ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
ماهی جون؟
میخوام یه چیزی بگم:......
نمایش یا پنهان متن
اون گوشه سمت چپ ..پاین رو نیگاه کن؟ اون ژله خربزه ای ها رو من درست کردم.ووویادتونه گفتم میخوام درست کنم....الان یه لحظه فقط این تیکه از تصویر رو در اون کنج تصویر دیگه از این ژله ها پیدا کردم.... گفتم نشونتون بدم
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
این کاملاً واضح و مبرهنِ که کسی نمیتونه جای شمارو بگیره و نخواهد گرفت
اتفاقاً فکر خوبیه، میگم آقا رضا یا آقا جلال یکیشون به جای بنده باشن، یک آقا و یک خانم هم فکر کنم کار تازه ای باشه، چه بسا تاپیک جذابتر از حضور بنده میشود چون منم مثل نجمه جون دوست دارم تاپیک آشپزی به جذابیت خودش ادامه بده
البته فکر میکنم نجمه جون هم با تجربیاتی که داره به تنهایی از این عهده بربیاد
jaj
Holtek
فاطمه خانم اولا شکسته نفسی می فرمایین ، دوما بابا من شوخی کردم
♥Rose♥
نه بابا خواهش میکنم، منم جدی گفتما
jaj
ماهی
حالا که سه تا هست..خودتم هستی.پس نه شور میشه نه بی نمک
نجمه عزیزم..شماها خیلی لطف دارید.اصلا مهم نیست که اشتباهی اتفاق بیفته.من هم کارم بدون اشتباه نبوده و نیست .ازت خیلی خیلی ممنونم که قبول کردی.می دونم که این فقط قبول زحمت هست از طرف شما.من و بوف بوفیا همه قدر لطفت رو می دونیم و ممنونیم
فدای تو بشم عزیز دلم
ای جونم..چه خوشرنگه..چون خربزه سفید هست ژله خودشو بیشتر از طالبی نشون میده..به..دلم خواست
نمایش یا پنهان متن
اون کیکو هم خودت درست کردی؟ای بابا..تو رو خدا بچه ها تعارفو بذاریم کنار..فدای تو بشم فاطمه ی عزیزم.همه ی ما کارا و هنرمندی شما رو دیدیم و می دونیم که خیلی خوب هم در قسمت آشپزی هم در قسمت مدیریت کردن یک مطلب از عهده ش بر میای..
فاطمه جون.شما و نجمه عزیزم انتخاب شدید.فکر می کنم بقیه راه رو خودتون با هم هماهنگی کنید..با نجمه با هم به توافق برسید که آیا دونفری انجام بدید یا یه نفری..به هر حال تعارف نکن اگر مشکل وقت داری یا هر مشکل دیگه اصلا نگرانی نداره...فقط با جلال عزیز و نجمه گلی هماهنگ باش...بازم ازت ممنونم که اعلام آمادگی کردی..
البته که می تونه.
از همگی ممنونم بچه ها...
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
بی نهایت خشمزه اس......اون روز که با خمیر یوفکا اسنعداد هامو داشتم میشکفتم...این رو هم درست کردم ولی چون بایستی چندین ساعت تو یخچال میبود فرداش دست دادماهی جون درسته گفتم از هر انگشتم یه هنر میباره
تو عکسهام این رو هم پیدا کردم.....
▧ تصویر در دسترس نیست
حیف یادم رفت همچین عکسی دارم وگرنه موقع تولد بچه مثبت یا پسری گل شما میزدمش
تنها
شرمنده ماهی جونم...خیلی دوست داشتم کمکتون کنم ولی خب واقعا نمیرسیدم
zrnznn,
واقعا هنرمندی...خوش به حال اطرافیانت
zrnznn
مواد لازم:
بسکویت پتی بور (در صورت امکان با طعم کاکائویی) 200 گرم
کره 100 گرم
شکر 100 گرم
پنیر خامه ای (ماسکار پونه) 150 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
آب یک دوم پیمانه
خامه قنادی 200 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بسکویت ها را پودر میکینم (در صورتی که بدون طعم کاکائو بودند میتوان مقداری پودر کاکائو به بسکویت های پودر شده اضافه کرد) از بسکویت های با اندازه کوچیکی که من خریدم فقط شش بسته برای 200 گرم مصرف شد
پودر ژلاتین را روی آب می پاشیم تا حالت ابری شود سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار میدهیم تا حل شود.
کره را روی حرارت ذوب میکنیم و روی بسکویت های پودر شده میریزیم و با دست مخلوط میکینم و اگر خیلی حالت چسبندگی پیدا نکرد مقداری کره دوباره به آن اضافه می کنیم.
برای چیز کیک حتماً به قالب کمربندی احتیاج است.
قالب رو با کره چرب می کنیم و بسکویت را در آن ریخته و با دست ته قالب فشار میدهیم تا حالت پرس شده به خود بگیرد لبه های آن را نیز میتوانیم بسکویت بزنیم و هم نزنیم(من فقط کف قالب رو زدم) حالا این قالب رو در یخچال میگذاریم تا بسکویت سفت شود و کرم اون رو اماده میکنیم.
برای تهیه کرم چیز کیک پنیر خامه ای رو در ظرف می ریزیم و شکر و وانیل رو (در صورت تمایل اسانس دلخواهی رو میتونیم بهش اضافه کینم) به مدت 3 الی 4 دقیقه با همزن هم میزنیم خامه را هم اضافه میکینم و بعد پودر ژلاتین حل شده در آب رو به بقیه مواد اضافه میکینم و هم میزنیم تا یک مخلوط کرم - سفید رنگی بدست بیاد
حالا این کرم رو روی بسکویت ها داخل قالب میریزیم و آن رو 3 یا 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببنده و در صورت تمایل میتونیم ژله روی آن بریزیم و دوباره بزاریم تا ژله هم خودش رو بگیره ....من اول پا کمی از خامه که بهش پودر کاکائو اضافه کرده بودم تزیین کردم ولی چون زیاد مرتب در نیومد روش ژله توت فرنگی ریختم و خیلیییییییییییییییییییی خوشمزه شد
پیشنهاد میکنم یک بار امتحان کنید...من قبلاً هم درست کرده بودم که عکس اون رو هم براتون میزارم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ژنرال
خانومایی که آشپزی میکنن، از این به بعد، عکس از دستاشونم بذارن که مطمئن بشیم ناخوناشون بلند نیس و نظافتو رعایت کردن
در حین آشپزی، باید ناخن ها کوتاه و فاقد هر گونه لاک و نقاشی باشد.
نمایش یا پنهان متن
تنها
نجمهههههههههههههههههههه ای....بابا به فکر ما هم باش....چه کیک خفنی درست کردی...واقعا آفرین داری
zrnznn
اتفاقاً چند وقت بود ناخن هام حسابی بلند شده بود و همش یادم میرفت یا حسش نبود که کوتاه کنم.....الان که گفتی میرم کوتاه میکنم
.
.
.
یادمه کوچیک بودم آرزوم این بود که با یکی ازدواج کنم که قنادی داشته باشه
مامانم همیشه میگفت فلانی (یکی تو فک فامیلمون) هی گفته من شوهری میخوام که ساندویچی(اون طرف عاشق ساندویچ بوده
.
.
.
تنها,عزیزم خجالتم نده
.
.
.
ماهی جون مادر؟ کجاییی؟ بیا این حساب و کتاب ما رو بکن کار دارم میخوام برم
zrnznn
اتفاقاً چند وقت بود ناخن هام حسابی بلند شده بود و همش یادم میرفت یا حسش نبود که کوتاه کنم.....الان که گفتی میرم کوتاه میکنم
.
.
.
یادمه کوچیک بودم آرزوم این بود که با یکی ازدواج کنم که قنادی داشته باشه
مامانم همیشه میگفت فلانی (یکی تو فک فامیلمون) هی گفته من شوهری میخوام که ساندویچی(اون طرف عاشق ساندویچ بوده
.
.
.
تنها,عزیزم خجالتم نده
.
.
.
ماهی جون مادر؟ کجاییی؟ بیا این حساب و کتاب ما رو بکن کار دارم میخوام برم
zrnznn
توله یه سبزی خود رو..اینم عکسش:
▧ تصویر در دسترس نیست
اگر اشتباه نکنم این همونه که به فارسی بهش میگن پنیرک (ما میگیم تُولَه و وقتی پختیمش باهاش یه غذایی دیگه به اسم: حَمیس درست میکنیک که بی نهایت خشمزه است
zrnznn
سرفه، در تعداد زیادی از فرمولاسیون های سرماخوردگی، مخلوط با گیاهان
دیگر وجود دارد
من اومدم با یک غذای محلی دزفول:
مواد لازم:
آب
توله(پنیرک)
ترشی نارنج(آب نارنج رو انقدر حرارت دادن که سفت شده...تو مایه های رب انار ولی با طعم نارنجه)
رب انار
سیر
پیاز
نمک و فلفل وزرد چوبه
این غذای زمستونیه و بسیار خوشمزه ..در ادامه خواص پنیرک رو هم براتون میزارم
خوب برای تهیه این عذا به یک بسته یا به قول خودمون یک کَته توله نیاز داریم، پاکشون میکنیم و میشوریمشون و بعد مقداری آب میگذاریم تو قابلمه و وقتی به جوش اومد این سبزی رو خورد میکینم و میگذاریم تو آب تا کامل بپزه..همراهش یه دو سر سیر هم پاک میکنیم و میگذاریم با این سبزی بپزه و نمک هم حین پختن بهش اضافه خواهیم کرد(اندازه اش به ذائقه خودتون بستگی داره) برای طعم ترشش بهش ترشی ناردون (همون انار ترش خشک شده) هم اضافه میکنیم ولی ما چون انار تازه بسیارررررر ترش داشتیم همون انار ترش تازه رو ریختیم.
حالا وقتی که پخت مقدار کمیشو برای خوردن میگذاریم کنار و مابقی این سبزی ها رو از آبش جدا میکینم و میگذاریم تو آبکش تا کامل آبش بره و دو سر پیاز گنده رو خورد میکینم و سرخ میکینم و مقداری زرد چوبه بهش اضافه میکینم و سبزی رو بهش اضافه میکینم
و تفت میدیم تا کامل سرخ بشه و ترشی نارنج یا آب نارنج و رب انار بهش اضافه میکینم
و دوباره تفت میدیم اگر دوست داشتید فلفل هم میتونید بهش اضافه کنید. بعد با نارنج و ماست و نون میلش میکنید. خیلی خوشمزه اس
[▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حمیس توله
▧ تصویر در دسترس نیست
آب توله
▧ تصویر در دسترس نیست[/center]
خواص در مانی پنیرک:
نمایش یا پنهان متن
اثرات مهم برگ پنیرک ؛ به ویژه جهت درمان تورم قسمت های بالای راه های تنفسی و گلو، تورم های روده ای – معدی، مناسب است.
پنیرک در طب سنتی
از نظر طب سنتی گیاه پنیرک را معتدل می دانند، اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می کند. ساییدگی برگ آن برای شکستگی اعضاء مفید است، ترکیب آن با روغن زیتون برای سوختگی و عقرب گزیدگی مفید است، دم کرده ی ساقه و برگ آن با شکر، گرفتگی صدا را برطرف می سازد.
در درمان التهاب های تنفسی و جوش های پوستی کاربرد دارد، دارای ویتامین A و B و C است و در درمان بیماری های کلیه و مثانه بسیار مؤثر است، ضدسرفه و مرهم سینه است.
jaj
تنها
آفرین نجمه ای...با بچه ها سایت اومدیم دزفول برامون درست کن بخوریم
ژنرال
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→