▧ تصویر در دسترس نیستبوف بوف تمام بر شما مبارك▧ تصویر در دسترس نیست
يكي از فانتزي هاي منم اينه كه يك نفر به نام شخص شخيص بچه + تو تاپيك هاي بنده پست بزاره يا حداقل سپاس بزنه يا حداقل حداقلش سر بزنه ! نمایش یا پنهان متنخداييش اگر تاپيك هاي خوب يا مورد پسندي نميزارم بهم بگيد ناراحت نميشم
خوش بحال شما اقاامین که لا اقل فانتز ی دارید من که هنوز اول راهم و بدون فانتزی چی بگم ؟ نه افقی هست و نه جاده ای که در اون محو بشم. اما خب اگه می شد یه روز بیام و ببینم دیگه از تاپیکهای این کاربرای فعال خبری نیست و فقط تاپیکهای من توی صفحه هست می رم و برای همیشه توی افق مه آلود گم و گور می شم.
mz56mz, ♥Rose♥, یکی از فانتزیام اینه که خانم ♥Rose♥ خانم، کشک بادمجونی رو که قول داده برام بفرسته بعد من از خوشحالی بال در بیارم و پرواز کنم به سمت افق و همراه محمودخان که عمری در افق به سر میبره دور هم کشک بادمجون بخوریم
نخبه, شما بنده شکم تشریف دارید؟ یکی از فانتزیام اینه که دنیز بزرگ بشه و ننه فندق رو بندازه تو زنبیل و با خودش بیاره قرار هزار و یکم سایت در افق! (کشف افق)
Holtek, شهلا, یکی از فانتزیام اینه که خانم شهلا خانم، شعری در مورد من بسراید بعدش دکتر رضا (Holtek) شعرُ با خط زیباش بنویسه و بفرسته سمت افق تا برسه به دستم
arash52, یکی از فانتزیام اینه که ببینم آقاجون آرش، با اون 20 یورویی که از خانم پوررحمتی گرفته، تو افق تفرجگاهی برای اهالی بوفیلند ساخته
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خیلی تاپیک جالبیست بزرگترین فانتزی من تو بوفیلند داشتن سرور اختصاصی برای سایت بود که فعلا بهش رسیدیم حالا بزرگترین فانتزیم اینه که بتونیم نیگهش داریم.
نقل قول: بچه مثبت
در روز شنبه مورخ ۹۲/۱/۲۴ بچه مثبت از درجۀ بوف بوف دوم به بوف بوف تمام ارتقاء یافت. این ارتقاء شایسته را به ایشان و اهالی بوفیلند تبریک میگوییم
به به.. مبارکه.. خیلی مبارکه والاه رفتم بنویسم، متوجه اشتباه بودن زمان سایت شدم و اصلاحش کردم. حالا باید ببینم نیم ساعت شده یا نه..
فانتزیهای دوستان خیلی جالب بودن. اونهایی که به من و امکانات سایت مربوط میشه چشم اگه ممکن باشه حتما عملیش می کنیم ولی دیگه وارد تاپیک آشپزی بشی غذا تحویل بگیری دیگه ... نه اینکه غیر ممکن باشه ولی خوب .. باید یک کم روش کار کنیم با کمک بچه مثبت جان و البته ماهی خانوم که مسؤول این بخش هستند.
jaj, از روزی که من آمدم اینجا، یک بشر از من سهل انگاری دید ندید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یکی از فانتزیهام اینه که همین طوری یه تاپیک حاضر و آماده باشه من فقط (بفرست ) رو بزنم بعد شونصد تا لایک و نظر بیاد و خلاصه بترکونه و در نهایت تاپیک موندگار بشه و بعد منمممممممممممممم که با هدیه سادات تو افق محو بشم
یکی از فانتزیام اینه که نسخه موبایلم امکان مثبت دادن داشته باشه؛ چون وقتی بدونی امکانش هست که بدی ولی نمی دی خیلی فرق داره با اینی که امکانش نباشه بدی و ندی؛ چون در صورت اول با اختیار ندادی و در صورت دوم اجبار به ندادن داری؛ ولی کلأ فکر می کنم که با پر سرعت شدن نت گوشیها کم کم بچه ها این روش رو انتخاب کنند و اگه رو نسخه موبایل بیشتر کار بشه عالیه؛ مثلأ من امکان آپلود تصویر یا قرار دادن شکلکها رو ندیدم؛ البته شاید من ندیدم؛
█ حـــــال این گـــــــوی و ایـن میـــــــدان. فانتــــــزی شــــــما در بـوف بـوفــــی چیـست؟ ███████ █ مدیونین اگر یکدرصد فکر کنید این تاپیک رو فقط به خاطر بـوف بـوف تمـام شدنم زدم ███████
من قبول ندارم فانتزی باید چیی باشه که امکان پذیر نباشههههه اونطوری جالب تر میشه هاااااا اینطوری چیز های کوچیک کوچیک میخواید همه بر اورده میشن اونوقت کی فانتزی منو برآورده کنهههههههه؟؟! چیز های غیر مممکن رو بگید بی زحمت تا بامزه تر باشه
mz56mz
يكى از فانتزيام اينكه امين عزيز بيا عكس خودشو آپلود كنه و بزار تو بخش تك عكسيها
♥Rose♥
يكي از فانتزي هاي منم اينه كه يك نفر به نام شخص شخيص بچه + تو تاپيك هاي بنده پست بزاره يا حداقل سپاس بزنه يا حداقل حداقلش سر بزنه !
نمایش یا پنهان متن
خداييش اگر تاپيك هاي خوب يا مورد پسندي نميزارم بهم بگيد ناراحت نميشمHoltek
شهلا
من که هنوز اول راهم و بدون فانتزی چی بگم ؟
نه افقی هست و نه جاده ای که در اون محو بشم.
اما خب اگه می شد یه روز بیام و ببینم دیگه از تاپیکهای این کاربرای فعال خبری نیست و فقط تاپیکهای من توی صفحه هست می رم و برای همیشه توی افق مه آلود گم و گور می شم.
arash52
ثانيا يكي از فانتزيام اينه كه اين Ranking تشكرها ، محبوبيتها و ... ها در سايت فعال بشه
نازنین
بچه مثبت
نخبه,
دیااکو,
نخبه,
mz56mz,
♥Rose♥,
Holtek,
شهلا,
arash52,
نازنین,
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
mz56mz,
♥Rose♥,
یکی از فانتزیام اینه که خانم ♥Rose♥ خانم، کشک بادمجونی رو که قول داده برام بفرسته بعد من از خوشحالی بال در بیارم و پرواز کنم به سمت افق و همراه محمودخان که عمری در افق به سر میبره دور هم کشک بادمجون بخوریم
نخبه,
شما بنده شکم تشریف دارید؟
یکی از فانتزیام اینه که دنیز بزرگ بشه و ننه فندق رو بندازه تو زنبیل و با خودش بیاره قرار هزار و یکم سایت در افق! (کشف افق)
Holtek,
شهلا,
یکی از فانتزیام اینه که خانم شهلا خانم، شعری در مورد من بسراید بعدش دکتر رضا (Holtek) شعرُ با خط زیباش بنویسه و بفرسته سمت افق تا برسه به دستم
arash52,
یکی از فانتزیام اینه که ببینم آقاجون آرش، با اون 20 یورویی که از خانم پوررحمتی گرفته، تو افق تفرجگاهی برای اهالی بوفیلند ساخته
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
پس زجا پاشو برايش ، القيام
شل نزن كف را برايش ، رقص كن
با همين آهنگ ديم دي ري رارام
خوشگل و خوش تيپ و باهوش و امين
راي او نزديك راي من مدام
دارد آرش از برايش آرزو
تاشود در زندگي زي ذي تمام
علیرضا
به به.. مبارکه.. خیلی مبارکه
والاه رفتم بنویسم، متوجه اشتباه بودن زمان سایت شدم و اصلاحش کردم. حالا باید ببینم نیم ساعت شده یا نه..
فانتزیهای دوستان خیلی جالب بودن. اونهایی که به من و امکانات سایت مربوط میشه چشم اگه ممکن باشه حتما عملیش می کنیم ولی دیگه وارد تاپیک آشپزی بشی غذا تحویل بگیری دیگه ... نه اینکه غیر ممکن باشه ولی خوب .. باید یک کم روش کار کنیم با کمک بچه مثبت جان و البته ماهی خانوم که مسؤول این بخش هستند.
علیرضا
jaj
بچه مثبت
علیرضا,
jaj,
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
arash52,
مثـبـت خـجــــل شـــد ز لطفـــِــــ دوســــــتان
دوستانی خوشسخن، چون بلبلانِ بوستان
امیـــــــد اســت جبـــران کنــــــــد لطــــــفتان
کُنـــَــد بـوســـــــهبــــاران لـبـــــــــــ و رویـــتان
علیرضا,
ممنون علیرضا جان
jaj,
از روزی که من آمدم اینجا، یک بشر از من سهل انگاری دید ندید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
نمایش یا پنهان متن
با ماست و سالاد و نوشابهدیااکو
ولی کلأ فکر می کنم که با پر سرعت شدن نت گوشیها کم کم بچه ها این روش رو انتخاب کنند و اگه رو نسخه موبایل بیشتر کار بشه عالیه؛ مثلأ من امکان آپلود تصویر یا قرار دادن شکلکها رو ندیدم؛ البته شاید من ندیدم؛
Holtek
پس ما بي صبرانه منتظر سرودن شعر شهلا خواهيم ماند.
نمایش یا پنهان متن
امين خوب شد يادم انداختي ، پس اين جايزه خوشنويسي ما چي شد ؟lion1360
█ مدیونین اگر یکدرصد فکر کنید این تاپیک رو فقط به خاطر بـوف بـوف تمـام شدنم زدم ███████
zrnznn
mz56mz
امين جان مبارررررررررررررررررررك باشه
sib
KuRoSh,
ژنرال
آخه اگه مثبت زیاد بدم مزه ش میره
پستای همه رو خوندم خییییییلی خوب و خلاقانه بودن
من یه فانتزی دارم که نمیتونم بگم ولی فانتزیه هااااااااااااا
یه فانتزیم که میتونم بگم اینه که یه دونه محکم بزنم پس گردن این شکلک
mojde
فانتزی زیاده یکیش اینه که دوباره جو صمیمیه دو سال پیش رو ببینم