تا حالا شده دلت بخواد یکیو بگیری ماچچچچچچچچچچ کنی ولی طرف نامحرم باشه نتونی
آقا جلال جان من انگار تو شنیدی که من بعد امتحان اولم روز یک شنبه به دوستم چی گفتم جان من نشنیدی؟!!!!!! دقیقاً استاد وقتی نمره ام رو گفت: فقط دلم میخواست بپرم بغلش و محکم بگیرم بغلم و ببببوسممممممشششششششششششششششش آخه یک چیزی جلو بقیه گفت که باعث شد من دیگه رو زمن قدم بر ندارم و تا چند روز عین منگول ها نیشم باز باشه....آخه استاد بیچاره ام نمیدونست که من جنبه تعریف کردن ندارم
خلاصه از اتاق مسئول کلاس ها که اومدیم بیرون دوستم گفت چی شد؟ گفتم فقط دلم میخواست بهش بگم: استاد بوس بوس بوس . . . سوال نفر بعدی:
چشم و گوش و ابروش به باباش بینی و لب و لوچهش به ننش
حاضری میهمان صندلی داغ بشی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من که چادر سرم میزنم....ولی همیشه سعی کردم ظاهرم مرتب و .... باشه...من 19میدم به خودم. . . . یکی از دست گل های بزرگی که به آب دادید و از ترس ابروتون سعی کردید ماست مالیش کنید (یا تا قبل از اینکه کسی متوجه بشه آثاراش رو محو کردید رو بگید)
zrnznn, عاغا من اومدم واسه ی بنده خدایی فردین بازی در بیارم ، جیمیل خودم رو تو گوشیش براش زدم ، اندروید م وقتی میری تو مخاطبینش تمام کسایی ک تو گوگل پ ل ا س جزو فرند هات هستن رو میاره ، خلاصه یهویی اتفاقی رفتم تو مخاطباش ، دیدم بعلهههههههه هرچی فرنده خوب و بد داریم ، با عکساشون تو مخاطبینش هستن ، خلاصه با ی عملیات ضربتی تونستم نابودشون کنم
چرا من اینقدر اینجوریم؟همش همه دنبال من هستن سر از کارم در بیارن؟
من یکی که فقط برا شخص شما کنجکاو نیستم....کلاً کنجکاویم در مورد همه اس نمایش یا پنهان متنشاید چون شرایط زندگیتون کمی غیر عادی بوده . . . یه چیزی بگو من از دپرسی در بیام و بخندم؟
من یکی که فقط برا شخص شما کنجکاو نیستم....کلاً کنجکاویم در مورد همه اس
منظورم تو نبودیا نجمه !!! منظورم این همکار نکبت منه که الان سه ساعته نشسته ببینه حقوقم چند شده این ماه نمیتونم فیشمو ببینم والا ... نمایش یا پنهان متن
نقل قول: zrnznn
شاید چون شرایط زندگیتون کمی غیر عادی بوده
خوب البته در موارد دیگه هم حق با شماست
نقل قول: zrnznn
یه چیزی بگو من از دپرسی در بیام و بخندم؟
وای چی بگم وای چی بگم والا کمه هرچی بگم بگین که از کجاش بگم میخواین که از پاهاش بگم؟پاهاش چه جوری د نگو صاف و بلوری د نگو موهاش چه جوری فریه کمر باریک و قریه به خدا این نهایت تلاشم بود که از دپرسی درای
تنها
خوب من دیگه سوال فنی به ذهنم نرسید
عشق بهتر است يا ثروت ؟
عشق...عشق که باشه بعدش باهم به ثروت هم میرسی
چه روزی رو تو سال بیشتر از بقیه روزا دوست داری؟
jaj
zrnznn
آقا جلال جان من انگار تو شنیدی که من بعد امتحان اولم روز یک شنبه به دوستم چی گفتم
دقیقاً استاد وقتی نمره ام رو گفت: فقط دلم میخواست بپرم بغلش و محکم بگیرم بغلم و ببببوسممممممشششششششششششششششش
آخه یک چیزی جلو بقیه گفت که باعث شد من دیگه رو زمن قدم بر ندارم و تا چند روز عین منگول ها نیشم باز باشه....آخه استاد بیچاره ام نمیدونست که من جنبه تعریف کردن ندارم
خلاصه از اتاق مسئول کلاس ها که اومدیم بیرون دوستم گفت چی شد؟ گفتم فقط دلم میخواست بهش بگم: استاد بوس بوس بوس
.
.
.
سوال نفر بعدی:
درصد دیوانگی من (zrnznn) چقده؟
jaj
نغمه
کنار خانواده دیگه چون فردا تهران نیستم
دخمل من به باباش رفته یا به من
بچه مثبت
بینی و لب و لوچهش به ننش
حاضری میهمان صندلی داغ بشی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
قلبم ميگه آره ولي مغزم ميگه نه
خوش تيپي؟از 20 به خودت چند ميدي؟
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
اشتباه کردی....جواب صد در صد بود
.
.
.
من که چادر سرم میزنم....ولی همیشه سعی کردم ظاهرم مرتب و .... باشه...من 19میدم به خودم.
.
.
.
یکی از دست گل های بزرگی که به آب دادید و از ترس ابروتون سعی کردید ماست مالیش کنید (یا تا قبل از اینکه کسی متوجه بشه آثاراش رو محو کردید رو بگید)
serpent
عاغا من اومدم واسه ی بنده خدایی فردین بازی در بیارم ، جیمیل خودم رو تو گوشیش براش زدم ، اندروید م وقتی میری تو مخاطبینش تمام کسایی ک تو گوگل پ ل ا س جزو فرند هات هستن رو میاره ، خلاصه یهویی اتفاقی رفتم تو مخاطباش ، دیدم بعلهههههههه هرچی فرنده خوب و بد
چرا بعضیا اینقدر بی معرفتن ¿ :(
zrnznn
یه بی معرفت بیاد جواب بده
serpent
اره ، منظورم تا نبودی
hadi04
الان من باید چکار کنم؟ سوال نیست که جواب بدم یکی جواب منو بده
zrnznn
جواب بده بگو چرا بعضیا بی معرفتن؟!
hadi04
چون یه عده با معرفتن وقتی با معرفت وجود داشته باشه حضور بی معرفت ها هم لمس میشه
چرا من اینقدر اینجوریم؟همش همه دنبال من هستن سر از کارم در بیارن؟
zrnznn
من یکی که فقط برا شخص شما کنجکاو نیستم....کلاً کنجکاویم در مورد همه اس
نمایش یا پنهان متن
شاید چون شرایط زندگیتون کمی غیر عادی بوده.
.
.
یه چیزی بگو من از دپرسی در بیام و بخندم؟
hadi04
منظورم تو نبودیا نجمه !!! منظورم این همکار نکبت منه که الان سه ساعته نشسته ببینه حقوقم چند شده این ماه نمیتونم فیشمو ببینم والا ...
نمایش یا پنهان متن
خوب البته در موارد دیگه هم حق با شماست
وای چی بگم وای چی بگم والا کمه هرچی بگم بگین که از کجاش بگم
میخواین که از پاهاش بگم؟پاهاش چه جوری د نگو صاف و بلوری د نگو موهاش چه جوری فریه کمر باریک و قریه
__خوب حالا چی بگم؟ یعنی از کجاش بگم؟
zrnznn
.
.
.
حقوقتون چقدره؟
hadi04
دپرسی؟ چرا؟
hadi04
نه دپرس نیستم چون دلم میخواد
میتونی مثل من یه سوال بپرسی که فقط خودت بعد از یه روز کامل بیای پاسخ بدی؟
mz56mz
نه نمتونم
شما چرا بيداريد ؟گلووو الان ساعت ٤:٣٠ بامداد آدينه است
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→