يعني حالا كه رژيمم نبايد هيچي بخورم . تازه ياد گرفتم كه چطور و چه جوري بخورم كه وزنم اضافه نشه . اتفاقا من هفته اي يكي از خانواده اي هاي كاله مي خرم و تنهايي مي خورم اي حال ميده . خدا رو شكر تاالان كه وزنم ثابت مونده
امروز امتحانام تمام شدن.....واقعیتش تا دیشب این شکلی بودم آخه هم امتحانامو تا دیشب عالی داده بودم.......ولی امروز امروز که بایستی خوشحالتر باشم غمگین ترم آخه گند زدم آخریو گند زدم رفت پی کارش....
اگر سرحال اومدم میام طرز تهیه این شیرینی های خوشمزه رو که خودم اماده کردم براتون میگم. الان حس غصه خوردن تنها دارم
مواد اولیه: پودر کاستر یک قاشق سوپخوری یک زرده کوچیک تخم مرغ پودر قند 50 گرم کره 50 گرم وانیل یک هشتم قاشق غذا خوری یا یه قطره جوهر لیمو آرد بین 75 تا 100 گرم نشاسته گندم یک قاشق غذا خوری بکین پودر
▧ تصویر در دسترس نیست اول کره و پودر قند رو با همزن 5 دقیقه هم میزنیم تا کاملاً سفید بشه و بعد پودر کاشتر و نشاسته رو زرده تخم مرغ و وانیلو میریزیم و دوباره یه 5 دقیقه هم میزنیم....بعد بکین پودر و آرد و قاطی میکنیم و میریزیم....اولش با همزن یواش یواش ارد رو ازافه میکنیم بعدش که داشت سفت میشد با دست شروع به ورز دادن می کنیم اینقدر آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه. بعد بسته به میل و سلیقه خودتون یا رنگ غذا یا زعفران یا پودر کاکائو ...هر چی دوست داشتید بزنید من الان از دوتا از گلوله ها که یکیو پودر کاکائو زدم عکس گرفتم میخوام تفاوت رنگگها رو ببینید بعد با وردنه پهن می کنید ، من تو پاکت فریزر پهن کردم و بعد بازش کردم(شکلش و چون همش برادر زاده ام داشت باهاشون بازی میکرد و منم هی سرش داد میزدم و آخرش کار به کتک کاری رسید نمیزارم ) و بعد با قالب دلخواه ...شکل مورد نظرتون رو در می ارید... توضیح اضافه بگو که سر این شیرینی گل مینا ها کلی من و برادر زاده ام تو سر هم دیگه زدیم خلاصه فیلیم بود قالب زدن اون و ..... منم از هر چی بهتر عکس گرفتم با دستهای چربی یه عالمه خرابکاری هم شد که اونا رو بهتون نشون نمیدم ....عکس ابرو داریا رو نشونتون میدم.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستاینم عکش اماده شده ولی این یکی ظرف اونیه که رنگ غذا زدیم.
▧ تصویر در دسترس نیست اوه یادم رفت تو طبقه پایین فر در دمای 175 یا 180 درجه سانتیگراد و از موقعی هم که شروع به درست کردن خمیر کردم فرو روشن کردم. به مدت 10 یا 12 دقیقه هم شیرینی ها داخل فر بودن.
وای چه بیسکویتای خوشمزه و خوشگلی افرین خانوم مهندس هنرمند نجمه جان چرا توی صفحه شخصی.بذار توی تاپیک غذا بیار بوفی ببر! تا امتیاز هم بگیری.. آفرین آفرین..خیلی خوشگل شده
دیروز بچه داداشم اوم خونمون ....گازش گرفتم خودم هنو عذاب وجدان دارم من اگر این نی نی های شما رو هم بببینم مطمئنم نمیتونم جلو خودمو بگیرمممممممممممممممممممممممممممممممممممم
عمو دست رو دلم نزار که هنو عذاب وجدانم رفع نشه ..... خوب به خدا یه کارهاییی کرد که خوردنی بود ..... مثلاً موقعی که چیزی نظرشو جلب میکرد عین هو مرغا گردنشو دراز میکرد آدم میخواست فیشارشششششششششششششششششششششششششش بدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
هاچووووووووووووو آقا خسروووووووووو قبول شدممممممممم اون امتحان ریاضی مهندسی رو که میترسیدم بیفتم قبولللللللللللل شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت..امروز جز بهترین لحضات زندگیمهههههههههههههههههههههههه دوست دارم داد بزنممممممممممممم به همه بگم که فقط 40 واحد دیگه تا فارغ التحصیلی تا خانم مهندسییییییییممممممممممممم مونده............ بعدشم ارشد و هوش مصنوعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 21 واحدممممممممم پاسسسس شدننننننننننن من خیلی خوشحالمممممممممممم
امروز روز خوبی بود آخرین نمره این ترم رو هم زدن از همه دوستا که فکر میکردم اونا بیشتر بشن نمره من بیشتر شد خدا رو شکررررررر......خدایااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت . . . ولی الان دارم به ترانه چشم من بیا منو یاری بکن داریوش که ماهی جون اومده و گذاشته تو سایت گوش میدم .....دلم یاد غصه هام افتاد!...یاد روز هاییی افتادم که فکر میکردم زندگی برام تموم شده یا یه گذشته تلخ ...ولی خدا رو شکر همیشه امید به آینده هست الان از همه مواقع موفقتر و خوشحال ترم خدایا شکرت
ژنرال
البته با داشتن کمی انعطاف و رعایت اصل انطباق با محیط !
هرگونه استراتژی در این زمینه باید مبتنی بر سه اصل عزت ؛ حکمت و مصلحت باشد !
MAJID ART
بندری
حالا اگر کاله نبود نمیخورید؟
بفرماییید نوش جونتون:
يعني حالا كه رژيمم نبايد هيچي بخورم .
zrnznn
امروز که بایستی خوشحالتر باشم غمگین ترم
اگر سرحال اومدم میام طرز تهیه این شیرینی های خوشمزه رو که خودم اماده کردم براتون میگم.
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
حتما مراقباتون عین مراقب های ما خوب نبودند
هاچو هاچو
عین من
فوق العاده است
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد اولیه:
پودر کاستر یک قاشق سوپخوری
یک زرده کوچیک تخم مرغ
پودر قند 50 گرم
کره 50 گرم
وانیل یک هشتم قاشق غذا خوری یا یه قطره جوهر لیمو
آرد بین 75 تا 100 گرم
نشاسته گندم یک قاشق غذا خوری
بکین پودر
▧ تصویر در دسترس نیست
اول کره و پودر قند رو با همزن 5 دقیقه هم میزنیم تا کاملاً سفید بشه و بعد پودر کاشتر و نشاسته رو زرده تخم مرغ و وانیلو میریزیم و دوباره یه 5 دقیقه هم میزنیم....بعد بکین پودر و آرد و قاطی میکنیم و میریزیم....اولش با همزن یواش یواش ارد رو ازافه میکنیم بعدش که داشت سفت میشد با دست شروع به ورز دادن می کنیم اینقدر آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه. بعد بسته به میل و سلیقه خودتون یا رنگ غذا یا زعفران یا پودر کاکائو ...هر چی دوست داشتید بزنید من الان از دوتا از گلوله ها که یکیو پودر کاکائو زدم عکس گرفتم میخوام تفاوت رنگگها رو ببینید بعد با وردنه پهن می کنید ، من تو پاکت فریزر پهن کردم و بعد بازش کردم(شکلش و چون همش برادر زاده ام داشت باهاشون بازی میکرد و منم هی سرش داد میزدم و آخرش کار به کتک کاری رسید نمیزارم
توضیح اضافه بگو که سر این شیرینی گل مینا ها کلی من و برادر زاده ام تو سر هم دیگه زدیم خلاصه فیلیم بود قالب زدن اون و ..... منم از هر چی بهتر عکس گرفتم با دستهای چربی
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستاینم عکش اماده شده ولی این یکی ظرف اونیه که رنگ غذا زدیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
اوه یادم رفت تو طبقه پایین فر در دمای 175 یا 180 درجه سانتیگراد و از موقعی هم که شروع به درست کردن خمیر کردم فرو روشن کردم. به مدت 10 یا 12 دقیقه هم شیرینی ها داخل فر بودن.
zrnznn
.
.
.
هاچووووووووووووووووووووووووووو
..
.
دست هنرمند سایتمون درد نکنه که باز هنر نماییی کرده
ماهی
افرین خانوم مهندس هنرمند
نجمه جان چرا توی صفحه شخصی.بذار توی تاپیک غذا بیار بوفی ببر! تا امتیاز هم بگیری..
آفرین آفرین..خیلی خوشگل شده
zrnznn
zrnznn
بندری
من اگر این نی نی های شما رو هم بببینم مطمئنم نمیتونم جلو خودمو بگیرمممممممممممممممممممممممممممممممممممم
آخه ظالم تو چطور دلت مياد اين ني ني بامزه اذيت كني
zrnznn
عمو دست رو دلم نزار که هنو عذاب وجدانم رفع نشه
zrnznn
هاچووووووووووووو آقا خسروووووووووو قبول شدممممممممم
اون امتحان ریاضی مهندسی رو که میترسیدم بیفتم قبولللللللللللل شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت..امروز جز بهترین لحضات زندگیمهههههههههههههههههههههههه
شهلا
garfild
آفرین به آبجی نجمه مهندس.....
تنها
صفحه شخصیت مبارک باشه
شرمنده که من دیر اومدم
اینم یه هدیه نا قابل
به به آشپز نمونه
منم دلم کیک میخواد
ااای جاااانم
علی کوچولو رو نگاه کن
چقدر ناااازه
شیرینی عمه شدنتو باید زودتر بخورماا
فداااش بشم خیلی نازه
zrnznn
.
.
.
ولی الان دارم به ترانه چشم من بیا منو یاری بکن داریوش که ماهی جون اومده و گذاشته تو سایت گوش میدم .....دلم یاد غصه هام افتاد!...یاد روز هاییی افتادم که فکر میکردم زندگی برام تموم شده
MAJID ART
هاچو هاچو
خدا رو شکر که قبول شدی
وای چقدر با مزه است
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→