ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
Holtek
آفرين آفرين هزارو سيصد افرين
zrnznn
این بسکویت پرتقالی خیلی ساده است و مواد آنچنانی نمیخواد و درست کردنش کاری نمیبره
بسکویت پرتقالی
مواد لازم برای 20 عدد:
(مواد لازم تو عکس ها نصف هستن...یکم درست کردم ببینم خوب میشه یا نه! که دیدم بی نهایت خوشمزه میشه و دوباره مداد رو دو برابر کردم و درست کردیم)
کره نرم 250 گرم
پودر شکر الک شده 90 گرم
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چایخوری
ارد شیرینی پزی بین 300 تا 350 گرم
شکلات اب شده برای تزیین به مقدار لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه:
کره رو آب میکنیم و با شکر و رنده پوست پرتقال با همزن برقی هم میزنیمتا صاف و یکدست بشه (حدود 8 دقیقه) سپس ارد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در یاد حالا خمیر رو هر مدل که دوست داشتید پهن کنیدو به مدت 8 الی 10 دقیقه تو فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار بدیددددددددددددد.........این بسکویت بی نهایت خوشمزه خواهد شدددددددددددددددددددد..
[
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا اون خوشگلا شون رو بر میدارید واسه مهمونهای عید
ما بقیشون رو هم میزارید خودتون و برادر زاده اتون هر دنگ و فنگی که دلتون خواست سرشون در میاریدددددددددددددددددددددددددد
نغمه
jaj
نغمه
تنها
مرسی
بله نغمه ای خوشمزه هست فقط زحمتش زیاده
آخه در عرض یک روز درست نمیشه و اون شبی هم که درست کردیم مهمون داشتیم نتونستم زیاد عکس بگیرم
وای شیدای عزیزم کارت عالی بوددددددددددددددددددددددد خیلی هم زیبا تزینننننن کردی
مرسی نجمه ای جووووونم
وااااااااااای نجمه ای کارت حرف نداره عالییییییییییییییییییه
jaj
zrnznn
چرا اون عکس زشته رو گذاشتی واسه نمونه؟...بابا عکسی یکی مونده به اخری رو بزار واسه بسکویت پرتقالی......اون شکلکها رو گذاشتم واسه خندههههههههه
.
.
.
نغمه,
عزیزم قبلاً عکسشو گذاشتم تو دوره های قبلی.... دیگه واسه همین الان عکسشو نزاشتم....ولی یه فیلم کلی گرفته زن داداشم از کل غذا های روی میز و یکی به یکی همه رو نشون داده، سالاد ما هم توش هست....ولی چون فیلم بود دیگه حوصله آپلود کردنشو نداشتم و اکتفا کردم به همین چند تا عکس که به نظرم تزیین فوق العاده ای داشتن
.
.
.
jaj,
.
.
.
تنها,
.
.
.
اول های اسفند بود یه روز داییم اومد خونه امون ..بعد مامانم شروع کرد به غرغر که اره نجمه رو میگم گرد گیری کن ولی انجام نمیده و اینا...
یعد داییم گفتش خواهرم ما تو خونه به دخترم به ازای پاک کردن هر پنکه و و یا جاروی هر اتاق و .... یه مبلغی پول مشخصصص کردممممممم
تمیز کردن هر پنکه 5 هزار تومن
جارو زدن هر اتاق 10 تومن
پاک کردن شیشه های کل خونه 30 تومن......
به من داده بشههههههههههه
حالا فکر میکنی من به ازای درست کردن شیرینی عین مجسمه میمونم نیگاه کن که زحمت های من تو دو سوت بر باد بره و بره تو شکم دیگراننننننننننننننن
ماهی
اون اقائه که بهتون گفته بودم بهم زنگ زد.
خلاصه کنم ... سه روزه دارم میرم قنادی بیسکویت وکلوچه درست می کنم.. نمی دونی چه حالی داد کلی دلار گرفتم
نیاز به دستور شیرینی های این مدلی که هم کوچولو باشه هم زود تهیه بشه داشتم. حالا احتمالا فردا میرم براشون درست میکنم
شیطونه میگه درسو بذار کنار برو توی کار شیرینی. پول خوبی توشه...
مرسی مرسی مرسی ...
zrnznn
ماهی جون هم ترافل خیلی خوشمزه بود و هم بسکویت پرتقالیه
ترافل بسیارررررررر شیک و ترو تمیزه و بسکویت پرتقالی خیلی ساده و راحت
پیشنهاد میکنم کیک درست کن....کیک زبرا کیک و یا چیز کیک و با همون قالب گرد برش بده و ببر بهش بده......خیلی خوشمزه میشن و مطمئنم دلشو با این شرینی های خوشمزه میبری.....من عکس چند تا از شیرینی ها رو که برا عید درست کردیم برات میزارم....
فقط بببخشید مرتب چیده نشدن...چون من این عکس ها رو از ظرفی که ظرف اصلیه گرفتم و برا مهمانها میچینم تو یه ظرف خوشگل...اینها دست نزده بودن و خواستم برات نشون ببدم
ماهی جون چند وقت پیش کیک اسفناج درست کردمممممممممم خیلی خوشمزه بود خیلییییییییییییییی.....عکساشونو برات نشون میدم و اگر دوس داشتی بگو تا طرز تهیه اشون رو بفرستم تا درست کنی....فعلاً اینجا نمیخوام بزارم تا دوره های دیگه
zrnznn
با اجازه امتیاز ها به این صورت محاسبه شدن:
50 امتیاز
5 امتیاز
50 امتیاز
50 امتیاز
50 امتیاز
5 امتیاز
5 امتیاز
جمعاً:
gilas جون: 50 امتیاز
ماهی جون : 5 امتیاز