ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره
gilas
عروسی یاس عمه میبینمت
هههه من آرایشم ضمانت نامه داشت که با گریه خراب نشه
خراب هم نشد
عکسا حاضر شد برات میارم ببنیش
حالا چی میگفت
hadi04
اصلا یادم نبود
gilas
دیگه چی
hadi04
والا از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون وقتی تو نبودی من و شیرین به این نتیجه رسیدیم که داماد سر خونه بیاریم اینطوری نه دل دخملمون برامون تنگ میشه نه دل ما برای اون و دامادمون هم زحمتش برای تهیه خونه و مخلفات زندگی کمتر میشه روابط هم حسنه میشه
نخبه
حالا چی میگفت
بابات رو تو حیاط نشون داد گفت ماشالله باباش هم خیلی جوونه حالا بعدا دیدمت یه چیزایی تعریف کنم باحال تازه با مادر شوهر سارا هم دوست شدم
اره همه رو دیدم جز بابای تو بابای مهدی هم اومدنی دم در دیدم
نمایش یا پنهان متن
مامان و ابجی مهدی که کاملا شبیه خودش بودن دردونه هم شبیه تو بود فکر میکردم شبیه نیستین ولی خیلی شبیه بودین مادرتون هم خیلی مهربون بود اول که رسیدم تک و تنها بودم دنبال مامانت و ابجیت میگشتم که خودم رو معرفی کنم ساعت 7 رسیده بودیماوهوم منتها من اگه بخام احسان رو بیارم پیش خودم مامان مریم کله ام رو میکنه
hadi04
معنی مستدل درگیری داخلی سوریه ای هستم واسه خودم
نمایش یا پنهان متن
شوهرش دادی رفت دخمل منم ترشید به تو میگن مادر زرنگ والا من بدبخت همش ماموریتم مامان یاس هم که همش سر کاره دخملکم هم که میخواد ادامه تحصیل بده خدا کنه فرصت ازدواج براش پیش بیادهاچو هاچو
تو رو قرآن خواهر؟؟
یعنی اوج خاله زنکی رو میشه در حرف زدن شما دو تا مشاهده کرد
اگه به مادر زن داداشت نگفتم
دیگه چیکار کردی؟
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→