₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
1 2 3 4 5

بدون عکس

یادش به خیر قبلا سایت.........

4261 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• maryamlondon1

راستی یادم رفت این بگم که تعدادی از دوستان قدیمی با نام کاربری جدید امدن وناشناس ماندن :4: نکته دیگه این که شوخی های بی جا وبی مزه بعض از کاربرا وبی جنبه بودن بعضی ها وشکسته شدن حریم دوستی که مشکلات زیادی به وجود اورد :1:
    15 سپاس: garfild، بچه مثبت، serpent، تنها، ژنرال، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نخبه، هاچو هاچو، gilas، ♥Rose♥، mz56mz، hadi04

• zrnznn

نقل قول: KuRoSh
    منظورت منم دیگه آره نجمه ای

من از اول گفتم منظورم با شخص خاصی نیست......بعدش تو که کاری نکردی....
    نمایش یا پنهان متنراستشو بگو نکنه کاری کردی و من خبر ندارم :4:

.
    .
    .
    واقعاً یک یا دو نفر خاص نیستن که مد نظرم باشن.... خیلی ها رو دیدم...مثلاً:
    یک نمونه میگید چرا صمیمی نیستیدددد؟؟؟؟
    یکی از راه های این صمیمیت از نظر من همین هدیه دادن و به مناسبت های تولد و جشن ها و سالگرد های عضویت بوده.... یا غیر از اینه؟ من همیشه از وقتی که امتیازام به جاییی رسیدن که تونستم هدیه بدم و با بچه ها اشنا شدم همیشه سعی کردم حداقل با همین هدیه های کوچیک به بچه نشون بدم این رابطه و صمیمیت رو چه بچه های قدیمی تر از خودم چه جدیدتر.......و هیچ چشم داشتی هم نداشتم و فقط و فقط چون احساس میکردم که این یکی از راهای برقراری رابطه دوستانه و صمیمیت هست این کارو کردم.............
    ولی همین برخی از دوستان که همیشه دم از این که اون صمیمیت بین بچه ها دیگه نیست رو میزنننن فقط برای تولدها و سالگرد های عضویت خودشون با اون چند نفر خاص میرن و هدیه میدن..........بازم میگم منظور من چشم داشتی برای خودم نیست....ولی خیلی وقتها دیدم مثلاً یه عضو جدید به یه عضو قدیمی هدیه میده ولی موقع تولد خودش که شد اون عضو قدیمی بهش هدیه ای نمیده.............!!!!!!
    چرا قدیما دوست ندارن به محدوده وستای خودشون کس جدیدی وراد بشه؟؟؟ خوب تو زندگی آدمها هم که همیشه همه چیز یکسان نیستتت؟!
    خیلی ها میان و خیلی ها میرن.....چرا به خودمون فرصت دوستی با یه نفر جدید رو نمیدیممممممم؟؟؟
    .
    .
    .
    یا اینکه خیلی وقتها تو سایت با مشکلی مواجه شدم یا درخواستی داشتم با اینکه ماشال هزار ماشال...خدا زیادشون کنه :21: مدیران تعداشون کم نیستن...ولی اون لحظه یک نفر از اونها هم در سایت حضور نداشته!!!
    همیشه با خودم میگم آیا لازمه این همه تعداد مدیراننننننننن؟ این در صورتیه که بار ها دیدم خیلیشاون از موقعی که به سمت مدیریت رسیدن حضورشون تو سایت خیلی کم رنگ تر شددددددددددده!
    آیا لازمه به حضور همچین افرادی؟ چرا از کسانی که میتونن مفید واقع بشن استفاده نمیکنید؟
    نمایش یا پنهان متنخواهشاً مدیران الان به خودشون نگیرننننننننن...با شخص خاصی نیستم

.
    .
    .
    چرا دوستام که قبلاً تو چت یا تاپیک ها با هم شوخی میکردیم و صمیمی تر بودیم از وقتی که مدیر میشن یک طوری دیگه رفتار میکننن؟ یه طوری که انگار عارشون میاد بیان تو چت روم صحبت کنننن؟!
    والا من نمیدونم تو قسمت مدیران چی میگذره؟ ولی یه اخلاق و رفتار های دیدم که دیگه از اسم مدیر تو این سایت هم بدم میاد....شاید اونها همچین قصدی نداشته باشن ولی از دید من کاربر داره همچین اتفاقاتی میفتههههههههههه

چرا همه چیز برای مدیران مشخص نیست؟ چرا هر کی هر طوری میلش باشه رفتار میکنه؟ اونوقت وقتی اعتراض میکنی هم میگن فلان مدیر سلیقه ای عمل کرده....به نظرم قوانین سایت رو باید شفاف کنید
    باید یه کسی جوابگو باشه در هنگام مشکل با یکی از مدیران...یک شخص بالاتر که مسئولیت قبول کنه
    منم نگفتم که مدیران معصوم هستن...ولی شما یک بار خودتون رو بزارید جای کاربری که به ناحق اشتباهی از طرف یکی از مدیران حقش ضایع شده آیا اون مدیر بعد از مشخص شدن اشتباهش نباید از اون شخص عذر خواهی کنه؟ یا چون مدیره از این موضوع مستثنا هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟
    بببینید وقتی کاربر عادی این ها رو شاهده کاری نداره که تو قسمت مدیران چه میگذره..چون اونجا رو نمیبینه و نمیدونه چه شده فقط داره حق ضایع شده خودشو میبینه! اون فکر میکنه مدیران دارن بینشون تبعیض قائل میشن..... :21:

خیلی وقتا سر زدن به یه تاپیک و حتی زدن دکمه تشکرش به تنهایییی....
    فرستادن یه پیغام دوستی ............
    یه مثبت دادن و حال و احوال دوستتون رو پرسیدن.......
    یه دلجویی از یه کاربر عادی ... باعث میشه که خیلی از این ناراحتیا بر طرف بشن....
    .
    .
    بیشتر این موارد که من یا دوستام گفتیم همه مورد های کوچیک و جزئی شاید باشن ..ولی اینقدر به همین موارد کوچیک بی توجهی شده که انگار با یه مشکل بزرگ و لاینحل طرفیم....من که میگم از هر موقعه که همت کنیم میشه مشکلات رو با کمک هم بر طرف کنیم
    من این سایتو دوست دارم
    شاید بهم بخندید دروغ نمیگم و اگر بگم من حتی عاشق این رنگ سبز سایت هستم
    دوست ندارم وقتی اعتراضی میکنم به عنوان کسی شناخته بشم که همیشه معترضه به همه چی!
    تنها قصد و منظور من بهتر شدن روابط بین بچه ها و حفظ یه محیط گرم و صمیمیه..........برای خیلیهامون تنها تفریح و دوری از مشکلات زندگی همین سایته ..... :3:

18 سپاس: garfild، بچه مثبت، jaj، serpent، تنها، ژنرال، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، محسن صائب، نخبه، هاچو هاچو، gilas، ♥Rose♥، mz56mz، arash52، hadi04

• 11 سپاس: بچه مثبت، serpent، ژنرال، Life Dream، baron jon، Holtek، هاچو هاچو، gilas، ♥Rose♥، mz56mz، hadi04

• بچه مثبت

از همه دوستان که نگاه جامع به قضیه دارن و بدون شخصی کردن مسئله، در جهت بهبود سایت تلاش میکنن و میان اینجا نظر میدن تشکر میکنم. همانطور که شیدا خانم گفتن امیدوارم این تاپیک در پایان نتیجه ای هم داشته باشه.

یه تشکر ویژه هم از محسن عزیز دارم که این تاپیک رو ارسال کردن :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    14 سپاس: serpent، تنها، ژنرال، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، محسن صائب، نغمه، هاچو هاچو، gilas، ♥Rose♥، mz56mz، hadi04

• بچه مثبت

سایت سوت و کور شده نسبت به قبل؟
    بله متاسفانه شده. یک زمانی بود تاپیک های برتر هفته بالای هزار بازدید داشت. اما اون موقع FB به این اندازه همه گیر نبود. سایت هم به نوعی پوست اندازی داشته. سایت تا اندازه‌ای پاستوریزه شده بود (این دو سه هفته اخیر رو بذارید کنار). مشغله ها زیاد شد و در جذب کاربران فعال جدید دچار مشکل شدیم. خیلیا روزانه به سایت سر میزنن اما نمیدونم چرا رغبتی به فعالیت ندارن. چندین بار این مسئله بین مدیران مورد بررسی قرار گرفت. هر بار با مسابقه یا تاپیک های خلاقانه سعی شد کاربران رو به فعالیت بیشتر ترغیب کنیم. برای کوتاه مدت نتیجه میگرفتیم اما چاره ای اساسی یافت نشد....

آیا باند بازی وجود داره؟
    من منکر این نیستم که درجه صمیمیت بین افراد مختلفه! در زندگی غیرمجازی هم همین طوره. قبول دارم حالت آرمانی این باشه که همه باهم صمیمی باشیم. ولی کمی واقع بین باشیم. درست میفرمایید باید به کاربران جدید بیشتر توجه کنیم. اما بعید میدونم موردی وجود داشته باشه که کاربری جدیدی تاپیک گذاشته باشه و با روی باز ازش استقبال نکرده باشیم!
    به نظرم نباید برای خودمون دشمن فرضی ایجاد کنیم. مثلا در مملکت ما هر مشکلی پیش میاد میگیم همش تقیصره فلان کشوره! اگر هم باندی هست که فکر میکنید باعث خرابی جو سایت شده چرا اسامی افراد رو نمیگید؟ مگه این سایت چند تا کاربر فعال داره که باند تشکیل بدن؟ این باند فرضی تاپیکاشون الان خیلی پر طرفداره؟ ...

مدیران باید اول از همه به تاپیکها سر بزنن تا از زحمات تاپیک زننده قدردانی بشه؟
    بله حالت آرمانی شاید این باشه. این معیار همیشه برای انتخاب مدیر مدنظر بوده. مدیران انتخاب شده اکثراً از فعالان بودن اما اینکه بعضاً بعد از انتخاب شدن فعالیتشون کم شده دیگه تقصیر رأی‌دهنده‌ها نیست! شما اگر فکر میکنید کاربری وجود داره که به اکثر تاپیکها سر میزنه، پست میذاره و عملکردی بهتر از مدیران فعلی خواهد داشت، معرفی کنید، مطمئن باشید ترتیبی داده میشه تا از وجودش به بهترین نحو برای بهبود سایت استفاده بشه.
    مدیرانِ بزرگی که زحماتِ زیادی برای این سایت کشیدن به دلیل مشغله‌های کاری، دوران مدیریتشون پایان یافته. این نشون میده که هیچ کس اصراری بر وجود مدیرانی که حضورشون در سایت کم رنگ شده نداره و از هرگونه تعییرِ مثبتی استقبال خواهد شد :46:

نمایش یا پنهان متنبیاییم کمی واقع‌بین باشیم. ویرایش یک مطلب، قضیه آنچنان مهمی نیست که بخوایم به خاطر یک ویرایش خودمون و دیگران رو ناراحت کنیم.
    به نظر شما کاربری که تازه عضو سایت شده میتونه بفهمه کی اینجا مدیره؟ اینجا سعی شده بعضی از تفاوت‌های ظاهری حذف بشه تا عملاً اثبات بشه اینجا مدیر و غیرمدیر نداریم

22 سپاس: zrnznn، arash52، garfild، ژنرال، jaj، serpent، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، mojde، نخبه، aac198000، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، mz

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    چرا اسامی افراد رو نمیگید؟ مگه این سایت چند تا کاربر فعال داره که باند تشکیل بدن؟ این باند فرضی تاپیکاشون الان خیلی پر طرفداره؟ ...

بارها خود من اسم بردم...ولی نتیجه چه شد؟

اکثراً از فعالان بودن اما اینکه بعضاً بعد از انتخاب شدن فعالیتشون کم شده دیگه تقصیر رأی‌دهنده‌ها نیست!

کاش یه شرایطی برای مدیران قرار میداید...که یکم پایند تر میشدن...حالا چند مورد اتفاقی عیبی نداره ولی اینکه دقیقاً از زمان مدیریتشون حضورشون تبدیل بشه به مثلاً سه چهار روزی یک بار ...دیگه به نظر من مورد داره...حالا یه بار مسافرت..یه بار سفر کاری..یه بار درس...یه بار مشغله زندگی...ولی نه دیگه همیشه...؟!!!!!
    یه شرایطی فراهم کنید که هر وقت که کاربری میاد سایت حداقل یه مدیر حضور داشته باشه....میدونم سخته....ولی خیلی وقتا اتفاقاتی میفته که نیاز حضور یک مدیره.....

هر بار با مسابقه یا تاپیک های خلاقانه

مسابقه و تاپیک های خلاقانه که همیشه چاره ساز نیست......
    خیلی وقتا تاپیک های زده میشه که ادم حتی حوصله اش نمیشه بیاد وارد سایت بشه
    خیلی از تاپیک ها از نظر من واقعاً بی محتوان.....
    خیلی هاشون رو اگر دروغ نگم دهها جای دیگه میبینم و وقتی میام سایت رو باز میکنم اینجا هم بعد چندین وقت میبینم....... دیگه اگر بیام هی بگم این تکراریه اون فلانه این بحمانه تاپیک زننده فکر میکنه من باهاش خصومتی دارم.....

19 سپاس: garfild، بچه مثبت، ژنرال، jaj، serpent، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، mz56mz، arash52، hadi04

• بچه مثبت

لطفاً راهکار بدین!
    18 سپاس: ژنرال، garfild، jaj، serpent، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نغمه، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، mz56mz، hadi04

• ژنرال

پست شماره 26 که بچه مثبت ارسال کرده، به نظرم منطقی و روشنه.
    فقط دوتا نکته رو من میخواستم تذکر بدم اون هم اینکه بعضی از انتقادات که مطرح شده واقعا وارد هست، ولی مسائل رو شخصی نکنید، در مورد افراد قضاوت نکنید و از رفتار آدمها نیت خوانی نکنید... اینکه چرا کم میان یا چرا پست کم میذارن، چرا فقط تو تاپیک افراد خاصی میرن.
    از خودم مثال میزنم؛ من حدود 2-3 ماه میشه که شرایطم از نظر کاری، به شدت تغییر کرده و وقتم کاملاً پُره. قبلا برنامه ریزی زمانی کارم دست خودم بود و طبیعتا زمان بیشتری برای سایت میذاشتم هرچند که کلا تو این یک سال اخیر من کمتر تونستم بیام سایت؛ اما الان واقعا دیگه زمان ندارم، مگر روزهایی که به دلیلی سر کار نرفته باشم یا روزای تعطیل که اون هم باز مشغله های دیگه ای دارم و وقت زیادی باقی نمیمونه. راستش این روزها حال روحی مساعدی هم ندارم، مشغله های فکری هم زیاد دارم و دیگه دل و دماغ سابق نیست.
    با این حال گاهی حتی از محل کارم در حد 5دقیقه اومدم سایت و یه پستی گذاشتم؛ یعنی در همین حد هم سعی میکنم حضور داشته باشم و ترک نکنم سایتو و بیام اینجا مثل سابق شوخی و خنده در کنار دوستان.
    نکته بعدی اینکه من شخصاً انکار نمیکنم که اغلب تاپیک هایی رو باز میکنم که گذارنده تاپیک از دوستانم هست. البته شاید این یه ایراد باشه اما واقعا قصدی ندارم و هدفم بی محلی به دیگران نیست... ترجیح میدم اون زمان اندکی که تو سایت هستم، تاپیک هارو گزینش کنم و تاپیک دوستانی که صمیمیت بیشتری باهاشون دارم برام در اولویت هست و در درجه بعد هم تاپیک هایی که از محتواش بیشتر خوشم بیاد.

18 سپاس: garfild، serpent، بچه مثبت، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، mz56mz، arash52، hadi04، levrone

• 16 سپاس: garfild، serpent، بچه مثبت، ژنرال، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، mz56mz، hadi04

• arash52

سلام به روی ماه همه
    محسن جان سالگرد عضویتت مبارک :46:
    من رو محبت کردی با سفرنامه یاد کردی اما تعریف از خود نباشه بیشتر من تو این زمینه ها فعال بودم :
    ابداع مسابقات یش بینی
    سرودن اشعار
    ابداع تذکره الکاربران
    ترجمه مطالب اصلی سایت
    برگزاری قرارهای سایت
    ابداع جدول برای مسابقات
    و ....

الان هم دوستان عزیز میدونن به خصوص بچه مثبت که چقدر درگیرم . وگرنه که اینطوری نبودم :4:

اما در مورد موضوع مورد بحث هم خاطرنشان میکنم که متاسفانه بخشی از حرفهای دوستان درخصوص باندبازی یا بهتره بگم بی انصافی بعضی از کاربران صحت داره.
    محسن جان متاسفانه رفتار برخی کاربران باعث میشه که خیلی به فکر ابداع و خلاقیت نباشی و فقط کپی و پیست کنی
    البته تو جامعه هم همینطوره کم و بیش، خیلی رفتار خوبی باآثار فاخر نمیشه
    فرصت کردم باز میام نظر میدم
    عزت زیاد

17 سپاس: بچه مثبت، serpent، ژنرال، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، hadi04

• serpent

بچه مثبت,
    راهکار ¿¿¿¿

اینم راهکار :

نرود میخ اهنین در سنگ

هرکی بیاد ی چیزی بگه ی نفر پیدا میشه ک گفته ی اون طرف رو رد کنه حتی اگر گفته ی اون طرف 100% درست باشه

تو اینجا کسی نباید دنبال راهکار باشه چون داره دنبال روشنایی میگرده تو تاریکیه مطلق ، البته بعضی وقتا ی کور سویی از روشنایی پیدا میشه ولی میاییم سریع اون کور سو رو هم از بین میبریم

15 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، hadi04

• zrnznn

راهکار؟
    راهکارهایی که به عقل ناقص بنده میرسن:
    اول اینکه فصل امتحاناته و خیلی از بچه ها برا خاطر مشغله درسی و دانشگاهی نمی تونن بیان یا کم میان...به نظرم یه بخشش اموزشی خوبه داشته باشید بعضا بچه های هم رشته میبینم تو سایت...یه جاییی باشه مخصوص مبادله نمونه سوالات امتحانی....یا جزوه بدرد بخوری.....یا اگر کسی بتونه رفع اشکالی چیزی انجام بده....یکی دو نفر که خودشون داوطلب هستن اونجا رو بچرخونن تا این دسته از کاربرها هم بیشتر بیان سایت در زمان امتحاناتشون یا شروع ترمشون
    .
    .
    .
    دوم اینکه مدیرانی که در انجام کارشون کوتاهی میکننن رو یه طوری تنبیه کنید مثلا در صورت تکرار از مدیریت عزل کنید یا اینکه تنبیه میتونه جنبه طنز داشته باشه...مثلا اینکه مجبورشون کنید در صورت کوتاهی در انجام وظیفه روی صندلی داع بنشینند
    .
    .
    .
    سوم اینکه شخص بچه مثبت خیلی تو چشمه و هر جا بره پشت سرش یه ایل میرن ببینن چه نظری تو چه تاپیکی داده.....پس سعی کنه یکم عادی تر و مثل کاربرهای دیگه باشه و بازدیدشو از تاپیکها بالاتر ببره...تا به دنبالش اون سری از کاربرها هم بیان و نظر بدن......
    .
    .
    .
    چهارم اینکه تو انتخاب مدیران نظری هم از کاربرا بپرسید..... مدیران با کاربرا طرفن و کاربرا بهتر میتونن در مورد عملکردشون نظر بدن...... پس یه طوری رای کاربرهای ثابت و همیشگی رو هم تو انتخاب مدیران دخالت بدید......
    .
    .
    .
    مورد آخر اینکه من فردا میانترم دارم ..... ولی اینقدر این سایت برام مهمه و دوستش دارم که زنگ تفریحای بین درس خوندنم میام اینجا....الان هم زنگ تفریحم خیلی طول کشبدذ :4:

16 سپاس: serpent، بچه مثبت، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• ژنرال

راستی حاج محسن شما خودتم دیگه مثل سابق نیستیا! قبلا خاطره زیاد میگفتی مخصوصاً از اطراف حرم :4:
    18 سپاس: بچه مثبت، serpent، پرهام، Life Dream، baron jon، ماهی، Holtek، نغمه، نخبه، mojde، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، hadi04

• Life Dream

و يه چيز ديگه، قبلنا تاپيكهاي تقديمي خيلي زياد بود، ولي بعد اينكه چنتا تاپيك تقديمي به خاطر يه قانون بدون منطق بسته شد!! تاپيكهاي تقديمي هم ديگه نسلشون منقرض شد، بايد پذيرفت كه نوع مديريت اشتباه باعث سرد و بي روح شدن رابطه بين كاربران شده.
    مورد بعد بحث كردن در مورد موضوعات خاص بود كه متاسفانه بعد مدتي اون رو هم به خاطر چت نشدن تاپيكها ميبستن، اينها همش اقداماتي بودن غير كارشناسانه، يه چيزي معلومه، هر كاري بايد به كاردان سپرده بشه، در غير اين صورت مشكلات جدي به وجود مياد.
    اينو يك كارشناس مديريت و برنامه ريزي داره ميگه ها :4:

17 سپاس: jaj، بچه مثبت، baron jon، ماهی، Holtek، serpent، mojde، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• baron jon

سلام
    خیلی ممنون از آقا محسن .

اول از همه ، خیلی دوست دارم بتونم مثل اون روزای اولی که عضو سایت شدم فعالیت کنم اما به خاطر مشکلات مختلفی که پیش اومد انگیزه نت اومدنم کم شد و مشغله های مختلفی که تو این چند ماهه اضافه شد مانع شده بیشتر بتونم فعال باشم و از این بابت عذرخواهم . و من هیچ مشکلی با هیچ کس ندارم و علت غیبتم خود خودمم :10: تمام سعی ام رو میکنم که خیلی کمرنگ نشم ...

ولی قاعدتا وقتی وارد سایت میشی دنبال یه سری تاپیک جذاب و جدید می گردی مثلا عناوین متفاوتی داشته باشه که قبلا یادمه تو سایت بیشتر بود .حتما نباید تو تاپیک خودت نوشته ای داری بنویسی میشه تو تاپیک های مرتبط که دوستان میذارند هم نوشت و یه جورایی تاپیک فقط تشکر خشک و خالی نباشه . مثلا دیدم یه شعر کوتاه زده میشه چند تا تشکر میشه بعدش پرونده اون تاپیک بسته شده ، میشه هم نویسنده اون تاپیک هم بقیه توی یه تاپیک با هم مشارکت کنند .
    فرصت کنم بازم به این تاپیک سر میزنم :46:

16 سپاس: ماهی، Holtek، serpent، بچه مثبت، jaj، نغمه، mojde، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• ماهی

ممنون از آقای محسن :24:
    بچه ها!!!چقدر دلا تون پر بوووووووووددد :4:
    من همه ی پستها رو خوندم.

نقل قول: Life Dream
    و يه چيز ديگه، قبلنا تاپيكهاي تقديمي خيلي زياد بود، ولي بعد اينكه چنتا تاپيك تقديمي به خاطر يه قانون بدون منطق بسته شد!! تاپيكهاي تقديمي هم ديگه نسلشون منقرض شد، بايد پذيرفت كه نوع مديريت اشتباه باعث سرد و بي روح شدن رابطه بين كاربران شده.
    مورد بعد بحث كردن در مورد موضوعات خاص بود كه متاسفانه بعد مدتي اون رو هم به خاطر چت نشدن تاپيكها ميبستن،

به نظرم این مسائل که مازیار اشاره کرد عوامل مهمی بودند توی سوت و کور شدن سایت.
    ولی............
    چرا ما اینقدر اهمیت می دیم که به دیگران توجه میشه و به ما کمتر میشه؟
    وقتی تاپیکی زده میشه چرا انتظار داریم همه بیان نظر بدن؟
    خب علاقمنید های افراد فرق می کنه ... همیشه همه به یه اندازه وقت ندارن.ممکنه امروز من وقت داشته باشم ممکنه نداشته باشم یا این هفته اصلا حوصله نداشته باشم و هفته ی دیگه داشته باشم..
    من خودم قبلنا زیادتر تاپیک می زدم.یادمه فیلما یا حتی کارتونایی که می دیدم قسمتای مهمش رو که میشد در موردش مطلب نوشت به صورت یه تاپیک در می اوردم.ولی این روزا واقعا کمتر فرصت دارم.تاپیک آشپزی تنها تاپیکی هست که به صورت دائم ایجاد م یکنم.با اینکه گذاشتن آموزش آشپزی ، گرفتن عکس حین آشپزی و ... آسون نیست ولی مگر چند نفر میان و نظر می دن؟ولی من واقعا دلگیر نمیشم.این کارو می کنم برای همون چند نفر که همیشه میان و مهمتر از همه برای خودم که خوشم میاد..
    انتظار ندارم همه بیان و پست بگذارن..

نقل قول: zrnznn
    دوم اینکه مدیرانی که در انجام کارشون کوتاهی میکننن رو یه طوری تنبیه کنید مثلا در صورت تکرار از مدیریت عزل کنید یا اینکه تنبیه میتونه جنبه طنز داشته باشه...مثلا اینکه مجبورشون کنید در صورت کوتاهی در انجام وظیفه روی صندلی داع بنشینند

:83: خیلی جالب بود این پیشنهاد

راهکاری فعلا به ذهنم نمیرسه جر اینکه خودمون روی تعاریفمون تجدید نظر کنیم.
    تعریفمون از دوستی.. آیا سر نزدن به تاپیکها قطعا به معنای اینه که تاپیک ما رو دوس ندارن؟

15 سپاس: Holtek، serpent، بچه مثبت، jaj، نغمه، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• Holtek

سلام
    با تشكر از حاج محسن و بقيه دوستان .
    اسم خيليلا كه واقعا برا خودشون توي يه زمينه اي هنرمند بودن اورده نشد.
    قانون كلي طبيعت همينطوريه ، توي جووني ادم انرژيش بيشتره رفته رفته كه به سن پيري ميرسه بطبع ديگه اون شور و نشاطي جووني رو نداره ، عضويت در سايت هم همينطوريه ، اوايلش انرژيت زياده ولي كم كم رو به تحليل ميره و .....
    اما در مورد تاپيك گذاري و تاپيك بيني ، من هم اوايل حساس بودم كه چرا بعضيا كم به تاپيكام سر ميزنن و بعدها ديدم خودمم جزو اوندسته شدم ، بقل ماهي الان بخاطر محدوديت در وقتم موضوعاتي كه برام جذاب هست و مي تونم در موردش نظر بدم رو مي بينم ولي سعي ميكنم برا موضوعات ديگه تا جايي كه بتونم به زدن دگمه تشكر بسنده مي كنم .

14 سپاس: serpent، بچه مثبت، ماهی، jaj، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• mojde

اول از همه تبریک میگم تولدتونو آقای صائب .
    واقعا درست اشاره کردین قبلا سایت خیلی پر رونق بود و خیلی اعضاء صمیمی بودن وبچه ها از نظر سنی و عقیدتی با هم مچ شده بودن و یک جورایی مثل به خانواده بودیم اما کم کم جو عوض شد سوء تفاهم ها به دلیل صمیمیتهای افراطی . لیبل ها و َانگهای مختلف به کسانی که بیشتر صمیمی بودند و نگاه های کوته بینانه به روابط دیگران و قضاوتهای بی انصافانه و تغییر بله تغییر در زندگی و سبکش در بیشتر بچه ها که با گذشت چند سال یا ازدواج کردن یا بچه دا شدن کارشون بیشتر شد و موقعیت اجتماعی خیلی ها تغیی کرد و به تبعش گرفتار تر شدن دسترسی به اینتر نت در تغییر شغل و موقعیت فرق میکنه ممکنه توی یه پست شما مانیتورینگ داشته یاشی یات اصلا سیستمت نت نداشته باشه به هر حال کاربرای جدید باید مواظب باشن این اتفاقا براشون نیفته و به غیر از تاپیکای جالبی که به پستشون میخوره و کپی ویکنن که واقعا گاهی آموزنده و جنجالیه هر از گاهی هم خودشون خلاقیت به خرج بدن.
    ممنون از تاپیکت

15 سپاس: بچه مثبت، serpent، ماهی، jaj، نغمه، Holtek، نخبه، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، garfild، mz56mz، hadi04

• نغمه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: arash52
    الان هم دوستان عزیز میدونن به خصوص بچه مثبت که چقدر درگیرم . وگرنه که اینطوری نبودم

عهه سلام از آواتارتون پیداست که چیقده سرت شلوغه :3:

به نظر من اینکه گفته شده کپی پیست کردن خوبه من که میگم نه خوب نیست. حتی خودم اگه اینکار رو کردم حس بدی داشتم برای همین تاپیک نمیزنم کم میزنم. از خودم شروع کردم که باعث ناراحتی نشه 286

این کپی پیست کردن هم باید برای جایی باشه که خبری ممکنه خیلی پخش نشه و البته بدرد سایت بخوره ولی وقتی که یه خبر رو صد بار شنیدیم و دویست بار تو سایت های دیگه دیدیم دیگه تاپیک کردنش لطفی نداره 334

خیلی وقتها من احساس کردم تاپیک گذاشتن ها صرف اینکه بخواهیم کاربر اکتیو بشیم هست حالا گفتم حس خودمه به کسی بر نخوره هااا وگرنه ناراحت میشم ازش :10:

راهکار من اینه که به تاپیکهای برتر از نظر محتوا بیشتر بها داده بشه 304

خیلی عالیه که دوتا از کاربرای قدیم که اسم بردید اینجا اومدن و خودشون نظر دادن اگه بقیه هم بیان خیلی خوب میشه نتیجه هم میشه
    گرفت . من حدسم این بود که سرشون شلوغه حالا این دو نفر که خودشون اشاره داشتن

16 سپاس: بچه مثبت، jaj، Holtek، mojde، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، serpent، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• محسن صائب

شب جمعه این مطلب رو ارائه کردم و متاسفانه تا الان موفق نشدم که وارد تاپیک خودم بشم
    خوشحالم که دوستان دغدغه منو در این زمینه درک میکنند.
    /
    دوستان در علت این موضوع دلایلی رو عنوان کردند که میشه اینجوری خلاصه بندی کرد
    .
    1- رفاقت ها در سایت که گاهی تبدیل به باند بازی میشود
    2- گرفتاری های روز مره
    3- بروز نشدن سایت
    4- مشکلات مدیریتی
    5- کم توجهی به تازه وارد ها
    .
    من یک هتل اپارتمان کوچیک دارم .
    چند اصل برای اداره یک مجتمع اقتصادی که در اینجا هتل اپارتمان هست باید رعایت شود
    1- ماندگاری مسافر
    2- برگشت پذیری مسافر
    3- ایجاد حس صمیمت بین مدیریت و مسافر
    4- تعمیرات و بروز رسانی
    .
    در چارت تشکلیاتی ما یک سرپرست وجود دارد و دو مدیر چند خانه دار و سرایدار و گاهی هم اشپز
    مدیرت هتل معمولا بایستی خوش برخورد با تحصیلات و تجربه بالا باشد او باید فردی باشد که هدف اصلیش ایجاد حس رفاقت با مسافر و سر وسامان دادن رابطه بین عوامل هتل و مسافر باشد
    خانه دار بایستی وارد به تمیز کردن و امین باشد
    سرایدار هم بایستی به امور ورد و خروج و ..........
    ببخشید که یخورده طولانی شد
    منظور من این ذکر این مثال این بود
    مدیری که انخاب میشود لزوما نبایستی اشنا به تمیز کاری هتل باشد و خانه دار هم لازم نیست از تحصیلات بالا برخوردار باشد ولی بایستی هر دو در کنار هم باشند
    .
    با تمام احترامی که به مدیریت فعلی دارم بایستی تاکید کنم که مدیریت 2 -3 سال قبل ترکیبی از افراد با تجربه اجتماعی و تجربه نتی بودند که این دو توانسته بود بسیار کار امد باشد
    بعنوان مثال ارش خان و مریم خانم بسیار خوب عمل میکردند و بخاطر سن و سالشون و تجربه اجتماعی که داشتند میتوانستند در موارد زیادی اختلافات و سوء تفاهمات رو حل کنند.
    .
    یک مدیر جوان ( با تمام احتراماتی که به دوستان جوان دارم) بدلیل کم تجربه بودن کمتر متوجه اثار اعمال خود میگردد
    تاپیکی بدلیل قوانین ( که اتفاقا من ایراد اساسیم به همین قوانین کلی هست) برداشت میکنند که این تاپیک مغایر با قوانین هست و اونو حذف میکنند. در اینجا شاید موارد مشابه ای باشه که مشابه این تاپیک بوده و حذف نشده
    بسته شدن یک تاپیک باعث سر شکستگی نویسنده ان میشود و در موارد بالایی این احساس دست میدهد که دچار ظلم واقع شده .
    این بحث من طولانی شد و فکر کنم باقی ان بهتر باشد بعد به عرض برسانم

14 سپاس: Holtek، بچه مثبت، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، gilas، ♥Rose♥، serpent، تنها، garfild، mz56mz، arash52، hadi04، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: