از وقتی دنیز دنیا اومده همیشه بهشوهرم میگم خدایا اونقدری بهم عمر و سلامتی بده که وقتی دنیز ازدواج کرد همیشه کنارش باشمو وقتی بچه دار شد بتونم بهش رسیدی کنم و بچم وقت زایمانش حس تنهایی نکنه چون خودم تنها بودم حس خیلی بدیه اون موقع مادرت کنارت نباشه با اینکه خاهرم پیشم بود ولی جای مادرم خالی بود من زودتر از موعد زایمان کردم واسه همین ننه ام چند روز دیرتر رسید پیشم.. (تابستونا ننه بابام میرن شهرستان می مونن) این بود انشای من همینقدر که خوشبختی بچمو ببینم کافیه و ترجیح میدم وقتی بمیرم که از دست و پا نیافتاده باشم (پیر و فرتوت نباشم
اگه متاهلی یکی از خاطرات دوران عقد که خنده دار باشه بوگو؟
اگه مجردی یه خاطره از دوس دخملی دوس پسملی چیزی که با مزه باشه.. اگر هم کلاس گذاشتی که ندارم کلا یه خاطره با مزه از اطرافیانت تعریف کن
یه سری با همسر جان و برادرش و خانمش رفتیم پارک لاله کورس گذاشته بودیم کلی خوراکی بخوریم نوبت رسید به بستنی قیفی من بستنیمو خوردم به همسر جان گفتم که ته بستنیتو برام نگه دار خیلی خوشمزه بود بعد رفتم یه دوری زدم و اومدم گفتم ته بستنی رو خوردی گفت نه دست کرد جیبش و ته بستنی رو از جیبش در آورد له شده و عینهو کتاب تخت شده بود حالا ما بخند اونا بخند
Holtek
جهنم ضرر ، بشرطيكه از لب نباشه
بزرگترين عيبت؟
hadi04
عامو سِی ای چه زود پسر خاله شدیا منظورم این بود که بوی سم میدهی؟
عیب که زیاد دارم بزرگترینش رانندگی با سرعت بالا
دوست داری چند سال زندگی کنی؟
شایسته
لطفا به فرهنگ لغات فرانسه رجوع کن اونوقت معنیشو میفهمی
kahkeshan
تا هر وقت بتونم انسان باشم مفید باشم
و به روغن سوزی نیفتم و مایه ی دردسر برا دیگران باشم
دوس داری به کدوم کشور دنیا توریستی سفر کنی ؟
نغمه
بچه ها رو چقد دوست داری؟
Holtek
اينقد
اين شكلكه چي تو فكرش ميگذره ؟ :
نخبه
تو فکر اینه که دوس دخملش الان داره چیکار میکنه
برات پیش اومده یه روزایی واقعا حوصله اینجا رو نداشته باشی؟
نخبه
عاقبت بخیری.. و اینکه کارنامه اعمالمو به دست چپم ندن
دوست داری با چه چور همسری ازدواج کنی؟ ویژگیهاای یه مرد یا یه زن خوب از نظرت چیه/
Holtek
هيچي !!! عمر هركس مال خودشه ، اين جمله هم كاملا غلطه كه طرف ميگه مثلا پدرم عمرشو داده به شما ، اگه باباهه عمري داشت خودش مي كرد چرا بده به ما
دوست داري چقد عمري كني؟
نخبه
از وقتی دنیز دنیا اومده همیشه بهشوهرم میگم خدایا اونقدری بهم عمر و سلامتی بده که وقتی دنیز ازدواج کرد همیشه کنارش باشمو وقتی بچه دار شد بتونم بهش رسیدی کنم و بچم وقت زایمانش حس تنهایی نکنه
اگه مجردی یه خاطره از دوس دخملی دوس پسملی چیزی که با مزه باشه.. اگر هم کلاس گذاشتی که ندارم کلا یه خاطره با مزه از اطرافیانت تعریف کن
نغمه
یه سری با همسر جان و برادرش و خانمش رفتیم پارک لاله کورس گذاشته بودیم کلی خوراکی بخوریم نوبت رسید به بستنی قیفی من بستنیمو خوردم به همسر جان گفتم که ته بستنیتو برام نگه دار خیلی خوشمزه بود بعد رفتم یه دوری زدم و اومدم گفتم ته بستنی رو خوردی گفت نه دست کرد جیبش و ته بستنی رو از جیبش در آورد له شده و عینهو کتاب تخت شده بود
چه نونی دوست داری؟
ژنرال
نون تازه!
سنگک باشه چه بهتر!
رمز دوم (رمز اینترنتی) کارت بانکیت چیه؟
پرهام
93033
شماره همراه بابات رو بنویس
hadi04
بابام کسی همراهش نیست که شمارشو بنویسم
چند تا از دوستات واقعا برات دوستن؟
a-s-l-a-i-b-a
یکیشون .
چه عددی رو دوست داری ؟
هاچو هاچو
4485625800258
شرتت چه رنگیه؟؟
تنها
shirt ام سفیده
اگه از کسی بدت بیاد چیکارش میکنی؟
Holtek
مهدي يره شما با شرت مردم چيكار داري
تا جايي كه بتونم سعي مي كنم سوء تفاهم ها رو از بين ببرم ولي اگه ذاتي باشه نميشه كاريش كرد و ترك طرف
نصف شب دندونت شديدا درد گرفته ، دكتر هم نمي توني بري ، چيكار مي كني؟
تنها
قرص مسکن میخورم و به زور شب رو به صبح میرسونم تا صبح بشه برم دکتر
بهترین مسافرتی که تا حالا رفتی به کجا بوده؟
Holtek
آنكارا - موزه آتاترك
هدف از خلقت مگس؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→