₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » یادش به خیر قبلا سایت.........
1 2 3 4 5

بدون عکس

یادش به خیر قبلا سایت.........

4261 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• 13 سپاس: بچه مثبت، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، serpent، تنها، garfild، mz56mz، نغمه، hadi04

• بچه مثبت

تاپیکهای تقدیمی در این سایت هیچ مشکلی نداره. فقط تاپیک سالروز تولد و یا سالروز عضویت باید توسط خود کاربر ارسال بشه. البته اگر فکر میکنید این قانون باید برداشته بشه بگید تا بررسی بشه.

تاپیکهای چت‌گونه
    در این سایت مشکلی نداره. فقط یک زمانی مشکل حجم دیتا بیس داشتیم و به دلیل وجود محدودیت توصیه میشد از چت کردن خودداری کنید.

محسن صائب,
    محسن جان کاملاً موافقم که آبجی مریم و آرش عزیز وزنه‌های سنگینی برای سایت بودن و گرفتاریهای روزمره باعث شد دوستان فرصت کافی برای مدیریت انجمن نداشته باشن. این هم درنظر بگیرید که آرش عزیز تا چند ماه پیش مدیر بود و آبجی مریم عزیز هم در دوران مدیریت تا حدودی مورد بی مهری قرار گرفت (با توجه به گفته خودشون در پست 21: فحش میخوردیم وتوهین میشنیدیم خم به ابرو نمیااوردیم).

الان هم مدیران انجمن ترکیبی از تجربه، تحصیلات و نیروی جوانی هستند. منکر این نیستم که مدیران هم جاهایی میتونستن بهتر عمل کنن ولی کمی بی انصافیه اگر زحمات کشیده شده را نبینیم و انگشت اتهام رو سمت مدیران بگیریم.

نقل قول: نغمه
    راهکار من اینه که به تاپیکهای برتر از نظر محتوا بیشتر بها داده بشه
    خیلی هم خوبه. همه ما با بازید کردن و پست گذاشتن در تاپیکهای پرمحتوا میتونیم به اینجور تاپیکها بها بدیم. اگر منظورتون انتخاب تاپیک برتر هست. اگر معیار مناسبی به ذهنتون میرسه که ایجاد اختلاف نکنه و اجراش از نظر فنی در توان ما باشه حتما ازش استقبال میشه.

در کپی پیست کردن هم میشه خلاقیت به خرج داد. راستی ترجمه کردن خبرهای مربوط به فنلاند هم باعث بالارفتن کیفیت سایت میشه و هم امتیازات خوبی براتون در سایت در نظر گرفته میشه. اگر دوست داشتید میتونیم منبع در اختیارتون قرار بدیم.

نقل قول: zrnznn
    شخص بچه مثبت خیلی تو چشمه
    اندکی صبر سحر نزدیک است. ایشالا روزی فراخواهد رسید که بچه مثبت دیگه تو چشم نباشه تا سایت از سوت و کوری در بیاد و همه مشکلات بشه شکلات! :3:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    16 سپاس: jaj، mojde، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، serpent، تنها، garfild، mz56mz، arash52، نغمه، hadi04، maryamlondon1

• aac198000

نقل قول: بچه مثبت

:46:

11 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، بچه مثبت، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، serpent، تنها، garfild، mz56mz، hadi04

• aac198000

نقل قول: نغمه

:46:

7 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، gilas، محسن صائب، garfild، mz56mz، hadi04

• 8 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، gilas، محسن صائب، serpent، garfild، mz56mz، hadi04

• نخبه

خواهر برادرا سلامن علیکم تا بچنی خابه یه دو کلوم هم من نطق کنم البته حرف برای گفتن بسیار دارم ولی دیگه حال گفتن حرفای تکراری رو ندارم
    نظرات همه رو خوندم همه نظرا درسته ..خب هر کی از دید خودش به مسئله نگاه میکنه بیشتر وقتا هر کی همونجور که دوست داره هم نتیجه گیری میکنه ولی اگه یه بار خودمون جای همون ادمها که راجع بهشون قضاوت میکنیم بزاریم میفهمیم اون چیزی که ما فکر میکنیم نیست پس قضاوتهاتون رو حتی تو فکرتون هم هی تکرار نکنید که بشه ملکه ذهنتون..همون قدیمیا که ازشون اسم میبرین مگه از اول عضو اینجا بودن یکیش خود من وقتی اومدم یه عالمه کاربر قدیمی که خعلی هم با هم صمیمی بودن اینجا فعالیت میکردن پریدیم وسط تاپیک بد یا خوب کوتاه یا بلند تکراری یا غیر تکراری گذاشتم شاید خیلیاش به خاطر تکراری بودن تک عکس بودن بسته شد ولی نرفتم یقه مدیری رو بگیرم خب قانون بود و من قانون رو کامل نخونده بودم پس من سهل انگاری کردم.. ولی دلسرد نشدم نخود شدم خودم پریدم وسط جوری که با خیلیاشون دوست شدم تا اومدیم درست و حسابی گرم بگیریم قدیمیا کوچ کردن و رفتن یه سایت موند با چند تا قدیمی که وقت نداشتن بیان و یا به خاطر دوستاشون که حضورشون کم رنگ شده بود دل و دماغ سایت اومدن نداشتن(صد البته حق داشتن) نتیجه چی شد سایت سوت و کور و چند تا کاربر جدید که همو خوب نمیشناختن گفتیم بسم الله و شروع کردم به شیطونی و شلوغ کردن اینجا هی تاپیک رو تاپیک (اون موقع عید بود خیلیا سفر بودن سایت خلوتر بود) ولی با اینحال تا بقیه از سفر بیان سایت شد عینهون روزای قبل با کمک همه بچه های تازه وارد(همش سه ماه بود عضو شده بودیم)هممون با هم سایتو دوباره ساختیم بچه های قدیمی که تو سایت هم مونده بودن با دیدن اینهمه شادی تو سایت برگشتن برای هم دوستای خوبی شدیم تو سرو کله هم زدیم گاهی بحث و دعوا کردیم ولی بودنمون کنار هم باعث شدن که هممون خلاق بشیم و اون موقع ها سایت خیلی پر رونق بود.. حالا من میگم ای کسانیکه ایمان اوردید:4: چرا همش غر رو به دیگرون میزنید یه نگاه اول به خودتون بندازین ببینین ایا تلاش کردین..ایا تلاشتون به اندازه بوده؟ ایا دست از تلاش میکشین؟ایا اصلا تلاشی که کردین درست بوده..یکی میاد هی تاپیک حوادث میزنه من خودم به شخصه اصلا از حوادث خوشم نمیاد ولی گاهی میرم که به قول بچه ها نگن تاپیک خاصی رو بازدید میکنه ولی یه وقتیمیام میبینم یا خدا همه سایت شده حوادث کلا میبندم میرم پی کارم خب دلیلی نداره چیزی رو که دوست ندارم بالجبار برای خوشایند دیگران انجام بدم.. یه بار به خاطر دیگرون دو بار به خاطر دیگرون همیشه که نمیشه به خاطر دیگرون از سلیقه خودت بگذری
    من الان میام تاپیک اشپزی عاشقشممممممممممم همه رو میخونم ولی خدا شاهده نمیتونم نظر بدم چون مجبورم پست خیلیا رو بگم به به چه چه افرین ولی تا میام تایپ کنم وروجک میپره پای میز کام و میکوبه رو کیبرد واسه همین فقط تشکر میزنم که بدونن که تاپیکشون مفیده و ادامه بدن
    گاهی یه تازه وارد میاد یه شعر میزاره میرم میخونم خعلی قشنگه ولی خب نظر خاصی ندارم که بتونم بنویسمش جبورم یه تشکر بزارم گاهی وقتا میرم تو یه تاپیک میبینمش برام جالب هم هست ولی نه وقت میکنم تشکر کنم نه پست بزارم (یعنی باید گردن منو بزنن.. خب نتونستم از قصد که نبوده)یعنی قبلا دو سه سال پیش یکی میگفت از قصد اینکارو کردی شاید یه جایی میگفتم اره ، ترس نداشتم بگم دلیلم چیه ولی وقعا الان نه وقتشو دارم و نه دیگه حس و حال گذشته رو ..الان دیگه دور دور بچه های جدیده خیلی از قدیمیا مشغله دارن(هر کی یه جور) دیگه کمتر میان سایت پس شما سایتو بسازید دوباره پر رونقش کنین با فکراتون بسازیدش دوباره بزارید ما پیر پاتالای قدیمی بیاییم بگیم به به سایت هنوز مثل گذشته اس وقتی وارد میشیم ما هم بر اساس سلیقمون بریم چهار تا تاپیک ببینیم (یعنی اونقدر سایت تاپیکهای متفاوت داشته باشه بر اساس سیلقه های مختلف که همه بچه ها بتونن بر اساس سلیقشون هم که شده مطلبی بخونن و استفاده کنن نه اینکه وارد بشی 80 درصد تاپیکها عینهون هم
    راستی تاپیکهای عکس هم دوست دارم ولی چون سرعتم کمه خیلی وقتا نمیتونم کامل ببینیم چند تاش باز میشه بقیشو دیگه بی خیال میشم:4: از قدیم هم گفتم فکر ماها که سرعت نتمون کمه هم بکنید و تو یه تاپیک تعداد عکسو خعلی زیاد نزارید :9:

ووی چقدر فک زدم بچنی خاب منم پای کام
    نمیدونم چیا نوشتم تند و تند تایپ کردم شاید غلط زیاد توش باشه ه به بزرگی خودتون ببخشید

13 سپاس: ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، serpent، garfild، mz56mz، arash52، hadi04، maryamlondon1

• نخبه

راستی اینقدر به مدیرای بیچاره خرده نگیرید ان شالله همتون یه روز مدیر بشید بفهمید خیلی چیزا اونجور که شما فکر میکنید نیست..با جون و دل وقت میزارن برای سایت بعد اینجوری مورد کم لطفی بعضی از دوستان قرار میگیرن(منظورم به این تاپیک و افرادی که نظر دادن نیست چون تو این چند ساله از این تاپیکها زیاد بوده ولی همون ادمها تا خودشون مدیر شدن فهمیدن اون جوریا هم نیست که قبلا فکر میکردن ..طفلیا چون مدیرن بیشتر تو چشمن و طبق قانون ننوشته سایت همه جور توهین و فحش و بد و بیراه هم از سوی هر کسی چه تو تاپیکها چه خصوصی تحمل کنن فقط چون گناهشون مدیر بودنشونه کاش اینم تو قوانین سایت بنویسن هر کسی مدیر بشود بیچاره اش میکنند :23:

هر کسی از خودش شروع کنه اونقدر نگید فلان تاپیک بسته شد فلان تاپیک ال شد طرف سر خورده شد رفت.. اگه یکی واسش مهم باشه میمونه با این چیزا دلسرد نمیشه من خودم یه نمونه از کسانی هستم که بدترین بی احترامیها بهم شد سر خیلی چیزا :5: ولی دوستی و بودن بچه ها کنار هم برام مهم تر از حرفای زیر زیرکی یه عده بود.. موندم و موندن رو حق خودم میدونستم شاید یه عده دوست داشتن برم ولی من دوست داشتم باشم و موندم :15: پس شما هم بمانید و تلاش کنید کار به کار مدیر و این کاربر و اون کاربر نداشته باشین شما سایتو سر پا نگه دارین با تاپیکهای جالبتون .. جالبه گاهی یه عده میان هی میگن این خوبه اون خوبه این بده اون بده بد منتظرن بقیه بیان براشون اون کارو بکنن خودشون بشینن تماشا کنن خب جان من عزیز من شما هم خودتو یه تکون بده4: منتظر منجی نباش :19:

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، محسن صائب، ♥Rose♥، تنها، serpent، garfild، mz56mz، arash52، hadi04، maryamlondon1

• هاچو هاچو

سلام همشهری :90: با خوندن تاپیکت و پست های بچه ها اشک توی چشمام جمع شد..وقتی دیدم یه سری از قدیمی ها که الان دیگه خیلی خیلی کم میان بخاطر تاپیکت پا شدن اومدن دوباره سایت خیلی خوشحال شدم نخ سوزن مامان مریم دوست داشتنی :46:
    یادم اومد ازون زمان هایی که صبح تا شب اینجا با هم میخندیدیم و ناراحت میشدیم با هم زندگی میکردیم اینجا ..دلم بدجوری گرفت..دلم واسه اون روزا یه ذره شده..همیشه دلگیر میشدم از بچه هایی که یکی پس از دیگری حضورشون کم رنگ میشد و بعضی هاشون که ناپدید شدن (مثل هیفا مثل شاپری وحید آرامش مستانه چکاوک..) نمیتونستم باور کنم که دیگه نیستن..دیگه اون لحظات بی نظیر تکرار نمیشن..همین الان که تایپ میکنم واست بغض گلوم رو فشار میده..با خودم میگفتم چقدر بی معرفتن که ما رو تنها گذاشتن و میگفتم من هیچ موقع مثل اونا نمیشم..اما یکم که گذشت فهمیدم ما هم یه روزی میریم..انقدر زندگی پیچ و تاب و مشغله داره که دیگه فرصتی واسه وفاداری به سایت نداشته باشی..آره محسن جان جواب سوالت همینه..مشغله لعنتیه که ما رو از هم جدا کرد و جدا میکنه..دیگه فکر نمیکنم کسی به اندازه گیلاس(و یا امین) به این سایت پایبند بوده باشن..اما همون گیلاس فعال و مهربون که همیشه حضورش توی سایت دلگرمی بود ببین الان چند وقته نیست..چرا؟؟چون دیگه وقتی واسه سایت اومدن نداره و فهمیده زندگی مشترک واسه آدم مجالی نمیذاره.. هیچ کس ازین قضیه مستثنی نیست و خودمم یه روز همینطوری میشم..

نقل قول: تنها
    درسته نت فضای مجازیه ولی تو این سایت اکثر بچه ها باهم خارج از محیط مجازی در ارتباطن و من حس میکنم دلیل این همه تعبیض همین باشه...این جور رفتار ها باعث سرد شدن دوستان برای گذاشتن مطالب جدید میشه و در نهایت نتیجش میشه سوت و کور شدن سایت

این هم علت قابل تاملی هستش :105:
    نباید وجود FB و یا مسدود شدنهای مکرر سایت رو نادیده گرفت. اشتغال، ازدواج، بچه دار شدن، مشکلات خانوادگی، کم جنبه بودن، سو تفاهم‌ها و ناراحتی پس از پایان دوران مدیریت هم بی تأثیر نبوده!

کاملا موافقم با حرفهات یره :39:
    نقل قول: maryamlondon1
    تو دلم مانده بود که همون یک نفر (یک نفر خاص هستش) از زحمات که برا سایت میکشیدم از من تشکر کنه یا یک روز سراغ عیبت من بگیره ویا یک مثبت برام بزاره که بفهمم بودن ونبودن من برا سایت چقدرارزش داره

بگردمت مامی :79: جای خالیت رو هیچکس نمیتونه پر کنه :20:
    نقل قول: maryamlondon1
    کسی من به به خاطر در هم برهم این نوشته ها را مسخره نکنه اگه هم مسخره کنند من اونارا میبخشم چون حق دارند نمیدونند من سواد فارسی ندارم ویکی از علل نیاامدن من به سایت همین هست :2:

آخی :10: این چه حرفیه مامی اتفاقا خیلی هم بانمکه این نوع نوشتنت :heehee:
    دوم اینکه مدیرانی که در انجام کارشون کوتاهی میکننن رو یه طوری تنبیه کنید مثلا در صورت تکرار از مدیریت عزل کنید یا اینکه تنبیه میتونه جنبه طنز داشته باشه...مثلا اینکه مجبورشون کنید در صورت کوتاهی در انجام وظیفه روی صندلی داع بنشینند

این باحال بود :4: با این حال که خودم جزو این دسته هستم که باید تنبیه بشم ولی نمیدونم چرا تنم میخاره! :4:
    نقل قول: محسن صائب
    خانه دار بایستی وارد به تمیز کردن و امین باشد

وا فرض کن امین خونه داری کنه :bahone:

12 سپاس: بچه مثبت، محسن صائب، ♥Rose♥، gilas، تنها، serpent، garfild، mz56mz، arash52، نغمه، hadi04، maryamlondon1

• gilas

خوب ظاهرا گفتنا گفته شده :3:

پس من الکی اون حرفا رو تکرار نمیکنم بیشتر از همه حرفای امین و ماهی قرمز و نخبه هم مد نظر من بود که گفته شده

و در کل اگه قانونی در زمانی گذاشته شده با رای اکثریت بوده و مختص اون زمان و در زمان حال میشه دوباره بررسی بشه

اگه نظر و ایده ای هست برای بهبود سایت همیشه ازش استقبال شده و مورد بررسی قرار گرفته شاید به خاطر عملی نبودن اون ایده ( از لحاظ فنی ) انجام نشده اما حتما بررسی شده

11 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، ♥Rose♥، نخبه، تنها، serpent، محسن صائب، garfild، mz56mz، arash52، hadi04

• محسن صائب

قبلا عرض کنم
    من به هیچ عنوان منکر زحمات مدیرت فعلی نیستم و تشکر ویژه از انها دارم
    از نظر من امین خان فردی فهمیده و با فکر هستند که از نظر مدیریت میتوانند در جایگاه بالایی در اجتماع قرار بگیرند
    باقی دوستان مدیر هم زحماتشون قابل توجه و دست مریزاد هست

لطفاً راهکار بدین

دوستان فرمایشاتشون رو عنوان کردند و عواملی رو ذکر کردند .
    بعضی از دوستان مشغله زندگی رو بعنوان مهمترین مشکل نام بردند
    من تا حدود زیادی مخالف هستم
    اکثر این دوستان قبل و بعد، مشکلات زندگی رو داشتند ، البته شاید قبلا کمتر بوده ولی اینکه کسی بخواهد عنوان کند اینقدر گرفتار مشکلات شده که هفته ای چند ساعت هم فرصت ندارد به سایت سر بزند . لااقل من نمیتونم قبول کنم(فکر نکنم کسی به اندازه این حقیر مشکلات داشته باشد)
    بهتر است نگاهی به فعالیت بعضی از دوستان که الان اینجا حضور ندارند در جاهای دیگه نت مثل فیس بوک بکنید(مثل ارش خان و مریم خانم و چکاوک خانم ووو) متوجه عرایض بنده میشوید
    این از ادب و تعارفات ما ایرانی ها هست که وقت ندارم و گرفتار هستم رو پوششی برای عواملی که باعث نیامدن شده بگذاریم.
    .
    .
    .
    فرمایش یکی از دوستان که عنوان کردند در اوایلی امدند دوستانی دیگر قدیمی بودند و رفتند او و باقی دوستان باز هم سایت رو پرنشاط کردند . کاملا بجا بود
    فقط
    فکرش رو بکنید اگر الان بجای این تعداد افراد فعال ، دیگر افراد قدیمی هم بودند چه سایت پر شور و نشاطی داشتیم
    شاید بفرمایید امکان ندارد بشود همه رو نگه داشت ولی عرض من اینکه اگر بشود با راهکاری حتی یکنفر رو نگه داشت بسیار مغتنم خواهد بود
    .
    راه کار این حقیر
    .

بگیر ببند ها کم و ضابطه مند بشود . بستن یک تاپیک از امری یکنفره تبدیل به امری شورای بشود
    بعد از بستن تاپیکی از نویسنده ان دلجویی بشود و علت های که لازم بود توضیح داده بشود
    شخص و یا افرادی که مورد قبول و احترام سایت و دوستان هستند مشخص بشوند و بعنوان نماینده سایت پیگیر دوستان باشند
    پای حرفها بنشینند و با کدخدمنشی دلجویی کنند

17 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، نخبه، gilas، jaj، serpent، تنها، garfild، mz56mz، arash52، ماهی، Holtek، hadi04، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• gilas

بگیر ببند ها کم و ضابطه مند بشود . بستن یک تاپیک از امری یکنفره تبدیل به امری شورای بشود

قوانین سایت بیقص نیست اما کمترین جای اشتباه رو داره

شواری شدن بستن تاپیکا مستلزم اینه که حداقل افراد مورد مشورت همزمان در سایت حضور داشته باشن که این امر تقریبا غیر ممکن هستش و بستن یه تاپیک بعد یه تایمی که ازش بگزده و در تایم خودش بسته نشه فکر میکنم در نظر کابرا درست نباشه و ممکنه مدیران به عدم توجه و سهل انکاری متهم میشن :1:

بعد از بستن تاپیکی از نویسنده ان دلجویی بشود و علت های که لازم بود توضیح داده بشود

جز قوانین مدیرتی و بستن تاپیکا این مورد هستش که علت بسته شدن تاپیک در تاپیک نوشته بشه
    بعضی از مدیرا با توجه به شیوه مدیریتیشون پیغام هم میفرستن

پای حرفها بنشینند و با کدخدمنشی دلجویی کنند

:7:

نمایش یا پنهان متناین ها نظرات شخصی من هستش نه جمع مدیران

17 سپاس: بچه مثبت، jaj، نخبه، serpent، تنها، garfild، ♥Rose♥، mz56mz، arash52، ماهی، Holtek، محسن صائب، hadi04، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• zrnznn

اندکی صبر سحر نزدیک است. ایشالا روزی فراخواهد رسید که بچه مثبت دیگه تو چشم نباشه تا سایت از سوت و کوری در بیاد و همه مشکلات بشه شکلات!

برادر بسیار عزیز من من منظورم این که شما برداشت کردید نیستتتتتتتت... 368
    منظور من اینکه که برای خیلی ها الگوییی ... برای خیلی ها نمونه ای .... پس بیشتر به رفت آمد خودت تو تاپیکها دقت کن......
    تازه از این حرف من باید به این نتیجه برسی که وظیفه ات سنگین تره...نه اون برداشتی که شما کردی711
    .
    .
    .
    چرا تو تصمیماتتون کاربرهای ثابت رو شرکت نمیدید؟
    نمیگم نظرشون و تصمیمشون رو به همون اندازه مدیران بدونید ولی درصدی کوچیکی از نتیجه تصمیم گیریتون رو هم بگذارید در اختیار کاربران فعال و ثابتتتت
    .
    .
    .
    چرا وقتی مشکلی پیش بیاد هیچکس پاسخ گووووووووووووووو نیستتتتت؟! :87:

17 سپاس: نخبه، بچه مثبت، gilas، serpent، تنها، garfild، ♥Rose♥، mz56mz، arash52، ماهی، Holtek، محسن صائب، hadi04، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• تنها

اول اینکه فصل امتحاناته و خیلی از بچه ها برا خاطر مشغله درسی و دانشگاهی نمی تونن بیان یا کم میان...به نظرم یه بخشش اموزشی خوبه داشته باشید بعضا بچه های هم رشته میبینم تو سایت...یه جاییی باشه مخصوص مبادله نمونه سوالات امتحانی....یا جزوه بدرد بخوری.....یا اگر کسی بتونه رفع اشکالی چیزی انجام بده....یکی دو نفر که خودشون داوطلب هستن اونجا رو بچرخونن تا این دسته از کاربرها هم بیشتر بیان سایت در زمان امتحاناتشون یا شروع ترمشون

با حرف نجمه جون موافقم ولی به این شرط که این بخشی که گذاشته میشه نشه یه بخش مثل مشاعره یا زبانکده که فقط چند نفر خاص میان پست میذارن و میرن

راهکار من:

درسته مشغله ها زیاده ولی تو طول هفته بالاخره یه روز خالی پیدا میشه...با توجه به مشغله کاربرا و نظر خودشون هر روز هفته به یک مدیر اختصاص داده بشه که بیاد سایت و پیگیر همه چی باشه...اگر یه روزی هم بود که اون فرد نمیتونست حضور پیدا کنه به یکی دیگه از بچه ها بگه که اون روز بجاش تو سایت باشن ( اگر از کاربرای جدید و فعال هم کمک گرفته بشه که خیلی هم بهتره )

یه بخش انتقادات و پیشنهادات بذارید تا کاربرا بیان نظر بدن و حتما هم یه مدیر اکتیو و کم مشغله بالا سر تاپیک باشه تا جواب هر پست رو بده و میشه برای اکتیو نگه داشتن این تاپیک هر چند وقت یک بار به بهترین انتقاد و پیشنهاد بوفی تعلق بگیره...مثل تاپیک فال و پیش بینی

باید یه جوری باشه که بچه ها علاقمند باشن برای اومدن به سایت...مثل همین تاپیک که همه رو دور هم جمع کرده :1:

15 سپاس: بچه مثبت، نخبه، garfild، ♥Rose♥، mz56mz، arash52، ماهی، Holtek، محسن صائب، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• محسن صائب

نقل قول: gilas
    قوانین سایت بیقص نیست اما کمترین جای اشتباه رو داره

gilas,
    من احساس کردم که مشکلی وجود داره و به این خاطر این تاپیک رو گذاشتم و پیشنهادهایی رو هم دادم
    .
    ولی اینجوری که شما عنوان کردید اشکال اساسی در مواردی که من ذکر کردم نیست
    .
    خیلی خوبه دوستان راه کار مشخصی رو عنوان کنند

14 سپاس: بچه مثبت، تنها، نخبه، garfild، ♥Rose♥، mz56mz، ماهی، Holtek، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• محسن صائب

اما در رابطه با پیشنهاد پیگیری دوستان و رابطه بعضی از مدیران با دوستان . در محیط واقعی واقعا جواب داده و اینکه یک عضو عادی احساس کند در جمعی مورد توجه هست و نسبت به مشکلاتش مورد توجه قرار میگیرد .بسیار موثر بوده
    .

14 سپاس: تنها، نخبه، بچه مثبت، garfild، ♥Rose♥، mz56mz، ماهی، Holtek، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• 15 سپاس: بچه مثبت، garfild، ♥Rose♥، نخبه، mz56mz، ماهی، Holtek، محسن صائب، تنها، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، mojde، هاچو هاچو

• baron jon

به نظرم اگه بشه همون طور که کاربر اکتیو هفته انتخاب میشه، به کاربرای که از تعداد 5 تاپیک مجاز رعایت تنوع رو داشته باشند و تو بخش های متفاوتی تاپیک هاشون رو بذارند امتیازی بیشتری قائل شد و یه جوری تشویقشون کرد یه مقدار از این یکنواختی و تاپیک های با موضوعات نزدیک به هم کم بشه بهتر باشه ...

بچه مثبت: الان 3 تاپیک در روز مجازه. 5 تاپیک مربوط به چند سال پیش بود.

14 سپاس: jaj، ♥Rose♥، بچه مثبت، mz56mz، ماهی، Holtek، محسن صائب، تنها، hadi04، gilas، پرهام، garfild، mojde، هاچو هاچو

• mz56mz

سلام به تمام دوستان بوفى حرفها زده شده

فقط اميدوارم همه دوستان و خودم اول قاضى اعمال خودمون باشيم , به خودمون از 20 چه نمره اى ميديم؟!! چه قدر براى دوستان و سايت مفيد بوديم؟! و مهمتر از همهچه اهدافى رو دنبال ميكنيم؟!!

خودم به شخصه اين سايت رو با تمام كاربران قديمى و جديدش دوست دارم و هر كارى از دستم بر بياد براى شادى و فعال بودن اين سايت انجام ميدم همانطور كه خيلى از دوستان و همكاران اين كار رو انجام ميدن هيچ وقت هم از كسى انتظارى ندارم بخاطر اينكه خودم عشق ميكنم به كارى كه انجام ميدم .

اكثر عزيزان ميگين چرا سايت بي رونق شده !! به قول نخبه عزيز ( خب بيايم فعالش كنيم خودمون بى رونقش كرديم خودمون هم فعالش كنيم ديگه منتظر چى هستيد؟؟؟)
    من در اين سايت هيچ باند بازى نميبينم , هيچ تبعيضى نميبينم ,البته مشكلاتى هست و بايد هم باشه نميشه كه همش خوب بود معنى خوب بودن رو بايد كنار بد بودن فهميد,حالا اگر هم مشكلاتى هست فقط سوءتفاهمه كه ميشه با يك گذشت و توضيح مختصر مسئله رو حل كرد ,سعى كنيم مشكلات و اشتباهات رو بزرگ نكنيم بلكه اونها رو ريز و كوچك ببينيم مثلا در برابر مشكلى كه پيش اومده حالا حتما نبايد تمام مديران و بقيه كاربران بيان و بسيج بشند براى حلش يا توضيح و پاسخ دهى به اون اشتباهى كه رخ داده , خواهش ميكنم اشتباهات و مشكلات رو ريز و ناديده بگيريد , بيايد براى فعال شدن بيشتر سايت همه با هم كمك كنيم بدون انتظارات بدون اينكه منتظر ديگرى باشيم اول از خودمون شروع كنيم و در نهايت اين شعر زيبا تقديم به تمام شما عزيزان بوفيلند هر جا هستيد شاد و موفق و تندرست باشيد :8:

این قافله عمر عجب می گذرد
    دریاب دمی که با طرب می گذرد
    ساقی غم فردای حریفان چه خوری؟
    پیش آر پیاله را که شب می‌گذرد

نمایش یا پنهان متن1- انتظار زيادى نداشته باشيم
    3- تاپيكهاى خلاقانه و موضوعات داغ
    4- وقته بيشترى صرف كنيم و سعى كنيم تاپيكهاى دوستانمون رو ببينم حتى به اندازه يه تشكر هم كه شده باشه
    5- انتقادها رو كم كنيم و بيشتر به هم احترام بزاريم
    6- در زمان بروز مشكلات گذشت داشته باشيم
    7- در مسابقات سايت شركت فعالترى داشته باشيم
    8-تاپيكهاى تقديمى رو بيشتر كنيم مثل سابق اما باز هم بايد كاربران عزيز بدونند دليل تقديم نشدن تاپيكى بنام اونها اين نيست كه فراموش شدن يادم هست قديمها اين مشكل رو داشتيم كه شكايت ميكردن چرا كسى به ما تقديم نميكنه .
    9- بخش شكايات
    10-
    و
    و

17 سپاس: ♥Rose♥، arash52، نخبه، ماهی، بچه مثبت، Holtek، jaj، محسن صائب، تنها، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، garfild، mojde، هاچو هاچو، levrone

• ♥Rose♥

سلام سلام به همگی 261

به به عجب تاپیکی، چه نظراتی، چه کاربرانی :78: :93:
    اول از همه بگم که هر کسی یه بازنگری تو رفتار خودش داشته باشه متوجه این سوت و کوری خواهد شد.

این باندبازی رو که خوندم یاد این فیلم های مخوف آمریکایی افتادم :40: :68:

با نظر اکثر دوستان موافقم بخصوص تبعیض قائل شدن و عزیز بودن کسی که باعث میشه رفتار شخص حول محور عزیز بودن طرف بچرخه :buff:

بنظرم اکثر دوستان قدیمی در سال های 88 تا 90 باقی موندن (یعنی کاربرانی که در این سالها عضو شدن) و ارتباطات عمده شون مابین این سالها هست و درصد کمی به ارتباط با کاربران بعد از این اختصاص میدن و مهمتر از همه اینکه از حمایت و تأیید همدیگه هیچ زمان دست برنمیدارن :3: ( این عرضم رو درکل گفتم و مختص به گفته های پست های این تاپیک نیست، انتظار میره این حمایت و تأیید در جهت درست باشه نه صرف دوستی قدیمی ! :24: )
    بچه های قدیمی تر اگر بچه های جدیدتر رو (مثل اون زمان) مثل خانواده شون بدونند باز هم شاهد شور و نشاط سابق خواهند بود مثل خودم که زمان زیادی از اومدنم نگذشت با همه ارتباط برقرار کردم چون بقیه رو سوای اینکه چه کسی هستند مثل خانواده خودم دوستشون داشتم و دارم. و این خصوصیت بنده باعث تعجب خیلیا شد و من رو با فرد دیگری اشتباه گرفتند، هنوز که هنوزه این موضوع داره منو اذیت میکنه و بعضی از دوستان حرفای بنده براشون ارزشی نداشته و باور نکردند و با رفتارهاشون موجبات آزار بنده رو فراهم میکنند.
    این موضوع باعث شد در خواب کابوس هم ببینم، یه آقایی بود که با خشونت تمام به من میگفت " من شک ندارم تو آلاله هستی " و این جمله شو مدام تکرار میکرد و یه حس عجیبی هم به من گفت که ایشون چه کسی هستند، من براشون اسکن شناسناممو پخ کردم ولی دریغ از یه جواب ! حتی تو تاپیک تولدشون از همه دوستان تشکر کرده بودند الا من، بعد از چند روز که دوباره تاپیکشون رو باز کردم دیدم که یه شکلک گل هم جلوی اسم بنده گذاشتن ( البته کابوسی که دیدم چند مدت بعد از تولدشون بود و دقیقا بگم چند روز قبل از برگزاری صندلی داغ آقا مهدی بود).
    حالا این آلاله خانم کی بود و چیکار کرده بود الله اعلم که اینجور گریبان مارو گرفت و هنوز هم ول نمیکنه :44: واقعاً میگم از نطر روحی خییییییییلی خییییییییلی زیاد اذیت شدم. هنوز که هنوزه دوستانی هستند که با رفتار و کلماتشون گاهاً آزردم میکنه :2:

از نظر تاپیک گذاری هم بگم، مگه آدم چقدر میتونه از خودش خلاقیت به خرج بده و تاپیک خلق کنه ؟!
    من خودم سعی کردم مطالبی که زیاد در دسترس دیگران قرار نمیگیره رو ارسال کنم البته غیر از اخبار که مطمئنا با وجود رسانه های خبری متعدد، همه آگاه میشوند البته به استثناء موارد اندکی که داغ و تازه باشه بدستم برسه حتما تاپیک کردم.
    خیلی از بچه ها منتظر تاپیک جدید روی صفحه هستند، پیشنهاد میکنم تو انجمن های سایت، مطالبی که قدیمی هستند رو ببینند و مرور کنند ...

و اینکه چرا مدتی هست تاپیک نمیزارم :
    1- بازدید از تاپیکا سلیقه ای ( همون تبعیض و خوش نیامدن بعضیا از شخص تاپیک گذار و ...) شده، حتی خیلی از تاپیکایی که گذاشتم بدون بازدید بایگانی شده، تنوع در کارم رو هیچگاه فراموش نکردم و همینطور سلیقه و زیبایی، اول با خودم گفتم شاید بخاطر زیاد گذاشتن تاپیک باشه ( همون 6 تا) تصمیم گرفتم که کمترش کنم ولی تفاوتی نکرد که به یدونه در روز رسوندم ولی باز هم نتیجه نگرفتم ، گفتم حتما مطلبم ارزش دیدن و یا تشکر و یا نظری رو نداشته !
    بعضاً مشاهده کردم که افرادی از تمام تاپیکام دیدن میکنند ( اسمشون رو اون پایین صفحه تاپیکم میبینم) ولی بعداً هیچ رد و اثری ازشون نیست ! خب اگر تاپیک نقد داره یا مورد پسندشون نیست ، همانطور که قبلاً گفتم با روی باز میپذیرم .
    اگر فکر کنیم که طرف فقط و فقط برای کیتوس یا امیتاز تاپیک میزاره کاملاً تفکر خنده داریه، کیتوس برای حداقل خود من نشانۀ تشکر از زحمت و وقتی که برای ارسال اون تاپیک گذاشتم هست و هیچگونه ارزش قانونی دیگری ندارد :bahone: امتیاز نخواستیم :4: حداقل یه ارزشی برای اون زحمت و وقتی که گذاشته میشه در نظر بگیرین. با تچکر :24: ( یاد یلدا رو گرامی میدارم :46: )

2- خدای ناکرده من اینجا فعالیت نمیکنم که جای فرد دیگری رو بگیرم یا اینکه اکتیو باقی بمونم . دو سه ماه اخیر، مطالب رو در تایم های مختلف بخصوص عصر ها ارسال میکردم ولی میدیدم که خیلی زود به یک ربع نرسیده از رو صفحه به علت تاپیک شخص دیگر حذف میشد و میدیدم که امتیاز تعداد تاپیکای من و ایشون با وجود یکسان بودن تعداد تاپیک کلی فرق فوکوله ( مثلاً با اختلاف 15 یا 20 تا )
    اولش برام اهمیتی نداشت ولی اینکه چرا انقدر زود حذف میشد نظرم رو جلب کرد و چند روز امتحانی تاپیک میذاشتم ببینم چه اتفاقی میفته ، ایشون بعد از من بلافاصله آنلاین میشدن و تاپیکاشون رو ارسال میکردن و در صدر قرار گرفتن تاپیکای ایشون در صفحه هم که بدلیل بالارفتن امیتاز هست ( که این امر تنها با شِیر کردن در سایت های مربوطه صورت میگیره) مثلا ایشون در دو روز که 6 تاپیک ارسال میکنن امیتازشون نزدیک به 18 تا 30 میرسید ولی امتیاز 6 تاپیک بنده روی همون 10 تا باقی میموند !
    و بعد گفتم که چند روزی تاپیک نزارم ببینم چی میشه، با تعجب بسیار دیدم که امتیاز تاپیک های ایشون بعد از گذشت چند روز ( نه دو روز بلکه بیشتر) تازه حدوداً به 25 یا 30 میرسید.
    خب تکرار این روند باعث بی انگیزه گی بنده شد و واقعاً علاقمو به گذاشتن تاپیک از دست دادم و این کار ایشون باعث میشد که تاپیک های بنده به دید بقیه نرسه، ( بقول مشهدیا خب به آدم برمخره 843 )

در مورد تاپیکای تقدیمی هم واقعاً کسی جرأت نمیکنه بخاطر حرف و حدیث های بعدش اقدام کنه، بعنوان مثال آقا آرسام تاپیکی رو ارسال کردن و با پیام به من اطلاع دادن که "برای شما تقدیم کردم ولی چون میترسم که حرفی پشت سر دربیاد اسمتو نمینویسم "
    آخه واقعاً چی براشون داره که این حرف و حدیث هارو میسازن ! ( مگه خودشون خوار مادر ندارن :21: ) حالا تقدیم اون تاپیک دلیل میشه که این دو نفر با هم سَر و سِرّی دارن عایا ؟!

از آقا خسرو و آقا آرسام چند وقتی هست خبری نیست! تو چند روز گذشته به آقا آرسام پیامک زدم ولی جوابی نیومد، حقیقتش دلم شور میزنه براشون اتفاقی نیفتاده باشه و ان شاءالله هر دوی این عزیزان هر جا هستن صحیح و سلامت باشن :48:

به پیشنهاداتی که از طرف کاربران داده میشه اهمیت داده بشه، اگر کارساز نیست یا امکانش فراهم نمیشه حداقل به پشنهاد دهنده گفته بشه که این شخص احساس نکنه حرفش ارزشی نداشته، تو تاپیک پیشنهادات و انتقادات چندباری دیدم که از طرف چند نفری پیشنهاداتی مطرح شد ولی رسیدگی دیده نشد!
    خود من تو صندلیم یکی دو تا پیشنهاد دادم ولی نتیجه شو ندیدم !

در مورد تاپیک مسابقه تشخیص عکس کودکی که هنوز در نظر دارم، دوستان فکر نکنند بیخیالش شدم ، به جون عزیزم سیستمم مدت کمی هست که درست شده بخاطر دلایلی طول کشید ( بخاطر این وقفه عذر میخوام ) بنده تقریباً 130 تا پیام خصوصی دعوت به این مسابقه رو فرستادم ولی غیر از 15 نفر به من عکس ندادن، خیلیا گفتن که عکس نداریم ( مگه میشه حتی یه دونه عکس از کودکی هم نداشته باشن حتی یه عکس 4×3 کوچیک ؟! ) خیلیا بهم بد و بیراه گفتن ( آخه من میخوام با عکس طرف چه بکنم ؟ ) خیلیا اصلاً جوابی ندادن ! خیلیا گفتن که میدیم میدیم الان وقت نداریم و بهونه های دیگر ولی اون وقت آزادشون (!) هنوز نرسیده ! دو سه نفری که عکس دادن گفتن قبلاً این عکسمون در سایت قرار گرفته و بقیه دیدن، بنده خواهش کردم اگر امکان داره که عکس دیگری در اختیارم بزارن و قبول کردن ولی هیچ وقت پیامی از طرفشون نیومد!
    دوستان قضاوت کنند این مسابقه چه لذتی خواهد داشت با این تعداد کم و عکس تکراری ؟؟!! ( این بود داستان خلاقیت یه تاپیک مسابقه که میتونست جذابیت بسیاری رو بوجود بیاره )

بعضاً دیدم که دوستان در پست هاشون به همدیگه به شوخی تیکه پرونی هایی میکنن حالا با گفتن کلماتی یا ضرب المثل ! ( از قدیم گفتن که آدم ها جدی ترین حرفاشون رو در قالب شوخی بیان میکنن ) بنظرم این رفتار خیلی خوشایند نیست هر چند به شوخی باشه و فردی که به تازگی عضو شده و ببیند پیش خودش چه فکری خواهد کرد ؟!
    و یا بشکل نامحسوس در گفتارشون یا در پست هاشون رو دیوار انجمن به اعتقادات توهین میکنند که بطور مثال بارها در صندلی داغم دیده شد.

دو سه مورد دیگه هم در نظرم بود که عنوان نکردم چون مطرح کردنش باعث دلخوری عزیزان میشد.

نمایش یا پنهان متناین متن هم تقدیم به کسانیکه با عنوان مجازی بودن ، همه چیزی رو مجازی میپندارن و خیلی وقت ها آدم هارو به بازی میگیرن و ... !

تقدیم به دوست مجازی...!
    اسمش را میگذاریم؛ دوست مجازی
    اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته
    خصوصیات را که نمیتوان مخفی کرد......
    وقتی دلتنگی ها و آشفتگی ها و شادمانه ها مینویسیم
    وقت میگذارد برایم، وقت میگذارم برایش
    .
    .
    نگرانش میشوم
    دلتنگش میشوم
    .
    .
    وقتی در صحبت هایم، به عنوانِ دوست یاد میشود
    مطمئن میشوم که حقیقی ست
    .
    .
    هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم،
    من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم
    هرکجا که باشد

از دوستان بابت این پست طولانی معذرت خواهی میکنم 825 826

16 سپاس: mz56mz، نخبه، arash52، حورا، ماهی، بچه مثبت، Holtek، jaj، محسن صائب، تنها، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، garfild، mojde

• arash52

بازم اومدم . سلام مجدد
    کلی از خوابم زدم و همه نوشته هارو خوندم
    با همه موافقم :4: مخصوصا با شماره 1 رز
    برای من هم که مدیر بودم و قدیمی و گاهی بیش فعال ، بارها پیش میومد و میدیدم که دوستان میان تو تاپیکی که براش خیلی زحمت کشیده بودم -حتی یه خبر رو که میذاشتم میگشتم تا حداقل یکی دوتا عکس براش پیداکنم- حتی یه تشکر نمی کردند . گاها نظر میدادند اما تشکر نه. خوب اینکار شون بامن کمتر اثر داشت تا با یک کاربر تازه کار دل نازک. همه سایت رو کاکل تاپیکها میچرخه پس باید یه جوری به زحمتهاشون ارج نهاد .
    اما در مورد فیس بوک بگم که امان از این موبایل جدیدا
    آدم راحت وصل میشه و بعد هم یه مطلب share میکنه. اومدن تو سایت وقت گیرتره مخصوصا اگه بخوای چهارتا نظر هم بدی که دیگه هیچی
    در پایان بگم که از حضور برخی دوستان قدیمی هم محظوظ شدیم و فیض بردیم . مقسی

16 سپاس: نخبه، mz56mz، حورا، ♥Rose♥، ماهی، بچه مثبت، Holtek، jaj، محسن صائب، تنها، hadi04، gilas، baron jon، پرهام، garfild، mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: