₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » خودارضایی در زنان و مردان، بی ضرر یا مضر؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » خودارضایی در زنان و مردان، بی ضرر یا مضر؟
1 2 3 4

بدون عکس

خودارضایی در زنان و مردان، بی ضرر یا مضر؟

13186 بازدید، 64 پست، نویسنده: hannahmermaid

• hannahmermaid

تصویر در دسترس نیست

همه میدونیم که میگن خودارضایی ضرر داره و یه جور انحراف جنسی به حساب میاد. اما معمولا نمیدونیم دقیقآ چه ضررهایی برای جنس مذکر و چه ضررهایی برای جنس مؤنث داره و چقدر از حرفهایی که در این موضوع زده میشه واقعیت داره. دلیلش هم خط قرمز بودن صحبت کردن بابت اینگونه موضوعات در جامعه ما هست. خواهش میکنم بیاییم از کلی گویی در این تاپیک دوری کنیم و بدون تعارف و رودربایستی، نظرات و حرفهامون و حتی سؤالات و ابهاماتمون رو بگیم

10 سپاس: zrnznn، jaj، Holtek، ژنرال، بچه مثبت، محسن صائب، دلشاد، lion1360، javad1020، gilas

• zrnznn

من قبلاً در این مورد خونده بودم که برای کسی که این کارو انجام میده باعث به وجود اومدن مشکلاتی بعد ها تو زندگی مشترکش میشه و نمیتونه نیاز های جنسی طرف مقابلشو به خوبی برآورده کنه و حتی خودشون هم ممکنه به سختی تو اون رابطه لذت ببرن
    و البته از نظر دینی هم که مشکل داره.......نمیخوام بحث به جایی کشیده بشه که تاپیک بسته بشه :buff:
    فکر کنم تو بوف بوفی هم قبلاً همچین تاپیکی یا بحثی دیدم :37:

3 سپاس: hannahmermaid، jaj، javad1020

• jaj

4 سپاس: hannahmermaid، zrnznn، Holtek، javad1020

• amir mohammad

یکی از مضراتش اینکه که خود ارضایی باعث زود انزالی میشه و این در زندگی زنا شویی مشکل افرین میشه
    5 سپاس: jaj، zrnznn، hannahmermaid، javad1020، amir5

• hannahmermaid

نقل قول: zrnznn
    نمیخوام بحث به جایی کشیده بشه که تاپیک بسته بشه

:7:

به نظرت ممکنه بحث بسته بشه؟؟ چرا آخه؟

یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟

2 سپاس: jaj، javad1020

• hannahmermaid

نقل قول: jaj
    ضرر که داره یعنی باید گفت این کار هم ضرر داره هم فایده

:7:

1 سپاس: jaj

• hannahmermaid

ضرر که داره یعنی باید گفت این کار هم ضرر داره هم فایده

هم فایده :bahone:

فایده ش چیه؟ لذت منظورتون بود؟

• jaj

2 سپاس: hannahmermaid، javad1020

• zrnznn

هم فایده

میشه بگی فایده اش چیه؟ :7:
    .
    .
    .
    نقل قول: hannahmermaid

به نظرت ممکنه بحث بسته بشه؟؟ چرا آخه؟

یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟

حالا تا ببینی جزئیات رو چه معنی میکنی! :4:
    ایشال که بسته نمیشه

3 سپاس: jaj، hannahmermaid، javad1020

• jaj

2 سپاس: zrnznn، hannahmermaid

• zrnznn

jaj,
    درمورد درستی یا غلط بودن تخصصی حرفات نظری ندارم!
    ولی قبول داری اگر کسی اراده قوی نداشته باشه به این کار معتاد میشه؟! انوقته که این فایده ای هم که گفتی اگر صحت داشته باشه به چشم هم نمیاد

• jaj

5 سپاس: hannahmermaid، zrnznn، ژنرال، محسن صائب، javad1020

• hannahmermaid

حالا تا ببینی جزئیات رو چه معنی میکنی!
    ایشال که بسته نمیشه

توی انتخاب عکس خیلی خیلی جلو خودمو گرفتم که عکس بی حرف و بحثی بذارم روی تاپیک و توی متن. بابت نظراتی که داده میشه و توضیحات دوستان هم که واقعآ بعید میدونم باعث بشه مدیران سایت بحث رو ببندن. موافقی؟

3 سپاس: jaj، javad1020، masod

• hannahmermaid

نقل قول: amir mohammad
    یکی از مضراتش اینکه که خود ارضایی باعث زود انزالی میشه و این در زندگی زنا شویی مشکل افرین میشه

خب این مربوط میشه به آقایون. خانمها که این مشکل زودانزالی رو پیدا نمیکنند و اصلا معنا نداره برای فرآیند جنسی شون چنین چیزی. خب...

1 سپاس: jaj

• hannahmermaid

یکی از فوایدش کمی آرامش روانی و فیزیولوژیکیه
    خوب این کار باعث میشه که یه سری هورمون ها در بدن ریخته بشه که مسلما به کارکرد مناسب بدن کمک می کنه
    از لحاظ روانی هم کمی آدم از فشاری که هست خارج میشه

اما سرَخوردگی و عذاب وجدانی که بعدش میاد همون آرامش رو هم از بین میبره. چیزی که میتونم بگم اینه که عذاب وجدان جای هیجان و التهاب و عطش جنسی رو میگیره و عملآ آرامشی حاصل نمیشه :21:

3 سپاس: jaj، نغمه، javad1020

• hannahmermaid

ولی قبول داری اگر کسی اراده قوی نداشته باشه به این کار معتاد میشه؟! انوقته که این فایده ای هم که گفتی اگر صحت داشته باشه به چشم هم نمیاد

یه واقعیت سخت و تلخش همینه..

• zrnznn

اعتیاد به معنی بازگشتنه

من این بازگشتو که باعث لکه دار شدن روح و قلبم میشه نمیپسندم!

وقتی کسی تشنه باشه و آب دم دستش نباشه هر چی که بهش برسه رو میخوره تا عطششو بخوابونه حالا ممکنه آب شور هم که بهش بدی بخوره یا حتی از آب موجود در بدن یه قورباغه یا کرم هم استفاده کنه برای فرو نشوندن عطشش ولی کم کم بهش عادت خواهد کرد

قبول ندارم نظرتو...... این عطش ...این عادت..... همه بر میگرده به اعتقادات ادم! بر میگرده به میزان شناخت ادم از خودش و نفسش......(قصد ندارم بگم شما اعتقادی به برخی مسائل ندارید نه!)...میخوام بگم شناخت ها فرق داره رو راه رسیدن ادمها بهش متفاوته

اگر راه چاره رو داشته باشه هیچ کس چنین کاری نمی کنه

راه چاره هم وجود داره...اونم تقواس ... که من برای رسیدن بهش راهکارهای خاص خودمو دارم.......

4 سپاس: hannahmermaid، jaj، ژنرال، javad1020

• hannahmermaid

اونم تقواس ...

قضیه تقوا و اون لینکه.. اون حدیث از امام علی منظورت بود؟

• Holtek

ياد كتاب بسيار مزخرف جوانان چرا افتادم ، آدم با خودنش بيشتر تحريك ميشد ، نمي دونم همچنان داره چاپ ميشه يا منقرض شده ديگه :7:
    فكر كنم خود ارضايي در جنس مونث راحت تر باشه تا مذكر . و بطبع افراط در هر چيزي بدون ضرر نخواهد بود حتي چيزاي حلال.
    نقل قول: hannahmermaid
    گمونم بهتره کلی گویی نکنیم و بی رودربایستی حرف بزنیم

همه چيز رو كه نمي شه بي رو دربايسي گفت !!!!!

4 سپاس: ژنرال، jaj، hannahmermaid، javad1020

• sarkaniemi

بحث جالبیه. من فکر کنم در یک سنّی و دورانی (بلوغ) و نوجوانی این معموله، چون اون موقع آدم بالغ میشه و رشد میکنه و همینطور هورمون ها بیشتر ترشّح میکنند، و علاقه ی جنسی آدم هم رشد میکنه، ولی آدم شاید اون موقع تنها باشه.
    در شرایطی دیگر هم با توجّه به شرایط ممکنه، مثلأ یک زندانی. اگر زندان طولانی باشه مدّتش و طرف جوان و اجازه ی دیدار یا مرخصی ندند آدم از لحاظ روحی میمیره.

ولی زوجی حال و لذتش ١٠٠ بار بیشتره :98:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: