پیله ی خیالی خود را می گشایم و به این جمله می اندیشم و دستان خود را غرق در وجود پاکی ها می سازم و زشتی ها را بدرود می گویم آری امروز روز آغاز شادیهاست روزی که دوباره بعد از سالها دوباره متولد میشود
به تولد بوف دوستداشتنیمون نزدیک میشویم. ضمن تبریک این میلاد فرخنده با مسابقه پازل در خدمت شما هستیم. در ابتدا از زحمات مجید عزیز (MAJID ART) برای تهیه نرم افزار مربوط به پازلها صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
3تا پازل در نظر گرفتیم که متشکل از عکسهای [پازل 1: آفتاب پرست (کمی دشوار) ، پازل 2: الاغ (متوسط) و پازل 3: سنجاب (آسون)] است. در هرکدام ازپازل ها بعد از اینکه شرکت کننده بازی را با موفقیت تمام کرد، حروف رمز ظاهر می شود که شرکت کننده باید هر 3 تا پازل را تمام و کلید واژه ها را کنار هم گذاشته و (رمز مسابقه) را پیدا کند و با پیغام خصوصی برای مسئول مسابقه ارسال نماید.
مسئولین مسابقه : ساناز (sib) و بهروز (دلشاد) میباشند
▧ تصویر در دسترس نیست
فایل ها موجود برای دانلود به صورت زیپ شده میباشد و هر فایل شامل یک پازل است
هر پازل شامل یک تصویر جداگونه می باشد و تعداد تیکه ها و شمارش معکوس (تایم بازی ) با هم متفاوت است
محل قرار گیری و زوایای هر تیکه در هر بازی متفاوت است و تیکه ها هم جهت با تصویر اصلی نیستن و باید هر کدام را در جهت صحیح چرخاند
برای چرخاندن هر تیکه روی آن " کلیک راست " شود
توسط دراک کردن ماوس میتوانید مجموعه ای از تیکه ها را با هم انتخاب و به محل دیگری منتقل کنید
بازی از قابلیت Load و save بر خوردار است و شرکت کننده میتواند بازی را با زمان باقی مانده سیو ، و از همان جا دوباره در زمان دیگری لود کند
قسمتی برای دسترسی مستقیم به سایت تعبیه شده
گزینه Help Hint برای راهنمایی جزئی ،چند تیکه را روشن و خاموش میکند
و آخرین قسمت هم Take Screen shot صرفا برای شرکت کننده است که میتواند به دلخواه خود از محیط بازی تصویری در سیستم خودش ذخیره کند ! ( این عمل بعد از بستن بازی هم به وجود می آید )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولی خیلی نامردیه دفعه اول نمی دونستم وقتش محدوده.. وقتم تموم شد از اول شروع کردم ضمنا فکر نمیکردم با کلیک راست قطعه ها ممکنه بچرخن. خلاصه که خیلی جالب انگیز بود. ممنون مجید جان از کار قشنگت. ممنون بهروز عزیز از تاپیکت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
راستی یه چیزی فکر کنم برعکس سطح دشواری ها رو زدیددددددددددد ...والا من هی پیش رفتم دیدم هی اسونتر میشه مخصوصان خره که سومی پازله..... من پازل دومی رو یه بار دیگه انجام دادم ولی بهم رمز نداد! مثل اولی و سومی
▧ تصویر در دسترس نیست اگر احیاناً () یکی از حروف رمز «****» بود منظور «****» است یعنی کلاهش مال خودتون *-->*
دلشاد
و به این جمله می اندیشم
و دستان خود را غرق در وجود پاکی ها می سازم
و زشتی ها را بدرود می گویم
آری امروز روز آغاز شادیهاست
روزی که دوباره بعد از سالها دوباره متولد میشود
در هرکدام ازپازل ها بعد از اینکه شرکت کننده بازی را با موفقیت تمام کرد، حروف رمز ظاهر می شود که شرکت کننده باید هر 3 تا پازل را تمام و کلید واژه ها را کنار هم گذاشته و (رمز مسابقه) را پیدا کند
و با پیغام خصوصی برای مسئول مسابقه ارسال نماید.
هر پازل شامل یک تصویر جداگونه می باشد و تعداد تیکه ها و شمارش معکوس (تایم بازی ) با هم متفاوت است
محل قرار گیری و زوایای هر تیکه در هر بازی متفاوت است و تیکه ها هم جهت با تصویر اصلی نیستن و باید هر کدام را در جهت صحیح چرخاند
برای چرخاندن هر تیکه روی آن " کلیک راست " شود
توسط دراک کردن ماوس میتوانید مجموعه ای از تیکه ها را با هم انتخاب و به محل دیگری منتقل کنید
بازی از قابلیت Load و save بر خوردار است و شرکت کننده میتواند بازی را با زمان باقی مانده سیو ، و از همان جا دوباره در زمان دیگری لود کند
قسمتی برای دسترسی مستقیم به سایت تعبیه شده
گزینه Help Hint برای راهنمایی جزئی ،چند تیکه را روشن و خاموش میکند
و آخرین قسمت هم Take Screen shot صرفا برای شرکت کننده است که میتواند به دلخواه خود از محیط بازی تصویری در سیستم خودش ذخیره کند ! ( این عمل بعد از بستن بازی هم به وجود می آید )
garfild
نمایش یا پنهان متن
اگه باز مرخصی بدن میام شرکت میکنم
حورا
ژنرال
بچه مثبت
برمیگردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
ماهی
بهونه
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
ولی خیلی نامردیه دفعه اول نمی دونستم وقتش محدوده.. وقتم تموم شد از اول شروع کردم
ضمنا فکر نمیکردم با کلیک راست قطعه ها ممکنه بچرخن. خلاصه که خیلی جالب انگیز بود. ممنون مجید جان از کار قشنگت.
ممنون بهروز عزیز از تاپیکت
ژنرال
اولین نفر در پازل آفتاب پرست
علیرضا
وایییییی... پس برمیگردم
فقط حروف رو باید بفرستیم یا کلمه معنی داری با این حروف باید بسازیم و بفرستیم؟
دلشاد
بچه مثبت
بهونه
gilas
نخبه
zrnznn
من پازل خیلی خوشم میاد بی زحمت بیشتر مسابقه بزارید
zrnznn
من پازل دومی رو یه بار دیگه انجام دادم ولی بهم رمز نداد! مثل اولی و سومی
mz56mz
آقو خدا وكيلى اين مسابقه پازل به ما نيومده كى حال داره؟!! والووووووو قربون دستتون هر كى حلش كرد يكى هم براى آقو همساده بفرست
بچه مثبت
اگر احیاناً (
*-->*
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→