مهمونی برگزار شد با حضور4 نی نی دخمل کرجی و تهرانی و یه نی نی پسمل از اصفهان جاتون خالی خوش گذشت من عکسی ندارم چون همش تو اشپزخونه در حال کار کردن و پذیرایی از مهمونام بودم از دوستام عکس بگیرم میزارم//// یعنی دارالمجانینی بود بچه ها شیطونی میکردن هیچ کدوم نمیخابیدن // کتکاری
شکار یک لحظه از شیطنتهای هدیه سادات و اینکه میخواد بگه من نبودم
به این میگی شیطنت؟ این هنوز اول کاره دنیز تو همه شیارهای تی وی ان فرو میبره یه باند سالم از دست این بچه نداریم.. غذا میزارم رو گاز شعله رو کم و زیاد میکنه.......نگم بهتره چند ماه دیگه همه رو تجربه میکنی مادر ولی از لحظه لحظه بزرگ شدنش لذت ببر .من دل برا 4 دس و پا رفتن دنیز پستونک خوردنش تنگ شده
با جلال موافقم واقعا نباید بچه رو محدود کرد فقط وسایل خطرناک و خط آفرین رو از جلو دستش برداشت همین الان من لپ تاپو گذاشتم رو مبل که دستش نرسه رفتم از یخچال یه چیزی بردارم نگاه کردم دیدم دستشو گرفته به مبل ایستاده و داره با باباییش چت میکنه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو, هاچو چرا کادوت خیسههههههههه؟! نمایش یا پنهان متن . . . واااااااااااااییییییییییییییییییییییییی الهییییییییییییی ..هزار ماشال...........هزار مشال به این دخملککککککککک بده بگلش کنمممممممممممممممممممممممممم از طرف من بغل فشار و بوس یادت نرههه مامانیییییییییییییییییییییییییییییی....
تنها
عیدش و عید شما مبارک
پرهام
نخبه
عیدتون مبارک باشه
شنبه یه عالمه مهمون کوچولو برام میاد وروجکهای نی نی سایت بعدا میارمشون اینجا با هدیه جون بازی کنن
نغمه
خیلی خوش اومدین صفا اوردین تشریف بیارید منتظریم
نخبه
د نه دیگه فقط ما بچه ها رو میاریم خونه شمامواظبشون باشین مرسی خاله جون تمرین میشه براتون بدونین هدیه سادات 15 ماهش شد چقدر وروجک خاهد شد
نخبه
یعنی دارالمجانینی بود
نغمه
نغمه
لحظه اول
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از صدا کردنش
▧ تصویر در دسترس نیست
و اینکه پرسیدم چی کار میکنی مامان؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نخبه
به این میگی شیطنت؟ این هنوز اول کاره دنیز تو همه شیارهای تی وی ان فرو میبره یه باند سالم از دست این بچه نداریم.. غذا میزارم رو گاز شعله رو کم و زیاد میکنه.......نگم بهتره چند ماه دیگه همه رو تجربه میکنی مادر
نغمه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
بندری
هاچو هاچو
▧ تصویر در دسترس نیست
ماشالله به این دختر ماهت..خیلی خوردنیه
تنها
از طرف من دخملای نازتون رو ببوسید
نغمه
گازش که زیاد میگرم دخملمو امنیت ندارهه چی کار کنم خیلی ناناز شده یکی هم به نام تو میگیرم
هاچو هاچو
آره گلش خیلی باکیفیت و خوشگله انصافا اما به خوشگلی گل خودت هدیه سادات نمیشه
خیلییییییییی مرسیییییییی
خدایا من چقدر دختر بچه دوست دارم
zrnznn
هاچو چرا کادوت خیسههههههههه؟!
نمایش یا پنهان متن
.
.
.
واااااااااااااییییییییییییییییییییییییی
از طرف من بغل فشار و بوس یادت نرههه مامانیییییییییییییییییییییییییییییی....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→