₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8945 بازدید، 103 پست، نویسنده: ماهی

• zrnznn

نقل قول: هاچو هاچو
    نجمه ایول داری

اگر راست میگی خو یه مثبت بده .... 804
    .
    .
    .
    میخوام براتون آموزش تهیه یک (نمیدونم دسر؟ میانوعده با چایی؟ چی اسمشه؟! از اختراعات مهندستونه :9: ) .... رو بگم

خواص کنجد و به طبع شیره اش رو که ما به زبون محلی خودمن میگیم اَردَه رو که مطمئنن میدونید و همچنین خرما..... منم که در کل درس خوننننننننننننننن.... برای رفع خستگی در زنگ های تفریحم یک اختراع خوراکی انجام دادم....
    البته این نکته رو بگم که ما تو زمستون کنار بخاری در شب نشینی خرما و ارده زیاد میخوریم....حالا من اومدم فقط اینها رو ترکیب کردم و به شکل خاصی دراوردم که با چایی یا هر چیزی بخوریم :5:
    .
    .
    .
    مواد لازمش:
    خرما (خرما مضافتی نه ...از این خرما ها که تو شهر های جنوب هست رو میگم)
    ارده(شیره کنجد)
    پودر نارگیل یا پودر پسته یا هر چیز دیگه ای برای تزیینش

هسته خرما ها رو در اوردم و با ارده ورز دادم و به هر شکلی که دلم خواست در آوردم و با پودر نارگیل تزیین کردم :9:

10 سپاس: jaj، mz56mz، ماهی، Holtek، تنها، ژنرال، نغمه، ♥Rose♥، بچه مثبت، هاچو هاچو

• 1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

jaj,
    خرما مهندسی خوبه؟
    آخه میخوام یه چیزی از دوران مهندسیم باقی بمونه :9:
    یک ماه دیگه که وارد دوران دکترا میشم....نباید هر جا میرم یه افتخار از دوران مهندسیم رو معرفی کنممممم! 453

• ماهی

نقل قول: jaj
    لقمه خرمایی

اسم خیلی مناسبیه.. :72:
    نقل قول: zrnznn

بسیار عالی..خیلی خوشمزه ست.من تقریبا زمستونا هر روز عصر ارده و خرما رو می خورم.ولی کاملا عمولی نه به این شکل...خیلی عالیه و خوشمزه :110:

2 سپاس: Holtek، jaj

• Holtek

نجمه ، دستت درد نكنه :72:
    1 سپاس: jaj

• تنها

آفرین نجمه ای ...عالی بود خانم مهندس سرآشپز نمونه :11:

• نغمه

چرا دیگه غذا نمیگذارید هان؟

من خودم فرصت درست کردن غذای جدید ندارم حالم گرفته است اما یه غذا از زمان زندگی در فنلاند میگذارم امیدوارم به کار بیاد این صرفا برای استارت دوباره آموزش آشپزی شما هاست

چه امتیاز بیاره چه نه!!

تاکو یک غذای مکزیکی:

مواد لازم : نان تاکو به تعداد دلخواه و گوشت چرخ کرده 100 گرم پیاز 1 عدد قارچ 5 عدد رب یا سس کچاب 2 ق غذا خوری فلفل دلمه نصف یک عدد ادویه هم فلفل نمک زردچوبه پنیر پیتزا مقداری و کاهو چند برگ

میتونید از مایه دلخواه و یا سس ماکارونی هم استفاده کنید.

ابتدا باید پیاز و گوشت را با هم سرخ کنید تا ممکن نباید از روغن استفاده کنید که مایه چرب نباشه بعد از آن قارچ و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم بعد هم ادویه و رب یا سس رو میریزیم:

مایه که آماده شد بگذارید کمی خنک بشه بعد ماابین نان تاکو را از این مواد پر کنید و کمی پنیر و کاهوی خرد شده بریزید و نوش جان کنید

تصویر در دسترس نیست

توضیح نمیدونم نان تاکو در کشور یافت میشود اما در سرچی که کردم در صورت نبودنش از نان تورتیلا استفاده میکنند. من فقط از پنیر استفاده کرده ام و کاهو نخواستم بریزم دیگه اینه مایه من پر روغن شد خوردنش مشکل شد تا ممکن روغن رو کم کنید

نان تاکو از آرد ذرت تهیه میشه و خیلی شکننده و ترده مزه اون هم مثل چیپس ذرت که مزه خاصی نداره و این غذا مکزیکی و بیش از حد تند تهیه میشه اما شما میتونید دلخواه تندش کنید :1:

10 سپاس: ژنرال، mz56mz، بچه مثبت، تنها، ♥Rose♥، jaj، garfild، نخبه، gilas، ماهی

• zrnznn

نغمه,
    نغمه جون همه اون روغنه :4: مامانم مو به سرم نمیزاره اگر اینطوری درست کنم.... 537 خودشو میکشه کنار و میگه من لب نمیزنم و همشو من و بابام مجبور میشیم بخوریم 552
    .
    .
    .
    ولی حالا جدا از این من تو برنامه غذاهای کشور های مختلف بود که یه زمانی تو ایران یه عالمه طرفدار پیدا کرد.... :7: و از یه شبکه آشپزی پخش میشد :62: اسمش یادم نمیادددددد :38:
    خلاصه تو اون اینو رو دیده بودم ..قطعاً خوشمزه است.....یادمه تو غذاهای ترکیه هم همچین نون و همچین غذایی بود :5:
    .
    .
    .
    مندنبال خمیر یوفکا هستم....یک هفته اس برنامه های آشپزی شبکه سه و شبکه تهران هر چی درست میکنن با خمیر یوفکا مارک 9595 هست(دارن براش تبلیغ میکننن)
    البته خودم هم چند وقتی بود دنبال همچین خمیر نازکی میگشتم...هم میشه باهاش پیراشکی شیرین درست کرد و هم پیراشکی گوشت و اینا.........خلاصه دستتتت خیلی بازه...از اون یکی خمیر پیراشکی ها به نظر من بای بهتر باشن و تنوع کار بالاس و هر تغیراتی تو شکل ظاهریش که دلت میخواد میتونی بدی:

تصویر در دسترس نیست

برو تو سایتش بببین چه چیز های تو دل بروییی داره.... :8:
    تو اولین فرست که بخرم یه چیزی درست میکنم باهاش و نشون خواهم داد :72:

5 سپاس: بچه مثبت، نغمه، ژنرال، نخبه، ماهی

• بچه مثبت

نقل قول: ماهی
    کیک
    آفرین آفرین :39: :39:

زبرا کیک(همون گور خر خودمون)

از اختراعات مهندستونه

نقل قول: نغمه
    تاکو یک غذای مکزیکی

در صورت نبودنش از نان تورتیلا استفاده میکنند
    کلاً نمیشه به جاش از نون و پنیر و خیار و گوجه استفاده کرد؟ :bahone:

یادش بخیر! یاد بریونی اصفهون افتادم :65:

تو اولین فرست
    تو اولین چی؟ 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: zrnznn، نغمه، ژنرال، ماهی

• بچه مثبت

مندنبال خمیر یوفکا هستم
    تو شهرتون نمایندگی داره که!

اینجـــــــــــــــــــــا

2 سپاس: zrnznn، ماهی

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    تو اولین چی؟

من اول سریع نوشتم و بعد ویرایش کردم از شانسم اون اشتباهه هم ارسال شد .... :4:
    الان تنها شانسی که دارم اینه که اینجا فقط شماییی... و از دیگران که میان غلط املایی میگیرن خبری نیست :48:
    .
    .
    .
    نقل قول: بچه مثبت
    اینجـــــــــــــــــــــا

من آخه جز غذا چیز دیگه ای ندیدم تو این سایت :9:

2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• zrnznn

عجبببببببببببببببببببببببببببببببببببببب...حالا نمیشد پست دومی رو که غلط املایی هاشو درست کردم بزاری؟ :4: حتماً بایستی اشتباهه رو بزاری؟! 604
    نمایش یا پنهان متناینقده از این شکلک 604 خوشم میاددددددددددددددددددددد :8:

2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• نغمه

نغمه جون همه اون روغنه مامانم مو به سرم نمیزاره اگر اینطوری درست کنم.... خودشو میکشه کنار و میگه من لب نمیزنم و همشو من و بابام مجبور میشیم بخوریم

نه که ما خیلی باربی هستیم محدودیت مصرف روغن نداریم :15:

خیلی متوجه منظورت نشدم از متن که درباره خمیر یوفکا نوشتی منظورت اینه که با این خمیر میشه نان تاکو را درست کرد؟ :7:

بله تبلیغ این خمیر را بسیوووور زیاد دیده ام خمیر خوبی هست :3:

این غذا رو اگر اینجا گذاشتم برای اینه که یه موقع چیزی شبیه به این میبینید و دلتون میخواد باهاش یه غذایی درست کنید یا دوستایی که در کشورهای دیگه هستند و چشمشون به این نان می افته اما ممکنه مورد مصرفش رو ندانند با این دستور براشون قابل استفاده میشه :29:

2 سپاس: zrnznn، ماهی

• zrnznn

بله تبلیغ این خمیر را بسیوووور زیاد دیده ام خمیر خوبی هست

نمیخوای بخری باهاش غذا درست کنی؟ دل منو برده :8: میخوام بخورم بببینم چه مزهاس؟! :4:
    .
    .
    .
    خیلی متوجه منظورت نشدم از متن که درباره خمیر یوفکا نوشتی منظورت اینه که با این خمیر میشه نان تاکو را درست کرد؟

نه من تا به حال از این نون نخوردم....در کل اطلاعاتم رو گفتم :4:

2 سپاس: نغمه، ماهی

• 3 سپاس: نغمه، zrnznn، ماهی

• zrnznn

من همین جا هر چی در مورد خمیر یوفکا گفتم رو پس میگیرم 434

لازانیا با خمیر یوفکا..... این خیلی خوشمزه درآمد: :72:

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: jaj، بچه مثبت، تنها، garfild، نخبه، ♥Rose♥، ماهی، gilas، ژنرال، نغمه

• 3 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، ماهی

• بچه مثبت

zrnznn,
    چی شد؟ خوب نبود؟

4 سپاس: zrnznn، jaj، ماهی، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: