میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه, میدونم با دوربین خودمون که عکس میزارم چون حجمشون زیاد اینطوری میشن...عکس نصف بیشتر شیرینی ها رو که اصلان آپلود نمیشد به خاطر حجم زیادشون حالا این چی؟ این میبینی؟ حجمشو کم کردم
سلااااااااااااااااااام نجمه جوووووووووون خونه ات مبارک ایشالا همیشه پر مهمون باشه فعلا این تبریک خوشک و خاعالی رو بپذیر تا برگردم منم گشنمه یه چی بیار بخورم
ژنرال, سلام خوش آومدید تشکر این خوشتیپ، زندگی عمه اس....یزدان جوننننننننننننننن بزادر زاده ام....اون نی نی هه هم جیگر عمه اس علی جونننننننننننن....برادر زاده دیگه امه
سلام بببخشید من یه روز نت نداشتم ژنرال, چشم.....انتخاب خودش نبوده hadi04, داداشی خیلی خوشحالم که اومدی خونه ام...خوش اومدی و خسته کار نباشی نغمه, فدات بشمممم....عیبی نداره ماهی جونم که اومد طرز تهیه اش رو براتون میزارم هیچ کاری هم نداره خیلی آسونه...بعد درست میکنی و در انتهاااااااا نوشششششششششششش جان
zrnznn
اینم زندگی عمه نجمه اس..... دیدی چقدر خوش تیپه؟ آخه مرد به این خوشتیپی تو عمرت دیدی؟
من بیشتر از فارغ التحصیلی تو خوشحال شدم.......بهترین ها رو برا داداشیم تو زندگی آرزو دارم
Kishe Mehr
مبارک باشه خانوم مهندس. ایشالله دکتراتون
شهلا
همیشه به خدا و مهربونیهاش امیدوار باش
zrnznn
ایشال.....و همچنین موفقیتهای خودتون
شهلا,فدات
هاچو هاچو
بَه...علی
اوه چه همه خوش تیپ
راستش آره..یه آقاهه ای هست هر موقع میرم جلوی آیینه میبینمش
مرسی نجغمه جان
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
zrnznn
بچه مثبت,
تشکر انشال... موفقیت های خودتون رو بیام تبریک بگم بهتون
نخبه,
میدونم با دوربین خودمون که عکس میزارم چون حجمشون زیاد اینطوری میشن...عکس نصف بیشتر شیرینی ها رو که اصلان آپلود نمیشد به خاطر حجم زیادشون
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
نه والا بس که تو این صفحه عکس زیاده برام باز نمیشه اصلا با پیام خصوصی بده ببینم
نغمه
نغمه
ژنرال
این آقاپسر خوشگلِ کراوات زده ی با کت و شلوار و پیرهنِ سفید کیه؟
کراوات قشنگی انتخاب کرده!
zrnznn
ای جانم مرسی که سر زدی
▧ تصویر در دسترس نیست
اینقده خوشمزه شدن که نگووووووووو
ژنرال,
سلام خوش آومدید تشکر
این خوشتیپ، زندگی عمه اس....یزدان جوننننننننننننننن
هاچو هاچو
الان گرسنمه...از طرفی خیلی ازین نون خامه ای ها که انقدر خوشگل درستشون کردی دوست دارم...تو جای من بودی چکار میکردی؟؟؟
نغمه
ژنرال
خدا حفظشون کنه
از قول من به یزدان خان بگید کراوات خوبی انتخاب کرده !
hadi04
تا همــهــ ے تنهایانــــ
از منــ پنجرهـــ اے کنند
و تماشا کنند در منــ ،
کاهشـــــــ دلتنگـے شانــــ را ...
zrnznn
ژنرال,
چشم.....انتخاب خودش نبوده
hadi04,
داداشی خیلی خوشحالم که اومدی خونه ام...خوش اومدی و خسته کار نباشی
نغمه,
فدات بشمممم....عیبی نداره ماهی جونم که اومد طرز تهیه اش رو براتون میزارم هیچ کاری هم نداره خیلی آسونه...بعد درست میکنی و در انتهاااااااا نوشششششششششششش جان
تنها
هرقدر رفاقت بکنم می ارزی / اظهار صداقت بکنم می ارزی
آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست / صدبار که یادت بکنم می ارزی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→