₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟
1 2 3 4

بدون عکس

♔یکی ازفانتزیای شما در بوف بوفی...؟

4211 بازدید، 77 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ★ ✰ ★ ✰ ★ ✰ ★ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

یکی از فانتزیام اینه که علیرضا بیاد روی دیوار انجمن بنویسه: در روز شنبه مورخ ۹۲/۱/۲۴ بچه مثبت از درجۀ بوف بوف دوم به بوف بوف تمام ارتقاء یافت. این ارتقاء شایسته را به ایشان و اهالی بوفیلند تبریک می‌گوییم :bahone:

:bachemosbat:
    تصویر در دسترس نیست

█ حـــــال این گـــــــوی و ایـن میـــــــدان. فانتــــــزی شــــــما در بـوف بـوفــــی چیـست؟ ███████
    █ مدیونین اگر یک‌درصد فکر کنید این تاپیک رو فقط به خاطر بـوف بـوف تمـام شدنم زدم ███████
    :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    26 سپاس: garfild، sib، دلشاد، zrnznn، ژنرال، KuRoSh، jaj، MAJID ART، mahsa joon، Life Dream، نخبه، arash52، حورا، ♥Rose♥، mz56mz، soheyla، Holtek، نازنین، نغمه، شهلا، عل

• sib

8 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، هاچو هاچو

• بچه مثبت

sib,
    یکی از فانتزیام اینه که دو روز متوالی از sib مثبت بگیرم! بعد برم با مثبتام تو افق محو بشم!
    ―――――――✂
    پی نوشت: اگر کسی دیده به من نشان بده. از آن روزی که من آمدم اینجا، ساناز به کسی در دو روز متوالی مثبت داد، نداد. :bahone:

12 سپاس: ژنرال، KuRoSh، Life Dream، نخبه، mz56mz، ♥Rose♥، arash52، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde

• دلشاد

نقل قول: بچه مثبت
    █ مدیونین اگر یک‌درصد فکر کنید این تاپیک رو فقط به خاطر بـوف بـوف تمـام شدنم زدم ███████

:4:

9 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، mojde، هاچو هاچو

• garfild

روم به دیوار یاد یچیزی افتادم :68:
    این چند روز تو پادگان هم بحث همین چیزها بود ولی نه فانتزی چیز دیگه که نمیدونم میشه اینجا اسمش و گفت یا نه ولی تو همین خط فانتزیه البته...الان که شما سوال کردید یاد اون افتادم چه حرفهای بدی میزدن :4:
    البته من فقط شنونده بودم اصلا حرف ید نمیزنم :5:
    نمایش یا پنهان متن 245

12 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، Life Dream، نخبه، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• zrnznn

به مبارکتون باشه :46: یادمه یه بار اومدم بهتون پیغام بدم امتیاز هاتون رو دیدم که 7 هزار شده دهن موند باز این شکلی :89: منم پرو پرو اومدم گفتم......... :9:
    .
    .
    .
    خوشم میاد از این ایده هاتون :93:
    یکی از فانتزی های من اینه که یه بار عین هو یه خانم وارد سایت بشم و بعد بدون دادن سوتی از سایت خارج بشم :4:

نمایش یا پنهان متنالبته فانتزی های من زیادن الان مهمترینشون رو گفتم :4:

12 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، KuRoSh، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• ژنرال

یکی از فانتزیام تو بوف بوفی اینه ببینم دیااکو به کیم کارداشیان بد و بیراه میگه و اصولا از کلیه عناصر اناث اعلام برائت میکنه :4:

یکی از فانتزیام اینه که دو روز متوالی از sib مثبت بگیرم!

خدائیش اینم یکی از فانتزیای منه :83:

نمایش یا پنهان متن :22: 1026 :22:

10 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• jaj

9 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• بچه مثبت

sib, :46:
    دلشاد, :46:
    garfild, :46:
    zrnznn, :46:
    ژنرال, :46:
    jaj, :46:

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: ژنرال
    دیااکو
    تو سایت boooofi.com یکی از فانتزیام این بود که دیااکو داخل تاپیک شود و با مأوس محترم بر کلمه تشکر کلیک نماید و ملتی را خوشحال گرداند

12 سپاس: zrnznn، ژنرال، دلشاد، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• KuRoSh

پی نوشت: اگر کسی دیده به من نشان بده. از آن روزی که من آمدم اینجا، ساناز به کسی در دو روز متوالی مثبت داد، نداد

همینو بگو
    نقل قول: garfild
    البته من فقط شنونده بودم اصلا حرف ید نمیزنم

تو گفتی و منم باور کردم :4:

یکی از فانتزی هام اینه که ببینم امین این امتیاز هایی رو که داره بخشیده به من :4: یا خرجشون کرده :23:

یکی از فانتزیام اینه که سرور قدرت مند بوف بوفی رو از نزدیک ببینم مخصوصن سرور قدیمی رو :4:

10 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• MAJID ART

مبـــ:46:ـــــارکه آقا امین .ایشالا تو مراحل بالاتر از این ببینیمت
    9 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• mahsa joon

10 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، mz56mz، ♥Rose♥، نازنین، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• دیااکو

من از این تریبون اعلام می دارم که دچار سردمزاجی مزمن شدم و نسبت به فرو رفتگیها و برجستگیهای کلیه نسوان فرنگی و داخلی دچار بی تفاوتی شدم به طوری که حس می کنم به غیر از آپاندیس یک عضو دیگه به بدنم اضافه شده که کارآیی مشخصی براش تعریف نشده و اصلأ قراره بکنمش بندازمش جلو گربه؛‏
    یکی از فانتزای من اینه که نسخه موبایل هم دکمه تشکر داشت تا می تونستم فانتزی بچه مثبتم به واقعیت بدل کنم؛

14 سپاس: ژنرال، KuRoSh، دلشاد، Life Dream، بچه مثبت، نخبه، mz56mz، ♥Rose♥، نغمه، علیرضا، Holtek، sib، mojde، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: دیااکو
    من از این تریبون اعلام می دارم که دچار سردمزاجی مزمن شدم و نسبت به فرو رفتگیها و برجستگیهای کلیه نسوان فرنگی و داخلی دچار بی تفاوتی شدم به طوری که حس می کنم به غیر از آپاندیس یک عضو دیگه به بدنم اضافه شده که کارآیی مشخصی براش تعریف نشده و اصلأ قراره بکنمش بندازمش جلو گربه؛‏

خدا نکنه دیااکو جان!
    بگو که دروغه :83:

9 سپاس: KuRoSh، Life Dream، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، mojde، هاچو هاچو

• Life Dream

من يكي از بزرگترين فانتزيام اينه كه بتونم توو پستهام از كدهاي جاوا استفاده كنم، يه مدت ميشد الان نميشه!!!!!!! چه حالي ميده خداييش :65:
    10 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو

• بچه مثبت

KuRoSh, :46:
    MAJID ART, :46:
    mahsa joon, :46:
    دیااکو, :46:
    ژنرال, :46:
    Life Dream, :46:

تصویر در دسترس نیست

تا می تونستم فانتزی بچه مثبتم به واقعیت بدل کنم
    مرامتُ عشق‌ست لوطی :84:

Life Dream,
    اتفاقا منم به علیرضا گفته بودم کدهای html رو فعال کنه! اما امکانش نبود!

یکی از فانتزیام اینه که فردا صبح بیام و ببینم koorosh kabir اینجا پست گذاشته :bahone:

11 سپاس: ژنرال، نخبه، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• ژنرال

یکی از فانتزیام اینه که علیرضا یه تاپیک سیاسی بزنه من بیام ببندمش و براش بنویسم:

قانون شماره ۴) این سایت متعلق به هیچ گروه و حذب سیاسی یا مذهبی نمی باشد لذا محلی هم جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با این اهداف نمی تواند باشد. ارسال مطلب در رابطه با هرگونه عقیده سیاسی و مذهبی و گروهی یا تبلیغات آنها و موضوعات وابسته، اکیداً ممنوع است.

:4:

بعد دوباره علیرضا تاپیکای غیر قانونی بذاره و ... در نهایت اخراجش کنیم :4:

11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، شهلا، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• نخبه

منم فانتزیم این بید که تاپیک اشپزی واقعی بود و هر وقت تاپیک رو باز میکردم میتونستم هر چی غذا توش هست قورت بدم:4: مخصوصا اون کیک خوشمزه ها
    11 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، شهلا، نغمه، علیرضا، Holtek، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• دیااکو

یکی از فانتزیام اینه که کیم بفهمه یه نفر تو سایت بوف بوفی در حد پرستش دوستش داره؛ بعد بیاد و با هزار بدبختی منو پیدا کنه و تو فرودگاه با آغوش باز بیاد طرفم و منم برم طرفش؛ به یک قدمی که رسیدم اون بخاد خودش رو رها کنه تو آغوشم؛ بعدش من بگم خودت رو جمع کن اکبیری؛ من خودم مخاطب خاص دارم؛ اونم دلشکسته بشه و بخاد بره خودش رو بکشه و خودش رو بندازه زیر اون بولدوز سیاهه؛ منم انسانیتم گل کنه و به کنیزی مخاطب خاصم قبولش کنم؛
    یه بار تو تجریش این اتفاق برام افتاد؛ ۳ تا دختر سوار این ماشین روبازا داشتند میدون رو دور می زدند؛ منم پیاده داشتم میدون رو رد می شدم؛ اونا می خواستند بپیچند تو خیابون در بند و دقیقأ افتاده بودند پشت سر من؛ منم طوری که حواسم نیست داشتم خوش خوشان خیابون رو رد می کردم؛ چند تا بوق زدند که من با بی توجهی برگشتم طرفشون؛ دختره که راننده بود و خدایی یه بت گوشتی بود با لبخند ملیح گفت؛ آخه خیابون جای قدم زدنه؛ فکر کنم عاشقی؛ منم خیلی بی تفاوت نگاش کردم و با حالت انزجار گفتم؛ ایششش برو گمشو؛ دختر دیوونه شد؛ کپ کرده بود و نمی تونست حرف بزنه؛ می خواست بیاد پایین که دوستاش نذاشتند؛ منم بی تفاوت راه افتادم و رفتم؛ ولی خدا شاهده اول خیابون دربند پارک کرده بود و اومده بود پایین و عربده می کشید که وایسا میمون؛ ولی خدایی بعد از این عمل کاملا از عقده تهی شدم؛ و به عنوان یه روش درمانی به پسرا توصیه می کنم؛ که برید و دختری رو که کلی رو خودش کار کرده و فکر می کنه مورد توجه همه هست رو با بی تفاوتی داغون کنید؛ اینقذه حالتون خوب میشه؛

16 سپاس: ژنرال، نخبه، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، arash52، نازنین، شهلا، علیرضا، نغمه، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE

• نخبه

پایین و عربده می کشید که وایسا میمون؛ ولی خدایی بعد از این عمل کاملا از عقده تهی شدم؛ و به عنوان یه روش درمانی به پسرا توصیه می کنم؛ که برید و دختری رو که کلی رو خودش کار کرده و فکر می کنه مورد توجه همه هست رو با بی تفاوتی داغون کنید؛ اینقذه حالتون خوب میشه؛

:23:

10 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، علیرضا، Holtek، sib، mojde، KuRoSh، هاچو هاچو، LIFE
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: