بهونه, اختیار دارییییی شما به روی چشم ما جا دارییییییییییییییییی داداشی کوچیکه خودمیییییییییییییییی mahsa joon, خواهی مهربونممممممممممممممممممممممممممممم تشکرررررررر ...بزارید با شیرینی های خودم ازتون پذیراییی کنممممممممممممم
خسته و پرشانم در غم تو گریانم / از همه گریزانم تا نهد زتن جانم / تو که گفتی به پیش من بمان / چرا چنین نهان مرا به حال خود رها کردی / چرا ندیده ای که از لبت فغان رود به آسمان / چه گویمت مرا فدا کردی / مگر که جان به لب رسد که یادت از نطر رود / چرا تو بی خبر زما رفتی / چه میشود عیان شوی مرا عزیز جان شوی / بگو چرا بگو کجا رفتی / دیده بر رهت دارم در دل شب تارم / در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی / به هر کلام رفته ای به یک بهانه رفته ای / دلم نشانه رفته ای بجویتم زبی نشان ها / دوباره به پیش من بیا / ببین که میشود به پا نوای شور و نغمه ها / به کوه و دشت و آسمان ها / ببین که دل شکسته ام به گوشه ای نشسته ام / به جز تو دل نبسته ام دمی بمان به پیش من عزیز جانم / زدیده خون شود روان به یادت ای امید جان / زچشم من نشو نهان که در فراغ روی تو رسد خزانم / دیده بر رهت دارم در دل شب تارم / در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی ...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یا درست کرک نشده یا قسمت Options-->تب Sound Options--> بخش Trim Sound درست تنظیم نشده! هر سه گزینه باید صفر باشه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یه چیزی میخوام بگم ولی نگید چرا بلد نیستی؟ من اون فابل شما رو دانلود کردم ولی چون نمیدونستم چی کارش کنم؟ دست نزدم....ببخشید روم هم نشد دوباره بپرسم
منم اون قسمت که میزنم برا ساختن فلش و ازم کرک رو میخواد من میزنم کانکشن و خودش بدون دادن چیزی در اون قسمت کرک ...برام فایل فلش رو میسازه تو رو خدا فقط نگی چه مهندسی هستیییی؟
اون فایل رو اجرا کن و البته احتمالا آنتی ویروست بهش گیر میده پس اول آنتی ویروست رو غیرفعال کن و بعد اجراش کن برو جلو هر جا مشکلی بود بازم بپرس
zrnznn
بهونه
mahsa joon
ايشالا هميشه لبات بخنده
zrnznn
اختیار دارییییی شما به روی چشم ما جا دارییییییییییییییییی
mahsa joon,
خواهی مهربونممممممممممممممممممممممممممممم تشکرررررررر
...بزارید با شیرینی های خودم ازتون پذیراییی کنممممممممممممم
▧ تصویر در دسترس نیست
دیگه از فردا ترم جدید شروع میشه و شیرینی پزی تماممممممممممممممم
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
دلمو همش آب بنداز
نغمه
نمایش یا پنهان متن
اون پولها رو بذار تو کیفت گم نشهzrnznn
zrnznn
zrnznn
بچه مثبت
فریدون آسرایی - عزیز جان
خسته و پرشانم در غم تو گریانم / از همه گریزانم تا نهد زتن جانم / تو که گفتی به پیش من بمان / چرا چنین نهان مرا به حال خود رها کردی / چرا ندیده ای که از لبت فغان رود به آسمان / چه گویمت مرا فدا کردی / مگر که جان به لب رسد که یادت از نطر رود / چرا تو بی خبر زما رفتی / چه میشود عیان شوی مرا عزیز جان شوی / بگو چرا بگو کجا رفتی / دیده بر رهت دارم در دل شب تارم / در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی / به هر کلام رفته ای به یک بهانه رفته ای / دلم نشانه رفته ای بجویتم زبی نشان ها / دوباره به پیش من بیا / ببین که میشود به پا نوای شور و نغمه ها / به کوه و دشت و آسمان ها / ببین که دل شکسته ام به گوشه ای نشسته ام / به جز تو دل نبسته ام دمی بمان به پیش من عزیز جانم / زدیده خون شود روان به یادت ای امید جان / زچشم من نشو نهان که در فراغ روی تو رسد خزانم / دیده بر رهت دارم در دل شب تارم / در غم تو بیمارم تا دوباره برگردی ...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
AVINAR
بچه مثبت
خانوم مهندس لینک دانلودش کجاست؟؟؟
قسمت Options-->تب Sound Options--> بخش Trim Sound درست تنظیم نشده! هر سه گزینه باید صفر باشه!
garfild
چند روز نبودم چشن گرفتی تنهایییییییییی
منم شیرینی میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
zrnznn
من دوباره تنظیمات رو چک کردم و فایل فلش رو ساختم ولی باز همون مشکل
تنظیماتش این شکلیه....:
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
zrnznn
منم اون قسمت که میزنم برا ساختن فلش و ازم کرک رو میخواد من میزنم کانکشن و خودش بدون دادن چیزی در اون قسمت کرک ...برام فایل فلش رو میسازه
بچه مثبت
اون فایل رو اجرا کن و البته احتمالا آنتی ویروست بهش گیر میده پس اول آنتی ویروست رو غیرفعال کن و بعد اجراش کن برو جلو
هر جا مشکلی بود بازم بپرس
zrnznn
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→