₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

غذا بیار ! بوفی ببر!

6190 بازدید، 57 پست، نویسنده: zrnznn

• jaj

2 سپاس: gilas، zrnznn

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    ترافل شکلاتی

آفرين آفرين هزارو سيصد افرين :1:

3 سپاس: jaj، gilas، zrnznn

• zrnznn

نقل قول: jaj
    سانتافه مشکی

:93: شرکت میکنم 256 شرکت میکنم :93:

این بسکویت پرتقالی خیلی ساده است و مواد آنچنانی نمیخواد و درست کردنش کاری نمیبره :3:

بسکویت پرتقالی

مواد لازم برای 20 عدد:
    (مواد لازم تو عکس ها نصف هستن...یکم درست کردم ببینم خوب میشه یا نه! که دیدم بی نهایت خوشمزه میشه و دوباره مداد رو دو برابر کردم و درست کردیم)

کره نرم 250 گرم
    پودر شکر الک شده 90 گرم
    پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چایخوری
    ارد شیرینی پزی بین 300 تا 350 گرم
    شکلات اب شده برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه:
    کره رو آب میکنیم و با شکر و رنده پوست پرتقال با همزن برقی هم میزنیمتا صاف و یکدست بشه (حدود 8 دقیقه) سپس ارد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در یاد حالا خمیر رو هر مدل که دوست داشتید پهن کنیدو به مدت 8 الی 10 دقیقه تو فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار بدیددددددددددددد.........این بسکویت بی نهایت خوشمزه خواهد شدددددددددددددددددددد.. :3:

[

حالا اون خوشگلا شون رو بر میدارید واسه مهمونهای عید :4:

ما بقیشون رو هم میزارید خودتون و برادر زاده اتون هر دنگ و فنگی که دلتون خواست سرشون در میاریدددددددددددددددددددددددددد :4:

8 سپاس: jaj، garfild، نغمه، تنها، ماهی، نخبه، gilas، علیرضا

• نغمه

نجمه کارت خیلی عالیه راستی این الویه بابانوئل خودتون تو عکسها نبود :1: من خیلی این دم عیدی درگیرم فرصت نمیکنم به اومدن و غذا گذاشتن 281
    2 سپاس: jaj، zrnznn

• jaj

2 سپاس: نغمه، zrnznn

• نغمه

فکر کردی برای نجمه کاری داره کافیه یه دونه از اون بیسکوییت گردها رو با شکلات مایع براش مو بزاره و چشم و ابرو این شکلی ضمنا نکته شکلکتو گرفتم هااا حساسیت نجمه به این شکلک 354

• تنها

آفرین شیدا

مرسی :9:

نقل قول: نغمه
    شیدااااا جون خیلی خوشگل و خوشرنگه مزه اش هم حتما عالیییییییییییییییه

بله نغمه ای خوشمزه هست فقط زحمتش زیاده :1:

نقل قول: Holtek
    چرا عكسش كمه ؟

آخه در عرض یک روز درست نمیشه و اون شبی هم که درست کردیم مهمون داشتیم نتونستم زیاد عکس بگیرم :3:

وای شیدای عزیزم کارت عالی بوددددددددددددددددددددددد خیلی هم زیبا تزینننننن کردی

مرسی نجمه ای جووووونم :11:

ترافل شکلاتی

بسکویت پرتقالی

وااااااااااای نجمه ای کارت حرف نداره عالییییییییییییییییییه :78:

• jaj

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

jaj,
    چرا اون عکس زشته رو گذاشتی واسه نمونه؟...بابا عکسی یکی مونده به اخری رو بزار واسه بسکویت پرتقالی......اون شکلکها رو گذاشتم واسه خندههههههههه :4:
    .
    .
    .
    نغمه,
    عزیزم قبلاً عکسشو گذاشتم تو دوره های قبلی.... دیگه واسه همین الان عکسشو نزاشتم....ولی یه فیلم کلی گرفته زن داداشم از کل غذا های روی میز و یکی به یکی همه رو نشون داده، سالاد ما هم توش هست....ولی چون فیلم بود دیگه حوصله آپلود کردنشو نداشتم و اکتفا کردم به همین چند تا عکس که به نظرم تزیین فوق العاده ای داشتن :3:
    .
    .
    .
    jaj,
    604 من به نظرم این شکلکو (544 ) برات درست کنم بهتر باشه! 645
    .
    .
    .
    تنها, :6:
    .
    .
    .

ازش درآمد کسب کن

245 کجای کاری توووووووووووووووووووووو!! 543
    اول های اسفند بود یه روز داییم اومد خونه امون ..بعد مامانم شروع کرد به غرغر که اره نجمه رو میگم گرد گیری کن ولی انجام نمیده و اینا... 370
    یعد داییم گفتش خواهرم ما تو خونه به دخترم به ازای پاک کردن هر پنکه و و یا جاروی هر اتاق و .... یه مبلغی پول مشخصصص کردممممممم:4: خلاصه کلی بابا و مامانم و روشن کرد که باید به من هم پول بدن تا اینها خونه تکونی رو شورع کنم :83: بعد کلی جرو بحث و درگیری و ارائه پیشنهادات روی میز و .... تعیین شد که به ازای :
    تمیز کردن هر پنکه 5 هزار تومن
    جارو زدن هر اتاق 10 تومن
    پاک کردن شیشه های کل خونه 30 تومن......
    به من داده بشههههههههههه :23: ......اینطوری شد که خونه تکونی ما شروع شد و من به ازای دریافت این مبالغ شدم کارگری خدماتی و استین بالا زدم.......خلاصه کلشو مدیون دایییم بودممممممممممم :23: وگرنه بایستی من مفت و مجانی کار میکردممممم :4: ....دیگه این طوری شد که خونه تکونی هم شد واسه من منبع در امدی :100:
    حالا فکر میکنی من به ازای درست کردن شیرینی عین مجسمه میمونم نیگاه کن که زحمت های من تو دو سوت بر باد بره و بره تو شکم دیگراننننننننننننننن :4:

3 سپاس: ماهی، نخبه، jaj

• ماهی

نجمه جون دستت درد نکنه من این دو تا دستور خیلی به دردم می خوره کاش زودتر اومده بودم اینجا
    اون اقائه که بهتون گفته بودم بهم زنگ زد.
    خلاصه کنم ... سه روزه دارم میرم قنادی بیسکویت وکلوچه درست می کنم.. نمی دونی چه حالی داد کلی دلار گرفتم :4: البته قراره بگیرم توافق کردم باهاش. اینجا شیرینی تقریبا گرونه و مواد غذایی ارزون. سود خوبی توشه
    نیاز به دستور شیرینی های این مدلی که هم کوچولو باشه هم زود تهیه بشه داشتم. حالا احتمالا فردا میرم براشون درست میکنم
    شیطونه میگه درسو بذار کنار برو توی کار شیرینی. پول خوبی توشه...
    مرسی مرسی مرسی ... :11:

4 سپاس: zrnznn، نخبه، jaj، نغمه

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    نجمه جون دستت درد نکنه من این دو تا دستور خیلی به دردم می خوره کاش زودتر اومده بودم اینجا

ماهی جون هم ترافل خیلی خوشمزه بود و هم بسکویت پرتقالیه :6:
    ترافل بسیارررررررر شیک و ترو تمیزه و بسکویت پرتقالی خیلی ساده و راحت :85: حتماً درست کن از اینها...ماهی جون شیرینی نون خامه ای هم درست کن...قبلاً خودم تو دوره های قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم ...یا شیرینی نسکافه ای.....خیلی خوشمزه ان........
    پیشنهاد میکنم کیک درست کن....کیک زبرا کیک و یا چیز کیک و با همون قالب گرد برش بده و ببر بهش بده......خیلی خوشمزه میشن و مطمئنم دلشو با این شرینی های خوشمزه میبری.....من عکس چند تا از شیرینی ها رو که برا عید درست کردیم برات میزارم....
    فقط بببخشید مرتب چیده نشدن...چون من این عکس ها رو از ظرفی که ظرف اصلیه گرفتم و برا مهمانها میچینم تو یه ظرف خوشگل...اینها دست نزده بودن و خواستم برات نشون ببدم :6: فقط بببخشید این عکسو با موبایل درب و داغونم گرفتم خوب نشد....دوربین پیشم نبود :2:
    ماهی جون چند وقت پیش کیک اسفناج درست کردمممممممممم خیلی خوشمزه بود خیلییییییییییییییی.....عکساشونو برات نشون میدم و اگر دوس داشتی بگو تا طرز تهیه اشون رو بفرستم تا درست کنی....فعلاً اینجا نمیخوام بزارم تا دوره های دیگه :6:

4 سپاس: garfild، تنها، نخبه، jaj

• zrnznn

دور بیست و دوم غذا بیار بوفی ببر هم تموم شد :6: امیدوارم این غذا ها و شرینی ها رو درست کنید و ازشون لذت ببرید در کنار خانواده282 از گیلاس جون و شیدا جون و ماهی خانم و خودم تشکر میکنم و از همراهی دوستای عزیز هم ممنونم که کنارمون بودن و ما رو تنها نزاشتن280
    با اجازه امتیاز ها به این صورت محاسبه شدن: :buff:

نقل قول: gilas
    کیک ماست

50 امتیاز

نقل قول: ماهی
    کیک ماست

5 امتیاز

نقل قول: تنها
    شیرین پلو

50 امتیاز

ترافل شکلاتی

50 امتیاز
    بسکویت پرتقالی

50 امتیاز
    تزیین کیک

5 امتیاز
    سمبوسه پیتزایی

5 امتیاز

جمعاً:
    gilas جون: 50 امتیاز
    ماهی جون : 5 امتیاز
    تنها جون : 50 امتیاز
    zrnznn جون :4:: 110 امتیاز

سال نو همگی مبارک باشه ، سالی پر از موفقیت براتون ارزو دارم
    261

5 سپاس: تنها، نخبه، jaj، بچه مثبت، gilas

• تنها

ممنون نجمه ای گل...خسته هم نباشی :11:
    4 سپاس: نخبه، jaj، بچه مثبت، zrnznn

• jaj

2 سپاس: zrnznn، بچه مثبت

• zrnznn

jaj,
    بههههههههه خوش اومدی :84: ......ولی دیر رسیدی همه چی رو خوردنننننننن :4: ظرفارم شستن تموم شد رفتتتتتتتتتتت..... 360

2 سپاس: jaj، بچه مثبت

• بچه مثبت

ممنون مهندس سایت و جلال جان :46:
    تبریک به سرآشپزان سایت :39:

واریز شد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: تنها، jaj، zrnznn، gilas

• jaj

1 سپاس: zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ