میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یکی از فانتزیام اینه که فیسبوک، به علیرضا پیشنهاد خرید سایت بوف بوفی رو به قیمت یک میلیارد دلار بده، و علیرضا هم این پیشنهادو رد کنه؛ این زاکربرگ دماغش بسوزه
در پست 55 خانم شهلا خانم، به یکی از فانتزیام جامه عمل پوشاند. دیدم حیفه اگر این شعر زیبا، خوشنویسی نشه
البته منتظرم دکتر رضا هم هستم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یکی از فانتزیای من اینه که مجی و مهدی زن بگیرن بعد یه روز بیایم سایت ببینیم خانوماشون هر دوتاییشون رو از خونه کردن بیرون با قابلمه هم زدن تو سرشون خیلی حال میده
خوب فانتزی بعدیم با توجه به فانتزی عده ای از دوستان شکل گرفت و اون هم نسخه جدید موبایل سایت هست که کم کم سرم خلوت بشه روش کار می کنم. به امید دستیابی همه دوستان به فانتزی های متعالیشون
یکی از فانتزیای من اینه که مجی و مهدی زن بگیرن بعد یه روز بیایم سایت ببینیم خانوماشون هر دوتاییشون رو از خونه کردن بیرون با قابلمه هم زدن تو سرشون خیلی حال میده
این اصن خوب نیست که اتفاقاتی که واسه خودت افتاده واسه ما هم آرزو کنی
♥Rose♥
بله
اونجا كجاست ؟
نه زيادم حاجت نميده دلتو خوش نكن
ديگه فانتزي يادم نيومد
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
حورا
بچه مثبت
در پست 55 خانم شهلا خانم، به یکی از فانتزیام جامه عمل پوشاند. دیدم حیفه اگر این شعر زیبا، خوشنویسی نشه
البته منتظرم دکتر رضا هم هستم
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
هاچو هاچو
hadi04
ماهی
hadi04,
قشنگترین فانتزیها مال شما بود
KuRoSh
چرا بابا میره ما بهش میگیم مطب نمی دونم شما چی بهش میگید
KuRoSh
برای این که باید مثل امین بوف بوفی تمام بشی
بچه های دیگه رو که می بینی فانتزی دارن چند باری این دوره رو گذروندن
آره جون خودش
یمی از فانتزی هام اینه که یکی بیاد به فانتزی هام جامعه عمل بپوشه
علیرضا
به امید دستیابی همه دوستان به فانتزی های متعالیشون
هاچو هاچو
hadi04,
قشنگترین فانتزیها مال شما بود
میسی
Holtek
دست شما هم درد نكند .
امين ببخش اگه خوشگل نيست ، بعد يه بهترشو مينويسم .
بچه مثبت
هاچو هاچو,
ژنرال,
حورا,
zrnznn,
hadi04,
ماهی,
KuRoSh,
علیرضا,
Holtek,
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Holtek,