₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑

637 بازدید، 75 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

پیله ی خیالی خود را می گشایم
    و به این جمله می اندیشم
    و دستان خود را غرق در وجود پاکی ها می سازم
    و زشتی ها را بدرود می گویم
    آری امروز روز آغاز شادیهاست
    روزی که دوباره بعد از سالها دوباره متولد میشود

به تولد بوف دوستداشتنی‌مون نزدیک میشویم. ضمن تبریک این میلاد فرخنده با مسابقه پازل در خدمت شما هستیم. در ابتدا از زحمات مجید عزیز (MAJID ART) برای تهیه نرم افزار مربوط به پازلها صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم. :39:

تصویر در دسترس نیست

3تا پازل در نظر گرفتیم که متشکل از عکسهای [پازل 1: آفتاب پرست (کمی دشوار) ، پازل 2: الاغ (متوسط) و پازل 3: سنجاب (آسون)] است.
    در هرکدام ازپازل ها بعد از اینکه شرکت کننده بازی را با موفقیت تمام کرد، حروف رمز ظاهر می شود که شرکت کننده باید هر 3 تا پازل را تمام و کلید واژه ها را کنار هم گذاشته و (رمز مسابقه) را پیدا کند
    و با پیغام خصوصی برای مسئول مسابقه ارسال نماید.

مسئولین مسابقه : ساناز (sib) و بهروز (دلشاد) میباشند

تصویر در دسترس نیست

فایل ها موجود برای دانلود به صورت زیپ شده میباشد و هر فایل شامل یک پازل است

هر پازل شامل یک تصویر جداگونه می باشد و تعداد تیکه ها و شمارش معکوس (تایم بازی ) با هم متفاوت است

محل قرار گیری و زوایای هر تیکه در هر بازی متفاوت است و تیکه ها هم جهت با تصویر اصلی نیستن و باید هر کدام را در جهت صحیح چرخاند

برای چرخاندن هر تیکه روی آن " کلیک راست " شود

توسط دراک کردن ماوس میتوانید مجموعه ای از تیکه ها را با هم انتخاب و به محل دیگری منتقل کنید

بازی از قابلیت Load و save بر خوردار است و شرکت کننده میتواند بازی را با زمان باقی مانده سیو ، و از همان جا دوباره در زمان دیگری لود کند

قسمتی برای دسترسی مستقیم به سایت تعبیه شده

گزینه Help Hint برای راهنمایی جزئی ،چند تیکه را روشن و خاموش میکند

و آخرین قسمت هم Take Screen shot صرفا برای شرکت کننده است که میتواند به دلخواه خود از محیط بازی تصویری در سیستم خودش ذخیره کند ! ( این عمل بعد از بستن بازی هم به وجود می آید )

تصویر در دسترس نیست

برای دیدن جوایز مسابقه و یا شرکت در سایر مسابقات بر روی تصویر زیر کلیک نمایید:

25 سپاس: بچه مثبت، garfild، arash52، حورا، بهونه، KuRoSh، ژنرال، gilas، ماهی، علیرضا، نخبه، zrnznn، mz56mz، MAJID ART، هاچو هاچو، mahsa joon، diver20، بندری، sib، hossei

• garfild

آخه چرا الان از این مسابقه ها گذاشتین :2:

نمایش یا پنهان متن
    اگه باز مرخصی بدن میام شرکت میکنم :4:

10 سپاس: حورا، دلشاد، بچه مثبت، gilas، ژنرال، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، hosseinhn82

• حورا

مرسی بهروز خان خیلی جالبه خسته نباشید :46:
    11 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، gilas، بهونه، ژنرال، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• ژنرال

:24: فسفور بسوزانید جایزه بگیرید :24:
    11 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، gilas، بهونه، حورا، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• بچه مثبت

خودم همشو حل میکنم 351
    برمیگردم :bachemosbat:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: gilas، بهونه، حورا، ژنرال، دلشاد، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• gilas

وای پااازل :93:
    11 سپاس: بچه مثبت، بهونه، حورا، ژنرال، دلشاد، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• ماهی

خیلی خوبه..خیلی :93:
    11 سپاس: بچه مثبت، بهونه، حورا، ژنرال، دلشاد، gilas، علیرضا، mz56mz، diver20، sib، hosseinhn82

• بهونه

پازل خیلی باحال :4: از ساده به دوشوار :83: دوشواری نداریم که
    12 سپاس: حورا، ژنرال، بچه مثبت، دلشاد، gilas، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82، mati

• علیرضا

من آفتاب پرستو حل کردمممممممممممممممم :75: :82:

تصویر در دسترس نیست

ولی خیلی نامردیه دفعه اول نمی دونستم وقتش محدوده.. وقتم تموم شد از اول شروع کردم
    ضمنا فکر نمیکردم با کلیک راست قطعه ها ممکنه بچرخن. خلاصه که خیلی جالب انگیز بود. ممنون مجید جان از کار قشنگت.
    ممنون بهروز عزیز از تاپیکت

12 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، دلشاد، gilas، بهونه، mz56mz، MAJID ART، هاچو هاچو، diver20، حورا، sib، hosseinhn82

• ژنرال

علیرضا,
    اولین نفر در پازل آفتاب پرست :110:

11 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، علیرضا، gilas، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، حورا، sib، hosseinhn82

• علیرضا

ای باباااا باید هر سه تاشو درست کنیم تا بتونیم در مسابقه شرکت کنیم؟؟؟ 314
    وایییییی... پس برمیگردم 299

فقط حروف رو باید بفرستیم یا کلمه معنی داری با این حروف باید بسازیم و بفرستیم؟

10 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، ژنرال، gilas، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• دلشاد

من هر سه تاشو حل کردم :93:
    10 سپاس: ژنرال، gilas، بهونه، علیرضا، بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• بچه مثبت

من برگشتم :bachemosbat: :4:
    10 سپاس: ژنرال، gilas، بهونه، دلشاد، علیرضا، mz56mz، هاچو هاچو، diver20، sib، hosseinhn82

• بهونه

منم حل کردم ولی نمیگم که :15:
    10 سپاس: دلشاد، علیرضا، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، diver20، حورا، sib، hosseinhn82

• gilas

حل شد رمز هم پیدا شد :4:
    11 سپاس: علیرضا، بهونه، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، diver20، حورا، sib، hosseinhn82

• نخبه

چهارمین سالگرد بوفی رو به اهالی بوفی لند تبریک میگم همگی خسته نباشید 282
    12 سپاس: علیرضا، gilas، بهونه، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، diver20، حورا، sib، hosseinhn82

• zrnznn

سلام خسته نباشید حل شد ولی یه مشکل دارم با پیغام خصوصی گفتم بیزحمت کمکم کنید :7:
    من پازل خیلی خوشم میاد بی زحمت بیشتر مسابقه بزارید :4: البته پازلی

8 سپاس: mz56mz، بهونه، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، حورا، sib، hosseinhn82

• zrnznn

راستی یه چیزی فکر کنم برعکس سطح دشواری ها رو زدیددددددددددد ...والا من هی پیش رفتم دیدم هی اسونتر میشه مخصوصان خره که سومی پازله..... 628
    من پازل دومی رو یه بار دیگه انجام دادم ولی بهم رمز نداد! مثل اولی و سومی :2:

10 سپاس: بهونه، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، حورا، gilas، sib، hosseinhn82

• mz56mz

به به دست عزيزان بايت اين مسابقه درد نكنه

آقو خدا وكيلى اين مسابقه پازل به ما نيومده كى حال داره؟!! والووووووو قربون دستتون هر كى حلش كرد يكى هم براى آقو همساده بفرست :4:

9 سپاس: بهونه، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، حورا، gilas، sib، hosseinhn82

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست
    اگر احیاناً (:4:) یکی از حروف رمز «****» بود منظور «****» است یعنی کلاهش مال خودتون :4:
    *-->*

10 سپاس: mz56mz، ژنرال، MAJID ART، هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، حورا، gilas، sib، hosseinhn82
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: