₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

4821 بازدید، 71 پست، نویسنده: ماهی

• hadi04

واااااااااااااااااااااااااای من گشنمه ماهی به فریادم برس دارم ضعف میکنم این چه وضعشه چرا اذان نمیگه :79: :4:
    3 سپاس: هاچو هاچو، serpent، ماهی

• zrnznn

دیااکو,
    :83:
    یعنی الان ثابت شد یکی از من بدتر هم تو سایت هستتتتتت :83: من به نوبه خودم یه مثبت بهم میدم :72:
    نقل قول: دیااکو
    می بینید این مرد شرحه شرحست از فراق.

کشته منو این درد اشتیاقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :83:

.
    .
    .
    حالا می رسیم به بامیه جان خودم:

طرز تهیه:

بامیه خشک
    خیلی خوشمزه دلتون هم بسوزه:4:

مواد اولیه:
    آب 300 تا 320 گرم
    روغن جامد یک قاشق چایخوری
    ارد 250 گرم
    تخم مرغ یک عدد
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    شربت بار 1 قاشق سوپخوری
    ارد اضافه تر 50 تا 70 گرم

تصویر در دسترس نیست

آب و روغن رو توی ظرف میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا آب گرم بشه و روغن آب شه
    سپس یکدفعه ارد رو داخل ظرف میریزم و تند و تند شروع به هم زدن میکنیم حدود 5 تا 20 دقیقه تا خامی ارد گرفته بشه
    بعد ظرف رو از روی حرارت بر میداریم میزاریم تا کمی خنک بشه
    حالا نوبت وانیل و شربت بار هست تا به مواد اضافه اشون کنیمو سپس اون ارد اضافه تر و تخم مرغ رو اضافه میکنیم
    اگر مایه امون سفت بود (که معمولاً سفته) مقداری شیر آرام اضافه میکینم تا موادمون به صورتی بشه که راحت از قیف بیرون بیاد
    (میدونم عکسا افتضاحن ولی تقصیر یکی دیگه بود به من چه....)
    تصویر در دسترس نیست

حالا روغن و داغ میکنیم.....و با قیف مواد رو میریزم تو روغنو اندازه بامیه ها هم به دلخواه خودمونه....ما دو اندازه مختلف رو درست کردیم ولی معمولاً بامیه خشک رو بزرگتر درست می کنن.........

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

زمان مناسب بیرون اوردن بامیه ها موقعیه که کمی پف می کنند و وقتی تو روغن به هم میزنیمشون صدای تق تق میدنننننن.......فکر کنم منظورمو متوجه شدین نههههههه؟! :4:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

حالا همون طور داغ داغغغغغغغغغ از رف روغن درشون میاریم و میندازیمشون تو شربت بار که الان طرز تهیه اش رو براتون میگمممم:

شربت بار:

مواد اولیه:
    یک کیلو شکر
    یک پیمانه آب
    50 تا 60 گرم گلاب یا یک سوم پیمانه
    یک چهارم قاشق چاییی خوری جوهر لیمو
    گلوکز مایع 3 یا 4 قاشق سوپخوری

شکر و اب رو تو قابلمه میریزم و روی حرارت و مدام هم میزنیم چون اب کمتر از شکر هست باید یه طوری نزاریم دور بدنه ظرف شکر بمونه چون میبنده.....مثلاً با یه پارچه یا قلم مو یا لیسک باید مدام بدنه ظرف رو تمیز کنیم......(اینجا چند دست باید همزمان کار کننننن:4:)
    سپس گلوکز و گلاب رو اضافه میکنیمو در آخر جوهر لیمو رو تو یه قاشق آب حل میکنیم و اضافه میکنیم.....کل کارمون باید نهایت 7 دقیقه یا کمتر طول بکشه.....
    و بعد میزایم ولرم بشه و ....استفاده میکنیم.........در واقع به نظرم همه مواد رو که اماده کردید اول شربت بارو اماده کنید و بعد بامیه ها رو.....اگر شربت اضافه موند دفعه بعد فقط کافیه یکم گرمش کنید

از شربت بار عکس ندارممم...یکی اشتباهی فیلم گرفته جای عکس:4:.....سرم وحشتناک درد گرفته.....سعی میکنم از فیلمه عکس بگیرم .ولی قول نمیدم اگر خوب شدن میزارمشون....راستی زولبیاااااااااا درست کردیم در حد تیم ملی.......میدونستید زولبیا رو اگر بخواهید خارج از شیره میشه با نمک و ابلیمو خوردددد؟ و چقدر هم خوشمزههههههههه......عین هو چیپس میمونننننننننن.....دلتون اب

11 سپاس: هاچو هاچو، hadi04، garfild، ♥Rose♥، دیااکو، بچه مثبت، serpent، حورا، ماهی، تنها، نخبه

• هاچو هاچو

zrnznn,
    خوردت نمیشه اون 627

2 سپاس: serpent، ماهی

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    یعنی الان ثابت شد یکی از من بدتر هم تو سایت هستتتتتت من به نوبه خودم یه مثبت بهم میدم

یه خاطره
    با 2 تا از دوستان مهر شهر کرج خونه مجردی داشتیم، هر روز یه نفر شهردار بود و موظف بود همه کارها از آشپزی و نظافت رو انجام بده، خونه هم آخرای قرارداد بود و صاحب خونه برا پیدا کردن مستأجر جدید خونه رو سپرده بود به بنگاه، روز شهرداری من بود، هم خونه ایام بیرون بودند، اومدم برنج درست کنم با تن ماهی، ولی تصمیم گرفتم به جای اینکه تن ماهی رو کنار برنج سرو کنم با برنج موقع دم کشیدن قاطیش کنم، برنج رو تا موقع آبکشی با موفقیت و بدون کمترین تلفات جانی و مالی آماده کردم، تو قابلمه روغن ریختم که برا ته دیگ نون بذارم، همزمان با اینکار مشغول باز کردن فوطی تن ماهی با چاقو شدم که لایه لایه بین برنجا بریزم، یهو دیدم داره دود روغنه بلند میشه منم عجله کردم و دستم با کناره قوطی برید، خون زد بیرون، سعی کردم یه دستی نون رو بندازم کف قابلمه که زنگ در رو زدند ، اهمیت ندادم و نون رو انداختم، نون بزرگتر از کف قابلمه بود درش آوردم و یه تیکه نون دیگه کوچیکتر بریدم که بندازم کف قابلمه که مچ دستم چسبید به کناره قابلمه، طرف که پشت در بود هم ول نمی کرد و همش زنگ می زد، دود روغنها هم بلند شده بود، گاز رو خاموش کردم و با مچ سوخته و دست بریده و یه تیکه نون خون آلود تو دست رفتم در رو باز کردم، دیدم دو تا خانم 30-35 ساله پشت درند و گفتند از طرف بنگاه اومدند برا دیدن خونه، اومدند تو، خونه از نامرتبی انگار یه بمب توش منفجر کردی، بوی روغن سوخته همه فضای خونه رو گرفته بود،و یه آدم شرحه شرحه هم با یه تیکه نون خون آلود تو دستش جلو اونا مظلومانه واساده بود. خیلی سعی کردند نخندند، ولی بیهوده بود، یه دل سیر اول خندیدند و بعد معذرت خواهی کردند و گفتند اجازه می دید کمک کنید، منم با خوی بزرگمنشانه ای که دارم اجازه دادم و غذا رو درست کردند و خونه رو مثل گل مرتب کردند و رفتند.

7 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، بچه مثبت، serpent، ماهی، تنها، نخبه

• zrnznn

گفتند اجازه می دید کمک کنید، منم با خوی بزرگمنشانه ای که دارم اجازه دادم و غذا رو درست کردند و خونه رو مثل گل مرتب کردند و رفتند.

:22: منو باش چه نشستم کامل و با دقت خوندممممممم.........خیلی بی مزه بود :21:

4 سپاس: دیااکو، maryamlondon1، serpent، ماهی

• دیااکو

منو باش چه نشستم کامل و با دقت خوندممممممم.........خیلی بی مزه بود

چرا؟ چون رفتند؟ باید نمی رفتند و اونا عاشق من می شدند و سه نفری یه زندگی رومانتیک رو آغاز می کردیم؟ پایان خوش برا قصه های دخترونه

4 سپاس: zrnznn، maryamlondon1، serpent، ماهی

• zrnznn

چرا؟ چون رفتند؟ باید نمی رفتند و اونا عاشق من می شدند و سه نفری یه زندگی رومانتیک رو آغاز می کردیم؟ پایان خوش برا قصه های دخترونه

نخیر منظور من این نبود711 نه این که همه کارهای خونه اوتن رو انجام بدن و نه این که عاشقتون بشن و سه نفری باهم زندگی کنید..... :28:
    یکم واقعی تر منظورم بود: مثلاً بیان حین دیدن خونه ..یه چهارتا چیز هم تو دلشون برا خاطر شلختگی احتمالیتون بهتون بدن و ناراحت از این که نپسندیدن و باب میلشون نبوده از در برن بیرون...... :100:
    .
    .
    .
    ماهی جون کجاییییی؟ کجایییی ببببینی مهندست چی کرده؟

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

ماهی جون یه عالمه با شکلکهای مختلف هم تازه خندیدیم.....دیدی؟ اگر تونستید بگید این شکل های چین؟؟؟؟؟؟؟ :83:
    میبینید چقدر هنرمندمممممممم: خرگوش! پرنده! ماشین (اونم از نوع باریش)!!!!!!!!! تازه پروانه هم هستتتتتتتت :83:

تصویر در دسترس نیست

اینا گوش فیل بودن.........البته به قول بابام شکل همه چی بودن به جز گوش فیلللللللل :4:

9 سپاس: garfild، maryamlondon1، هاچو هاچو، بچه مثبت، serpent، حورا، ماهی، تنها، نخبه

• هاچو هاچو

دیااکو,
    عجب خاطره جالبی :83: البته فکر کنم یه جاهاییش رو سانسور کردی :86:
    zrnznn,
    خیلی کارت بیسته نجمه :110: واقعا حال کردم :39:

1 سپاس: ماهی

• serpent

خاله یلدااااااااا بیا و شاهد باش ک این مامانیه ما از این چیزایه خوشمزه بلد بود درس کنه ولی فقط ب من ترب سفید با برنج میدااااااااااااااااد :2::2:

تازه ، مراعاته مارو هم نمیکنه ک با دهنه روزه باید این چیزایه فوق العاده رو ببینیم :2:

خااالهههههههههه :2:

1 سپاس: هاچو هاچو

• حورا

دست همگی درد نکنه :46:

نجمه جون عالی بود :8:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

zrnznn,
    وای خانوم مهندس...عاشق گوش فیلم :93:
    وای چه خوشرنگن299
    مهمتر از همه اینه که زولبیا و بامیه و گوش فیلای قنادی قلمبه ی سرطان هستند..خیلی خوبه که تواناییشو داشته باشی توی خونه درست کنی.من که امسال اصلا زولبیا بامیه نخریدم.به جان خودم یه جا مهمون بودیم یه دونه بامیه گذاشتم دهنم بوی نفت می داد :34:
    خیلی عالیه...مرسی نجمه جون :11:
    نمایش یا پنهان متنمی بخشی که دیر رسیدم..این روزا خیلی کارام زیاد شده...توی اولین فرصت بر می گیردم برای محاسبه امتیازات.. :11:

نقل قول: hadi04
    واااااااااااااااااااااااااای من گشنمه ماهی به فریادم برس دارم ضعف میکنم این چه وضعشه چرا اذان نمیگه

خودت اذان بگو...زیاد سخت نگیر داداش من :4:
    اون قهوه های تاولهای قدیمی تره و مربوط به بادمجون اون نقطه ایا جدید تره و مربوط به نیمرو. زخمه هم قدیمیه و مربوط به پیچ گوشتی، شصتمم که تو عکس نیست با فرز نیم بسمل شده، تازه این یه وجب از بدن یه مرده، البته یه وجب مجاز :bahone: اگه بقیش رو ببینید می بینید این مرد شرحه شرحست از فراق.

:83:

1 سپاس: هاچو هاچو

• zrnznn

طرز تهیه رنگینک(مدل مهندسی)

این رنگینک داغ داغه الان درست کردم.....
    اول از همه رطب درجه یک خریداری میشه و ظهر شسته میشه و دم غروب آرد معمولی رو میزارید یکم تفت میدید وقتی به اون رنگ دلخواهتون در اومد یکم دارچین بهش اضافه میکیند (دارچین خوش بو و خوش طعم ترش میکنه) و بعدش حالا روغن رو اضافه میکنید به نظر من کم کم اضافه کنید تا اون مدلی که میپسندید بشه یکدفعه یه عالکه اضافه نکنید یه کوچولو با روغن هم تفتش میدیم و همون طور داغ داغ میریزیمش رو ظرف رطب ها که چیده شدن آخر سر هم روشون پودر نارگیل اضافه میکنید آخه خیلی خوشمزه میشه
    البته اون زمان که ارزونی بود و ما پولدار بودیم تو رطب ها گردو هم میزاشتیم ولی الان دیگه فقیر شدیم دیگه همون هسته خودشون رو میزاریم توشون بمونه :2:

center] تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست[/center]

[

8 سپاس: بچه مثبت، تنها، serpent، نخبه، هاچو هاچو، ♥Rose♥، ماهی، Kishe Mehr

• تنها

آفرییییییییییییییییین داری آبجی نجمه :78:
    واقعا هنرمندی :8:

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، serpent

• serpent

مامانی ی سوال ، اگه دم غروب وقت نداشتیم ، مثلا اینکه جایی دعوت بودیم یا مثلا حاله درس کردن رنگینک ک سهله همون تخم مرغ رو هم نداشتیم ، نمیشه بجای دم غروب ، دم شب یا مثلا دم بعدازظهر تفتش بدیم عایا ¿¿¿

تنها

بله ک مامانیم هنرمنده ، هررررر روووووووووز تو خونه از اینا یا بامیه و خلاصه از این چیزایه خوشمزه درس میکنه ولی همشو خودش میخوره و سهمه من فقط اب داغ با نونه خشکه :2: اون روزایی ک خیلییی بچه خوبی باشم هم ترب سفید بهم میده :2:

• هاچو هاچو

zrnznn,
    :110: هِی میگم کارت درسته هِی تو باور کن :4:

3 سپاس: ماهی، serpent، Kishe Mehr

• ماهی

ضمن تشکر از همراهی دوستان عزیزم ، به خصوص خانوم مهندس عزیز :6: و کدبانو :5: وخانوم تنهای عزیز که ایشالله هیچ وقت تنها نباشه :11: ، امتیازات شرکت کنندگان به شرح زیر محاسبه میشه :

نقل قول: ماهی
    خوراک میگو با پنیر و سس مخصوص

50 امتیاز

نقل قول: ماهی
    نان شیرمال

50 امتیاز

جمعـــــــــــــــــــــــــــــــــا : 100 امتیاز

نقل قول: تنها
    سالاد ماکارانی آشیانه ای

50 امتیاز

جمعـــــــــــــــــــــــــــــــــا : 50 امتیاز

بامیه

50 امتیاز

گوش فیل

50 امتیاز

رنگینک

25 امتیاز ( دسر محسوب میشه )

جمعـــــــــــــــــــــــــــــــــا : 125 امتیاز

منتظر فستیوالهای بعدی غذا بیار !! بوفی ببر!! باشید! :11:

7 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو، بچه مثبت، serpent، Kishe Mehr، تنها، gilas

• ماهی

راستی بابت خلاقیت آرسام و شرحه شرحه بودن آقای دیا اکو هم یکی یه دونه بوف برنز از طرف من به حسابشون واریز نمایید لدفن :4:
    6 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو، بچه مثبت، serpent، Kishe Mehr، hadi04

• بچه مثبت

ممنون ماهی جان :46:
    تشکر از آشپزان سایت :46:
    امتیازها واریز شد
    هدایا اهدا شد

:bachemosbat:
    52 :jeton:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    7 سپاس: ♥Rose♥، ماهی، serpent، Kishe Mehr، هاچو هاچو، تنها، gilas

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون ماهی جان

خواهش می کنم هم مدرسه ای جان! :84:
    تشکر از آشپزان سایت

قربون شما :84:
    امتیازها واریز شد

سپاسگزارم :84:
    هدایا اهدا شد

فدای دست شما :84:
    مبارک آرسام و دیااکو باشه :3:
    :5:

4 سپاس: serpent، Kishe Mehr، بچه مثبت، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

هرموقع زن و بچه دار شدیم اشپزی میکنیم میذاریم اینجا :4: البته همسر محترمه اشپزی میکنند و من فقط زحمت عکس گرفتنو میکشم :bahone:

نمایش یا پنهان متنمرسی ماهی گلو بابت اکتیو نگه داشتن این تاپیک 1189

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: