اره به من هشدار داده ویروس داره اگه ویروس وارد بشه امروز پسرم رفت فرانسه .باید چند روز بی کامپیوتر بمونم واین کار برام محاله یعنی خودکشی بهروز ادرس فرستادی مشکلم حل نشد
maryamlondon1, حورا, تا جایی که من میدونم چون پازلها فایل اجرایی (exe.) هستن آنتی ویروس فکر میکنه ویروسه و هشدار میده! این سه تا فایل پاکه پاکه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خدا نکنه... بقیه آقا پسرا که هستن، نیستن؟ حسن آقا ، تحسین آقا ...
حسن اقا اسکاتلند فردا امتحان ترم اول داره تورا خدا بچه ها دعا کنید بچه ام قبول بشه . تحسین امروز بعد از ظهر همراه باباش رفت فرانسه تیسیر هم دانشگاهش دوره باقطار 2 ساعت راه دوهفته در میان میاد البته وقتی اذوقه اش تمام میشه عذا براش منجمد میکنم اون هم چهار شنبه امتحان داره چهارمی هم امتحان ریاضی داره امتحان نهائی پیش دانشگاهی کامپیوترم اگه خراب بشه باید منتظر دومی از فرانسه برگرده تخصصش کامپیوتر ومخلفاتش خلاصه کلوم خدا خیرش بده بهروز مهربان از پا ننشست تا پازل دانلود کردم . باهزار بدبختی دوسه تکه جمع کردم خانم داد میزنه اوهههههه نه وقت تمام شده انشالله برا 5 سالگرد بوف بوفی این بازل را اماده میکنم
حسن اقا اسکاتلند فردا امتحان ترم اول داره تورا خدا بچه ها دعا کنید بچه ام قبول بشه . تحسین امروز بعد از ظهر همراه باباش رفت فرانسه تیسیر هم دانشگاهش دوره باقطار 2 ساعت راه دوهفته در میان میاد البته وقتی اذوقه اش تمام میشه عذا براش منجمد میکنم اون هم چهار شنبه امتحان داره چهارمی هم امتحان ریاضی داره امتحان نهائی پیش دانشگاهی کامپیوترم اگه خراب بشه باید منتظر دومی از فرانسه برگرده تخصصش کامپیوتر ومخلفاتش خلاصه کلوم خدا خیرش بده بهروز مهربان از پا ننشست تا پازل دانلود کردم . باهزار بدبختی دوسه تکه جمع کردم خانم داد میزنه اوهههههه نه وقت تمام شده انشالله برا 5 سالگرد بوف بوفی این بازل را اماده میکنم
حورا
ساناز ببخشید اسمتو الان دیدم . دست شما درد نکنه
دلشاد
همون رو ثبتش کردم
hosseinhn82
دقیقا !
در پازل آفتاب پرست با وجود دشواریش رکورد شکستم ولی در بقیه نتونستم
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستمیگم من که رکورد شکستم جایزه ای چیزی بهم تعلق نمی گیره
رمز رو فرستادم
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
مامان مریم مشکلی در دانلود نیست لینگهای دانلود را براتون میفرستم
حورا
مامان مریم منم این هشدارو داشتم طوری نیست ایشاله ویروس دور.
maryamlondon1
مامان مریم منم این هشدارو داشتم طوری نیست ایشاله ویروس دور.
اره به من هشدار داده ویروس داره اگه ویروس وارد بشه امروز پسرم رفت فرانسه .باید چند روز بی کامپیوتر بمونم واین کار برام محاله یعنی خودکشی
دلشاد
پازل شماره 1
پازل شماره 2
پازل شماره 3
بچه مثبت
بهروز جان لینکها مشکلی نداشت
maryamlondon1,
حورا,
تا جایی که من میدونم چون پازلها فایل اجرایی (exe.) هستن آنتی ویروس فکر میکنه ویروسه و هشدار میده! این سه تا فایل پاکه پاکه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
دلشاد,
بچه مثبت,
من هم همين مشكل رو داشتم
ژنرال
خدا نکنه...
بقیه آقا پسرا که هستن، نیستن؟ حسن آقا ، تحسین آقا ...
khatere_2520
maryamlondon1
خدا نکنه...
بقیه آقا پسرا که هستن، نیستن؟ حسن آقا ، تحسین آقا ...
حسن اقا اسکاتلند فردا امتحان ترم اول داره تورا خدا بچه ها دعا کنید بچه ام قبول بشه .
حورا
میدونم
ژنرال
همون خودکشی بهتره
دور از جون شما البته
KuRoSh
من که در پازه اولی که خیلی ساده و راحت بود دشواری داشتم تو بقیش مثل آب جوش بود
سپاس از همه دست اندرکاران پشت صحنه و جلوی صحنه
zrnznn
دلشاد
ممنون نه نیاز نیست
levrone