₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانمهای متاهلی وجود دارند که..................
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانمهای متاهلی وجود دارند که..................
1 2 3

بدون عکس

خانمهای متاهلی وجود دارند که..................

3552 بازدید، 51 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

چند روز قبل در مسیر مغازه به حرم در ایستگاه فلکه برق(بسیج)یک خانم اقای جوان وارد اتوبوس شدند ، قسمت خانمها شلوغ بود و مشابه بعضی دیگر از خانمها ، این زوج وارد قسمت اقایون شدند . اونا یک بچه داشتند که بغل خانم بود .
    پسر جوونی پشت سر خانم ایستاده بود که بعد مدت کمی فاصله اش رو کم کرد بصورتی که کاملا به خانم چسبیده بود و با هر تکونی که اتوبوس میخورد اونا به هم میخوردند . مشخصی بود کار پسر کاملا با قصد هست . ولی خانم هیچ عکس العملی نشان نمیداد
    .
    ولی هدف من از این مقدمه
    .
    زیاد شنیدم ودیدم که متاسفانه خانمهای متاهلی وجود دارند که تعهد اخلاقی نسبت به خانواده ندارند. و به همسرشون خیانت کردند . انها با همسرشون زیر یک سقف زندگی میکنند ولی پنهانی با مردی دیگه رابطه دارند . البته میدونم این امر تقریبا در طول تاریخ بشریت وجود داشته و نمیشه گفت امری جدید هست.

.

میخواستم بپرسم
    پارسال به یکی از شهرهای مرکزی و مذهبی ایران رفته بودم . یکی از دوستان که دستی در کار قضاوت داره عنوان میکرد. در اینجا دخترها پاک هستند ولی متاسفانه خیانت زنها نسبت به شوهرهاشون رواج پیدا کرده . او عواملی رو ذکر میکرد که در جای خودش قابل تامل هست

.
    1- شما فکر میکنید این مشکل(خیانت زن ) چقدر در اجتماع رایج شده ؟
    .
    2- شما نمونه مشابه اش رو سراغ دارید؟
    .
    3- علت رو چی میدونید(مشکلات اقتصادی- کمبود نیاز های عاطفی و جنسی زن- تنوع طلبی زن)و یا موارد دیگه؟
    .
    4- این امر خیلی نهی شده ، و عده زیادی معتقد هستند که این نوع رابطه( داشتن رابطه با زن متاهل) جزای شدیدی در این دنیا داره . نظر شما چیست.؟

23 سپاس: jaj، zrnznn، serpent، نخبه، garfild، Kishe Mehr، mz56mz، تنها، baron jon، هاچو هاچو، hadi04، Holtek، aac198000، ماهی، mojde، نغمه، gilas، ♥Rose♥، بچه مثبت، levr

• zrnznn

نقل قول: محسن صائب
    خانمهای متاهلی وجود دارند که تعهد اخلاقی

یه دوست خُلی دارم من که ترم پیش با یکی از مودب ترین پسر های کلاسمون عقد کرد...
    خوبه دو سه هفته پیش بعد یکی از کلاسهامون یه نیم ساعتی تا شروع کلاس بعدی فرصت داشتیم بهم بگه نجمه بیا بریم پسر خوشگل پیدا کنیم؟711 بهش میگم دیگه خجالت باید بکشی...اخلاق قبل عقدتو باید بزاری کنار :4: ولی متاسفانه نمیفهمه که! :44: :21:

11 سپاس: jaj، serpent، Kishe Mehr، محسن صائب، تنها، نغمه، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• serpent

محسن صائب,
    جواب سوال اول : ب مقدار زیاد :4:
    جواب سوال دوم : اره داداش نمونه مشابه ش رو سراغ دارم فراااااوون
    جواب سوال سوم : وقتی اون خانوم عکس العملی نشون ندادن دلیل نمیشه ک از اون کار خوشش اومده ، شاید اصلا براش اهمیتی نداشته ، من خیلی هارو میشناسم ک محرم نا محرمی براشون اصلا اهمیت نداره و ی مرد رو هیچ فرقی با ی زن براش قائل نمیشن

جواب سوال چهارم : رابطه ای در کار نبوده ک ، مگه خانومه و اقاهه لباس نداشتن ¿ :37:

zrnznn,

:9: دنبال پسر خوشگل میگردید ¿ :9::9:

5 سپاس: محسن صائب، تنها، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1

• نخبه

پسر جوونی پشت سر خانم ایستاده بود که بعد مدت کمی فاصله اش رو کم کرد بصورتی که کاملا به خانم چسبیده بود و با هر تکونی که اتوبوس میخورد اونا به هم میخوردند . مشخصی بود کار پسر کاملا با قصد هست . ولی خانم هیچ عکس العملی نشان نمیداد

به جای اینکه فکر کنید اون زن از این کار خوشش اومده به این فکر کنید اون زن جوان از ترس اینکه دادو بیداد کنه و شوهرش هم بیفته به جون اون روانی هیز و خون و خونریزی به پا بشه زنه بد بخت سکوت کرده..بدبختی اینه صدات هم در بیاد هزار جور انگ بهت چسبونده میشه یا اینکه اخرش اقایون یه مدل دیگه نگاهت میکنن.یا یه دعوایی میشه که اخرش ممکنه یکی کشته بشه... بارها دیدم هر زنی هم که صداش در اومده هیچ کسی ازش دفاع نکرده مملکت پر شده از مردای بی غیرت و خودخواه

9 سپاس: zrnznn، محسن صائب، jaj، تنها، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• zrnznn

نقل قول: نخبه
    به جای اینکه فکر کنید اون زن از این کار خوشش اومده به این فکر کنید اون زن جوان از ترس اینکه دادو بیداد کنه و شوهرش هم بیفته به جون اون روانی هیز و خون و خونریزی به پا بشه زنه بد بخت سکوت کرده..بدبختی اینه صدات هم در بیاد هزار جور انگ بهت چسبونده میشه یا اینکه اخرش اقایون یه مدل دیگه نگاهت میکنن.یا یه دعوایی میشه که اخرش ممکنه یکی کشته بشه... بارها دیدم هر زنی هم که صداش در اومده هیچ کسی ازش دفاع نکرده مملکت پر شده از مردای بی غیرت و خودخواه

حرفت تا یه مقداری قبول..!
    ولی اون زنه هم میتونسته یه عکس و عملی نشون بده! یا نه؟ مثلاً برگرده و یه چشم غره به طرف بره؟ .......... میتونست یکم جابجا بشه؟.....نمگم حرفتو قبول ندارم ولی.... تاییدش نمیکنم

8 سپاس: محسن صائب، jaj، تنها، نخبه، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1

• محسن صائب

نقل قول: zrnznn
    بهش میگم دیگه خجالت باید بکشی...اخلاق قبل عقدتو باید بزاری کنار

خدا خیرت بده
    تا الان توی تمام کتاب های روانشناسی نوشته شده که روحیات و اخلاقیات زن با مرد فرق میکنه
    نوشته شده که اگر زن با مردی به ثبات برسه و بقول معروف از مردی خوشش بیایید احتمال خیانت از طرفش وجود نداره
    امری که در مورد مردها کاملا برعکس هست زنشون رو دوست دارند ولی بهش خیانت میکنند
    .
    حالا چه اتفاقی افتاده که این دوست شما و مشابه دوست شما که این روزها زیاد هم هستند بر خلاف فطرتشون عمل میکنند؟
    نقل قول: serpent
    جواب سوال سوم : وقتی اون خانوم عکس العملی نشون ندادن دلیل نمیشه ک از اون کار خوشش اومده ، شاید اصلا براش اهمیتی نداشته ، من خیلی هارو میشناسم ک محرم نا محرمی براشون اصلا اهمیت نداره و ی مرد رو هیچ فرقی با ی زن براش قائل نمیشن

من منظور از این سوال نه این موضوع خاص ، بلکه کلی بود
    بنظر شما چه عاملی باعث میشه که یک زن بطرف خیانت به همسرش برود.
    به جای اینکه فکر کنید اون زن از این کار خوشش اومده به این فکر کنید اون زن جوان از ترس اینکه دادو بیداد کنه و شوهرش هم بیفته به جون اون روانی هیز و خون و خونریزی به پا بشه زنه بد بخت سکوت کرده..

فرمایش شما رو کاملا قبول میکنم . و نمونه های زیادی رو هم دیدم که زن در مقابل زیاده خواهی مرد بیگانه بخاطر ابرو کوتاه امده
    البته خانمهای زیادی رو هم دیدم که بشدت برخورد کردند
    .
    اگه لطف کنید در مورد سوالهای مشخص من نظرتون رو بگید ، ممنون میشم
    .

نمایش یا پنهان متنمن موضوع تاپیک رو اصلاح کردم ، فکر کنم منظورم رو خوب نرسونده بودم خواهشمندم دوباره تااپیک رو مطالعه فرمایید. شرمنده

7 سپاس: jaj، تنها، نخبه، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1

• jaj

7 سپاس: تنها، محسن صائب، ♥Rose♥، بچه مثبت، baron jon، maryamlondon1، soheyla

• نخبه

حرفت تا یه مقداری قبول..!
    ولی اون زنه هم میتونسته یه عکس و عملی نشون بده! یا نه؟ مثلاً برگرده و یه چشم غره به طرف بره؟ .......... میتونست یکم جابجا بشه؟.....نمگم حرفتو قبول ندارم ولی.... تاییدش نمیکنم

ما جای اون زن نیستیم مطمئن باشید اون بد بختی که صداشو در نیاورده خوب شوهرش رو میشناخته بعضی از مردا کله خرابن طرف چشم غره میرفته یا کاری میکرده و شوهرش متوجه میشده شاید با اون مرد درگیر میشده اون خانوم هم با یه بچه بی دفاع چیکار میکرده... مورد دوم اینکه اون شوهره هم یه جور بیمار روانی باشه و گیر بده به زنش و بعد ازاون هیچ جا نبره و به همه دنیا مشکوک بشه یا تو خونه تیکه و متلک بارش بشه... شاید من اگه بودم چنان لگدی میزدم به طرف که تا اخر عمرش ناکار بشه چون میدونم شوهرم طرف منو میگیره و قتل هم نمیکنه بابت همچین چیزی ولی تو اقوام کسی رو میشناسم که یه همچین قضیه ای رو تعریف میکرد یه چی مشابه همین ولی شوهرش بسیار کله خراب میگفت اگه به پیمان میگفتم اتوبوس رو به اتیش میکشید از ترسم فقط کاری کردم از ماشین پیاده بشیم....درسته خانومهای متاهل خیلی خطاها میکنن ولی دیدن این صحنه دلیل نمیشه اون زن اهل مسئله ای بوده

7 سپاس: jaj، تنها، ♥Rose♥، بچه مثبت، baron jon، maryamlondon1، soheyla

• نخبه

.
    .
    3- علت رو چی میدونید(مشکلات اقتصادی- کمبود نیاز های عاطفی و جنسی زن- تنوع طلبی زن)و یا موارد دیگه؟
    .
    4- این امر خیلی نهی شده ، و عده زیادی معتقد هستند که این نوع رابطه( داشتن رابطه با زن متاهل) جزای شدیدی در این دنیا داره . نظر شما چیست.؟

1- فکر کنم 30 درصد باشه

2-بلی

3-همه موارد صحیح میباشد و یه مورد دیگه که من به ذهنم میرسه اینه که مردای این دوره زمونه هیچ وقت زیبایی یا خوبیهای زنشون رو نمیبینن و خیلی عادی با همسرشون بر خورد میکنن شاید به شوخی خیلی وقتا از ظاهر طرف هم ایراد بگیرن ولی به مرور زمان اینا میره تو ذهن زن که برای شوهرش اونقدر جذابیت نداره وبا اولین تعریف و تمجید از طرف کسه دیگه ای و با خودشون فکر میکنن وای ما اینهمه زیبایی وهنرو غیره داشتیم شوهرمون کشف نکرد ببین طرف تو دو سه مرحله قرار چه فهمید(عجب ادم فهمیده ای):4: و این میشه که بیشتر خانومها خیانت میکنن و وقتی به خودشون میان متوجه میشن چه کردن و علتش بی مهری و کم محبتی مردو ندانسته حرف زدنشه که باعث میشه زنش ازش دور بشه

4- من معتقدم و به عینه دیدم کسانیکه( چه مرد و چه زن) خیانت میکنن همین مسئله بعدا سر خانواده شون میاد اون وقت طرف میفهمه بد دردیه وقتی میبینه دختر خودش پسر خودش یا عروسش و چه میدونم هر کسه دیگه از خانواده اش بهش خیانت میشه و اون چون خودشم گناهکاره هیچی نمیتونه بگه و زجر میکشه این بدترین عذابه برای اون شخص.. ولی به این هم اعتقاد دارم که خدا توبه ادمها رو میپذیره و اگه از ته دل توبه کنه خدا هم مسیر درست رو نشونش میده و همچین عذاب و سختی رو نصیبش نمیکنه که از طریق نزدیکانش مجازات بشه

6 سپاس: baron jon، تنها، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• نخبه

حالا چه اتفاقی افتاده که این دوست شما و مشابه دوست شما که این روزها زیاد هم هستند بر خلاف فطرتشون عمل میکنند؟

با زشت بودن اینکار موافقم ولی من فکر نمیکنم فطرت زن باشه..این داستان فطرت رو مثل خیلی چیزای دیگه به زور کردن تو مخ ما...

5 سپاس: تنها، ♥Rose♥، بچه مثبت، baron jon، maryamlondon1

• شایسته

به نظر من ادمها نمیدونن که تاهل یعنی تعهد.از زمانی که ابراز علاقه بین طرفین صورت میگیره هردو نسبت بهم باید متعهد بمونن ولی متاسفاته ادم متعهد کم پیدا میشه :46:
    7 سپاس: نخبه، تنها، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• محسن صائب

نقل قول: jaj
    - نهی شدنش رو نمی دونم از کجا میگید ولی به نظر من مهمترین صدمه اش از دست دادن آرامش روانیه طرفینه

ممنون از نظراتت> بنظرم موضوع رو خیلی خوب توضیح دادی
    واما در رابطه با جزای این کار
    این موردی رو که شما فرمودید در جای خودش ، درست هست
    ولی حتما این کار صدمات جدی به زندگی و اینده ما وارد میکنه
    درسته خانومهای متاهل خیلی خطاها میکنن ولی دیدن این صحنه دلیل نمیشه اون زن اهل مسئله ای بوده

با فرمایش شما کاملا موافق هستم . موارد زیادی رو شنیدم که خانمها به خاطر کم جنبه بودن و شکاک بودن همسرشون مجبورند چشم به خیلی چیزا ببندند
    البته
    در این مورد خاص
    کاملا مشخص بود که این زن موافق این قضیه هست چون در موقع پیاده شده برگشت به به پسر لبخند زد
    فکر کنم 30 درصد باشه

نه :2: اینجوری که شما نوشتید باید فاجعه باشه . در بدترین شرایط فکر نکنم بیشتر از 1 درصد باشند
    خانمهای ایرانی بسیار نجیب و پاک هستند
    همه موارد صحیح میباشد و یه مورد دیگه که من به ذهنم میرسه اینه که مردای این دوره زمونه هیچ وقت زیبایی یا خوبیهای زنشون رو نمیبینن و خیلی عادی با همسرشون بر خورد میکنن شاید به شوخی خیلی وقتا از ظاهر طرف هم ایراد بگیرن ولی به مرور زمان اینا میره تو ذهن زن که برای شوهرش اونقدر جذابیت نداره وبا اولین تعریف و تمجید از طرف کسه

یکی از عوامل مهم اینی هست که شما فرمودید
    ولی به این هم اعتقاد دارم که خدا توبه ادمها رو میپذیره و اگه از ته دل توبه کنه خدا هم مسیر درست رو نشونش میده و همچین عذاب و سختی رو نصیبش نمیکنه که از طریق نزدیکانش مجازات بشه

ممنونم که اینطور کامل و راحت حرفی رو زدید که باید ساعت ها راجع بهش توضیح داد
    نقل قول: شایسته
    به نظر من ادمها نمیدونن که تاهل یعنی تعهد.از زمانی که ابراز علاقه بین طرفین صورت میگیره هردو نسبت بهم باید متعهد بمونن ولی متاسفاته ادم متعهد کم پیدا میشه

شاید در بین مردها کم باشد
    ولی هنوز قبول نمیکنم در بین خانمها کم هستند

7 سپاس: نخبه، تنها، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• hadi04

خوب در ابتدا باید بگم که اون خانومه اگر عکس العملی نشون نداده نمیتونه دلیل بر خیانت و یا لذت بردنش بوده باشه شاید دلیلش ترس و یا دلهره از درگیر شدن آقاشون با اون یارو بوده باشه و در نهایت باید بگم که خیانت یک امر موازیه یعنی وقتی مرد به زنش پایبند نباشه قطعا زن هم اینگونه خواهد بود
    در مورد خیانت زن به مرد خوب دلایل زیادی میتونه باشه من دلیل اقتصادی رو قبول ندارم چون کسایی رو میشناسم که به شدت از نظر مالی در رفاه هستن ولی خانومه به دلایلی خیانت کرد به شوهرش و حتی اون شخص سوم یه فرد فقیر بود از نظر مالی و موقعیت اجتماعی
    خوب میتونه دلیلش مسائل روحی روانی باشه زن وقتی احساس کنه که تنهاست و برای شوهرش ارزشی نداره دنبال تخلیه احساساتش میره و در نهایت به خیانت ختم میشه پس یکی از دلایلش رفتار شوهر اون زن هم میتونه باشه
    در جامعه ما متاسفانه به دلیل ایجاد مشغله زیاد و اینکه زن و شوهر کمتر میتونن به هم برسن از هر نظر خیانت داره زیاد میشه و راهش هم اصلاح ساختار زندگی مردمه که فعلا اقدام عاقلانه ای در موردش صورت نگرفته

8 سپاس: محسن صائب، نخبه، تنها، نغمه، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1

• Holtek

نظرات اكثر بچه ها رو قبول دارم ، ولي خداييش بعضي از اين خانها ها خودشون تنشون مي خواره ، با نوع پوشششون و رفتاراشون و .......
    7 سپاس: نخبه، تنها، نغمه، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، maryamlondon1

• محسن صائب

نقل قول: hadi04
    ر مورد خیانت زن به مرد خوب دلایل زیادی میتونه باشه من دلیل اقتصادی رو قبول ندارم

اتفاقا درصد بالایی از این نوع خیانت ها کاملا جنبه اقتصادی داره . فقط باید منطقه ای دید. در مناطق بالا و برخوردار؛ خیانت ها بیشتر بر میگرده به عواملی که شما ذکر کردید ولی در مناطق پایین و محروم مهمترین عامل اقتصادی هست
    نقل قول: Holtek
    ولي خداييش بعضي از اين خانها ها خودشون تنشون مي خواره ، با نوع پوشششون و رفتاراشون و .......

دقیقا.....................
    به هر صورت هر خانمی بایستی متوجه باشد در چه محله ای زندگی میکند و نوع پوشش قالب در انجا چیست . بعضی وقتها خانمهایی رو میبینم که کاملا هنجارشکن هستند و به قول معروف انگشت نما میشوند . این نوع پوشش اولین عامل مشکل براشون میشه

6 سپاس: تنها، baron jon، ♥Rose♥، بچه مثبت، hadi04، maryamlondon1

• ماهی

همه ش تقصیر فارسی وانه :4:

- شما فکر میکنید این مشکل(خیانت زن ) چقدر در اجتماع رایج شده ؟
    .
    .
    .

1- خیلی زیاد..
    2-بله سراغ دارم
    3-به نظرم بیشتر کمبود نیاز عاطفی و جنسی هست و دیگه اینکه قبلنا آدما از خدا و پیغمبر می ترسیدن.از جهنم می ترسدند ولی دیگه برای مردم این حرفا قابل قبول نیست و مردم اعتقاداتشون رو از دست دادند.بیرون اومدن زن از خونه ها و وارد جامعه شدن و بالا رفتن سطح آگاهی و منطق گرایی و احساس گریزی اینها همه ش دلایل این مسئله ست
    4- مشکل اینه که با پیشرفت تکنولوژی و امکان انتشار اخبار از قسمتهای مختلف دنیا باعث شد که مردها به تکرار ببیند و بشنوند که همه ی اونایی که این قوانین رو برای جوامع تعریف کردند ، خودشون در بیشتر موارد خاطی و گنه کار هستند..فیلم و عکسشون هم لو میره .به همین خاطر باور هاشون از بین رفته و متاسفانه نتیجه این شده که می بینیم..

نمایش یا پنهان متنولی همون روش حیوونا روش درست تریه...جنس مذکر باید بارور کنه و بره پی کارش.به درد دیگه ای هم نمی خوره.. :bahone: بشر بی خودی سعی کرد که خانواده تشکیل بده و تا آخر عمر متعهد بمونه ولی موفق نشد.. 351

نمایش یا پنهان متنشوخی کردم.. :4: جنبه داشته باشین خب1132

10 سپاس: نخبه، تنها، jaj، نغمه، baron jon، ♥Rose♥، محسن صائب، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• mojde

خیلی
    بله
    .

بیشتر نیازهای عاطفی و اقتصادیه .همیشه ماها چه زن و چه مرد فکر میکنیم طرفمون قدرمونو نمی دونه و وقتی یکی از در محبت وارد میشه فکر میکنیم بالاخره یکی قدر منو دونست یکی فهمید من کیم و این راه سوء استفاده رو باز میکنه
    ولی گاهی مرد انقدر بی توجهی میکنه که زن تشنه یه توجه کوچیک هر روزش رو به شب میرسونه.

اما مشکل اقتصادی حدیث دیگه ایه واقعا آدم باید گرسنگی بکشه تا بفهمه یعنی چی ما تو اون جایگاه نیستیم من منکر تقوا نیستم اما شکم گرسنه دین و ایمون نداره

9 سپاس: نخبه، تنها، jaj، baron jon، ♥Rose♥، محسن صائب، بچه مثبت، maryamlondon1، soheyla

• نغمه

والا من کسی اینطوری ندیدم که بخواد خیانت کنه خدا روشکر اما شنیدم متاسفانه 276 هر چند به دیده نباید اعتماد کرد خصوصا در این زمینه چه برسه به شنیده ها

اما با بخشی از صحبت دوستان مخالفم اینکه از ترس همسرش هیچ عکس العملی نشون نمیده چون میترسه که دعواشون بشه باید تن به همچین چیزی بده ؟!!

هرچند به قول همین دوستان شاید اصلا نمیدونسته که قضییه چیه چون هستن کسانی که براشون مهم نیست به هر کی برخورد کردن ولی اگه متوجه بشه خیلی راحت میتونه کمی جابجا بشه و با نگاه و رفتارش اون طرف رو بنشونه سرجاش بدونه اینکه به همسرش بگه البته اگه همسری داشته باشه که ندونه در این جور مواقع چگونه باید رفتار کنه به نظرم خودش باید حلش کنه لازم نیست همسرش متوجه بشه.

6 سپاس: نخبه، baron jon، ♥Rose♥، محسن صائب، بچه مثبت، maryamlondon1

• baron jon

سلام

خوب ما که ندیدیم بتونیم قضاوت کنیم صرف ایستادن توی واحد که دلیل قطع به یقین خیانت نیست یه نگاهی به این زندگی هایی که داره از هم می پاشه کنین ببینین چرا اینطوری میشه عوامل اصلی رو بیاین مطرح کنین
    مثلا تو همین قضیه که مطرح کردین همسر اون خانم هم دخیله چون اگه خیلی به استحکام زندگیش فکر می کنه اگه خانمش خیلی براش مهمه اولا می تونست وقتی دید واحد شلوغه سوار واحد نشه که مجبور بشه خانمش هم تو قسمت آقایون سوار بشه ماشالا چیزی که هست واحدهای شهری، مشهد رو که نمی دونم اما تو دو سه ماهی که سبزوار هستم با اینکه از مشهد کوچیک تره هر یه ربع واحد های شهری هست دوما من خیلی دیدم آقایون که واقعا تعهد دارند نسبت به زندگی شون وقتی وارد یه جایی شدند جای خودشون مهم نیست هر جوری باشه تحمل می کنند اما خانمشون رو نمیذارن هر جایی یا تو راهرویی بمونه براشون مهمه ارزش داره پس می بینید بعضی آقایون" بعضی هاشون" خودشون باعث ورود لطمه به زندگی شون هستند خانم ها هم بی تقصیر نیستند بعضی جاها رفتارو نوع برخوردی که باید داشته باشند رو ندارند . پس همیشه خوبه که اگه از یه طرف ایراد می بینیم ببینیم طرف مقابل چه کوتاهی داشته هر دو نفر وقتی با میل و اراده خودشون وارد زندگی شدند هر دو مسئول هر چی که پیش میاد هستند

در مورد خیانت خانمها یا آقایون عامل اقتصادی تنها نیست به خاطر میل به مصرف زیاد تر و مد وامثال اینها ازدواج می کنند تا مورد حمایت یه نفر قرار بگیرند اما اگه کسی پایبند به اخلاقیات باشه در هر شرایطی وقتی خودش با میل و اراده قبول کنه با کم و زیاد میسازه کم نیستند این خانم ها و من خیلی دیدم با شرایط اقتصادی افتضاح دارند زندگی می کنند حتی خودشون هم تلاش می کنند که این وضعیت رو بهتر کنند . یه دلیل دیگه وقتی روابط صمیمی که باید تو خونه برقرار باشه نیست وقتی خانم از طرف آقا هیچ توجه ای نبینه فکر کنین در مقابل مرد، این روابط صمیمی که باید تو خونه داشته باشه بیرون خونه محل کارش ابراز کنه چقدر زمینه برای به وجود آمدن خیانت باز میشه
    مشغله ی خیلی زیاد، وقتی آقایی فقط و فقط به کارش فکر می کنه وارد خونه هم که میشه با همه مشکلات سر کارش میاد فرصتی هم میکنه یه نگاهی به اوضاع خونه و خانمش کنه ؟ در مورد خانم ها هم میتونه صدق کنه اگه خانمی سر کار میره باید جوری برنامه ریزی داشته باشه که از وظایف تو خونه عقب نمونه .وقتی آقایی فرصتی برای حرف زدن برای خانمش نمیذاره بی توجه باشه وقتی این استمرار داشته باشه منجر به چی میشه ؟ بعضی خانم ها تنهایی هاشون رو با چیزی یا کسی جبران کنند .

-بعضی اوقات ازدواج های توی سنین پایین که دختر هنوز امادگی ورود به زندگی جدید رو نداره یا ازدواج های اجباری وقتی وارد زندگی شدند انگیزه ای ندارند -توقعات خیلی زیاد هم در مورد آقایون هم خانم ها تنوع طلبی ،چشم و هم چشمی ها ، قبل از ازدواج تصور یه جور زندگی داشته باشند ولی وقتی وارد زندگی جدید شدند کاملا با رویایی که داشتند متفاوته کم کم روابط سرد میشه

دیگه میشه از عوامل خیانت آقایون به همسرشون وقتی علاقه دو طرف بعد از یه مدت کم بشه یا در مقابل بعضی رفتارهای آقایون خانم راحت ببخشند و چشم پوشی کنند یا اینکه فضای خونه اینقدر بد باشه که وقتی مرد وارد خونه بشه پر از دعوا و جدل باشه مرد از خونه فراری میشه تنوع طلبی و خیلی دلایل دیگه ...

خلاصه منظور من از گفتن این موارد این بود که وقتی می خوایم یه قضیه رو بیان کنیم بهتره رفتار هر دو طرف سنجیده بشه علت به وجود آمدن یه مشکل فقط از یه مورد ناشی نمیشه وقتی اشکالات هر دو طرف روشن شد بعد میشه مقایسه کرد کجا اشتباه بیشتر بوده یا کمتر همیشه تقصیر را گردن یه طرف نمیندازن .

برعکس شما که مشکل اقتصادی رو خیلی بیشتر ازدلایل دیگه موجب خیانت می دونین
    من سردی روابط دو طرف رو علل پر رنگ تر می دونم .البته آمار دقیقی وجود نداره که صد در صد یه دلیل رو بیشتر نشون بده .

بهتر بود علل خیانت آقایون و خانم ها رو به تفکیک می گفتین چون این دو تا به هم مرتبط هستند
    ببخشید طولانی شد .

7 سپاس: Holtek، نخبه، jaj، ♥Rose♥، محسن صائب، بچه مثبت، maryamlondon1

• نخبه

نقل قول: نغمه
    اما با بخشی از صحبت دوستان مخالفم اینکه از ترس همسرش هیچ عکس العملی نشون نمیده چون میترسه که دعواشون بشه باید تن به همچین چیزی بده ؟!!

5 سال پیش با یکی از اشناها و همسرشون بیرون میرفتیم برای خرید هر سه کنار هم راه میرفتیم که یهو دیدم همسر اون خانوم یهو غیب شد و داره با مشت و لگد میکوبه به یه پسر جوون اونقدر زد و زد که طرف خونین و مالین شد همسرش میلرزید و التماس میکرد ولش کن چی شده منم که طبق معمولا وسط این دوتا نزن نزن نکن اخه چی شده برا چی میزنی مگه چیکار کرد ... بالاخره همسر دوستمون رو کشیدم کنار و گفتم چی شده برا چی میزنی و اون اقا گفت هیچی داشتیم رد میشدیم به زنم نگاه کرد.. حالا زن بدبخت ساده اصلا و ابدا اهل هیچی نیست ولی شوهرش یه کله خراب دیوانه که چند سر همون جریان یه دیه خوشگل داد..البته بارها و بارها قبلش شنیده بودم که روانی میشه می افته به جون مردم حالا اون پسره نگاه کرد به جهنم یعنی اینقدر مهمه که به خاطرش ادم همیشه هول و لا داشته باشه بیرون بره یا هر بار میره با اعصاب خورد برگرده خونه
    مورد این خانوم که اقا محسن تایید کردن زنه تنش میخاریده رو کاری ندارم ولی در کل خیلی از زنها هم هستن اصلا بلد نیستن از خودشون دفاع کنن چه لفظی چه مشت و لگدی:4: کل حرف من اینه ما جای خودمون حرف میزنیم و از دید خودمون و اینکه همسرانمون چه جور ادمهایی هستن نتیجه گیری میکنیم ولی جای یه عده نیستیم که بگیم بزن تو دهن فلانی یا چشم غره برو..
    یه بار خود من با یکی که تو تاکسی نشستن رو بلد نبود بحثم شد بهش گفتم درست بشین نفهمید گفتم عین ادم بشین نفهمید گفتم اگه درست نشینی میزنم تو دهنت خون بالا بیاری یارو اماده شد اون اول بزنه دید من مشتم اماده اس، بزنه میخوره ولی از بد بختی اقای راننده بی غیرت تر از این حرفا بود که کرایه رو بی خیال بشه و اون اقا رو پیاده کنه و همچین هم به ادم نگاه میکنن انگار تو کاری کردی که اون بیمار نمیتونه عین ادم بشینه خلاصه اش که دیدم حیوون پیاده بشو نیست زر زر زیادی هم میکنه گفتم من پیاده میشم.. تا من گفتم پیاده میشم راننده بدبخت هول کرد تازه زبونش باز شد که اقا درست رفتار کن مثل ادم بشین... که یارو پیاده شد که من پیاده بشم منم نشستم تو ماشین درو بستم گفتم برو من کرایه رو میدم حالا پسره وسط خیابون فحشای رکیک .. خب حالا شما بگو چهار تا ادم که خبر از ماجرای داخل ماشین ندارن این جریانو ببینن چی فکر میکنن؟ دهنتم که باز میکنی حرفم که میزنی باز نگاههای بد به طرف زنه واسه اینه که میگم خیلیا جرات نمیکنن چیزی بگن فکر کردی اگه اون خانوم تکون میخورد یا اخم میکرد اون حیوون بی خیال میشد؟ مملکت پر از اینجور مردای هار که با ابروی زنها بازی میکنن اخر سر هم چهار تا بد و بیراه زشت بارش میکنن و زن در اخر باید سکوت کنه

6 سپاس: baron jon، jaj، ♥Rose♥، بچه مثبت، محسن صائب، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: