خب چرا همچین میکرده؟! توی خارج زندگی میکنید شما؟ شاید اعتماد به نفس نداشته و از روبرو شدن با یه دختر و اینکه خرابکاری کنه وسط رابطه میترسیده
والّاه چراش رانمیدونم. جوان بود, قیافه اش هم بد نبود. هیکلش هم سالم به نظر میرسید. کار هم میکرد و درآمد داشت. ولی انگار به این روش عادت کرده بود. به نظر من روش غلط و اشتباهییه. یک عادت زشت و نادرست. برای بعضی ها مثل نوعی اعتیاد میشه. زیاده روی در هر مورد غلطه و ضرر داره. در رابطه آدم عمل میکنه و باد میگیره. روابط تجربه میشه.
در کنار نهی شدیدی که از نظر مذهبی در این امر شده است بایستی مهمترین مشکل این کار رو اعتیاد فرد به این عمل دونست که فرد با به ان متاسفانه با مشکلات زیادی در اینده روبرو میشود از طرف دیگر با بالا رفتن سن ازدواج خود ارضاعی توسط خیلی از جوانها اولین و دم دست ترین و بی خطرترین راه برای دفع شهوت انتخاب میگردد حالا باید به این جوانی که از شروع بلوغ تا ازدواج فاصله زیادی دارد چه نسخه ای رو تجویز کرد تحمل و بردباری پیدا کردن شریک جنسیخود ارضاعی تقریبا تمام این راه کارها با مشکلات و بعضا خطراتی همراه هستند نظر دوستان چیست؟
متسفانه مقدار زیادی از این مشکل به دید جامعه ربط داره؛ هم در ایران وجامعه ی ما، و هم کشورهایی دیکر. طبیعیه که پسر و دختر (نوجوان به بالا) با هم رابطه و ارتباط نزدیک داشته باشند؛ چرا که نه؟؟ تازه وقتی آدم بخواد ازدواج کنه و بخوار باکَسی تا آخر عمر باشه مهمّه که تجربه داشته باشه. بی تجربه گی مشکل درست میکنه. متسفانه اشکال اصلی در جامعه است و دید مردم. چرا باید به یک رابطه بین دو نوجوان یا جوان با دید چپ نگاه کرد؟؟ متسفانه خیلی ها در ایران اینطور نگاه میکنند. عده ای مذهبی هستند، عده ای هم سُنّتی. این دید ها همیشه کامل و صحیح نیست. تحمّل و بردباری چقدر؟ زیادیش مُضرّه و اون هم حدّی داره. متسفانه با شرایط کنونی جامعه انگاربیشتر میافته به صیغه. من خیلی موافق این عمل نیستم چون انگار شما شخصی را میخری. آن هم فقط برای مردان ممکن است، و یعنی انگار خانم ها حساب نمیشند و دست دوّم اند راحت ترین راهش این بود اگر دید جامعه عوض میشد و باز تر به این مسئله نگاه میکردند و اینطور سخت نمی گرفتند. فکر کنم بعضی خانواده ها در ایران دید بازی دارند نسبت به این مسئله . قبول میکنند و سختگیری بیخود نمیکنند. این درستش است.جوان یا نوجوان طفلک در غیر این صورت رنج میبره و خیلی سختی میکشه. امیدوارم یدر مادرها قبول کنند و بپذیرند و سختگیری بیخود نکنند که علاقه و کنجکاوی زهرمار آدم نشه و بگذارند جوانها حالشون را بکنند.
البته مي دونم ربطي به موضوع نداره ها ولي يكي رو ميشناختم كه 60 سال داشت ولي هنوز ازدواج نكرده بود ، بهش مي گفتن چرا ازدواج نمي كني ، مي گفت شما هر روز يه ليوان شير مي خوري ، مي ري يه گاو مي خري ؟
متسفانه با شرایط کنونی جامعه انگاربیشتر میافته به صیغه. من خیلی موافق این عمل نیستم چون انگار شما شخصی را میخری. آن هم فقط برای مردان ممکن است، و یعنی انگار خانم ها حساب نمیشند و دست دوّم اند
دوستانی که اینجا منو میشناسن میدونند که آدم مذهبیی نیستم و ... بماند. اما به نظرم نگاه شما به موضوع رابطه آزاد دختر و پسر و در کنارش موضوع صیغه نگاه درستی نیست. اتفاقآ این رابطه ی آزاد و بی قید هست که معمولآ دختر رو بی ارزش میکنه و پسر در قبال رابطه ای که برقرار میکنه و معمولآ هم از طریق احساسات دختر وارد میشن، هیچ تعهد و مسئولیتی نداره. این دیگه جزء بدیهیاتی هست که هر کسی یه ذره حتی با زندگیهای غربی آشنایی داشته باشه میدونه چقدر این موضوع دردسرساز هست برا دخترها و زنها در اون جوامع و کسانی که به اون سبک زندگی میکنند. بابت صیغه من کاری به شرعی غیرشرعی بودنش ندارم اینجا.. و به نظرم جدای از اینکه چیزی هست که دین توصیه کرده، یه راهکار خوب هست برا نظم دادن و ضابطه دادن به ارتباطات جنسی، و دیگه جنس مذکر هرکاری که دلش خواست نمیتونه بکنه و بعد هم بزنه زیر همه چیز و مسئولیتی رو به عهده نگیره.
jaj
serpent
اره یدونه تو تهران سخت گیر میاد ، یدونه هم تو شهر های شمالی
sarkaniemi
والّاه چراش رانمیدونم. جوان بود, قیافه اش هم بد نبود. هیکلش هم سالم به نظر میرسید. کار هم میکرد و درآمد داشت. ولی انگار به این روش عادت کرده بود. به نظر من روش غلط و اشتباهییه. یک عادت زشت و نادرست. برای بعضی ها مثل نوعی اعتیاد میشه. زیاده روی در هر مورد غلطه و ضرر داره.
در رابطه آدم عمل میکنه و باد میگیره. روابط تجربه میشه.
sarkaniemi
متسفانه مقدار زیادی از این مشکل به دید جامعه ربط داره؛ هم در ایران وجامعه ی ما، و هم کشورهایی دیکر. طبیعیه که پسر و دختر (نوجوان به بالا) با هم رابطه و ارتباط نزدیک داشته باشند؛ چرا که نه؟؟ تازه وقتی آدم بخواد ازدواج کنه و بخوار باکَسی تا آخر عمر باشه مهمّه که تجربه داشته باشه. بی تجربه گی مشکل درست میکنه.
متسفانه اشکال اصلی در جامعه است و دید مردم. چرا باید به یک رابطه بین دو نوجوان یا جوان با دید چپ نگاه کرد؟؟ متسفانه خیلی ها در ایران اینطور نگاه میکنند. عده ای مذهبی هستند، عده ای هم سُنّتی. این دید ها همیشه کامل و صحیح نیست.
تحمّل و بردباری چقدر؟ زیادیش مُضرّه و اون هم حدّی داره. متسفانه با شرایط کنونی جامعه انگاربیشتر میافته به صیغه. من خیلی موافق این عمل نیستم چون انگار شما شخصی را میخری. آن هم فقط برای مردان ممکن است، و یعنی انگار خانم ها حساب نمیشند و دست دوّم اند
راحت ترین راهش این بود اگر دید جامعه عوض میشد و باز تر به این مسئله نگاه میکردند و اینطور سخت نمی گرفتند.
فکر کنم بعضی خانواده ها در ایران دید بازی دارند نسبت به این مسئله . قبول میکنند و سختگیری بیخود نمیکنند. این درستش است.جوان یا نوجوان طفلک در غیر این صورت رنج میبره و خیلی سختی میکشه. امیدوارم یدر مادرها قبول کنند و بپذیرند و سختگیری بیخود نکنند که علاقه و کنجکاوی زهرمار آدم نشه و بگذارند جوانها حالشون را بکنند.
hannahmermaid
چیه خودتون میگید و میخندید
hannahmermaid
والّاه چراش رانمیدونم. جوان بود, قیافه اش هم بد نبود.
نگفتید.. توی ایران یا خارج؟
sarkaniemi
hannahmermaid
دوستانی که اینجا منو میشناسن
اما به نظرم نگاه شما به موضوع رابطه آزاد دختر و پسر و در کنارش موضوع صیغه نگاه درستی نیست. اتفاقآ این رابطه ی آزاد و بی قید هست که معمولآ دختر رو بی ارزش میکنه و پسر در قبال رابطه ای که برقرار میکنه و معمولآ هم از طریق احساسات دختر وارد میشن، هیچ تعهد و مسئولیتی نداره. این دیگه جزء بدیهیاتی هست که هر کسی یه ذره حتی با زندگیهای غربی آشنایی داشته باشه میدونه چقدر این موضوع دردسرساز هست برا دخترها و زنها در اون جوامع و کسانی که به اون سبک زندگی میکنند. بابت صیغه من کاری به شرعی غیرشرعی بودنش ندارم اینجا.. و به نظرم جدای از اینکه چیزی هست که دین توصیه کرده، یه راهکار خوب هست برا نظم دادن و ضابطه دادن به ارتباطات جنسی، و دیگه جنس مذکر هرکاری که دلش خواست نمیتونه بکنه و بعد هم بزنه زیر همه چیز و مسئولیتی رو به عهده نگیره.
sarkaniemi
حالا فرقش چییه؟! چطور مگه؟!
hannahmermaid
نگفتید.. توی ایران یا خارج؟
حالا فرقش چییه؟! چطور مگه؟!
آخه نوشته بودید کلی مجله و فیلمهای سکسی خریداری میکنه! تو ایران مگه همچین چیزی هست؟
Holtek
فيلم كه همه جا پره ولي مجله رو حتما مي رفته از اون ور آب مي گرفته مي اورده ، البته اون قديما مجله هم تو ايران مي فروختن
serpent
sarkaniemi
خوب این جواب سوال خودت هم میشه!
sarkaniemi
فکر کنم میگند فرانکفورت
hannahmermaid
راستشو بگو پسرم
hannahmermaid
آخه نوشته بودید کلی مجله و فیلمهای سکسی خریداری میکنه! تو ایران مگه همچین چیزی هست؟
خوب این جواب سوال خودت هم میشه!
مطمئن نبودم که توی ایران در دسترس نباشه خرید کردن همچین چیزایی
serpent
واقعنی میگم مامان جان
hannahmermaid
توي آلمانه ديگه. هان؟
zrnznn
امیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر؟! تو چشام نیگاه کن
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→