من پازل دومی رو یه بار دیگه انجام دادم ولی بهم رمز نداد! مثل اولی و سومی
صددرصد رمزو میده !! شاید بعد از اتمام پازل کلیک می کنید !! بعد اتمام بازی کلیک نکنید و رمزو بده بعد کلیک کنید ! چون قبل از اتمام موفقیت آمیز بازی ، کلیک بشه از دادن رمز صرف نظر میشه
یادآوری : تو پازل آفتاب پرست قبلا یه الگوریتمی گزاشته بودیم که رکوردو ثبت میکرد و بعد اونو به رمز تغییر دادیم ، احتمال خیلی زیاد بعد از اتمام بازی آفتاب پرست از شما یه اسم درخواست میکند که شما بدون وارد کردم اسم پازل را می بندید و رمزو نمیده ، اگر از شما اسم درخواست کرد به دلخواه اسم یا یک واژه ای وارد کنید و بعد Ok کنید که بلافاصله رمز میده !
من برای شششمین بار حلش کردم به جون خودم هیچی هم کلیک نکردم
من حل کردم و بدون مشکل رمز رو داد! فکر میکنم بقیه بچه ها هم حروف رو پیدا کرده باشن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من برای شششمین بار حلش کردم به جون خودم هیچی هم کلیک نکردم
مشکلتو تا حدودی میتونم حدس بزنم و راه حلشو هم تو صفحه اول گفتم ولی یه بار هم اینجا میگم ! شما در پازل سنجاب مشکل دارید ، بعد از اتمام بازی ازتون اسم درخواست میکند ،نترسید بابا اسم خودتون واقعا نیاز نیست وارد کنید یه چیزی ،یه واژه ای به دلخواه وارد کنید و Ok کنید ،بعد بلافاصله رمزو میده !
بله در اومد ولی میگم اون دوتا این طوری نبودن....حالا سوال: کلمات جابجا هستن؟؟؟؟؟ رمز در مورد چیه؟ من تا الان دوتا کلمه باهاش ساختم کدوم رو بفرستم؟ میشه راهنماییی کنید؟
MAJID ART
*-->*
کلاهبرداری شد
لینک پازل 3 تصحیح شد ..✔
garfild
هاچو هاچو
ولی بخاطر زحمت فراوانی که مجید عزیز در این مورد کشیدن حتما شرکت میکنم
MAJID ART
صددرصد رمزو میده !! شاید بعد از اتمام پازل کلیک می کنید !! بعد اتمام بازی کلیک نکنید و رمزو بده بعد کلیک کنید ! چون قبل از اتمام موفقیت آمیز بازی ، کلیک بشه از دادن رمز صرف نظر میشه
یادآوری : تو پازل آفتاب پرست قبلا یه الگوریتمی گزاشته بودیم که رکوردو ثبت میکرد و بعد اونو به رمز تغییر دادیم ، احتمال خیلی زیاد بعد از اتمام بازی آفتاب پرست از شما یه اسم درخواست میکند که شما بدون وارد کردم اسم پازل را می بندید و رمزو نمیده ، اگر از شما اسم درخواست کرد به دلخواه اسم یا یک واژه ای وارد کنید و بعد Ok کنید که بلافاصله رمز میده !
mahsa joon
اين چند روزه اين قد آمار خوندم ديگه حوصله ي فكر كردن ندارم
دلشاد
MAJID ART,
کلاهبرداران دستتون درد نکنه
zrnznn
garfild
بچه مثبت
فکر میکنم بقیه بچه ها هم حروف رو پیدا کرده باشن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
MAJID ART
مشکلتو تا حدودی میتونم حدس بزنم و راه حلشو هم تو صفحه اول گفتم ولی یه بار هم اینجا میگم !
شما در پازل سنجاب مشکل دارید ، بعد از اتمام بازی ازتون اسم درخواست میکند ،نترسید بابا اسم خودتون واقعا نیاز نیست وارد کنید
zrnznn
دلشاد
حرفها بصورت درهم هستش شما باید از این حروفها یک جمله بسازید در نظر داشته باشید یکی از حرفها بدون کلاه میباشد
diver20
من کلا وقت ندارم
KuRoSh
KuRoSh
دلشاد
جواب رمز جمله ساخته شده را بفرست
KuRoSh
همون اولین جمله بعد پایینش نوشته بودم حروف ....
دلشاد
کدوم جمله ای نفرستادی فقط حروف بود
KuRoSh
خط اول نوشته ام جمله بود تو اولین پیامم یک بار دیگر بنگر
sib
فعلا که حالم خرابه.بهتر شم حلش میکنم حتما
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→