همه میدونیم که میگن خودارضایی ضرر داره و یه جور انحراف جنسی به حساب میاد. اما معمولا نمیدونیم دقیقآ چه ضررهایی برای جنس مذکر و چه ضررهایی برای جنس مؤنث داره و چقدر از حرفهایی که در این موضوع زده میشه واقعیت داره. دلیلش هم خط قرمز بودن صحبت کردن بابت اینگونه موضوعات در جامعه ما هست. خواهش میکنم بیاییم از کلی گویی در این تاپیک دوری کنیم و بدون تعارف و رودربایستی، نظرات و حرفهامون و حتی سؤالات و ابهاماتمون رو بگیم
من قبلاً در این مورد خونده بودم که برای کسی که این کارو انجام میده باعث به وجود اومدن مشکلاتی بعد ها تو زندگی مشترکش میشه و نمیتونه نیاز های جنسی طرف مقابلشو به خوبی برآورده کنه و حتی خودشون هم ممکنه به سختی تو اون رابطه لذت ببرن و البته از نظر دینی هم که مشکل داره.......نمیخوام بحث به جایی کشیده بشه که تاپیک بسته بشه فکر کنم تو بوف بوفی هم قبلاً همچین تاپیکی یا بحثی دیدم
jaj, درمورد درستی یا غلط بودن تخصصی حرفات نظری ندارم! ولی قبول داری اگر کسی اراده قوی نداشته باشه به این کار معتاد میشه؟! انوقته که این فایده ای هم که گفتی اگر صحت داشته باشه به چشم هم نمیاد
حالا تا ببینی جزئیات رو چه معنی میکنی! ایشال که بسته نمیشه
توی انتخاب عکس خیلی خیلی جلو خودمو گرفتم که عکس بی حرف و بحثی بذارم روی تاپیک و توی متن. بابت نظراتی که داده میشه و توضیحات دوستان هم که واقعآ بعید میدونم باعث بشه مدیران سایت بحث رو ببندن. موافقی؟
یکی از فوایدش کمی آرامش روانی و فیزیولوژیکیه خوب این کار باعث میشه که یه سری هورمون ها در بدن ریخته بشه که مسلما به کارکرد مناسب بدن کمک می کنه از لحاظ روانی هم کمی آدم از فشاری که هست خارج میشه
اما سرَخوردگی و عذاب وجدانی که بعدش میاد همون آرامش رو هم از بین میبره. چیزی که میتونم بگم اینه که عذاب وجدان جای هیجان و التهاب و عطش جنسی رو میگیره و عملآ آرامشی حاصل نمیشه
من این بازگشتو که باعث لکه دار شدن روح و قلبم میشه نمیپسندم!
نقل قول: jaj
وقتی کسی تشنه باشه و آب دم دستش نباشه هر چی که بهش برسه رو میخوره تا عطششو بخوابونه حالا ممکنه آب شور هم که بهش بدی بخوره یا حتی از آب موجود در بدن یه قورباغه یا کرم هم استفاده کنه برای فرو نشوندن عطشش ولی کم کم بهش عادت خواهد کرد
قبول ندارم نظرتو...... این عطش ...این عادت..... همه بر میگرده به اعتقادات ادم! بر میگرده به میزان شناخت ادم از خودش و نفسش......(قصد ندارم بگم شما اعتقادی به برخی مسائل ندارید نه!)...میخوام بگم شناخت ها فرق داره رو راه رسیدن ادمها بهش متفاوته
نقل قول: jaj
اگر راه چاره رو داشته باشه هیچ کس چنین کاری نمی کنه
راه چاره هم وجود داره...اونم تقواس ... که من برای رسیدن بهش راهکارهای خاص خودمو دارم.......
ياد كتاب بسيار مزخرف جوانان چرا افتادم ، آدم با خودنش بيشتر تحريك ميشد ، نمي دونم همچنان داره چاپ ميشه يا منقرض شده ديگه فكر كنم خود ارضايي در جنس مونث راحت تر باشه تا مذكر . و بطبع افراط در هر چيزي بدون ضرر نخواهد بود حتي چيزاي حلال.
نقل قول: hannahmermaid
گمونم بهتره کلی گویی نکنیم و بی رودربایستی حرف بزنیم
بحث جالبیه. من فکر کنم در یک سنّی و دورانی (بلوغ) و نوجوانی این معموله، چون اون موقع آدم بالغ میشه و رشد میکنه و همینطور هورمون ها بیشتر ترشّح میکنند، و علاقه ی جنسی آدم هم رشد میکنه، ولی آدم شاید اون موقع تنها باشه. در شرایطی دیگر هم با توجّه به شرایط ممکنه، مثلأ یک زندانی. اگر زندان طولانی باشه مدّتش و طرف جوان و اجازه ی دیدار یا مرخصی ندند آدم از لحاظ روحی میمیره.
hannahmermaid
همه میدونیم که میگن خودارضایی ضرر داره و یه جور انحراف جنسی به حساب میاد. اما معمولا نمیدونیم دقیقآ چه ضررهایی برای جنس مذکر و چه ضررهایی برای جنس مؤنث داره و چقدر از حرفهایی که در این موضوع زده میشه واقعیت داره. دلیلش هم خط قرمز بودن صحبت کردن بابت اینگونه موضوعات در جامعه ما هست. خواهش میکنم بیاییم از کلی گویی در این تاپیک دوری کنیم و بدون تعارف و رودربایستی، نظرات و حرفهامون و حتی سؤالات و ابهاماتمون رو بگیم
zrnznn
و البته از نظر دینی هم که مشکل داره.......نمیخوام بحث به جایی کشیده بشه که تاپیک بسته بشه
فکر کنم تو بوف بوفی هم قبلاً همچین تاپیکی یا بحثی دیدم
jaj
amir mohammad
hannahmermaid
به نظرت ممکنه بحث بسته بشه؟؟ چرا آخه؟
یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟
hannahmermaid
hannahmermaid
هم فایده
فایده ش چیه؟ لذت منظورتون بود؟
jaj
zrnznn
میشه بگی فایده اش چیه؟
.
.
.
به نظرت ممکنه بحث بسته بشه؟؟ چرا آخه؟
یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟
حالا تا ببینی جزئیات رو چه معنی میکنی!
ایشال که بسته نمیشه
jaj
zrnznn
درمورد درستی یا غلط بودن تخصصی حرفات نظری ندارم!
ولی قبول داری اگر کسی اراده قوی نداشته باشه به این کار معتاد میشه؟! انوقته که این فایده ای هم که گفتی اگر صحت داشته باشه به چشم هم نمیاد
jaj
hannahmermaid
ایشال که بسته نمیشه
توی انتخاب عکس خیلی خیلی جلو خودمو گرفتم که عکس بی حرف و بحثی بذارم روی تاپیک و توی متن. بابت نظراتی که داده میشه و توضیحات دوستان هم که واقعآ بعید میدونم باعث بشه مدیران سایت بحث رو ببندن. موافقی؟
hannahmermaid
خب این مربوط میشه به آقایون. خانمها که این مشکل زودانزالی رو پیدا نمیکنند و اصلا معنا نداره برای فرآیند جنسی شون چنین چیزی. خب...
hannahmermaid
خوب این کار باعث میشه که یه سری هورمون ها در بدن ریخته بشه که مسلما به کارکرد مناسب بدن کمک می کنه
از لحاظ روانی هم کمی آدم از فشاری که هست خارج میشه
اما سرَخوردگی و عذاب وجدانی که بعدش میاد همون آرامش رو هم از بین میبره. چیزی که میتونم بگم اینه که عذاب وجدان جای هیجان و التهاب و عطش جنسی رو میگیره و عملآ آرامشی حاصل نمیشه
hannahmermaid
یه واقعیت سخت و تلخش همینه..
zrnznn
من این بازگشتو که باعث لکه دار شدن روح و قلبم میشه نمیپسندم!
قبول ندارم نظرتو...... این عطش ...این عادت..... همه بر میگرده به اعتقادات ادم! بر میگرده به میزان شناخت ادم از خودش و نفسش......(قصد ندارم بگم شما اعتقادی به برخی مسائل ندارید نه!)...میخوام بگم شناخت ها فرق داره رو راه رسیدن ادمها بهش متفاوته
راه چاره هم وجود داره...اونم تقواس ... که من برای رسیدن بهش راهکارهای خاص خودمو دارم.......
hannahmermaid
قضیه تقوا و اون لینکه.. اون حدیث از امام علی منظورت بود؟
Holtek
فكر كنم خود ارضايي در جنس مونث راحت تر باشه تا مذكر . و بطبع افراط در هر چيزي بدون ضرر نخواهد بود حتي چيزاي حلال.
همه چيز رو كه نمي شه بي رو دربايسي گفت !!!!!
sarkaniemi
در شرایطی دیگر هم با توجّه به شرایط ممکنه، مثلأ یک زندانی. اگر زندان طولانی باشه مدّتش و طرف جوان و اجازه ی دیدار یا مرخصی ندند آدم از لحاظ روحی میمیره.
ولی زوجی حال و لذتش ١٠٠ بار بیشتره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→