₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه کار با عکس (پازل) ๑۩۞۩๑

637 بازدید، 75 پست، نویسنده: دلشاد

• MAJID ART

با کسب اجازه از مسئولان مسابقه
    نقل قول: بچه مثبت
    اگر احیاناً ( :4: ) یکی از حروف رمز «****» بود منظور «****» است یعنی کلاهش مال خودتون :4:
    *-->*

کلاهبرداری شد :83:
    لینک پازل 3 تصحیح شد ..

10 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، بچه مثبت، بهونه، mz56mz، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال، serpent

• garfild

الان با این حروف باید کلمه بسازیم؟؟؟ :7:
    9 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال، serpent

• هاچو هاچو

:4: منم مثل عمو محمود اعصاب حل پازل ندارم :38:
    ولی بخاطر زحمت فراوانی که مجید عزیز در این مورد کشیدن حتما شرکت میکنم :105:

10 سپاس: MAJID ART، دلشاد، بچه مثبت، بهونه، mz56mz، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال، serpent

• MAJID ART

نقل قول: zrnznn
    من پازل دومی رو یه بار دیگه انجام دادم ولی بهم رمز نداد! مثل اولی و سومی

صددرصد رمزو میده !! شاید بعد از اتمام پازل کلیک می کنید !! بعد اتمام بازی کلیک نکنید و رمزو بده بعد کلیک کنید ! چون قبل از اتمام موفقیت آمیز بازی ، کلیک بشه از دادن رمز صرف نظر میشه

یادآوری : تو پازل آفتاب پرست قبلا یه الگوریتمی گزاشته بودیم که رکوردو ثبت میکرد و بعد اونو به رمز تغییر دادیم ، احتمال خیلی زیاد بعد از اتمام بازی آفتاب پرست از شما یه اسم درخواست میکند که شما بدون وارد کردم اسم پازل را می بندید و رمزو نمیده ، اگر از شما اسم درخواست کرد به دلخواه اسم یا یک واژه ای وارد کنید و بعد Ok کنید که بلافاصله رمز میده !

9 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال

• mahsa joon

اصلا رو من حساب نكنين .
    اين چند روزه اين قد آمار خوندم ديگه حوصله ي فكر كردن ندارم 617 679 679 679 679 679 679

9 سپاس: بچه مثبت، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، دلشاد، sib، hosseinhn82، ژنرال، serpent

• دلشاد

بچه مثبت,
    MAJID ART,
    کلاهبرداران دستتون درد نکنه :4:

10 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، MAJID ART، بهونه، diver20، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال

• zrnznn

من برای شششمین بار حلش کردم به جون خودم هیچی هم کلیک نکردم :21:
    11 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، بچه مثبت، MAJID ART، دلشاد، diver20، gilas، بهونه، sib، hosseinhn82، ژنرال

• garfild

یه راهنمایی بکنید بدونیم رمز درباره یه اخه با این حروف چه کلمه بسازیم :2:
    11 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، بچه مثبت، MAJID ART، دلشاد، diver20، حورا، gilas، sib، hosseinhn82، ژنرال

• بچه مثبت

من برای شششمین بار حلش کردم به جون خودم هیچی هم کلیک نکردم
    من حل کردم و بدون مشکل رمز رو داد! :37:
    فکر میکنم بقیه بچه ها هم حروف رو پیدا کرده باشن :bachemosbat:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: MAJID ART، دلشاد، بهونه، diver20، gilas، sib، hosseinhn82، mz56mz، ژنرال

• MAJID ART

من برای شششمین بار حلش کردم به جون خودم هیچی هم کلیک نکردم

مشکلتو تا حدودی میتونم حدس بزنم و راه حلشو هم تو صفحه اول گفتم ولی یه بار هم اینجا میگم !
    شما در پازل سنجاب مشکل دارید ، بعد از اتمام بازی ازتون اسم درخواست میکند ،نترسید بابا اسم خودتون واقعا نیاز نیست وارد کنید :83: یه چیزی ،یه واژه ای به دلخواه وارد کنید و Ok کنید ،بعد بلافاصله رمزو میده !

11 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، بهونه، diver20، دلشاد، gilas، sib، hosseinhn82، mz56mz، ژنرال، حورا

• zrnznn

بله در اومد ولی میگم اون دوتا این طوری نبودن....حالا سوال: کلمات جابجا هستن؟؟؟؟؟ رمز در مورد چیه؟ من تا الان دوتا کلمه باهاش ساختم :7: کدوم رو بفرستم؟ میشه راهنماییی کنید؟
    11 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، MAJID ART، بهونه، diver20، بچه مثبت، gilas، sib، hosseinhn82، mz56mz، ژنرال

• دلشاد

zrnznn,
    حرفها بصورت درهم هستش شما باید از این حروفها یک جمله بسازید در نظر داشته باشید یکی از حرفها بدون کلاه میباشد :4:

11 سپاس: MAJID ART، بهونه، diver20، بچه مثبت، gilas، sib، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، حورا

• diver20

من کلا وقت ندارم :frustrated: چی میشد این پازل رو یه نفر واسم حل میکرد و رمزو مسیج میکرد برام :frustrated:

10 سپاس: دلشاد، حورا، بچه مثبت، gilas، بهونه، sib، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• KuRoSh

افا من حل کردم ولی دنبال رمز می گردم :4: خدا یا بده کمکی از اون بالا :48:
    8 سپاس: دلشاد، sib، بچه مثبت، gilas، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• KuRoSh

آقا جواب من درست بود ارسال کردم زود تند سریع بگید بهم :4:
    8 سپاس: دلشاد، sib، بچه مثبت، gilas، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• دلشاد

KuRoSh,
    جواب رمز جمله ساخته شده را بفرست

9 سپاس: KuRoSh، sib، بچه مثبت، gilas، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، حورا

• KuRoSh

بهروز جان جمله رو فرستادم دیگه
    همون اولین جمله بعد پایینش نوشته بودم حروف ....

7 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، gilas، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• دلشاد

KuRoSh,
    کدوم جمله ای نفرستادی فقط حروف بود

8 سپاس: KuRoSh، sib، بچه مثبت، gilas، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• KuRoSh

چرا فرستادم
    خط اول نوشته ام جمله بود تو اولین پیامم یک بار دیگر بنگر

8 سپاس: sib، بچه مثبت، gilas، دلشاد، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال

• sib

دستت درد نکنه بهروز نازنین
    فعلا که حالم خرابه.بهتر شم حلش میکنم حتما

9 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، حورا، gilas، دلشاد، hosseinhn82، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: