₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
1 2 3 4 5

بدون عکس

یادش به خیر قبلا سایت.........

4261 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• arash52

در مورد ترجمه هم بگم که یکی دو مطلب آخری که ترجمه کردم حقم خورده شد و برخورد جالبی هم باهام نشد طوریکه دیگه از صرافت ترجمه افتادم 276

بچه مثبت: آقاجون آرش اگر الان فردوسی پور اینجا بود با کسب اجازه از شما کلش رو یا میکوبوند به میز یا میزد به سقف!
    حسابدار و خزانه دار بوفیلند مگه خودت نبودی؟ تا حالا شده کسی لیستِ امتیازی به من بده و من واریز نکنم؟ آقا جون حرفت اینجا برای همه سنده، کامل شرح بده تا بقیه هم بدونن قضیه چی بوده و کی حقت رو خورده و برخورد ناجالب چی بوده؟

15 سپاس: حورا، نخبه، ماهی، بچه مثبت، Holtek، محسن صائب، تنها، hadi04، mz56mz، gilas، baron jon، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• ماهی

arash52,
    اوااااا!!! :4: سلام آقا آرش! :9:
    نمایش یا پنهان متنجاتون توی تاپیک مدیران خیلی خالیه واقعا :24:

نقل قول: arash52
    مخصوصا با شماره 1 رز

ببین ! یه چیزی بگم؟ یه ضرب المثل فکر کنم شیرازی باشه که میگه : یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به مردم :4:
    آخه تو خودت خدایی چقدر به تاپیکای دیگران سر می زدی. :4: من خودم به شخصه لجم می گرفت که توی تاپیک آشپزی می اومدی کیتوس می کردی ولی هیچ چی نمی گفتی :9: بعدشم من لجم می گرفت توی تاپیکات نمی اومدم..804
    نمایش یا پنهان متنشوخی می کنم بچه ها! از اون جا که می دونم آقا آرش با جنبه ست این مثال رو زدم تا شما ها که اعتراض دارید به اینکه به تاپیکاتون سر زده نمیشه آیا به همه ی تاپیکای دیگران سر می زنید؟ :22:

14 سپاس: بچه مثبت، Holtek، jaj، محسن صائب، تنها، hadi04، mz56mz، gilas، نخبه، baron jon، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• Holtek

نقل قول: arash52
    اما در مورد فیس بوک بگم که امان از این موبایل جدیدا

كبلايي ، از وقتيكه موبايل جديد گرفتي ديگه اس نميديا :bahone:

12 سپاس: بچه مثبت، jaj، محسن صائب، تنها، hadi04، mz56mz، gilas، نخبه، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• محسن صائب

به هر صورت بعنوان کسی که تاپیک رو ایجاد کرده وظیفه دارم نظرم رو نسبت به تک تک نوشته های بچه ها ابراز کنم
    ولی احساس میکنم جو این تاپیک به صورتی هست که نه احتیاجی هست که من حرفی بزنم و نه در جایگاهی هستم که عکس العمل نشان دهم .
    .
    یکی از تجربیاتی که من در زندگی اموختم اینکه . تمام چیزهای با ارزش در زندگی رو باید به هر صورتی حفظ کرد .
    احساس من اینکه بسیاری از دوستانی که اینجا بودند و هستند افراد با ارزشی بوده و هستند و بایستی دوستی با انها ادامه یابد
    .
    باید تشکر ویژه بکنم از دوستانی که نظرشون رو ابراز کردند

11 سپاس: jaj، بچه مثبت، تنها، hadi04، Holtek، gilas، نخبه، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• بچه مثبت

محسن صائب,
    ممنون محسن جان و تشکر از تمام دوستان که راهکار ارائه دادند. فقط برای اینکه این حرف‌ها نتیجه‌ای هم داشته باشه یکنفر لطف کنه و پس از جمع بندی، راهکارهارو به صورت یک لیست ارائه بده تا همه‌مون اجرا کنیم.

راهکارهای پیشنهادی برای بهبود وضعیت سایت:
    1.
    2.
    3.
    .
    .
    .

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: hadi04، تنها، محسن صائب، Holtek، mz56mz، gilas، نخبه، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• hadi04

با سلام وعرض ادب خدمت همه دوستان و همچنین تبریک تولد جناب داش محسن صائب رحمه الله علیه :8:
    از اینکه مدتی نبودم پوزش میخوام یه کم بد حال بودم یه چند روز هم بستری شدم به خاطر مشکلات تنفسی
    از دوستانی که جویای احوال بودن سپاسگزارم و از اینکه خیلی از دوستان رو در جریان نذاشتم باز هم پوزش میخوام نخواستم موجب رنجش خاطرتون بشم اینم بگم که در حال حاضر هیچیم نیست سالم سالمم پس شکمتون رو واسه حلوا ملوا صابون نزنید خبری نیست :10:
    و اما تاپیک بسیار جالبی شده کلی نظرات جالب هم درونش هست که همه رو خوندم نظر همه دوستان درسته
    سوت و کور شدن سایت چند دلیل داره یکیش بی مهری ها زیاد شده به خاطر رفتارهامون ببینید میگم رفتارهامون نگفتم رفتار یه عده خاص رفتار همه ما مشکلاتی داره به عنوان یکی از ریش سفید های سایت میگم که قبلا اینطوری نبود دوستی ها بیشتر بود
    برخی با قانون شکنی دارن موجب رنجش برخی دیگه میشن وقتی نباید یک نوع تاپیک زده بشه نمیدونم یه عده چه اصراری دارن و ادامه هم میدن اعتراض هم که میشه میگن شما بدت میاد نیا توی تاپیک در نهایت همین میشه که میبینیم مثال نمیزنم چون از روز روشنتره
    از یه عده از دوستان که مدیر هستن و باز اسمشون رو نمیارم هم یه انتقاد دارم وقتی نوعی تاپیک خلاف قانون سایته شما که جلوش رو نمیگیری هیچ ، چرا ازش به شدت هم استقبال میکنی؟ اولین آیتم برای مدیر شدن در این سایت قبول داشتن قانون این سایته حالا چه قانون بد باشه چه خوب به هر حال قانونه و اگر قبولش نداشته باشی نمیتونی اجراش کنی پس نمیتونی مدیر این سایت باشی
    همین مسائل به مرور باعث سرد شدن دوستان میشه
    یه پیشنهاد هم دارم برای بهتر شدن سایت
    اگر به گذشته بر گردیم میبینیم که از وقتی که این سیستم تاپیک برتر و کاربر برتر راه اندازی شد سوت و کور شدن سایت سرعت زیادی گرفت
    دلیلش نوع تاپیکهاست و تعداد بازدید کننده های برخی تاپیکهای خاص که باعث بالا رفتن امتیاز برخی دوستان میشه و پس از چند هفته تلاش یه عده از کاربرها وقتی میبینن زورشون نمیرسه که به بالا برسن دلسرد میشن
    به نظر من بهتره که برای نوع تاپیکها امتیازهای متفاوتی گذاشته بشه مثلا برای بخشی که تاپیک در اون بخش گذاشته میشه امتیاز خاصی گذاشته بشه مثلا تاپیکهای بخش آشپزی براش خیلی زحمت کشیده میشه و خیلی از تاپیکهایی که برای ایجادش زحمت بیشتری کشیده شده حالا به تشخیص دوستان من حضور ذهن ندارم و یا مثل گذشته تعداد پستهای افراد درون تاپیک هم امتیاز داشته باشه تا رونق سایت برگرده درسته یه عده چت میکنن ولی رونق گذشته سایت هم به همین چتها بود خدایی
    برخی تاپیکها براش زحمت کشیده شده و ساخته دست خود کاربر هست این تاپیک نباید با یه تاپیک کپی پیست و یا خبری و یا تاپیکهایی که در جاهای دیگه هم قابل دسترسی هست در یک ردیف قرار بگیره باید بهش ارزش بیشتری داد
    به عنوان مثال تجربه خودم رو میگم من یه آهنگ پارسال برای بوف بوفی خوندم که الان هنوز میتونید تاپیکش رو ببینید به راحتی میتونید ببینید که همه بچه ها از مدیر و غیر مدیر چه استقبالی کردن و چه تشویق خوبی شدم :10: خوب خود این نوع برخورد خیلی عالیه و میتونه موجب دلگرمی کاربر و ادامه کارش بشه حالا همش نمیگم برید آهنگ بخونید یه خلاقیت دیگه از خودتون به خرج بدید متن بنویسید داستان بنویسید برای سایت طنز بنویسید با هماهنگی دوستان شوخی کنید با هم بخندیم قبلا اینطوری زیاد کار میکردیم خدایی خیلی هم خوب بود :4: حالا یه عده ناراحت میشدن در مورد اونها توی نوشته هامون تجدید نظر میکردیم باور کنید ازش خیلی استقبال میشه مثلا میتونید توی کارهایی که میکنید از اکثر کاربر ها هم نام ببرید که این خودش موجب ایجاد دوستی و محبوبیت در بین کاربر ها میشه
    یه پیشنهاد هم که من همیشه میگم در اینطور تاپیکها و باز هم میگم بهتره پس از مدت معینی هر چند وقت یکبار همچین تاپیکی بذاریم تا بچه ها به بحث و گفتگو در مورد مسائل سایت بپردازن تا مشکلات روی هم جمع نشه تا باعث سوت و کور شدن سایت و بی تفاوتی دوستان به هم بشه این خیلی میتونه موثر باشه
    ببخشید زیاد نوشتم و البته این نظر شخص من بود و دیگر نظرات دوستان هم مهم و قابل احترام هست
    پیروز باشید

12 سپاس: بچه مثبت، تنها، محسن صائب، Holtek، mz56mz، gilas، نخبه، baron jon، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• تنها

نقل قول: jaj
    فکر کنم الان هم همین طور باشه
    معمولاً همیشه چند تا مدیر هستند که اگه مشکلی پیش بیاد و از دستشون بر بیاد درستش می کنند

درسته الانم مدیرا هستن ولی اونجوری یه نظمی پیدا میشه و این اتفاق نمیوفته که همزمان چند نفر باشن و هم زمان هم هیچ کس نباشه

12 سپاس: hadi04، بچه مثبت، محسن صائب، Holtek، mz56mz، gilas، نخبه، baron jon، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• نغمه

نقل قول: jaj
    ولی منبعی که عکس ها رو میگیرم شاید جاییه که خیلی کم سر میزنند

جلال جان امیدوارم ناراحت نشده باشی چون من کلی گفتم و خودم رو هم مثال زدم و تاکید دارم که اگه کپی پیست باشه در باره مطالب یا عکسهایی باشه که کم تر دیده میشه اما برای بقیه جذابه

مثلا من خودم داشتم دنبال مدل لباس میگشتم بعد چند تا عکس دیدم که ممکنه برای بقیه جذاب باشه ولی فرصت سرچش رو نداشته باشند برای همین اون رو تاپیک کردم البته با ذکر منبع :9:

14 سپاس: hadi04، تنها، محسن صائب، بچه مثبت، jaj، Holtek، mz56mz، gilas، نخبه، baron jon، پرهام، garfild، ♥Rose♥، mojde

• محسن صائب

ارسام جان
    خیلی خوشحال هستم که سلامتی رو باز یافتی
    امیدوارم به حق تمام بزرگان
    زندگی خوب و با ارامشی رو داشته باشی
    تو جزو اون افرادی هستی که من معمولا در مواقعی که به زیارت مشرف میشوم نا خداگاه به ذهنم میایی و برایت از خداوند خیر میخواهم

12 سپاس: بچه مثبت، Holtek، mz56mz، تنها، gilas، نخبه، baron jon، پرهام، garfild، hadi04، ♥Rose♥، mojde

• baron jon

نقل قول: baron jon
    بچه مثبت: الان 3 تاپیک در روز مجازه. 5 تاپیک مربوط به چند سال پیش بود.

ببخشید اشتباه شد منظورم 3 تاپیک بود :9:

12 سپاس: Holtek، mz56mz، تنها، gilas، نخبه، بچه مثبت، محسن صائب، پرهام، garfild، hadi04، ♥Rose♥، mojde

• تنها

یه راهکار دیگه هم دارم

الان داشتم تو نت میچرخیدم تو یه سایتی دیدم یه قسمتی دارن یرای معرفی کاربرای جدید...فکر میکنم ایده جالبی باشه چون باعث میشه با کاربرای جدید آشنا بشیم و باهاشون صمیمی شیم تا اونا هم احساس راحتی داشته باشن فکر نکن کاربرای قدیمی تحویلشون نمیگیرن

10 سپاس: gilas، نخبه، بچه مثبت، mz56mz، محسن صائب، پرهام، garfild، hadi04، ♥Rose♥، mojde

• نخبه

نقل قول: تنها
    الان داشتم تو نت میچرخیدم تو یه سایتی دیدم یه قسمتی دارن یرای معرفی کاربرای جدید...فکر میکنم ایده جالبی باشه چون باعث میشه با کاربرای جدید آشنا بشیم و باهاشون صمیمی شیم تا اونا هم احساس راحتی داشته باشن فکر نکن کاربرای قدیمی تحویلشون نمیگیرن

قبلا داشتیم هر کی می اومد خودشو تحصیلاتشو چندیمن فرزند و از کدوم شهر بودن و اینا رو میگفت ..ولی بازم طبق معمول بچه های قدیمی و بچه های جدید که فعال بودن میاومدن بقیه نمی اومدن اصلا حرف بزنن بعد یه مدت تاپیک میرفت اون ته مها کاربرهای خیلی جدید هم حسشون نمیشه برن همون بار اولی بگردن ببینین چی هست چی نیست :4:

ننه فندق

9 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، محسن صائب، gilas، garfild، hadi04، ♥Rose♥، تنها، mojde

• بچه مثبت

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: نخبه
    ننه فندق
    ننه برو اعتراض کن که حقت رو خوردن و خبر نداری! تو باید میشدی سخنگوی وزارت خارجه :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: نخبه، mz56mz، محسن صائب، gilas، garfild، hadi04، ♥Rose♥، تنها، mojde

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    ننه برو اعتراض کن که حقت رو خوردن و خبر نداری! تو باید میشدی سخنگوی وزارت خارجه

:9:

9 سپاس: mz56mz، محسن صائب، gilas، garfild، hadi04، بچه مثبت، ♥Rose♥، تنها، mojde

• hadi04

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: محسن صائب
    ارسام جان
    خیلی خوشحال هستم که سلامتی رو باز یافتی
    امیدوارم به حق تمام بزرگان
    زندگی خوب و با ارامشی رو داشته باشی
    تو جزو اون افرادی هستی که من معمولا در مواقعی که به زیارت مشرف میشوم نا خداگاه به ذهنم میایی و برایت از خداوند خیر میخواهم

ممنون داداش محسن شما همیشه به من لطف ویژه داشتی و داری
    ممنون که توی حرم منو دعا میکنی ولی یه التماس دعای ویژه دارم هر وقت رفتی و منو یادت اومد فقط بخواه که عاقبت بخیر بشم همین هیچی دیگه نمیخوام چون این دنیا بالاخره بازیچه هست چه خوب باشه و چه بد چه سالم باشی و چه بیمار میگذره ولی اون عاقبتش رو من خیلی ازش میترسم تو رو خدا یادت نره فقط همین فقط

7 سپاس: ♥Rose♥، تنها، بچه مثبت، garfild، نخبه، baron jon، mojde

• محسن صائب

نقل قول: hadi04
    ممنون که توی حرم منو دعا میکنی ولی یه التماس دعای ویژه دارم هر وقت رفتی و منو یادت اومد فقط بخواه که عاقبت بخیر بشم همین هیچی دیگه نمیخوام چون این دنیا بالاخره بازیچه هست چه خوب باشه و چه بد چه سالم باشی و چه بیمار میگذره ولی اون عاقبتش رو من خیلی ازش میترسم تو رو خدا یادت نره فقط همین فقط

.
    صائب ، این ناله ی زاری که صنوبر دارد ** از نسیم سحری نیست که از بار دل است
    .
    قدر خودت رو بدون
    التماس دعا

6 سپاس: ♥Rose♥، تنها، بچه مثبت، garfild، mojde، hadi04

• مخلوط کن

آقا محسن ,قبول کنیم یا نه دور ما گذشت .گله هم فایده نداره .بهتره بزاریم جوونا با سلیقه خودشون بیان و صحبت کنن.
    ما هم وایمیستیم هر وقت از هم دوره ای های خودمون توپیکی چیزی گذشت میایم و اونجا همه باهم صحبت میکنیم .
    چون پیر شدی .....از میکده بیرون رو .... :3:
    نمایش یا پنهان متن
    البته اگه مدیرها محترم ی بخش با عنوان"جوات ها " ایجاد کنن فعالیت مو از سر میگیرم . :bahone:

7 سپاس: نخبه، بچه مثبت، mojde، تنها، hadi04، محسن صائب، garfild

• mojde

نقل قول: مخلوط کن
    البته اگه مدیرها محترم ی بخش با عنوان"جوات ها " ایجاد کنن فعالیت مو از سر میگیرم

منم :4:

5 سپاس: تنها، hadi04، مخلوط کن، محسن صائب، garfild

• محسن صائب

چون پیر شدی .....از میکده بیرون رو

یکی از شعر هایی که من ازش خوشم نیامده همین شعر هست.
    پیری؟
    من چند ماه قبل یک ملک از مردی خریدم که متولد 1302 بود ، اولش فکر میکردم الان با ولیچر میارندش وقتی اومد تعجب کردم ، موهاشو رنگ کرده بود و حتی سبیلش رو هم رنگ کرده بود یک کت وشلوار شیک و خیلی سرزنده
    میگفت 3 تا زن داره و ..........................
    بابا 90 سال سن داره هنوز میل و اشتیاق بالایی به زندگی داره ، اونوقت ماها همین که به 40 میرسیم میگیم دیگه از ما گذشته وووو
    .
    البته میدونم شما این امر و شوخی کردید و بیشتر در رابطه با سایت فرمودید :3:

5 سپاس: hadi04، تنها، مخلوط کن، garfild، نخبه

• hadi04

البته اگه مدیرها محترم ی بخش با عنوان"جوات ها " ایجاد کنن فعالیت مو از سر میگیرم .

خودم در بست نوکرتم همشیره همین روزا ایشالا یه دونشو علم میکنم جون دااااااااااش 287
    نقل قول: محسن صائب
    البته میدونم شما این امر و شوخی کردید و بیشتر در رابطه با سایت فرمودید

ولی من در رابطه با سایت هر چی پیرتر میشم حریصتر میشم :bahone:

5 سپاس: تنها، مخلوط کن، محسن صائب، garfild، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: