ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
ماشالا نیس که! هدیه ساداته
بله بله
zrnznn
الهییییییییییییییییییییییییییییییییییی
.
.
.
اوناخ= اونها (اشاره به دور)
ای جیگرممممممممممممم
.
.
.
.
.
.
یادمه کوچیک بود عاشق مسواک بود ... مسواک دست کسی میدید انگار گنجی میدید و سریع از تو دستش میقاپیدش و میرفت عمیق نیگاش میکرد و انگار ادم فضاییی دیده
.
.
.
بچه ها خیلی شیریننننننننننننننننننننننننننننننننن
هدیه سادات رو خموب از طرف من بچلونش و به همراهش چند تا بوس محکم ازش بگیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
نغمه
فداش نگران نباش شیرین جون اینقده زود میگذره میبینی اسم خودش که سهله اسم همه بچه های مدرسه اش رو هم بلده پس از هم اکنونش لذت ببر
خیلی مممنوننن خاله گیلاس جونییی
معلومه مادر با سلیقه ای داره
چون ترکیب لباسها و رنگ های آنها خیلی قشنگ شده
خدا حفظش کنه
پرنسسی شده ماشالله
خیلی ممنون لطف دارید شما
تشکر بسیاررررر تشکر
الان یه بار کامل بگو ببینم آدرسو در آوردی ؟
اوخی یزدان جون خیلی با مزه اس الان چند سالشه؟ علی کجاس مگه نجمه جون؟
چشم همه اینا رو انجام میدم فیشاررر یادت رفت
ژنرال
همون جایی که فلافلیه بود دیگه .
zrnznn
پنج سالش تموم شده تو شیشه
علیو دوماه ندیدم دلم براش تنگیده برا خاطر من که امتحان دارم نمیان ...دزفول نیستن
نغمه
آورین مراجعه کنید بنیاد نخبگان
jaj
نغمه
جلال جان جدی میگی آخه همسر جان بنیاد نخبگان زیاد میره از وقت دفاعش به بعد نگو پس تهنا میره کبابی
خیابان عبادی تا سراج منتهی به باقری بعدم دلاوران و کوچه های منشعب بیشتر آزادگان به لطف شهروند
Kishe Mehr
بچه مثبت
jaj,
آقا چرا نشر اکاذیب میکنی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
نغمه
هووووووو وه مهرماه بود دفاعش شیرینی کی؟
میخواد ما رو بندازه جون هم دیگه
حورا
نمایش یا پنهان متن
نغمه
ژنرال
با احترام به همه اهالی شرق تهران خاصه مخدره مکرمه خانوم نغمه خانوم باید عرض کنم که شرق تهران از نظر من برهوته و اصلا جاهای درست و حسابی برای تفریح و خورد و خوراک نداره!
یه کبابی تو خیابون فرعی های میدون انقلاب میشناسم که کبابای خوبی داره انصافا. ظاهر مغازه رو ببینی فکر میکنی از این زپرتیاس!
برای کار خیر هیچ وقت دیر نیس!
هم اکنون نیازمند شیرینی شما هستیم
نغمه
ببچقیدااااا خیلی هم خوب جاهایی داره شما چظور وارد هستید به این منطقه هااا پیتزا منصوریان که سر حیدرخانی خیلی عالی و خوبه دنیای نور هم مرکز خرید شرق تهرانه و از همه مهمتر باغ پرندگان خیابان استقلال لویزان سرخه حصار همه پارکهای جنلگی این منطقه است .... از این دست زیاده
خیر ها را با هم اشتباه نگیرید نه هر خیری شیرینی سرای نان تهران شعبه سرسبز منتظر شماست
ژنرال
از نظر من چیز خاصی محسوب نمیشه
اینا همشون شمال شرق تهرانه! من گفتم شرق! شمال شرق خوبه انصافا
نغمه
ژنرال
از پیروزی بگیر بیا بالا نظام آباد و نارمک و رسالت و مجیدیه و شمس آباد و دلاوران و شمیران نو و تهرانپارس و قنات کوثر و حکیمیه!
اما بالاتر که میری لویزان و شیان و ازگل و مینی سیتی و ... خوبه
نغمه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→