₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟
1 2 3 4

بدون عکس

♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟

4211 بازدید، 77 پست، نویسنده: بچه مثبت

• mz56mz

من هم بگم؟؟؟!!!
    يكى از فانتزيام اينكه امين عزيز بيا عكس خودشو آپلود كنه و بزار تو بخش تك عكسيها :bahone:

11 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، jaj، ژنرال، شهلا، علیرضا، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیستبوف بوف تمام بر شما مبارك تصویر در دسترس نیست

يكي از فانتزي هاي منم اينه كه يك نفر به نام شخص شخيص بچه + تو تاپيك هاي بنده پست بزاره يا حداقل سپاس بزنه يا حداقل حداقلش سر بزنه ! :bahone:
    نمایش یا پنهان متنخداييش اگر تاپيك هاي خوب يا مورد پسندي نميزارم بهم بگيد ناراحت نميشم :24:

14 سپاس: jaj، نازنین، شهلا، بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، علیرضا، نغمه، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• Holtek

فقط و فقط يكي از فانتزيام اينه كه سايت منفجر بشه ، شيش ماه بره عقب و امين 6 ماه منتظر بمونه تا دوباره بوف بوفي تمام بشه :4:
    10 سپاس: نازنین، بچه مثبت، mz56mz، علیرضا، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• شهلا

خوش بحال شما اقاامین که لا اقل فانتز ی دارید
    من که هنوز اول راهم و بدون فانتزی چی بگم ؟
    نه افقی هست و نه جاده ای که در اون محو بشم. :25: :4:
    اما خب اگه می شد یه روز بیام و ببینم دیگه از تاپیکهای این کاربرای فعال خبری نیست و فقط تاپیکهای من توی صفحه هست می رم و برای همیشه توی افق مه آلود گم و گور می شم. :53:

13 سپاس: ژنرال، jaj، بچه مثبت، mz56mz، نخبه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• arash52

اولا تبريك عرض مي كنم امين جان :46:

ثانيا يكي از فانتزيام اينه كه اين Ranking تشكرها ، محبوبيتها و ... ها در سايت فعال بشه :4:

11 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، mz56mz، علیرضا، نغمه، Holtek، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• نازنین

10 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• بچه مثبت

ژنرال, :46:
    نخبه, :46:
    دیااکو, :46:
    نخبه, :46:
    mz56mz, :46:
    ♥Rose♥, :46:
    Holtek, :46:
    شهلا, :46:
    arash52, :46:
    نازنین, :46:
    تصویر در دسترس نیست

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

mz56mz,
    ♥Rose♥,
    یکی از فانتزیام اینه که خانم ♥Rose♥ خانم، کشک بادمجونی رو که قول داده برام بفرسته بعد من از خوشحالی بال در بیارم و پرواز کنم به سمت افق و همراه محمودخان که عمری در افق به سر میبره دور هم کشک بادمجون بخوریم :bahone:

نخبه,
    شما بنده شکم تشریف دارید؟ :4:
    یکی از فانتزیام اینه که دنیز بزرگ بشه و ننه فندق رو بندازه تو زنبیل و با خودش بیاره قرار هزار و یکم سایت در افق! (کشف افق) :bahone:

Holtek,
    شهلا,
    یکی از فانتزیام اینه که خانم شهلا خانم، شعری در مورد من بسراید بعدش دکتر رضا (Holtek) شعرُ با خط زیباش بنویسه و بفرسته سمت افق تا برسه به دستم :bahone:

arash52,
    یکی از فانتزیام اینه که ببینم آقاجون آرش، با اون 20 یورویی که از خانم پوررحمتی گرفته، تو افق تفرجگاهی برای اهالی بوفیلند ساخته :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    14 سپاس: ژنرال، arash52، شهلا، mz56mz، نخبه، علیرضا، نغمه، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• arash52

بچه مثبت گشت بوف بوف تمام
    پس زجا پاشو برايش ، القيام

شل نزن كف را برايش ، رقص كن
    با همين آهنگ ديم دي ري رارام

خوشگل و خوش تيپ و باهوش و امين
    راي او نزديك راي من مدام

دارد آرش از برايش آرزو
    تاشود در زندگي زي ذي تمام

13 سپاس: ژنرال، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، علیرضا، نغمه، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• علیرضا

خیلی تاپیک جالبیست بزرگترین فانتزی من تو بوفیلند داشتن سرور اختصاصی برای سایت بود که فعلا بهش رسیدیم حالا بزرگترین فانتزیم اینه که بتونیم نیگهش داریم.

نقل قول: بچه مثبت
    در روز شنبه مورخ ۹۲/۱/۲۴ بچه مثبت از درجۀ بوف بوف دوم به بوف بوف تمام ارتقاء یافت. این ارتقاء شایسته را به ایشان و اهالی بوفیلند تبریک می‌گوییم

به به.. مبارکه.. خیلی مبارکه
    والاه رفتم بنویسم، متوجه اشتباه بودن زمان سایت شدم و اصلاحش کردم. حالا باید ببینم نیم ساعت شده یا نه.. :bachemosbat:

فانتزیهای دوستان خیلی جالب بودن. اونهایی که به من و امکانات سایت مربوط میشه چشم اگه ممکن باشه حتما عملیش می کنیم ولی دیگه وارد تاپیک آشپزی بشی غذا تحویل بگیری دیگه ... نه اینکه غیر ممکن باشه ولی خوب .. باید یک کم روش کار کنیم با کمک بچه مثبت جان و البته ماهی خانوم که مسؤول این بخش هستند. :10:

13 سپاس: jaj، بچه مثبت، Holtek، mz56mz، arash52، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، ماهی، هاچو هاچو، شهلا، LIFE

• علیرضا

ای بابا ساعت سایت که درست بود.. زده بود امروز 2:36 فکر کردم 14:36 هستش. یعنی نیم ساعت بعد :83: 853
    12 سپاس: jaj، بچه مثبت، نغمه، Holtek، mz56mz، arash52، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• jaj

12 سپاس: بچه مثبت، نغمه، Holtek، zrnznn، mz56mz، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE، علیرضا

• بچه مثبت

arash52, :46:
    علیرضا, :46:
    jaj, :46:

تصویر در دسترس نیست

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

arash52,
    مثـبـت خـجــــل شـــد ز لطفـــِــــ دوســــــتان :9:
    دوستانی خوش‌سخن، چون بلبلانِ بوستان
    امیـــــــد اســت جبـــران کنــــــــد لطــــــفتان
    کُنـــَــد بـوســـــــه‌بــــاران لـبـــــــــــ و رویـــتان 786

علیرضا,
    ممنون علیرضا جان :93:
    1153

jaj,
    از روزی که من آمدم اینجا، یک بشر از من سهل انگاری دید ندید :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: Holtek، mz56mz، arash52، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، شهلا، LIFE

• نغمه

یکی از فانتزیهام اینه که همین طوری یه تاپیک حاضر و آماده باشه من فقط (بفرست ) رو بزنم بعد شونصد تا لایک و نظر بیاد و خلاصه بترکونه و در نهایت تاپیک موندگار بشه و بعد منمممممممممممممم که با هدیه سادات تو افق محو بشم 344

نمایش یا پنهان متنبا ماست و سالاد و نوشابه :10:

9 سپاس: بچه مثبت، Holtek، mz56mz، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• دیااکو

یکی از فانتزیام اینه که نسخه موبایلم امکان مثبت دادن داشته باشه؛ چون وقتی بدونی امکانش هست که بدی ولی نمی دی خیلی فرق داره با اینی که امکانش نباشه بدی و ندی؛ چون در صورت اول با اختیار ندادی و در صورت دوم اجبار به ندادن داری؛
    ولی کلأ فکر می کنم که با پر سرعت شدن نت گوشیها کم کم بچه ها این روش رو انتخاب کنند و اگه رو نسخه موبایل بیشتر کار بشه عالیه؛ مثلأ من امکان آپلود تصویر یا قرار دادن شکلکها رو ندیدم؛ البته شاید من ندیدم؛

11 سپاس: Holtek، بچه مثبت، mz56mz، sib، jaj، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE، علیرضا

• Holtek

یکی از فانتزیام اینه که خانم شهلا خانم، شعری در مورد من بسراید بعدش دکتر رضا (Holtek) شعرُ با خط زیباش بنویسه و بفرسته سمت افق تا برسه به دستم

پس ما بي صبرانه منتظر سرودن شعر شهلا خواهيم ماند. :65:
    نمایش یا پنهان متنامين خوب شد يادم انداختي ، پس اين جايزه خوشنويسي ما چي شد ؟ :4:

9 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، شهلا، LIFE

• lion1360

█ حـــــال این گـــــــوی و ایـن میـــــــدان. فانتــــــزی شــــــما در بـوف بـوفــــی چیـست؟ ███████
    █ مدیونین اگر یک‌درصد فکر کنید این تاپیک رو فقط به خاطر بـوف بـوف تمـام شدنم زدم ███████

:4:

8 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• zrnznn

من قبول ندارم فانتزی باید چیی باشه که امکان پذیر نباشههههه :4: اونطوری جالب تر میشه هاااااا :4: اینطوری چیز های کوچیک کوچیک میخواید همه بر اورده میشن :2: اونوقت کی فانتزی منو برآورده کنهههههههه؟؟! :4: چیز های غیر مممکن رو بگید بی زحمت تا بامزه تر باشه :9:
    8 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، LIFE

• mz56mz

من يادم رفته بود به امين عزيز تبريك عرض كنم :24:
    امين جان مبارررررررررررررررررررك باشه :6:

8 سپاس: بچه مثبت، sib، mojde، KuRoSh، ♥Rose♥، هاچو هاچو، شهلا، LIFE

• sib

[quote=بچه مثبت]
    KuRoSh,

ژنرال
    آخه اگه مثبت زیاد بدم مزه ش میره:23:

پستای همه رو خوندم خییییییلی خوب و خلاقانه بودن:23::23:
    من یه فانتزی دارم که نمیتونم بگم ولی فانتزیه هااااااااااااا:4:

یه فانتزیم که میتونم بگم اینه که یه دونه محکم بزنم پس گردن این شکلک :bahone: بعد با مشت بزنم دندوناش بریزه تو دهنش:4:بدم نمیاد موهاشم بکشم:4:

9 سپاس: بچه مثبت، mojde، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، نخبه، هاچو هاچو، LIFE، ژنرال

• mojde

بابا بوف بوف تمام boofboofi مبارکه

نقل قول: دیااکو
    کلیه نسوان فرنگی و داخلی دچار بی تفاوتی شدم

:89:

فانتزی زیاده یکیش اینه که دوباره جو صمیمیه دو سال پیش رو ببینم

و راحت و بدون ترس از سانسور و .... از دست مدیرا حرف بزنم :4:

9 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، نخبه، sib، هاچو هاچو، شهلا، LIFE
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: