5 نفر می باشد. که البته ممکن است تغییر بنماید.
* همانطور که در عنوان تاپیک مشاهده می کنید این طرح به دلیل تازه بودن دوره آزمایشی خود را سپری می کند و تا رسیدن به یک برنامه ایده آل ممکن است تغییراتی پیدا نماید. و هدف آن عموما تشویق کاربران سایت به فعالیت سازنده تر و کاربر پسند تر و همچنین قدردانی از تلاش این عزیزان است.
علیرضا
شرایط همکاری: تهیه و بروز رسانی آمار کاربران اکتیو و همچنین ذخیره نمودن جدول هفتگی حوالی نیمه شب جمعه هر هفته
حقوق: sopimuksen mukaan
بچه مثبت
سپاسگزاریــــــــــــم از تو مدیر جون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
گوگل درست نوشته؟
بهونه
Olen halukas tekemään
Mutta parempaa palkkaa
شهلا
تشکر از برنامه جدیدتون
علیرضا خان برای عقب مانده ها یی مثل من هم فکری کنید که اصلا توی هیچ لیستی نیستم
شاید از حالت افسردگی تبدیل به اکتیو شوم
علیرضا
گوگل درست نوشته؟
منظورت حقوق غرفه داران بود؟ نه این غلط نوشته این ترجمه "حق و حقوق" قانونیه oikeudet
حقوق میشه palkka
Mutta parempaa palkkaa
باشه وحید جان ممنون
پس لطف می کنی از همین هفته شروع کنی؟
بابت حقوق بیشتر هم چشم. امین جون دست و دل بازه در این زمینه
شهلا,
چوبکاری نفرمایید دیگه..
شما در لیست محبوبترین کاربران قرار دارین
علیرضا
همونطور که در جدول بالا هم مشاهده می کنید بهنام عزیز به عنوان اکتیو ترین کاربر هفته انتخاب شدند. از زحمات ایشون به خاطر تاپیکهای بسیار خوبشون بسیار ممنونیم.
نفر دوم کورش جان هستند که هفته آینده حق دارند از دو برابر حق ارسال تاپیک یعنی 6 تاپیک در روز استفاده کنند.
20 بوفی به عنوان قدردانی به کورش جان و 89 بوفی به بهنام جان تعلق میگیرد.
بهونه
پس لطف می کنی از همین هفته شروع کنی؟
بابت حقوق بیشتر هم چشم. امین جون دست و دل بازه در این زمینه
راستش صحبت شد با امین گفتند که میخوان تقسیم کار بشه با بقیه که منم گفتم باشه
بچه مثبت
به نظرم اولویت با کسانی باشه که غرفه یا مسئولیت ویژه ای ندارن! اگر داوطلبی نبود، وحید عزیز مسئولیتش رو قبول کنه. در زمینه پالکا هم دوشواری نداریم
مبارک باد بر بهنام و کوروش عزیز
ژنرال
diver20
کاربر اکتیو هفته و دوشواری! اصلاً دوشواری چیه؟ اونو اول به من نشان بده
تا یک سال دیگه همین موقع اگه کسی تونست بیاد کاربر اکتیو سایت بشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→