₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانمهای متاهلی وجود دارند که..................
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانمهای متاهلی وجود دارند که..................
1 2 3

خانمهای متاهلی وجود دارند که..................

3552 بازدید، 51 پست، نویسنده: محسن صائب

• jaj

5 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، بچه مثبت، baron jon، maryamlondon1

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    خیلی زیاد..

راستش شنیدن این (خیلی زیاد) از طرف یک خانم ؛ خیلی نگران کننده هست . امیدوارم که شما غلو کرده باشید و این مشکل در جامعه به این اندازه حاد نشده باشه
    بیرون اومدن زن از خونه ها و وارد جامعه شدن و بالا رفتن سطح آگاهی و منطق گرایی و احساس گریزی اینها همه ش دلایل این مسئله ست

این بیرون امدن زن از خونه دقیقا تبدیل شده به شمشیری دولبه . از یک طرف دیگه نمیشه به زنها گفت توی خونه بمونید و از طرف دیگه با اومدن اونا به اجتماع انواع مشکلات اجتماعی درست میشه
    راستی . باید چکار کرد؟
    ولی همون روش حیوونا روش درست تریه...جنس مذکر باید بارور کنه و بره پی کارش.به درد دیگه ای هم نمی خوره.. بشر بی خودی سعی کرد که خانواده تشکیل بده و تا آخر عمر متعهد بمونه ولی موفق نشد.

راستش منهم به این موضوع خیلی فکر کردم .خیلی رو دیدم که این نظر رو چه شوخی و یا جدی عنوان کردند
    چه کاریه که بخوای با یک زن و یا مرد سالهای متمادی زیر یک سقف باشی .یعنی تا کی باید 3k3 یک نواخت ، احساس یک نواخت ، زندگی یک نواخت، ریخت و قیافه یکنواخت رو تحمل کرد .
    خیلی از رفقا رو دیدم که یکسره کیس عوض میکنند خیلی هاشون در هفته شاید با 5 زن مختلف هستند .
    اونا شاید مثل شما حرف نزنند ولی در عمل کارشون در همین راستا هست .
    فقط یک موضوع رو میتونم با جرات عرض کنم
    اینکه 3k3 بدون محبت اصلا زیبا نیست پس این گزینده رو باید کنار گذاشت،
    و محبت هم وقتی به وجود میاد به راحتی نمیشه ازش برید
    واقعا چه باید کرد
    شاید مدلی که اینروزها در غرب خیلی رایج شده پاسخگو باشد
    دو نفر با هم باشند و بچه دار شوند در این مدت بهم عشق بورزند و محبت بکنند و بعد مدتی در صورتی که احساس یکنواختی و مشکل کردند جدا بشوند و ........
    .
    ولی این قسمت جواب قسمت سوم زندگی و یا پیری رو نمیدهد اونجا قضیه کاملا فرق میکند
    بحث در این زمینه زیاد هست
    نقل قول: mojde
    ولی گاهی مرد انقدر بی توجهی میکنه که زن تشنه یه توجه کوچیک هر روزش رو به شب میرسونه.

این فرمایش رو کاملا قبول دارم
    اما مشکل اقتصادی حدیث دیگه ایه واقعا آدم باید گرسنگی بکشه تا بفهمه یعنی چی ما تو اون جایگاه نیستیم من منکر تقوا نیستم اما شکم گرسنه دین و ایمون نداره

ای خدا خیرت بده
    چند ماه قبل املاکی رفیق من میگفت . خانمی جوان اومده خونه اجازه کنه . میگفت من 2 میلیون پول دارم و 100 اجاره ... خوب با این حساب حتما خونه گیرش نمیامده . میگفت این زن نشست و کلی گریه کرد و گفت بخدا خسته شدم موندم دیگه چکار کنم . همسرم معتاده و منهم شهرستانی هستم و بی پناه .......... حاضرم اگه کسی کمکم کنه هر کاری براش بکنم ....................... :2:
    متاسفانه فقر بدترین دشمن دین و حیا هست
    نقل قول: نغمه
    هرچند به قول همین دوستان شاید اصلا نمیدونسته که قضییه چیه چون هستن کسانی که براشون مهم نیست به هر کی برخورد کردن ولی اگه متوجه بشه خیلی راحت میتونه کمی جابجا بشه و با نگاه و رفتارش اون طرف رو بنشونه سرجاش بدونه اینکه به همسرش بگه البته اگه همسری داشته باشه که ندونه در این جور مواقع چگونه باید رفتار کنه به نظرم خودش باید حلش کنه لازم نیست همسرش متوجه بشه.

میدونی نغمه خانم
    تا حدود زیادی با فرمایش شما موافق هستم
    ولی واقعا بعضی از خانمها شرایط خاصی ار نظر روانی ، فرهنگی و اجتماعی دارند و قدرت عکس العمل پایینی دارند
    البته درصد این خانمها بنظر من خیلی پایین هست و اکثر زنها میتوانند عکس العمل مناسب نشون بدهند
    نقل قول: baron jon
    بهتر بود علل خیانت آقایون و خانم ها رو به تفکیک می گفتین چون این دو تا به هم مرتبط هستند
    ببخشید طولانی شد .

اولا واقعا ممنونم که به این خوبی و زیبایی موضوع رو توضیح دادی و باید ازت تشکر کنم
    در مورد اینکه چرا این دو رو با هم ننوشتم
    چون بنظرم خیانت مردها متاسفانه زیاد وثابت شده هست ولی خیانت خانم ها خوشختانه هنوز کم و نادر هست به این خاطر خواستم عوامل اونو متوجه بشم

7 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، بچه مثبت، baron jon، نغمه، maryamlondon1، ماهی

• بچه مثبت

به نظر من مقدمه‌ای که ارائه شد ربطی به خیانت نداره!

به شخصه میون دوروبریام نه خیانت دیدم، نه شنیدم. فقط تو حوادث خوندم :bahone:
    گفتنی‌هارو دوستان گفتن

خیلی‌ها تلاش میکنن قبح بعضی کارها رو از بین ببرن. وای به روزی که قبح خیانت در جامعه شکسته بشه

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: ♥Rose♥، baron jon، jaj، نخبه، محسن صائب، نغمه، hadi04، maryamlondon1

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    یه بار خود من با یکی که تو تاکسی نشستن رو بلد نبود بحثم شد بهش گفتم درست بشین نفهمید گفتم عین ادم بشین نفهمید گفتم اگه درست نشینی میزنم تو دهنت خون بالا بیاری یارو اماده شد اون اول بزنه دید من مشتم اماده اس، بزنه میخوره ولی از بد بختی اقای راننده بی غیرت تر از این حرفا بود که کرایه رو بی خیال بشه و اون اقا ر

.
    هم کلی خندیدم هم کلی حال کردم . از اینکه یک زن بتونه از حق و حقوقش دفاع کنه واقعا زیبا و قابل احترام هست .
    با کلیات فرمایشات شما موافقم
    نقل قول: بچه مثبت
    به نظر من مقدمه‌ای که ارائه شد ربطی به خیانت نداره!

راستش تا حدودی حق با شماست .
    البته باید دید تعریف خیانت رو چه باید نامید
    اگر خیانت رو فقط منحصر به 3** کرد فرمایش شما متین هست . ولی تعریف خیانت خیلی وسیع هست .
    خیانت رو میشه از یک رابطه نتی مثل چت کردن تا پیامک بازی و صحبت تلفنی گرفت تا بالاتر .............. حد نهایتش 3** هست
    البته این تعریف از من نیست و نظر اکثر روانشناسان هست .
    خیلی‌ها تلاش میکنن قبح بعضی کارها رو از بین ببرن. وای به روزی که قبح خیانت در جامعه شکسته بشه

واقعا همین طوری هست که شما میفرمایید .
    البته خوشحالم بحث هایی که اینجا شد بیشتر در این مورد بود که چه عواملی باعث خیانت یک زن میشود و دوستان توضیحات خوبی دادند

5 سپاس: نغمه، hadi04، بچه مثبت، نخبه، maryamlondon1

• hadi04

نقل قول: محسن صائب
    اتفاقا درصد بالایی از این نوع خیانت ها کاملا جنبه اقتصادی داره . فقط باید منطقه ای دید. در مناطق بالا و برخوردار؛ خیانت ها بیشتر بر میگرده به عواملی که شما ذکر کردید ولی در مناطق پایین و محروم مهمترین عامل اقتصادی هست

درسته ولی بیشتر اگر از دید اقتصادی نگاه کنیم میشه نام تن فروشی رو بر این کار گذاشت تا خیانت
    به نظر من خیانت میتونه تعریفی فراتر از اینها داشته باشه با دلایل پیچیده تر از مشکلات اقتصادی
    بیشتر اوقات زنی در حال خود فروشیه و متاسفانه مرد خونه اش هم کاملا در جریانه این بر میگرده به مسائل اقتصادی و مرد حالا از نظر منطق پوچ خودش چاره ای نداره برای گذراندن اموراتش و به کاری که زنش میکنه رضایت داده این معضل بسیار بزرگیه که متاسفانه توی جامعه ما کم هم نیست ولی با خیانت خیلی متفاوته
    البته این نظر منه

3 سپاس: محسن صائب، بچه مثبت، maryamlondon1

• محسن صائب

نقل قول: hadi04
    درسته ولی بیشتر اگر از دید اقتصادی نگاه کنیم میشه نام تن فروشی رو بر این کار گذاشت تا خیانت
    به نظر من خیانت میتونه تعریفی فراتر از اینها داشته باشه با دلایل پیچیده تر از مشکلات اقتصادی
    بیشتر اوقات زنی در حال خود فروشیه و متاسفانه مرد خونه اش هم کاملا در جریانه این بر میگرده به مسائل اقتصادی و مرد حالا از نظر منطق پوچ خودش چاره ای نداره برای گذراندن اموراتش و به کاری که زنش میکنه رضایت داده این معضل بسیار بزرگیه که متاسفانه توی جامعه ما کم هم نیست ولی با خیانت خیلی متفاوته
    البته این نظر منه

تا حدود زیادی موافق هستم
    ممنون از اینکه وقت گذاشتی

4 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، baron jon، hadi04

• بچه مثبت

نقل قول: محسن صائب
    اگر خیانت رو فقط منحصر به 3** کرد فرمایش شما متین هست
    من منحصر به *** نکردم. یعنی الان گفته‌های من متین نیست؟ :bahone:
    من از این جنبه به ماجرا نگاه کردم که چون زن جایگاهی رو به ناحق بدست آورده بود پس حقِ اعتراضی برای خودش قائل نشد و حرفی نزد! حالا با توجه به معنای وسیع خیانت، در کجای این داستان خیانت نهفته بود؟

بعضیا شاید داستان زیاد میخونن و همین رو ذهنشون اثر گذاشته. خیلیا هنوز چشم و دل پاکن مخصوصاً نسبت به افراد متاهل و خیلی از افرادِ متاهل به زندگیشون وفادارن حتی با اینکه شاید ناراضی باشن. استثنائات در شهرهای بزرگ ممکنه بیشتر باشه اما فکر نمیکنم به امری رایج تبدیل شده باشه!

نمایش یا پنهان متنلطفاً از کلمه‌ای که با ستاره جایگزین کردم استفاده نکنید چون ممکنه تعددش باعث مسدود شدن بشه

4 سپاس: نخبه، محسن صائب، baron jon، maryamlondon1

• مخلوط کن

مثال شما ,در محدوده تجاوز و بالاتر از اون بی فرهنگی و بیماری اجتماعی قرار میگیره .
    اینکه فردی از یک تماس در اثر تکان اتوبوس از روی شش لا لباس چه از روی عمد چه اتفاقی حالتی خاص پیدا کنه یا توجه کسی به این جور مسائل جلب بشه تنها یک علامت از درون بیمار میتونه باشه .
    در جوامع پیشرفته اتوبوس که سهل است مرد و زن باهم داخل یک استخر هستند عریان داخل سونا میروند هیچ اتفاقی هم نمیفته چرا ؟
    چون فرهنگ قبل از هر چیزی تو اون جور جاها اومده .
    در کشور های عقب مانده و اسلامی که از ابتدا مغز کودک رو با جدا کردن از همسالان به دلیل متفاوت بودن جنسیت و تاکید که ای امان اگه تو دستت به دست مثلا ی دختر یا پسر بخوره آسمون به زمین میاد و قیر داغ میکنن تو حلقت و الی ماشالا که همه میدونیم و دیدیم ...خوب معلومه که این بچه که بزرگ شد میشه ی حریص که عقده هاش تو اتوبوس با این حرکات آزار دهنده نمود میکنه ...میوفته دنبال این و اون و دستمالی و انواع مزاحمتها که همه خوشبختانه آشنائیم .

7 سپاس: محسن صائب، نخبه، بچه مثبت، baron jon، maryamlondon1، jaj، ماهی

• محسن صائب

بعضیا شاید داستان زیاد میخونن و همین رو ذهنشون اثر گذاشته. خیلیا هنوز چشم و دل پاکن مخصوصاً نسبت به افراد متاهل و خیلی از افرادِ متاهل به زندگیشون وفادارن حتی با اینکه شاید ناراضی باشن. استثنائات در شهرهای بزرگ ممکنه بیشتر باشه اما فکر نمیکنم به امری رایج تبدیل شده باشه!

کاملا موافق فرمایش شما هستم .
    اگر نگاهی به کامنت های من در جواب دوستانی که اعتقاد دارند این امر رواج بالایی در جامعه داره بکنیم متوجه میشویم منهم اعتقاد دارم خوشبختانه خیانت توسط زن کاملا محدود و استثنایی هست .
    البته امین جان
    الان امار طلاق در کشور ما حدود 25درصد هست ولی نکته مشکل دارش اینکه حدود 50 درصد زوجین در کشور در حالت طلاق عاطفی زندگی میکنند
    این اولین زنگ خطر خانواده هست
    لطفاً از کلمه‌ای که با ستاره جایگزین کردم استفاده نکنید چون ممکنه تعددش باعث مسدود شدن بشه

اگر از کلمه رابطه جنسی استفاده کنیم بنظر شما مشکل رفع میشه ؟
    نقل قول: مخلوط کن
    در کشور های عقب مانده و اسلامی که از ابتدا مغز کودک رو با جدا کردن از همسالان به دلیل متفاوت بودن جنسیت و تاکید که ای امان اگه تو دستت به دست مثلا ی دختر یا پسر بخوره آسمون به زمین میاد و قیر داغ میکنن تو حلقت و الی ماشالا که همه میدونیم و دیدیم ...خوب معلومه که این بچه که بزرگ شد میشه ی حریص که عقده هاش تو اتوبوس با این حرکات آزار دهنده نمود میکنه ...میوفته دنبال این و اون و دستمالی و انواع مزاحمتها که همه خوشبختانه آشنائیم .

راستش باید عرض کنم با اینکه من در زمره افراد مذهبی جایی میگیرم ولی متاسفانه همین طوری که شما میفرمایید منهم تا حدود زیادی قبول دارم
    بنظرم نوع حجابی که الان در ایران رایج هست از تنوع بالایی برخوردار هست (از پوشیه تا چادر و مانتو و مانتو های باز ووووو) که بنظر من این نوع پوشش بدلیل تحریک بالای حس کنجکاوی مرد بسیار تحریک کننده هست
    عامل دیگه ای هم وجود داره
    در کشورهای دیگه
    مردها تحریک میشوند ولی مکانهایی وجود داره (دیسکو ها و کلوپ های شبانه) که اونا تخلیه بشوند ولی متاسفانه در ایران تحریک بسیار بالا بدون امکان تخلیه ازاد، برای مردها هست

4 سپاس: بچه مثبت، نخبه، baron jon، maryamlondon1

• بچه مثبت

محسن صائب,
    خیانت ممکنه باعث طلاق بشه ولی هر طلاقی لزوماً نشان دهنده خیانت نیست.

نمایش یا پنهان متن
    اگر از کلمه رابطه جنسی استفاده کنیم بنظر شما مشکل رفع میشه ؟
    تو مصاحبه ازم احکام پرسیدن. من گفتم به نظرم ....
    مصاحبه شونده بلافاصله گفت: نظر شما که مهم نیست. مرجعت چی میگه؟

والا الانم به نظرم هیچ کدوم از کلمات مشکلی نداره. ولی مسدودکننده‌ها به بعضی از کلمات حساسن.

5 سپاس: نخبه، محسن صائب، baron jon، maryamlondon1، jaj

• محسن صائب

خیانت ممکنه باعث طلاق بشه ولی هر طلاقی لزوماً نشان دهنده خیانت نیست.

کاش اخر مینوشتی
    قال امین ، بچه مثبت :4:
    کاملا موافق فرمایش شما هستم
    ولی ربط این فرمایش شما رو در رابطه با نوشته خودم متوجه نشم ، اگه حوصله داشتی توضیح بیشتری بده
    تو مصاحبه ازم احکام پرسیدن. من گفتم به نظرم ....
    مصاحبه شونده بلافاصله گفت: نظر شما که مهم نیست. مرجعت چی میگه؟

:83:
    منهم منظورم مرجع بود ، نظر اونا چیه ؟ :83:

5 سپاس: بچه مثبت، نخبه، baron jon، maryamlondon1، jaj

• بچه مثبت

نمایش یا پنهان متنمن چرا مصاحبه کننده رو نوشتم مصاحبه شونده؟ :4:

ربط این فرمایش شما رو در رابطه با نوشته خودم متوجه نشم
    اگر اشتباه نکنم بحث در مورد خیانت بود بعد شما آمار طلاق رو دادید :25:

4 سپاس: نخبه، محسن صائب، baron jon، jaj

• محسن صائب

اگر اشتباه نکنم بحث در مورد خیانت بود بعد شما آمار طلاق رو دادید

منظورم این بود که متاسفانه منشاء خیانت بر میگرده به اختلافات بین زوجین و برای اینکه بفهمیم خانواده های ایرانی تا چه اندازه در خطر هستند بهتره است نگاهی به امار بکنیم اینکه گفته میشه 50 درصد خانواده های ایرانی در کنار هم زندگی میکنند ولی متاسفانه در شرایط طلاق عاطفی بسر میبرند ، بسیار نگران کننده هست
    این یعنی اینکه
    از هر 100 زن و مرد ایرانی
    50 نفرشون از زندگی خودشون راضی نیستند و امکان اینکه خیانت بکنند وجود داره
    .
    من دقیقا به این خانواده ها و این زنها روبرو شدم و جالبش اینکه در شهر های کوچک و مذهبی هم بوده
    امین جان
    باور کن قصد نگران کردن ندارم
    ولی واقعا شرایط سخت و بحرانی هست ، خدا به همه ما رحم کند

3 سپاس: بچه مثبت، baron jon، jaj

• baron jon

از هر 100 زن و مرد ایرانی

عجبببببببب !
    راستی منبع خبری تون رو اگه میشه ذکر کنین دوست دارم بدونم چطوری امار گرفته شده .

به نظرم این جوری که داره این تاپیک ادامه پیدا می کنه از موضوع اصلی فاصله گرفته
    شما هنوز تو بحث خیانت بودین نمیشه که یه باره بحث رو بکشین به طلاق که یه موضوع جداست . خیلی موضوعات متفاوتی گفته شد !

5 سپاس: maryamlondon1، نخبه، بچه مثبت، jaj، محسن صائب

• maryamlondon1

به این فکر کنید اون زن جوان از ترس اینکه دادو بیداد کنه و شوهرش هم بیفته به جون اون روانی هیز و خون و خونریزی به پا بشه زنه بد بخت سکوت کرده..بدبختی اینه صدات هم در بیاد هزار جور انگ بهت چسبونده میشه یا اینکه اخرش اقایون یه مدل دیگه نگاهت میکنن.یا یه دعوایی میشه که اخرش ممکنه یکی کشته بشه... بارها دیدم هر زنی هم که صداش در اومده هیچ کسی ازش دفاع نکرده مملکت پر شده از مردای بی غیرت و خودخواه

حرفات منطقیه :1:
    نقل قول: zrnznn
    حرفت تا یه مقداری قبول..!
    ولی اون زنه هم میتونسته یه عکس و عملی نشون بده! یا نه؟ مثلاً برگرده و یه چشم غره به طرف بره؟ .......... میتونست یکم جابجا بشه؟.....نمگم حرفتو قبول ندارم ولی.... تاییدش نمیکنم

این هم درسته موافقم :1:
    اون بد بختی که صداشو در نیاورده خوب شوهرش رو میشناخته بعضی از مردا کله خرابن طرف چشم غره میرفته یا کاری میکرده و شوهرش متوجه میشده شاید با اون مرد درگیر میشده اون خانوم هم با یه بچه بی دفاع چیکار میکرده... مورد دوم اینکه اون شوهره هم یه جور بیمار روانی باشه و گیر بده به زنش و بعد ازاون هیچ جا نبره و به همه دنیا مشکوک بشه یا تو خونه تیکه و متلک بارش بشه.

برادرم این جنون داره اگه کسی به مادر 75 سالمون نگاه کنه .طرف میگیره قیمه قیمه میکنه :2:
    نقل قول: hadi04
    در مورد خیانت زن به مرد خوب دلایل زیادی میتونه باشه من دلیل اقتصادی رو قبول ندارم چون کسایی رو میشناسم که به شدت از نظر مالی در رفاه هستن ولی خانومه به دلایلی خیانت کرد به شوهرش و حتی اون شخص سوم یه فرد فقیر بود از نظر مالی و موقعیت اجتماعی
    خوب میتونه دلیلش مسائل روحی روانی باشه زن وقتی احساس کنه که تنهاست و برای شوهرش ارزشی نداره دنبال تخلیه احساساتش میره و در نهایت به خیانت ختم میشه پس یکی از دلایلش رفتار شوهر اون زن هم میتونه باشه

روحی روانی واقتصادی بهانه پیش نیست :2:
    اما مشکل اقتصادی حدیث دیگه ایه واقعا آدم باید گرسنگی بکشه تا بفهمه یعنی چی ما تو اون جایگاه نیستیم من منکر تقوا نیستم اما شکم گرسنه دین و ایمون نداره

من سه سال ونیم با چهار تا بچه گرسنگی کشیدیم :2: ولی عفتم لکه دار نکردم .از کمیته امداد کمک گرفتم خیاطی کردم نون خالی خوردیم لباس کهنه تن بچه هام کردم ولی ابروا داری کردم .چون که شوهرم ناموسم وبچه هاش به من امانت سپرده بود :1:
    دیدم آقایون که واقعا تعهد دارند نسبت به زندگی شون وقتی وارد یه جایی شدند جای خودشون مهم نیست هر جوری باشه تحمل می کنند اما خانمشون رو نمیذارن هر جایی یا تو راهرویی بمونه براشون مهمه ارزش داره

حرف دلمو زدی باران جان .من هروقت با همسرم جای شلوغی برم اول من جلو وبعد شوهرم پشت سرم راه میفته .شوهر بی غیرت بوده .تو جای شلوغ خودش باید پشت همسرش وای می‌ستاد.نه مرد غریبه واگر جا نبود تا اتوبوس بعدی منتظر میموند ..

دادش محسن نه عاطفه ونه مسائل روحی ونه اقتصادی ونه بی خیالی همسر همه اینها بهانه است .شیر حلال خورده زن که اورا از خیانت باز میداره :1: یک همسایه داشتیم شوهرش معتاد بود سه دختر داشت .همسرش هیچ علاقه به او نداشت .همسر این خانم از هر خلاف بگی انجام میداد خیانت که دیگه اب نباتش بود :4: مرد خرجی بهش نمیداد هر بلای بود سر این زن بیجاره میااورد .ولی زن بیچاره دزدکی خیاطی میکرد اریشگری میکرد لباس مردم میشست وهرکار که از دستش بر میاامد انجام میدا د تا بچه هاش کرسنه نباشند وابروداری کنه .باور کن این زن اینقدر نجیبه بود که مردم محل به نام او قسم میخوردند :1: وسر سبد مجالس بود :1:

6 سپاس: baron jon، نخبه، بچه مثبت، jaj، ماهی، محسن صائب

• baron jon

تقریبا علل مختلف خیانت تو این تاپیک گفته شد به نظرم برای اینکه نتیجه ای داشته باشید راهکاراتون رو بگید .اگه فرض خیانتی توی یه زندگی اتفاق افتاد بهترین رفتار در مقابلش چیه ؟
    4 سپاس: بچه مثبت، jaj، نخبه، محسن صائب

• ماهی

راستش شنیدن این (خیلی زیاد) از طرف یک خانم ؛ خیلی نگران کننده هست . امیدوارم که شما غلو کرده باشید و این مشکل در جامعه به این اندازه حاد نشده باشه

خب شایدم غلو باشه.
    یه خانوم رو میشناسم که توی آرایشگاهی که می رم کار می کنه.متاهله و به راحتی با دوس پسرش تلفنی صحبت م یکنه و بقیه همکاراشم می دونن.حتی ظاهرا شوهرش هم می دونه .. :7: وقتی فهمیدم شاخ در آوردم و دیگه نرفتم اون آرایشگاه..
    خانوم دکتری رو می شناسم که به صراحت عقیده ی خودش رو عنوان م یکنه که اگر با مردی مواجه شدی و خوشت اومد و ..قبول نکردی ، یه احمقی که از دست دادی..شوهرش هم متخصصه و سالی یکی دوبار سفز خارجی و زندگی بسیار مرفه دارن.دیگه اینکه آیا واقعا عمل م یکنه به حرفش یا نه رو نمی دونم ..
    و موارد دیگه که درجه اطمینان از این موضوع برام در همین حده وگرنه به چش خودم ندیدم.
    این بیرون امدن زن از خونه دقیقا تبدیل شده به شمشیری دولبه . از یک طرف دیگه نمیشه به زنها گفت توی خونه بمونید و از طرف دیگه با اومدن اونا به اجتماع انواع مشکلات اجتماعی درست میشه

آقای محسن! با چند خط نوشتن همیشه باعث سوء برداشت میشه.من خیلی ناقص نوشتم.و ظاهرا برداشت شما درست نبوده.بیرون اومدن زن از خونه و بالا رفتن سطح آگاهی زن که مشکل اصلی نیست..اما
    توی جامعه ای که مرد می خواد سالار باشه مثل پدرانش ، می خواد زور بگه مثل پدرانش و ...ولی نمی تونه از عهده ی نیازهای زن بر بیاد و زن به هر تقدیر قسمتی از بار زندگی رو به دوش می کشه ، بعد از مدتی نگاه می کنه به زندگیش می بینه هیچ نیازی به مرد نداره ..چرا باید تحمل کنه؟ چرا باید بهش زور گفته بشه ..بنابراین سه راه داره یا طلاق یا تحمل یا خیانت.بسته به پیشینه ی خانوادگیش و نوع تربیتی که شده یکی از این سه راه رو انتخاب می کنه.
    اونا شاید مثل شما حرف نزنند ولی در عمل کارشون در همین راستا هست .

من فقط شوخی کردم بابا :3:
    شاید مدلی که اینروزها در غرب خیلی رایج شده پاسخگو باشد
    دو نفر با هم باشند و بچه دار شوند در این مدت بهم عشق بورزند و محبت بکنند و بعد مدتی در صورتی که احساس یکنواختی و مشکل کردند جدا بشوند و ........

زندگی غرب همه ش هم به جدایی ختم نمیشه..
    فرهنگ ما باعث شده که دختر و پسر ها فقط برای رفع نیاز به جنس مخالف یا برداشتن فشاری که جامعه بهشون میاره ازدواج می کنند.بدون اینکه تجربه زندگی با جنس مخالف رو داشته باشن.بعد که وارد زندگی می شیم می بینیم اون چیزی که فکر می کردیم نبوده. به هر حال توضیح دادنش سخته.ما فرهنگ سنتیمون رو داریم در حالیکه زندگیمون داره صنعتی میشه و اینها با هم جور در نمیاد

4 سپاس: بچه مثبت، baron jon، محسن صائب، نخبه

• محسن صائب

عجبببببببب !
    راستی منبع خبری تون رو اگه میشه ذکر کنین دوست دارم بدونم چطوری امار گرفته شده .

شما فکر میکنید این مقدار چقدر هست . به نظر شما اماری که من ذکر میکنم صحیح نیست
    خیلی دوست دارم اماری رو که شما از ان اطلاع دارید رو ذکر کنید .
    .
    نمایش یا پنهان متنجدیدترین آمارهای ثبت احوال نشان از افزایش ۴.۱ درصــدی طلاق نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
    معصومه آباد،رييس كميته نامگذاري شوراي شهر تهران با اشاره به رشد آمار طلاق در كشور اظهار كرد: در سال گذشته نسبت به سال ۸۹ آمار ازدواج تنها يك درصد رشد داشته و اين درحاليست كه آمار طلاق رشد ۳/۴ درصدي داشته است.
    وي با اشاره به اينكه ۱۷ درصد طلاق‌هاا اين حال آباد دوباره بر آمارهاي نگران‌كننده طلاق در كشور تاكيد كرد و گفت: دو برابر اين آمار، طلاق عاطفي وجود دارد و با خانواده‌هايي مواجه هستيم كه زير يك سقف زندگي مي‌كنند، اما هيچ تعامل رسمي خانوادگي با يكديگر ندارند.

2 سپاس: baron jon، نخبه

• baron jon

شما فکر میکنید این مقدار چقدر هست . به نظر شما اماری که من ذکر میکنم صحیح نیست
    خیلی دوست دارم اماری رو که شما از ان اطلاع دارید رو ذکر کنید .

من ایراد نگرفتم اون عجبی که گفتم برای این جمله بود

حس بدی پیدا کردم اینقدر با قطعیت گفتین .اما باور کنید خیلی از کسایی که از زندگی شون راضی نیستند یا دارن میسازند با بدترین شرایط یا به فکر جدایی می افتند .اکثریتشون به فکر خیانت نیستند به نظر من
    منظورم این بود .
    اون منبع هم جدی پرسیدم اصلا طعنه ای در کار نبود .

1 سپاس: نخبه

• محسن صائب

نقل قول: maryamlondon1
    من سه سال ونیم با چهار تا بچه گرسنگی کشیدیم ولی عفتم لکه دار نکردم .از کمیته امداد کمک گرفتم خیاطی کردم نون خالی خوردیم لباس کهنه تن بچه هام کردم ولی ابروا داری کردم .چون که شوهرم ناموسم وبچه هاش به من امانت سپرده بود

از دوستان تقاضا دارم سری به کلاسهای ان ای که برای بازپر وری معتادان هست بزنند
    .
    اینکه الان شما و من معتاد نشدیم به دلایل عوامل خانوادگی و اجتماعی و روحی و روانی خاصی است که ما در ان قرار داریم . نمیتوانیم بگوییم چون ما معتاد نشیم پس اگر این معتاد بگه من بخاطر محیط و یا اجتماع و یا بیماری معتاد شدم . داره حرف بی ربطی میزنه. حتما شرایط ما با او فرق میکرده
    نقل قول: maryamlondon1
    دادش محسن نه عاطفه ونه مسائل روحی ونه اقتصادی ونه بی خیالی همسر همه اینها بهانه است .شیر حلال خورده زن که اورا از خیانت باز میداره یک همسایه داشتیم شوهرش معتاد بود سه دختر داشت .همسرش هیچ علاقه به او نداشت .همسر این خانم از هر خلاف بگی انجام میداد خیانت که دیگه اب نباتش بود مرد خرجی بهش نمیداد هر بلای بود سر این زن بیجاره میااورد .ولی زن بیچاره دزدکی خیاطی میکرد اریشگری میکرد لباس مردم میشست وهرکار که از دستش بر میاامد انجام میدا د تا بچه هاش کرسنه نباشند وابروداری کنه .باور کن این زن اینقدر نجیبه بود که مردم محل به نام او قسم میخوردند وسر سبد مجالس بود

تا حدود زیادی قبول دارم ولی نمیشه با قطعیت نظر شما رو قبول کرد . انسانها با همدیگه از همه نظر قدرت . اخلاقیات ووو متفاوت هستند و نحوه مواجه شدنشون با مشکلات متفاوت هست
    تقریبا علل مختلف خیانت تو این تاپیک گفته شد به نظرم برای اینکه نتیجه ای داشته باشید راهکاراتون رو بگید .اگه فرض خیانتی توی یه زندگی اتفاق افتاد بهترین رفتار در مقابلش چیه ؟

این سوال بهترین سوال هست
    دقیقا مثل بیماری جسمی که پیشگیری مهمتر از درمان هست باید به این پدیده نگریست
    خیلی مواقع وقتی پیشگیری نکردی . راه درمانی وجود نداره
    اگر یک مرد در مواجهه با همسرش کوتاهی نکرده باشد تا درصد بالایی میتونه از این امر(خیانت زن جلو گیری کند)
    هدف من از این تاپیک هشدار به اقایون در مورد میزان خطر و راه کار هایی که وجود داره هست
    یه خانوم رو میشناسم که توی آرایشگاهی که می رم کار می کنه.متاهله و به راحتی با دوس پسرش تلفنی صحبت م یکنه و بقیه همکاراشم می دونن.حتی ظاهرا شوهرش هم می دونه ..

من هنوزم اعتقاد دارم این امار هنوز خوشبختانه پایین هست .
    تقدیر قسمتی از بار زندگی رو به دوش می کشه ، بعد از مدتی نگاه می کنه به زندگیش می بینه هیچ نیازی به مرد نداره ..چرا باید تحمل کنه؟

قبول دارم دیگه مردها مثل قبل نیستند که بتوانند زنها به انها تکیه کنند .
    ولی من در جواب شما باز هم عرض میکنم
    زن باید زن باشد وقتی تبدیل به مرد شد ، (خدا کند متوجه منظورم شده باشید) دیگه نمیتواند با مرد زیر یک سقف زندگی کند .
    بنظرم کار کردن یک زن تا موقعی میتواند مفید باشد که این زن تبدیل به مرد نشود
    متاسفانه این روزها خیلی از زنها تبدیل به مرد شده اند

3 سپاس: نخبه، baron jon، ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: