₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @ماهي عزيز عزادار شد@
1 2 3

بدون عکس

@ماهي عزيز عزادار شد@

2265 بازدید، 55 پست، نویسنده: arash52

• arash52

انالله و انااليه راجعون

تصویر در دسترس نیست

باخبر شديم ماهي عزيز در غم از دست دادن پدر گراميشان داغدار هستند .
    لذا بدينوسيله از جانب كليه مديران و كاربران سايت اين ضايعه را به ايشان و خانواده محترمشان تسليت عرض نموده و براي تازه درگذشته رحمت و غفران و براي بازماندگان صبر جزيل از خداوند متعال خواهانيم .

تصویر در دسترس نیست

38 سپاس: t4nh4، Life Dream، mz56mz، Kishe Mehr، Aramesh، MAJID ART، بندری، ژنرال، garfild، بچه مثبت، Ahora Quien، diver20، هاچو هاچو، ari 93، sib، magmag206، golmangoli،

• t4nh4

خانم ماهی تســـــــلـــیـــــت

تصویر در دسترس نیست

18 سپاس: Life Dream، mz56mz، Kishe Mehr، بچه مثبت، Ahora Quien، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، mahsa joon، boof divoone، ماهی، MAJID ART

• Kishe Mehr

به ماهی عزیز و خانواده ی محترمشون تسلیت عرض میکنم... ایشالله خدا بهشون غم نده و بهشون صبر بده... برای اون مرحوم علو درجات ارزومندم
    19 سپاس: t4nh4، Life Dream، mz56mz، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، boof divoone، ماهی، MAJID A

• Life Dream

واي خدا الان متوجه شدم، به خدا خيلي ناراحت شدم، يدفعه اين خبر اومد جلوي چشمم واقعاً شوكه شدم، تسليت ميگم ماهي جان، انشالله كه غم اخرتون باشه و خدا بهتون صبر بده، ما رو هم در غم خودتون شريك بدونيد، خدا رحمتش كنه، خيلي ناراحت شدم به خدا :2:
    19 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، t4nh4، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، boof divoone، ماهی، MAJID A

• mz56mz

انالله و انااليه راجعون
    :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: روح عزيز از دست رفته شاد و گرامى باد :79:

تصویر در دسترس نیست

20 سپاس: Kishe Mehr، t4nh4، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، mahsa joon، boof divoone، ماهی، MAJ

• jaj

با سلام
    تسلیت میگم پدر و مادر واقعا از نعمت ها و الطاف خفیه خداوند برای بندگانشان هستند.
    خداوند روخشان را غریق رحمت و آرامش گرداند

21 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، t4nh4، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، mahsa joon، boof divoone، م

• بچه مثبت

گلچین روزگار عجب خوش سلیقه است
                                         می‌چیند آن گلی که به عالم نمونه است

از دست دادن عزیزان خیلی دردناکه مخصوصاً وقتی اون عزیز پدر باشد.
    تسلیت عرض میکنم ماهی جان

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    20 سپاس: mz56mz، t4nh4، Ahora Quien، diver20، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، شهلا، Holtek، mahsa joon، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJI

• Aramesh

..midonam hich chizo hichkas jaye azize rafte ro nemitone begire
    az khodaye mehrabon mikham khodesh ba nore rahmatesh marhame ghalbe daghdaret beshe va rohe pedare azizet ro dar panahe lotf va arameshe khodesh ..
    begire

21 سپاس: t4nh4، mz56mz، بچه مثبت، Ahora Quien، diver20، هاچو هاچو، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، شهلا، Holtek، mahsa joon، Kishe Mehr، boof divoone،

• MAJID ART

تسلیت عرض میکنم
    20 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، mahsa joon، Kishe Mehr، boof divoone، م

• mehrzad

تسلیت عرض می کنم غم آخرتون باشد
    20 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID A

• بندری

منم تسليت ميگم ماهي جان . ان شا الله كه غم آخرتون باشه . داغ پدر خيلي سخته . :2:
    20 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID A

• ژنرال

منم خدمت ماهی عزیز تسلیت عرض میکنم.

خداوند انشالا روح پدر رو غریق رحمت کنه و به بازماندگان تحمل و صبر عنایت کنه.

روح همه درگذشتگان شاد :46:

فاتحه ای قرائت کردم...

20 سپاس: بچه مثبت، Ahora Quien، diver20، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID

• garfild

تسلیت عرض میکنم ماهی خانوم
    غم آخرتون باشه :2:

• Ahora Quien

منم تسلیت میگم..
    انشالله تو خوشی ها ببینمت ماهی جان ..

20 سپاس: diver20، بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART،

• diver20

تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما
    از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم
    امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، mahsa joon، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID AR

• Mahboob

Mahy aziz ghame akharet bashe. ba hameye vojoodam tasliat migam va omidvaram ghame akhare shoma bashe.
    19 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، t4nh4، sib، arash52، taha_1990، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، diver20، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART، حورا، KuRoS

• هاچو هاچو

ماهی عزیز منو هم در غم خودت شریک بدون :2: خدا انشالله بهت صبر بده و پدر عزیزتو بیامرزه :46:
    17 سپاس: mz56mz، t4nh4، sib، بچه مثبت، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART، حورا، KuRoSh

• zrnznn

ماهی جونم تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده و نگه دار مادر و برادراتون باشه........خیلی سخته .......پدر پشتیبان بزرگیههههههههههههههه :79: برا من که اینطوره.....اون نباشه منم نیستم ...یعنی نابود میشم :79:
    19 سپاس: mz56mz، t4nh4، هاچو هاچو، sib، بچه مثبت، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART، حورا، KuR

• LIFE

ماهی جان, تسلیت عزیزم, امیدوارم غم آخرت باشه و از خداوند برات آرزوی صبر میکنم :(
    17 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، sib، بچه مثبت، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART، حورا، KuRoSh

• ari 93

ماهی جانم خاله ماهی خودم،تسلیت میگم عزیزم...امیدوارم غم اخرتون باشه...خدا به همتون صبر بده.... :48:
    17 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، sib، بچه مثبت، arash52، taha_1990، baron jon، ژنرال، gilas، مستانه، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، boof divoone، ماهی، MAJID ART، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: