حس بدی پیدا کردم اینقدر با قطعیت گفتین .اما باور کنید خیلی از کسایی که از زندگی شون راضی نیستند یا دارن میسازند با بدترین شرایط یا به فکر جدایی می افتند .اکثریتشون به فکر خیانت نیستند به نظر من منظورم این بود . اون منبع هم جدی پرسیدم اصلا طعنه ای در کار نبود .
بارون جون منظور من این بود که دوستان تا اینجا به انگیزه هایی که باعث خیانت میشه ، پرداختند و توضیحات خوبی رو دادند خلاصه اش این میشه دلایل اقتصادی کمبود های عاطفی و محبتی کمبود های جنسی عرض من این وقتی طلاق عاطفی در خانواده ای اتفاق میفته .متاسفانه زن و مرد با کمبودهایی که ذکر شد مواجه میشوند و این خودش میتونه زنگ خطری بزرگ باشه
نقل قول: baron jon
اون منبع هم جدی پرسیدم اصلا طعنه ای در کار نبود .
امار طلاق در ایران فرق میکنه مثلا شمال تهران از هر دو ازدواج یکی طلاق و جنوب هر 4 ازدواج یک طلاق . مشهد هر 6 ازدواج یک طلاق بعضی از استانهای سنتی کشور این امار پایین تر هست معمولا دو برابر این امار در خانواده طلاق عاطفی بوده که بنا به دلایلی توسط خانواده ها گفته نمیشود ولی کارشناسان کاملا به اون اعتقاد دارند برای درک بهتر موضوع خوبه سرچ کنی امار طلاق در کشور و یا امار طلاق عاطفی کشور
متاسفانه این روزها خیلی از زنها تبدیل به مرد شده اند
این روزها زنها مرد نشده اند .فقط کاملتر شده اند و ذهنیت شما هم از یه موجود کامل فقط به مرد بر می گرده تعبیرتون اینه که زنها مرد شده اند.. توی جوامع غربی هم به تعبیر شما زنها همه یه پا مرد هستند ولی لزوما خیانت نمی کنند چون اونها معمولا ( نه لزوما ) وقتی با هم می رن زیر یه سقف و زندگی جدیشون رو شروع می کنن که مغزهاشون و احساساتشون به هم نزدیک شده باشه نه به زور فشار میل جنسی و به صرف اینکه باید زن گرفت یا باید شوهر کرد...لااقل اونها شانس بیشتری برای امکان سنجی یه ازدواج موفق با طرف مقابلشون رو دارن چون فرهنگشون بهشون اجازه میده
این روزها زنها مرد نشده اند .فقط کاملتر شده اند و ذهنیت شما هم از یه موجود کامل فقط به مرد بر می گرده تعبیرتون اینه که زنها مرد شده اند..
باید بدونیم که ما در مورد ایران و زن و مرد ایرانی در حال بحث هستیم . در ایرانی زندگی میکنیم که هنوز مردهایش مدرن نشده اند و تا مقدار زیادی سنتی فکر میکنند و سنتی عمل میکنند . موضوع دیگه عرض بنده این نبود که خانمهایی که به قول معروف مرد میشوند لزوما خیانت کار شده اند بلکله برعکس این مدل خانمها معمولا در زمینه جنسی سرد و نسبت به مردها با دیده منفی نگاه میکنند . فکر کنم تعریفی که من از اینگونه زنها دارم و اونچیزی که شما میفرمایید فرق دارد . صحبت از کجا به کجا کشید
نمیشه انکار کرد که خیانت که وجود داره حالا در درجات مختلف و بازم نمیشه انکار کرد که تو سالهای اخیر بیشتر هم شده؛ اما من فکر میکنم تو جامعه ما بیشتر "احساس عدم اطمینان" وجود داره و واقعا بیشتر از اونکه خود خیانت رواج داشته باشه، تصور خیانت وجود داره.
نمیشه انکار کرد که خیانت که وجود داره حالا در درجات مختلف و بازم نمیشه انکار کرد که تو سالهای اخیر بیشتر هم شده؛ اما من فکر میکنم تو جامعه ما بیشتر "احساس عدم اطمینان" وجود داره و واقعا بیشتر از اونکه خود خیانت رواج داشته باشه، تصور خیانت وجود داره.
خیلی متین و عالی فرمودید و متاسفانه پیرو فرمایشات شما باید عرض کنم این عدم اطمینان تبدیل شده به یکی از موانع عمده ازدواج در بین جوانهای ایرانی
خوب از قرار باید خودم شروع کننده این بحث باشم . آقا محسن هم فقط در حد اینکه سوال خوبی بود اکتفا کردند . حالا فرض می گیریم بنا به هر دلیلی اتفاق افتاد حالا بهترین تصمیم بعد از خیانت چیه ؟طلاق آخرین راهه آیا ؟ یا میشه زندگی که به هم ریخته رو درست کرد ؟اگه میشه چطوری ؟
خوب از قرار باید خودم شروع کننده این بحث باشم . آقا محسن هم فقط در حد اینکه سوال خوبی بود اکتفا کردند . حالا فرض می گیریم بنا به هر دلیلی اتفاق افتاد حالا بهترین تصمیم بعد از خیانت چیه ؟طلاق آخرین راهه آیا ؟ یا میشه زندگی که به هم ریخته رو درست کرد ؟اگه میشه چطوری ؟
موضوع جالبی رو طرح کردی بهتره این موضوع خودش تبدیل به تاپیکی تازه بشه که دوستان نظریاتشون رو عنوان کنند
محسن صائب
منظورم این بود .
اون منبع هم جدی پرسیدم اصلا طعنه ای در کار نبود .
بارون جون
منظور من این بود که
دوستان تا اینجا به انگیزه هایی که باعث خیانت میشه ، پرداختند و توضیحات خوبی رو دادند
خلاصه اش این میشه
دلایل اقتصادی
کمبود های عاطفی و محبتی
کمبود های جنسی
عرض من این
وقتی طلاق عاطفی در خانواده ای اتفاق میفته .متاسفانه زن و مرد با کمبودهایی که ذکر شد مواجه میشوند و این خودش میتونه زنگ خطری بزرگ باشه
امار طلاق در ایران فرق میکنه
مثلا شمال تهران از هر دو ازدواج یکی طلاق و جنوب هر 4 ازدواج یک طلاق . مشهد هر 6 ازدواج یک طلاق بعضی از استانهای سنتی کشور این امار پایین تر هست
معمولا دو برابر این امار در خانواده طلاق عاطفی بوده که بنا به دلایلی توسط خانواده ها گفته نمیشود ولی کارشناسان کاملا به اون اعتقاد دارند
برای درک بهتر موضوع
خوبه سرچ کنی امار طلاق در کشور
و یا امار طلاق عاطفی کشور
ماهی
این روزها زنها مرد نشده اند .فقط کاملتر شده اند و ذهنیت شما هم از یه موجود کامل فقط به مرد بر می گرده تعبیرتون اینه که زنها مرد شده اند..
توی جوامع غربی هم به تعبیر شما زنها همه یه پا مرد هستند ولی لزوما خیانت نمی کنند چون اونها معمولا ( نه لزوما ) وقتی با هم می رن زیر یه سقف و زندگی جدیشون رو شروع می کنن که مغزهاشون و احساساتشون به هم نزدیک شده باشه نه به زور فشار میل جنسی و به صرف اینکه باید زن گرفت یا باید شوهر کرد...لااقل اونها شانس بیشتری برای امکان سنجی یه ازدواج موفق با طرف مقابلشون رو دارن
محسن صائب
باید بدونیم که ما در مورد ایران و زن و مرد ایرانی در حال بحث هستیم .
در ایرانی زندگی میکنیم که هنوز مردهایش مدرن نشده اند و تا مقدار زیادی سنتی فکر میکنند و سنتی عمل میکنند .
موضوع دیگه
عرض بنده این نبود که خانمهایی که به قول معروف مرد میشوند لزوما خیانت کار شده اند
بلکله برعکس
این مدل خانمها معمولا در زمینه جنسی سرد و نسبت به مردها با دیده منفی نگاه میکنند
.
فکر کنم تعریفی که من از اینگونه زنها دارم و اونچیزی که شما میفرمایید فرق دارد
.
صحبت از کجا به کجا کشید
ژنرال
محسن صائب
خیلی متین و عالی فرمودید
و متاسفانه پیرو فرمایشات شما باید عرض کنم
این عدم اطمینان تبدیل شده به یکی از موانع عمده ازدواج در بین جوانهای ایرانی
baron jon
محسن صائب
موضوع جالبی رو طرح کردی
بهتره این موضوع خودش تبدیل به تاپیکی تازه بشه که دوستان نظریاتشون رو عنوان کنند
نخبه
بهتره این موضوع خودش تبدیل به تاپیکی تازه بشه که دوستان نظریاتشون رو عنوان کنند
موافقم چون این تاپیک دیگه خسته کننده شد
محسن صائب
ماهی
البته خانومهای متمدن و امروزی به هاتیِ خانومهای اطراف حرم نیستند که برای نیم کیلو پیاز از خودشون آتشفشان احساسات در کنند
baron jon
خوب منم حوصله ندارم دیگه فعلا چیزی بنویسم .
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→