سلاااااااااام به همگی منم یهو هوس افتادم پست بذارم
سالاد ماکارانی آشیانه ای
مواد لازم : کالباس فلفل دلمه ای ذرت قارچ سس مایونز ماکارانی آشیانه ای
طرز تهیه: کالباس و قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده با ذرت مخلوط کرده و به آن سس مایونز اضافه میکنیم. ماکارانی را داخل آب جوش ریخته و بعد از 7 دقیقه از روی گاز برداشته و آبکش میکنیم. دیگه بقیش هم به سلیقه سرآشپز بستگی داره
ماهی گلی سلام خوبید؟ طاعاتتتون قبول باشه..... ماهی جون من امروز رفتم با زن داداشم بامیه درست کردیممممممممم......الان اومد دوربینو خالی کنم بریم با برو بچ عکس بندازیم.....من قول میدم تا آخر هفته بیام کامل توضیح بدم و بقیه عکسا رو بزارمممممم....الان دیدم دم افطارهههههه...مزه میده عکس بامیه ها رو بزارم
من چند روز پیش اومدم بادمجون سرخ کنم، روغن ریختم و بادمجون رو انداختم تو روغنها، یه کم دیر اومدم سراغش و دیدم بادمجونه کم کم داره می سوزه، منم که وقت نداشتم دنبال پارچه ای برا گرفتن لبه ماهیتابه بگردم همینجوری با قاشق سعی کردم بادمجونا رو برعکس کنم که دیدیم چسبیده، با قاشق ضربه زدم که یهو ماهیتابه برعکس شد، روغنها ریخت رو مچ دستم و داغون شدم. تاول زده شدید. امتیاز بادمجون سرخ کرده منو بدید.
شما آن دستِ تاول زده را به من نشان بده جایزه بادمجونها با من
ماهی, هم مدرسه ای اینقدر سرم شلوغ بود که این تاپیک یادم رفته بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اون قهوه های تاولهای قدیمی تره و مربوط به بادمجون اون نقطه ایا جدید تره و مربوط به نیمرو. زخمه هم قدیمیه و مربوط به پیچ گوشتی، شصتمم که تو عکس نیست با فرز نیم بسمل شده، تازه این یه وجب از بدن یه مرده، البته یه وجب مجاز اگه بقیش رو ببینید می بینید این مرد شرحه شرحست از فراق.
هاچو هاچو
باور کن اگه بری از بیرون نون شیرمال بخری همچین نونی گیرت نمیاد
فوق العاده بود
ماهی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خیلی بی معرفت شدید جدیدانخبه
وای دستتون درد نکنه من عاشق نون شیر مالممممممممممممممممممممممممممممم
من تن ماهی میخامممممممممممممممممممممم تونو خودااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ماهی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
جدی بود حرفمتنها
منم یهو هوس افتادم پست بذارم
سالاد ماکارانی آشیانه ای
مواد لازم :
کالباس
فلفل دلمه ای
ذرت
قارچ
سس مایونز
ماکارانی آشیانه ای
طرز تهیه:
کالباس و قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده با ذرت مخلوط کرده و به آن سس مایونز اضافه میکنیم. ماکارانی را داخل آب جوش ریخته و بعد از 7 دقیقه از روی گاز برداشته و آبکش میکنیم. دیگه بقیش هم به سلیقه سرآشپز بستگی داره
اینم دست پخت منه
شرمنده مراحل کار من چیزی نداشت بخوام ازش عکس بگیرم
ماهی
به به..چه خوشگل و خوشمزه
آخ چقدر گرسنمه
اشکالی نداره..امتیازشو می گیری گلم
تنها
مرسیییییییییییییی ماهی جووووووووووونم
mz56mz
اون شير مال
mahsa joon
ماهی
خواهش می کنم عزیز
ایشالله زودتر درسات تموم شه و شرکت کنی مهسا خانوم گل
هاچو هاچو
به روی گل من ببخششون ماهی
ماهی
zrnznn
ماهی جون من امروز رفتم با زن داداشم بامیه درست کردیممممممممم......الان اومد دوربینو خالی کنم بریم با برو بچ عکس بندازیم.....من قول میدم تا آخر هفته بیام کامل توضیح بدم و بقیه عکسا رو بزارمممممم....الان دیدم دم افطارهههههه...مزه میده عکس بامیه ها رو بزارم
▧ تصویر در دسترس نیست
دیااکو
امتیاز بادمجون سرخ کرده منو بدید.
بچه مثبت
ماهی,
هم مدرسه ای اینقدر سرم شلوغ بود که این تاپیک یادم رفته بود
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
وای خدا
حق البادمجون دیااکو رو بدین
ماهی
سلام خانوم مهندس کد بانو..
به به چه کردی.
منتظریم ببینیم جطوری درستشون کردی
دستو می سوزونی فدای سرت مهم نیست ولی بادمجونو مراقب باش حیفه والا
می دونم یادت رفته هم مدرسه ای!..
می دونم سرت خیلی شلوغه هم مدرسه ای!
هم مدرسه ای هم هم مدرسه ای های قدیم
نمایش یا پنهان متن
دیااکو
اون قهوه های تاولهای قدیمی تره و مربوط به بادمجون اون نقطه ایا جدید تره و مربوط به نیمرو. زخمه هم قدیمیه و مربوط به پیچ گوشتی، شصتمم که تو عکس نیست با فرز نیم بسمل شده، تازه این یه وجب از بدن یه مرده، البته یه وجب مجاز
ژنرال
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→