هميشه از دورغ متنفر بودم و هستم ، دروغ نمي گم مگه كسي وادارم كنه ( چون شديدا راز نگه دار هم هستم ) . البته از دروغ نگفتن هم خيلي ضررها كشيدم ولي ناراحت نيستم .
سوال بسیار سختیه اوضاع سیاسی رو که خوب به احتمال رفاوان هشت سالش همینیه که الان هست ممکنه کمی بهتر بشه با این دولت ولی اوضاع اقتصادی رو خوب پیش بینی نمیکنم ممکنه بهتر از این بشه باز هم خیلی کم ولی اقتصاد درمانش گاهی بیش از یک نسل طول میکشه نه ده سال در ده سال نهایتا بتونن ثابت نگهدارن وضعیت رو البته جراحی های بزرگی باید صورت بگیره منظورم یارانه دادن و اینا نیستا سیستم مالیاتی کشور محاسبه درامد کشور برنامه ریزی و مدیریت اجرایی قوی که خوب در اینها به شدت مشکل داریم در کل به نظر من زیاد اوضاع تغییر نخواهد کرد.
چند وقت پيش يكي اومده بود در مورد ارزش افزوده توضيح ميداد كه مثلا 6 درصد از بازرگان مي گيرن و اونم 10 درصد از توليد كننده و اونم 10 درصد از پخش كننده و در نهايت همه اينا ميره تو پاچه مصرف كننده ، تازه هرسال هم قراره اين درصد بيشتر بشه
نقل قول: hadi04
دوست داری از ایران مهاجرت کنی؟ اگر آره کجا؟
نه به هيچ وجه ، چون با روحياتم سازگار نيست و وابستگي شديد به خانواده دارم .
شما با این روش پرسیدنت باید همشهری ما باشیا یه دی ان اِی بده من تموم شهرهای ایران رو دوست دارم ولی خوب زادگاه آدم خیلی خاصتره شیراز رو خیلی خیلی دوست دارم و البته خیلی هم دوست دارم شمال غرب کشور رو کاملتر بگردم
من که کم میام سایت،بهتون بیشتر خوش میگذره؟ دایی هادی و فامیل جون نمایش یا پنهان متندر ضمن...عروسی چیه؟تموم شد رفت،خدامون زیر مشکلات در اومده زرتم قمسور شده نمایش یا پنهان متنمجی هم بیچاره شد رفت؟؟؟
اگر میتونستید توی تاریخ سفر کنید و جلوی یکی از اشتباه های بزرگ رو که روی اینده تاثیر گذاشته بگیرید ، به کدوم زمان برمیگشتید و چه اشتباهی ؟
تولد آرسام نمایش یا پنهان متن خیلی نوکرم یره آرسام توی یک مجلس نشستی یهو متوجه میشی خشتکت به اندازه عرض شونت پاره ست و صحنات ناهنجاری رو به نمایش گذاشتی! فکر میکنی شرتت چه رنگیه؟؟
ما آخرش نفهميدم استقلال سوراخه يا پيروزي؟ نظر شما چيه ؟
والا منم زیاد نمیدونم ولی تا اونجایی که میدونم و سالها پیگیر این قضیه بودم به این نتیجه رسیدم که پیروزی اگر تیم بود اسمشو میذاشتن استقلال احتمالا خیلی سوراخه دیگه وگرنه به این نتیجه نمیرسیدم اونم من نمایش یا پنهان متن
اگه یه روز بفهمی دیگه هیچ وقت من نیستم چی از من توی ذهنت میمونه؟
Holtek
حسابش از دستم خارج شده
هميشه از دورغ متنفر بودم و هستم ، دروغ نمي گم مگه كسي وادارم كنه ( چون شديدا راز نگه دار هم هستم ) . البته از دروغ نگفتن هم خيلي ضررها كشيدم ولي ناراحت نيستم .
اوضاع سياسي اقتصادي ايران در طي 10 سال آينده؟
hadi04
سوال بسیار سختیه اوضاع سیاسی رو که خوب به احتمال رفاوان هشت سالش همینیه که الان هست ممکنه کمی بهتر بشه با این دولت ولی اوضاع اقتصادی رو خوب پیش بینی نمیکنم ممکنه بهتر از این بشه باز هم خیلی کم ولی اقتصاد درمانش گاهی بیش از یک نسل طول میکشه نه ده سال در ده سال نهایتا بتونن ثابت نگهدارن وضعیت رو البته جراحی های بزرگی باید صورت بگیره منظورم یارانه دادن و اینا نیستا سیستم مالیاتی کشور محاسبه درامد کشور برنامه ریزی و مدیریت اجرایی قوی که خوب در اینها به شدت مشکل داریم در کل به نظر من زیاد اوضاع تغییر نخواهد کرد.
دوست داری از ایران مهاجرت کنی؟ اگر آره کجا؟
Holtek
چند وقت پيش يكي اومده بود در مورد ارزش افزوده توضيح ميداد كه مثلا 6 درصد از بازرگان مي گيرن و اونم 10 درصد از توليد كننده و اونم 10 درصد از پخش كننده و در نهايت همه اينا ميره تو پاچه مصرف كننده ، تازه هرسال هم قراره اين درصد بيشتر بشه
نه به هيچ وجه ، چون با روحياتم سازگار نيست و وابستگي شديد به خانواده دارم .
نفر بعدي به سوال ارسام جواب بده ؟
a-s-l-a-i-b-a
آره دوست دارم . اما کلا دوست هم نداشته باشم باید برم ..
کانادا
کدوم شهر ایران رو بیشتر از همه دوست دارید ؟
Holtek
فكر كردم مي ري كره
رفتي كانادا به ماهي هم سلام برسون
آذربايجان
نفر بعدي هم سوال صبا رو جواب بده ؟
hadi04
شما با این روش پرسیدنت باید همشهری ما باشیا یه دی ان اِی بده
من تموم شهرهای ایران رو دوست دارم ولی خوب زادگاه آدم خیلی خاصتره شیراز رو خیلی خیلی دوست دارم و البته خیلی هم دوست دارم شمال غرب کشور رو کاملتر بگردم
به نظرت بهترین آب و هوا رو کجای ایران داره؟
a-s-l-a-i-b-a
گذشت اون زمان که عقلمو از دست داده بودم
Holtek
اثرات همنشيني با همشهرياي شماست
سوالت كو پس؟
بازم آذربايجان
بي رو در وايسي نظرتو در مورد من بگو ؟
SaMaN TaJ
خیلی نمیشناسم شما رو
من که کم میام سایت،بهتون بیشتر خوش میگذره؟
دایی هادی و فامیل جون
نمایش یا پنهان متن
در ضمن...عروسی چیه؟تموم شد رفت،خدامون زیر مشکلات در اومدهزرتم قمسور شده
نمایش یا پنهان متن
مجی هم بیچاره شد رفت؟؟؟Holtek
كلانتر جان ، يكم تحقيق كني يادت مياد، من خوب ميشناسمت
نه بابا، كلي ناراحتيم ، حالا چرا كم مياي ، زنت نميذاره ؟
چرا بعضي ها كم ميان سايت؟
hadi04
یه عده دل زده هستن یه عده دلخور یه عده هم گرفتار
دایی هادی و فامیل جون
پسر جان این چه حرفیه؟ دلمون تنگ شده برات بیا ببینیمت دایی جان
مجی قبل از بیچاره شدن رفت
از چی خیلی بدت میاد از چی خیلی خوشت میاد؟(خوراکی ها)
a-s-l-a-i-b-a
از کشک خوشم نمیاد ، عاشق بستنیم
اگر میتونستید توی تاریخ سفر کنید و جلوی یکی از اشتباه های بزرگ رو که روی اینده تاثیر گذاشته بگیرید ، به کدوم زمان برمیگشتید و چه اشتباهی ؟
هاچو هاچو
تولد آرسام
نمایش یا پنهان متن
توی یک مجلس نشستی یهو متوجه میشی خشتکت به اندازه عرض شونت پاره ست و صحنات ناهنجاری رو به نمایش گذاشتی! فکر میکنی شرتت چه رنگیه؟؟
نخبه
Kishe Mehr
اره راس میگهههههههههههه
ما از اولش رفته بودیم
منزل خوب هستن؟ سلام برسونید
منو مهدی و آرسام با هم رفتیم به ده
چرا مهدی یره احساس میکنه خیلی بچه ی با مزه ای هستش؟
Holtek
مهدي يره ، جواب اين سوال در پست شماره 45 تاپيك زير آورده شده :
http://www.boooofi.com/forum/topic_33367/2
گزينه هاش كو پس ؟
چرا كمال همنشين در من اثر كرده ؟
SaMaN TaJ
دقیقا
Holtek,
دکی خودتی؟؟؟؟گرقتی مارو
خیلی مخلصیم
منزل خوب هستن؟ سلام برسونید
جای خوبی رفتی...ههههههههه
الحمداله،شکر
یه بار تو خیابون این بلا سرم اومد،زمین افتادم بعد متوجه بلایی که سرم اومد نشدم با همون وضع هم بانک رفتم،اصن یه وضی
چون اینجانبان همه با کمالات هستیم
آخرش پرسپولیس ما رو دق میده با این وضع بازی؟؟؟
Holtek
خیلی مخلصیم
آره بابا ، خود خودمم
كلانتر مي دونستم تو مي توني
آقا مشتاق ديدار، فكر كردم رفتي اونور آب
....و لايت
باور كن تيم هاي روستايي شهر ما از اينا بهتر بازي مي كنن، بايد فكر يه تيم ديگه باشيم
ما آخرش نفهميدم استقلال سوراخه يا پيروزي؟ نظر شما چيه ؟
hadi04
والا منم زیاد نمیدونم ولی تا اونجایی که میدونم و سالها پیگیر این قضیه بودم به این نتیجه رسیدم که پیروزی اگر تیم بود اسمشو میذاشتن استقلال
نمایش یا پنهان متن
اگه یه روز بفهمی دیگه هیچ وقت من نیستم چی از من توی ذهنت میمونه؟
zrnznn
مذهبت و ماجرا هاییی که داشتی و تعریف کردی
.
.
.
من اگر نباشم دلتون برا چیم تنگ میشه؟!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→