ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
به به..کیکی که با ماست درست شه خیلی خوشمزه و پوک میشه..من با دوغ درست کردم خیلی عالی میشه
jaj
Holtek
ماهی,
zrnznn
قبلاً با کاغذ نون سمبوسه رو بسته بودم برا کمال، ولی چند وقت پیش خودمون درست کردیم و از بستنش عکس گرفتم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم از یه سمبوسه پیتزاییه بسیاررررررررررر خوشمزههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
میخواستم خوشگل تزیین کنم ولی متاسفانه سس سفیدی که انتخاب کردم زیادی شل و ول بود!.....خراب شد
.
.
.
منتظر یه کیک بسیارررررررررررررررررررررر خوشمزه باشید
♥Rose♥
ماهی
به نظر که خیلی خوشمزه میاد
نه ...این عکسو از قبل داشتم.یکی از آسونترین و خوشمزه ترین کیکایی هست که درست کردم..جاتون خالی
Holtek
مجيد دلبندم اون ميليارد نه ميليادر
البته لازم به ذكر كه دستتم درد نكنه
تنها
آفرین گیلاسی
ماهی,
آفرین ماهی جونی
zrnznn,
آفرین نجمه ای
نغمه
تنها
اول از همه چند عدد پرتغال نوش جان میکنیم بعد سفیدی پوست پرتغال رو ازش جدا میکنیم و به صورت خلال پوست ها رو خرد میکنیم...بعدش برای از بین بردن مزه تلخش اول تو آب خیسش میکنیم چند بار آب رو عوض میکنیم بعدش توی آب جوش میجوشونیم باز چند بار این کارو تکرار میکنیم تا تلخیش از بین بره بعدش مثل مربا بهش کمی شکر میزنیم...الان مربای پوست پرتغال داریم
حالا سینه مرغ رو به صورت مربع خرد میکنیم و جداگانه با ادویه میپزیمش...خلال پسته و خلال بادام هم آماده میکنیم...پوست های پرتغال رو هم با هویج پخته شده مخلوط میکنیم...کمی برنج زعفرونی درست میکنیم و مقداری هم زرشک...برنج ساده که آماده شد کمی میکشیم داخل دیس بعد وسط سینه مرغ که آماده کردیم میریزیم باز روش برنج میریزیم و بعدش برنج رو با موادی که گفتم تزیین میکنیم...خیلی هم خوشمزه بود جاتون خالی
jaj
نغمه
Holtek
آفرين شيرين
jaj
zrnznn
فعلاً که آقا جلال خواست سرمون کلاه بزاره نه خبری از میلیاردش هست و نه میلیادرش
.
.
.
نمیدونی این سمبوسه ها چقدر خوشمزه بودنننننننننننن
.
.
.
وای شیدای عزیزم کارت عالی بوددددددددددددددددددددددد
.
.
.
نغمه,
Holtek,
نغمه جون!، آقا رضا! افتخار نمیدیدددددددددد؟!
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
zrnznn
من پراید دوس ندارم
.
.
.
میخواستم براتون طرز تهیه یه کیک جدید رو بزارم ولی امروز خودم یه شیرینی برا عید درست کردم، دیدم بهتره چون نزدیک عیده اول آموزش این شیرینیه رو بزارم تا شما هم اگر دوست داشتید از مهمونهای نوروزیتون با شیرینی های خونگی خودتون پذیراییی کنید
ترافل شکلاتی
مواد لازم:
شکلات سیاه آب شده 90 گرم
خامه صبحانه 30 گرم
▧ تصویر در دسترس نیست
بیسکوئیت ساده 125 گرم
آب پرتقال 30 میلی یا یک هشتم پیمانه
بادام برشته خورد شده (بادام درختی! نه زمینی!) 75 گرم
کره ذوب شده 90 گرم
کاکائو 12 گرم
پودر شکر 80 گرم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
شکلات سیاه آب شده 100 گرم
کره 15 گرم
پودر نارگیل 35 گرم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه:
90گرم شکلات رو رنده ریز میکنیم و با خامه مخلوط میکنیم و بعد با انگشت به اندازه گردی های کوچیک جدا میکنیم و روی کاغذ روغنی قرار میدیم و میزاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره (این مغز ترافل بود)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ببسکویت ها رو آسیاب میکنیم و با آب پرتقال و بادام و کره و کاکائو و پودر شکر مخلوط میکنیم (این خمیرهی که به عنوان پوشش مغزی که درست کردیم استفاده میشه) و بعد اون مغز هایی رو که از قبل اماده کردیم و حدود سه الی چهار ساعت تو یخچال مونده و خودشو گرفته رو در میاریم و اول از این خمیری که اماده کردیم به اندازه یه گردو بر میداریم و کف دست پهنش میکنیم و مغز ترافل رو توش قرار میدیم و دوباره گردش میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا اون 100 گرم شکلات رو به همراه 19 گرم کره و پودر نارگیل مخلوط میکنیم و پودری درست میکنیم و این گلوله های ترافل رو توش میغلتونیم تا کامل دور تا دور ترافل ها رو بپوشونه
حالا هر کدوم رو تو کپسول های کوچیک قرار میدیم و با ترافل های رنگی یا کاکائوییی تزیین میکنیم و میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و اماده سروووووو بشههههههه....
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→