ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد و برای دوره بعد مجدداً تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمناً به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملاً اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!
دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور نوزدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیستم غذ ابیار ! بوفی ببر!
دور بیست و یکم غذ ابیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
zrnznn
اون گلهاش و برگش اماده هستن! ولی قراره نحوه درست کردن خمیر فوندانت رو هم بهتون یاد بدم اگر دوست داشته باشید
نمایش یا پنهان متن
خمیر فوندانت خمیره که برا تزیین کیک استفاده میشه و این گلها و تزیینات اضافه رو هم با این خمیر درست میکننن و همش با شکره....و نمیدونم اگر خورده باشید دیدید که زیاد خوشمزه نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
مراحل کار هم زیاد بودن ولی چون کثیف کاری داشت از گذاشتن عکس ها معذوریمممممممم
jaj
تنها
مستانه
دلاور آشپزی، دمر بخواب خسته ای
خیلی بامزه شده
یه فیلمم بذارم برات خستگیت بیشتر در بره
نسخه موبایل
jaj
نغمه
نجمه مهندس من کیک رو ندبدم عکسش باز نشد ولی خوب من رژیمم مصممانه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
تنها,
pAshMak,
.
.
.
نغمه,اتفاقاً منم دو روزه تو رژیمم
.
.
.
Holtek
حالا كي بود اين هنرمنده
zrnznn
آقا رضا حالا که آشتییییییییییییی
Holtek
حالا بايد يكم روش فكر كنم ببينم چي ميشه
نمایش یا پنهان متن
قول نميدم ولي سعيم مي كنمzrnznn
اگر قول بدی همیشه شرکت کنید .منم قول میدم پول قلم نی هایی رو که فرستادم ازتون نگیرم
Holtek
عين همونا كه پستچي مياره دم خونه و اگه پسنديدي پولشو مي دي به پستچي ديگه ؟
zrnznn
نه بابا پست چی چی بید؟
ماهی
zrnznn,
چه کیک خوشگلی...نجمه جون اینجا توی همه ی فروشگاهها لوازم شیرینی پزی به وفور یافت میشه.جزء مایحتاج اصلی زندگیشونه..توی این خونه ای هم که هستم همه چی یافت میشه ولی متاسفانه من وقت ندارم..برای تزئیناتشون خیلی وسایل پیشرفته ای دارند.این کیکایی که می بینیم اینقدر خوشگل تزئین شده با وسایلشون طرحاشو آماده می کنن.ایشالا خدا بخواد بعدنا میگیرم از اینا..ولی الان سرم خلی شلوخههه
خیلی دلم می خواد شرکت کنم ولی بعید می بینم.هفته ی دیگه ثبت نام دانشگام تموم میشه وکلاس زبانم شروع میشه..ولی هر وقت بتونم می آم..بووووووووس برای همه
مستانه,
بامزه....
gilas
کیک ماست
مواد لازم
آرد 2 و یک دوم پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست سه چهارم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
اول تخم مرغ هارو با شکر خوب مخلوط میکنیم
و سپس روغن و بهش اضافه میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیستکیک ماست
بعد از مخلوط شدن ماست رو اضافه میکنم
در انتها تمام مواد پودری رو با مواد مخلوط میکنیم
ته ظرف مورد نظر رو چرب میکنم و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار میدیم
zrnznn
آفرینننننننننننننننننننننننننننننننننن گیلاس عروسسسسسسسس
jaj
gilas
اوهوم کیک ماست معمولا روش خیلی برشته میشه و زیر کیک خوب صفت نمیشه طبقه وسط فر باید بزاری که از زیر هم حرارت ببینه
آفرین آفرین گیل گیلی آشپز باشی
چشماتون زیبا میبینه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→