افراط در هر چيزي بدون ضرر نخواهد بود حتي چيزاي حلال.
در مورد مسائل ج/ن/س/ی همیشه حرفهای بی ربط و عوامانه با حرفهایی که مبنای علمی و پزشکی داره مخلوط شده. مخصوصا که الان با بودن اینترنت کلی اطلاعات بی ربط و باربط دم دست هرکسی هست.
عقلِ من میگه وقتی خود ارضایی از نظر دینی به شدت نهی شده؛ پس حتما حکمتی توش هست. بُعد مذهبیش رو هم اگر کنار بذاریم بازم عقل سلیم میگه افراط در هر کاری قطعاً به انسان آسیب میزنه؛ حالا این آسیب ها لزوماً نباید آسیب جسمی باشه، میتونه آسیب های روحی و روانی باشه.
در مورد عوارض این مسئله در خانم ها من اطلاعاتی ندارم اما چند سال پیش در یک مقاله مفصلی که ترجمه یه مقاله خارجی بود میخوندم که نتایج بررسی های محققین در چند کشور اروپایی نشون میده که افراط در این کار در مردان به مرور باعث تحریک پذیری بالا و در نتیجه ا/ن/ز/ا/ل زودرس میشه (البته عکسش لزوما صادق نیست). و حتی در مواردی میتونه بعضاً باعث صدماتی به پروستات و ب/ی/ض/ه ها بشه.
تو همین مقاله ذکر شده بود که بعضی از مردان اون قدر اعتیاد شدید به خودارضایی داشتن که دیگه نمیتونستن به صورت طبیعی و نرمال با یک زن، به خشنودی ج/ن/س/ی برسن و فقط با عکس ها و فیلم های پ/و/ر/ن میتونستن لذت ببرن.
البته اینا شاید به عنوان قضایای قطعیِ علمی، قابل استناد نباشه اما به هر حال نشون میده که این کار بی ضرر نیست.
نقل قول: hannahmermaid
خواهش میکنم بیاییم از کلی گویی در این تاپیک دوری کنیم و بدون تعارف و رودربایستی، نظرات و حرفهامون و حتی سؤالات و ابهاماتمون رو بگیم
نقل قول: hannahmermaid
به نظرت ممکنه بحث بسته بشه؟؟ چرا آخه؟
یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟
ایرادی نداره که در این مورد شفاف صحبت بشه اما این منافاتی با رعایت چارچوب ها نداره؛ فرضاً اگر سایت هم در این مورد قانونی نداشت، به هر حال خوبه که در یه تاپیک عمومی حریم ها حفظ بشه. البته میدونم که قطعا منظور شما هم چیزی جز این نیست؛ صرفا جهت محکم کاری عرض کردم.
تو همین مقاله ذکر شده بود که بعضی از مردان اون قدر اعتیاد شدید به خودارضایی داشتن که دیگه نمیتونستن به صورت طبیعی و نرمال با یک زن، به خشنودی ج/ن/س/ی برسن و فقط با عکس ها و فیلم های پ/و/ر/ن میتونستن لذت ببرن.البته اینا شاید به عنوان قضایای قطعیِ علمی، قابل استناد نباشه اما به هر حال نشون میده که این کار بی ضرر نیست.
بله، حقیقت داره. من خودم جوانی را میشناختم که هر هفته ۳ـ۲ تا مجله و فیلم سکسی میخرید اصلأ انگار یک کتابخانه ی اینجوری داشت. مجرّد و تنها هم بود. اگر پول و وقتش را روی دخترها میگذاشت حتمأ چند تا دوست دختر داشت به جاش. بعضی مردان واقعأ از این لحاظ اشکال دارند و فقط با دیدن فیلم و عکس های سکسی برانگیخته میشند و دیگر مستقیم با زن تماس نمیگیرند. این یک عیب است و من این مشکل را میبینم.
بحث جالبی روپیش کشیدید .ممنون توضیحات دوستان هم در نوع خودش خیلی جالب و اموزنده بودند . اما نظر من . مسئله خود ارضاعی سابقه ای به اندازه افرینش بشریت دارد و دلایل و عوامل زیادی باعث شده که یک فرد چه زن و چه مرد دست به این کار بزند در نگاه اول این کار بدلیل محدویت در داشتن شریک جنسی ، توسط فرد انجام میشود ولی در نگاه بالاتر دیده میشود که افراد با داشتن شریک جنسی و بعضا تعداد زیاد شریک جنسی دست به این کار میزنند. پس فقط نداشتن شریط جنسی در این کار موثر نیست . ایا میتوان صورت مسئله رو کاملا پاک کرد؟ . در کنار نهی شدیدی که از نظر مذهبی در این امر شده است بایستی مهمترین مشکل این کار رو اعتیاد فرد به این عمل دونست که فرد با به ان متاسفانه با مشکلات زیادی در اینده روبرو میشود از طرف دیگر با بالا رفتن سن ازدواج خود ارضاعی توسط خیلی از جوانها اولین و دم دست ترین و بی خطرترین راه برای دفع شهوت انتخاب میگردد حالا باید به این جوانی که از شروع بلوغ تا ازدواج فاصله زیادی دارد چه نسخه ای رو تجویز کرد تحمل و بردباری پیدا کردن شریک جنسی خود ارضاعی تقریبا تمام این راه کارها با مشکلات و بعضا خطراتی همراه هستند نظر دوستان چیست؟
از طرف دیگر با بالا رفتن سن ازدواج خود ارضاعی توسط خیلی از جوانها اولین و دم دست ترین و بی خطرترین راه برای دفع شهوت انتخاب میگردد حالا باید به این جوانی که از شروع بلوغ تا ازدواج فاصله زیادی دارد چه نسخه ای رو تجویز کرد تحمل و بردباری پیدا کردن شریک جنسی خود ارضاعی تقریبا تمام این راه کارها با مشکلات و بعضا خطراتی همراه هستند نظر دوستان چیست؟
آفرین آقا محسن
به نظرم که بهترین راه علاجش از نظر اجتماعی، همون طرح خونه عفاف و رسمی کردن بحث صیغه هست که آقایون سالهاست دارن فقط حرفش رو میزنند.
من اول میخوام از نظر دینی ش رو بگم ، ی سوال ، تا وقتی ک میشه ب صورت شرعی کارت رو انجام بدی ،چرا خود ارضایی ¿¿
دوم از نظر علمی ، باعث لاغری ، کم سو شدن چشم ، و در برخی موارد باعث مرگ مغزی میشه
در کل ، نکنید این ک.ارو نکنیییییییییییید
من نمیخوام هیچ دفاعی از این فعل حرام بکنم، خوشم هم نمیاد که همچین کاری بکنم، اما داداش من اینجوری که شما میگید هم متاسفانه همیشه "به صورت شرعی"ش در دسترس نیست. آخه مگه چقدر توی جامعه ما صیغه جا افتاده و آدم میتونه بدون استرس و ترس از آبروریزی صیغه کسی بشه و یا آقا پسرا کسی رو صیغه کنند؟ از نظر نگاه مردم متاسفانه فرق زیادی با عمل زشت زنا نداره!
البته مي دونم ربطي به موضوع نداره ها ولي يكي رو ميشناختم كه 60 سال داشت ولي هنوز ازدواج نكرده بود ، بهش مي گفتن چرا ازدواج نمي كني ، مي گفت شما هر روز يه ليوان شير مي خوري ، مي ري يه گاو مي خري ؟
اگه بفرض 1300 تا سكه مهر كني و هر سكه 1 ميليون حساب كني ، در ماه هم 8 ليوان شير بخوري و شير هم ليواني 70 تومن ، تقريبا ميشه 200 سال كه ما به يك چهارمشم راضي ايم كه عمر كنيم، باز مي بيني شير بصرفه تره
hannahmermaid, تو تر شهری هست ، نمیگم خونه عفاف هست ، ولی زنای اونجوری همه جا هستن ، تازه ،مگه صیغه کردن کار سختیه ¿¿¿ ی جمله س ک باید بخونن و چنتا احکام صیغه ک باید ادم بلد باشه ،صیغه کردنه ، سفر ب کره ی مریخ نیست ک
ژنرال
در مورد مسائل ج/ن/س/ی همیشه حرفهای بی ربط و عوامانه با حرفهایی که مبنای علمی و پزشکی داره مخلوط شده. مخصوصا که الان با بودن اینترنت کلی اطلاعات بی ربط و باربط دم دست هرکسی هست.
عقلِ من میگه وقتی خود ارضایی از نظر دینی به شدت نهی شده؛ پس حتما حکمتی توش هست. بُعد مذهبیش رو هم اگر کنار بذاریم بازم عقل سلیم میگه افراط در هر کاری قطعاً به انسان آسیب میزنه؛ حالا این آسیب ها لزوماً نباید آسیب جسمی باشه، میتونه آسیب های روحی و روانی باشه.
در مورد عوارض این مسئله در خانم ها من اطلاعاتی ندارم اما چند سال پیش در یک مقاله مفصلی که ترجمه یه مقاله خارجی بود میخوندم که نتایج بررسی های محققین در چند کشور اروپایی نشون میده که افراط در این کار در مردان به مرور باعث تحریک پذیری بالا و در نتیجه ا/ن/ز/ا/ل زودرس میشه (البته عکسش لزوما صادق نیست). و حتی در مواردی میتونه بعضاً باعث صدماتی به پروستات و ب/ی/ض/ه ها بشه.
تو همین مقاله ذکر شده بود که بعضی از مردان اون قدر اعتیاد شدید به خودارضایی داشتن که دیگه نمیتونستن به صورت طبیعی و نرمال با یک زن، به خشنودی ج/ن/س/ی برسن و فقط با عکس ها و فیلم های پ/و/ر/ن میتونستن لذت ببرن.
البته اینا شاید به عنوان قضایای قطعیِ علمی، قابل استناد نباشه اما به هر حال نشون میده که این کار بی ضرر نیست.
یعنی اگه برای توضیح ضررها کمی از جزئیات گفته بشه؟
ایرادی نداره که در این مورد شفاف صحبت بشه اما این منافاتی با رعایت چارچوب ها نداره؛ فرضاً اگر سایت هم در این مورد قانونی نداشت، به هر حال خوبه که در یه تاپیک عمومی حریم ها حفظ بشه.
البته میدونم که قطعا منظور شما هم چیزی جز این نیست؛ صرفا جهت محکم کاری عرض کردم.
sarkaniemi
بله، حقیقت داره. من خودم جوانی را میشناختم که هر هفته ۳ـ۲ تا مجله و فیلم سکسی میخرید
hannahmermaid
؟ اسم کتاب، جوانان چرا هست؟
hannahmermaid
خدا قسمت همه جوونها بکنه
hannahmermaid
مرسی
hannahmermaid
خب چرا همچین میکرده؟! توی خارج زندگی میکنید شما؟ شاید اعتماد به نفس نداشته و از روبرو شدن با یه دختر و اینکه خرابکاری کنه وسط رابطه میترسیده
jaj
Holtek
بله دقيقا اسمش همين بود ، بعدها جلد دومش هم چاپ شد
hannahmermaid
یعنی چی برنامه ریزی هم میکنند
نیست آقایون خیلی دقیق و با برنامه هست کارهاشون..
محسن صائب
.ممنون
توضیحات دوستان هم در نوع خودش خیلی جالب و اموزنده بودند
.
اما نظر من
.
مسئله خود ارضاعی سابقه ای به اندازه افرینش بشریت دارد و دلایل و عوامل زیادی باعث شده که یک فرد چه زن و چه مرد دست به این کار بزند
در نگاه اول این کار بدلیل محدویت در داشتن شریک جنسی ، توسط فرد انجام میشود ولی در نگاه بالاتر دیده میشود که افراد با داشتن شریک جنسی و بعضا تعداد زیاد شریک جنسی دست به این کار میزنند.
پس فقط نداشتن شریط جنسی در این کار موثر نیست
.
ایا میتوان صورت مسئله رو کاملا پاک کرد؟
.
در کنار نهی شدیدی که از نظر مذهبی در این امر شده است بایستی مهمترین مشکل این کار رو اعتیاد فرد به این عمل دونست که فرد با به ان متاسفانه با مشکلات زیادی در اینده روبرو میشود
از طرف دیگر با بالا رفتن سن ازدواج خود ارضاعی توسط خیلی از جوانها اولین و دم دست ترین و بی خطرترین راه برای دفع شهوت انتخاب میگردد
حالا باید به این جوانی که از شروع بلوغ تا ازدواج فاصله زیادی دارد
چه نسخه ای رو تجویز کرد
تحمل و بردباری
پیدا کردن شریک جنسی
خود ارضاعی
تقریبا تمام این راه کارها با مشکلات و بعضا خطراتی همراه هستند
نظر دوستان چیست؟
serpent
برید ذکر بگید بجای این بحثا
من اول میخوام از نظر دینی ش رو بگم ، ی سوال ، تا وقتی ک میشه ب صورت شرعی کارت رو انجام بدی ،چرا خود ارضایی ¿¿
دوم از نظر علمی ، باعث لاغری ، کم سو شدن چشم ، و در برخی موارد باعث مرگ مغزی میشه
پرهام
hannahmermaid
حالا باید به این جوانی که از شروع بلوغ تا ازدواج فاصله زیادی دارد
چه نسخه ای رو تجویز کرد
تحمل و بردباری
پیدا کردن شریک جنسی
خود ارضاعی
تقریبا تمام این راه کارها با مشکلات و بعضا خطراتی همراه هستند
نظر دوستان چیست؟
آفرین آقا محسن
به نظرم که بهترین راه علاجش از نظر اجتماعی، همون طرح خونه عفاف و رسمی کردن بحث صیغه هست که آقایون سالهاست دارن فقط حرفش رو میزنند.
hannahmermaid
برید ذکر بگید بجای این بحثا
من نمیخوام هیچ دفاعی از این فعل حرام بکنم، خوشم هم نمیاد که همچین کاری بکنم، اما داداش من اینجوری که شما میگید هم متاسفانه همیشه "به صورت شرعی"ش در دسترس نیست. آخه مگه چقدر توی جامعه ما صیغه جا افتاده و آدم میتونه بدون استرس و ترس از آبروریزی صیغه کسی بشه و یا آقا پسرا کسی رو صیغه کنند؟ از نظر نگاه مردم متاسفانه فرق زیادی با عمل زشت زنا نداره!
Holtek
jaj
Holtek
الان خیلی گرونه
اگه بفرض 1300 تا سكه مهر كني و هر سكه 1 ميليون حساب كني ، در ماه هم 8 ليوان شير بخوري و شير هم ليواني 70 تومن ، تقريبا ميشه 200 سال كه ما به يك چهارمشم راضي ايم كه عمر كنيم، باز مي بيني شير بصرفه تره
jaj
Holtek
اصلا مي توني شيرجه بزني تو وان پر از شير
serpent
تو تر شهری هست ، نمیگم خونه عفاف هست ، ولی زنای اونجوری همه جا هستن ، تازه ،مگه صیغه کردن کار سختیه ¿¿¿ ی جمله س ک باید بخونن و چنتا احکام صیغه ک باید ادم بلد باشه ،صیغه کردنه ، سفر ب کره ی مریخ نیست ک
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→