ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره
حورا
مامانم میگن زمینه عممه هاشم داره
ولی حدی میگم مامانم همیشه میگن اگه حورا نبود من مرده بودم
maryamlondon1
[/quote]
امیدوارم شما بخونی وعبرت بگیری مهدی جان دل شکستن پدر ومادر هنر نیست .
[quote=ماهی]مامان مریم این یه واقعیته...هرگز هرگز هرگز ، عروس نمی تونه جای دختر باشه ...
من که خیلی وقته تمرین می کنم به هیچ عنوان هیچ چشم داشتی به محبت پسرم در آینده داشته باشم.مهربون تر از داداش من شاید مردی پیدا نشه..توی خانواده مشهور به مهربونی نسبت به خونواده بود..اما واقعا عوض شده..حتی جرات نمی کنه مثل قبل با من که خواهرشم رفتار کنه.اگه بگه غذات خیلی خوشمزه ست یا لباست خوشگله یا اینو از کجا خریدی چه خوشگله..باید جواب پس بده و پدرش در بیاد.. اگه بگه خوشگل شدی که دیگه سرش بالای داره
تازه این عروس مثلا خانواده دار و با اصل و نسبه چه برسه به خیلی از دخترای امروز که به نظرم خیلی هار و گستاخ شدن
البته دختر هم مشکلات خودشو داره..هیچ وقت دوس نداشتم دختر داشته باشم.با همه ی وقایع تلخی که در مورد پسر ها بهش رسیدم هنوزم نظرم عوض نشده..اگه دختر داشتم تا ابد نگرانش بودم.ولی حالا فوقش اینه که بی مهریش و بی تفاوتیش آزارم خواهد داد.
مبارک همه ی بابا های دخترها باشه [/quote]
ماهی جون دخترا اینقدر گستاخ شدند واقا پسرا هم بی ارزه ودست وپا چلفت ودهن بین شدن با عرض معذرت از بچه های گل سایت .تقصیر عروس نیست ماهی جون تقصیر پسر خانواده که مثل گوسفند دنبال زنش هست اگه بهش رونده هیچ وقت پاش از گلیمش دارزتر نمیکنه . اینقدر دلم خونه که کم مانده منفجر بشم بزار تو دلم باشه بهتره فقط دعای همیشگی من هیچوقت پدر ومادر محتاج فرزندشون نباشن ...باعرض معذرت ماهی جون
[quاote=hadi04]چی بگم مامان مریم والا همینو میدونم که ناراحت کردن پدر و مادر خیلی بده وقتی یادم به اون روزایی میفته که با بابام بحثم شده بود تموم وجودم آتیش میگیره نمیدونم من بر حق بودم یا ایشون ولی در کل ماجرایی که باعث شد کارم به جاهای باریک بکشه و ایشون حتی بهم بگه برو اسمتو از شناسنامه ام هم خط میزنم خیلی برام زجرآوره کاش میشد از زندگیم خطش میزدم ولی افسوس که نمیشه [/quote]
همون حرفا که باباتون بهتون گفت من هم به پسرم حسن گفتم .ودقیقا شبیه جریان شما هم هست ..متاسفانه پسرم شستشوی مغزی شده .وحرفای مارا قبول نمیکنه دعا میکنم به راه راست هدایت بشه که میدونم محاله ولی باز مادر هستم وبراش دعا میکنم که موفق وسر بلند باشه
mahsa joon
وااااااااااااي خيلي قشنگ بود
پرهام
♥Rose♥
بابا ماهي جون حداقل يك درصدي هم قائل ميشدي
ما يه همسايه داشتيم دختر نداشتن ولي در عوض عروسش از صدتا دختر براش عزيزتر بود
ان شاءالله خداوند تمام دخمل پسملاي خوب رو براي والدينشون و همچنين پدر و مادرها رو براي فرزندانشون حفظ كنه و نگهدارشون باشه (الهي آمين)
Holtek
ماهی
آی گفتی مامان مریم!!
چی بگم والا.قانون زندگی هست دیگه..من که مطمئنم هرگز اینقدر به عروسم نزدیک نمی شم که بخوام به خودم زجر بدم.این منم که فاصله م رو حفظ می کنم...اینکه هی برم محبت کنم و اون هی فاصله بگیره هرگز...
بعضی وقتا محبت و دلسوزی به معنای دخالت میشه..برا همین همش فکر می کنم باید آدم فاصله ها رو حفظ کنه.
فاطمه جان عروس و داماد هر دو ، به یک اندازه توی خانواده خائن هستن.
خیلی وقتا ظاهر چیزی که ماها می بینیم با اونچه که واقعا اتفاق می افته فرق داره..ذهنیت من نسبت به عروس و داماد توی خونواده بی خودی عوض نشده .خیلی چیزا دیدم.علیرغم همه ی خوبیهاشون..تازه اینا بهترین ها هستن .چه برسه به اونایی که واقعا مشکلات خاص دارن.دیگران از بیرون حسرت هم می خورن و می گن..چه عروسی..چه دامادی...ماشالله
خ..بر اون سرت مجددا
واقعا هم همینه به خدا...همین کارو هم می کنید
mansour12247
بله این همون کسیه که درو به روم وا میکنه , قدیمیا میگن دخترا رحمتند و پسرا نعمت و واقعا دختر خوب رحمت خداست واسه پدرو مادر
ماهی
آره همونه...بشکنه این دست که نمک نداره
ژنرال
ضمن اینکه عشق و محبتی که یه مرد یا زن به همسرش داره، با عشقی که نسبت به پدرومادر و خانواده ش داره، جنسش فرق میکنه.
کسی که که نمیتونه روابطش و عواطفش رو نسبت به همسرش و خانواده خودش، مدیریت کنه، در اغلب موارد، ضعف از خودشه و مقصر اصلیه.
والسلام ختم کلام!
خدا نکنه .. زبونتو گاز بگیر
هاچو هاچو
اون یکی دست گلتونم درد نکنه پس
نخبه
مثل من بشه بهتر از اینه که مثل عمه هاش بشه
یعنی عروس به همین زودی دست به کار شده.. شگفتا
ضمن اینکه عشق و محبتی که یه مرد یا زن به همسرش داره، با عشقی که نسبت به پدرومادر و خانواده ش داره، جنسش فرق میکنه.
کسی که که نمیتونه روابطش و عواطفش رو نسبت به همسرش و خانواده خودش، مدیریت کنه، در اغلب موارد، ضعف از خودشه و مقصر اصلیه.
والسلام ختم کلام!
نمایش یا پنهان متن
من که مادر شوهرم بیمارستان بود یک ماه تموم کار و زندگیم رو ول کردم رفتم خونشون همه کاراشون کردم ولی دخترای خودشون هفته ای یه بار به زور سر میزدن همون موقع یه دستت درد نکنه میگفتن ولی بعد که از بیمارستان مرخص شد و اومد انگار نه انگار الان دخترشون رو رو چشمشون میزارن ما هم که خب عروسیم دیگه نباید رو بدنمگه اینکه بچه های ادم واقعا ناخلف باشن که عروس و دوماد بتونه جای اونا رو بگیرن
ژنرال
ما که مشکلی نداریم دنیز به عمه هاش بره .. تو دخالت نکن
مطمئن باش، دیر یا زود خیرشو تو زندگیت میبینی
نخبه
خیرش رو خیلی زود دیدم
KuRoSh
mojde
بنابراین با این که آرزو دارم همیشه کنارمون باشن و سالم و صالح و درها همیشه به رومون باز اما بهتره زیاد روی باز شدن در حساب نکنیم الهی در رحمت خدا همیشه به رومون باز باشه و محتاج نشیم
انشالله خدا به همه همسر خوب و مهربون و عاشق بده و اونایی هم که متاهلن خدا همسراشونو براشون صحیح و سالم حفظ کنه تا هیچ وقت محتاج بچه نشن و همیشه صحیح و سالم و در کنار هم و بی نیاز از هر مخلوقی زندگی کنن
ماهی
به جون خودم من اصلا نزدیکشون نمیشم که بخوام حرص بخورم
به پسرم خواهم گفت که هر وقت احساس کردی به من نیاز داری من هستم.هروقت جایی گیر کردی کافیه فقط بهم بگی..ولی تا زمانیکه بهم نیاز نداشته باشه ازش فاصله خواهم گرفت..
البته اینقدر دارم روی مخش کار می کنم که زن گرفتن آخرین مرحله توی زندگیش باید باشه..باید اینقدر دوس دختر عوض کنه تا بفهمه چی می خواد از زندگی
البته عروس خانوممون دختر خوبیه و خیلی صفتهای خوب داره.ولی خب به هر حال عروسه دیگه..
نمایش یا پنهان متن
یکی از چیزایی که خیلی حرصمون داد فیلم عروسیشون بود..وحشتناک ترین فیلمی که توی زندگیم دیدم
یعنی اولین صحنه از فیلم یه عکس دسته جمعی هست که با مامان و باباش و داداشِ(خنگِ) من گرفتن..آخه کجا چنین چیزی دیدی؟ بعدشم دو روز قبل عروسی مامانش فیلم در آورد که باید بیمارستان بستری بشه و عمل داره.یه عمل ساده سرپایی که می تونست موکولش کنه به بعد مراسم.انتظار هم داشتن با این همه هزینه مراسم رو تاریخش رو عوش کنیم.به هر حال ما محترمانه تاریخ رو عوض نکردیم..
یعنی توی فیلم عروسیشون اینقدر که عکس مامان و بابای عروس و می بینی عروس و دومادو نمی بینی..
به خاطر همینه که میگم ما ایرانیا بیخودی توی هم می لولیم.فیلم عروسی هر کی مال خودشه.به خودشون مربوط میشه.اصلا منِ خواهر شوهر نباید این فیلمو ببینم..که چی حالا؟
تو چه عروس خوبی هستی..ولی شیرین جان به نظر من بدترین چیز خونواده های ایرانی قاطی شدن زیاد با هم هست..بازم خیلی گذشت داری که چنین کاری کردی..به جون خودم به دنیز یاد نده از این کارا
بچه مثبت
حساس نشو حساس نشو
شماها به چه چیزایی فکر میکنید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
هر وقت خواهر شوهر شدی میفهمی چی میگه
نمایش یا پنهان متن
درکت میکنم ماهی جونعروس دوممون هم اوایل جولون میداد دوران نامزدی کلا داداشم از این رو به اون رو شده بود بعد که داداش بزرگه باهاش حرف زد کلا الان رو به زنش نمیده(سواری نمیده)
اره منم قاطی شدن زیاد رو دوست ندارم ولی از شانس من شوهرم فامیل دوسته وحشتناک ولی شکر خدا بعد دنیا اومدن دنیز خوب شناختشون .. هم خانواده اش هم فامیلاش خیلی کوتاهی کردن اونجوری که ما واسه بقیه خوب بودیم بقیه واسه ما نبودن واسه همین از خیلیا فاصله گرفتیم رفت و امد کم کردیم ..
ماهی جون نمیدونم دنیز دراینده این یه کارش مثل من بشه یا نه اخه از بد روزگار من تو این یه مورد دلسوز بودن عین مادرم هستم مادرم سالها پدر و مادر مریض و غرغروی بابام رو نگهداری کرد و هیچی نگفت ولی کیه قدر بدونه..
خدا هیچ پدر و مادری رو محتاج بچه نکنه بچه ها سلامت باشن واسه پدر و مادر کافیه
ولی کاش وقتی پیر میشیم یکم قدر شناس تر یکم مهربونتر و یکم خوش اخلاقتر بشیم شایدتحملمون اسون بشه
بچه مثبت
حساس نشو حساس نشو
شماها به چه چیزایی فکر میکنید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→