میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بنده به خودم اجازه نميدم هيچ عكسى رو بدون اجازه منتشر كنم اقا محسن عزيز ، فرقى هم نميكنه اقا يا خانم باشه اين عكسها با اعتبار و اعتمادى كه دوستان لطف دارند به من نزدم هست و ازشون ميگيرم اون عكسهاى فيس بوكي به قول خود شما شخصى و تصميم گيرنده خودشون هستند من به رسم امانت دارى اين كار رو نميكنم
من کلی عرض کردم این یک رسم شده اینجا همه ادعا داریم که دوست هستیم بعدش به دلت میمونه یک عکس از این خانواده چند ساله ببینی اکثرا یکجورایی از این موضوع فرار میکنند وقتی وارد فیسبوک که میشی یکباره ........................ مثل اینکه این خانواده البوم عکسشون جایی دیگه هست
نقل قول: Holtek
عمو جان حداقل عكس خودتو خط خطي نكن تا شايد دل حاج محسن هم بدست آورده باشي
سلام . اسم 3 نفر فعلا تو ذهنم هست . هیرو علی و مامان سهیلا .
من که هرموقع وقت کنم میام . چالش دیگه چرا ? دلتون میاد یه مامان خسته رو به چالش بکشید . بخدا قسم 6 ماهه میخوام عکسای سیسمونی کیانمهر و بزارم وقت نمیکنم .
من که هرموقع وقت کنم میام . چالش دیگه چرا ? دلتون میاد یه مامان خسته رو به چالش بکشید . بخدا قسم 6 ماهه میخوام عکسای سیسمونی کیانمهر و بزارم وقت نمیکنم .
سلام سهیلا خانوم خیلی خیلی خوش اومدید
نقل قول: zrnznn
حساب کتاب کنید (با سند و مدرک) ببینیم که تا به حال بیشترین امتیازو برده؟؟؟ جایزه داره هااااااااا
تنها, کی من به چالش کشیده من کی همیشه در صحنه حاضرم خاطره بذار فکر کنم یک خاطره یادم اومد از یکی از قرارها،یادم میاد میاد قرار بود بریم لابی خونه گیلاس خانم من سوار ماشین مژده خانم بودم یک در کامل محل زدیم بعد رسیدیم یادش به خیر چقدر خوش گذشت جای این عزیزان خالیه چالش بعدی:گیلاس و مژده خانم
zrnznn, اگر شخص مورد نظر اومد تو این تاپیک اعلام حضور کرد، هم شما و هم او، یک امتیاز دریافت میکنید. e اگر علاوه بر اعلام حضور در این تاپیک، یک تاپیک هم در انجمن ارسال کرد، جفتتون 3 امتیاز دریافت میکنید.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
من کلی عرض کردم
این یک رسم شده اینجا همه ادعا داریم که دوست هستیم بعدش به دلت میمونه یک عکس از این خانواده چند ساله ببینی
اکثرا یکجورایی از این موضوع فرار میکنند
وقتی وارد فیسبوک که میشی یکباره ........................
مثل اینکه این خانواده البوم عکسشون جایی دیگه هست
خدا خیرت بده
arash52
ژنرال
منو با آی-دی های قبلیم چالشیدن
soheyla
اسم 3 نفر فعلا تو ذهنم هست .
هیرو
علی
و مامان سهیلا .
من که هرموقع وقت کنم میام . چالش دیگه چرا ?
دلتون میاد یه مامان خسته رو به چالش بکشید . بخدا قسم 6 ماهه میخوام عکسای سیسمونی کیانمهر و بزارم وقت نمیکنم .
zrnznn
یلدا هم که اومد ولی اینجا رو ندید که پست بزاره و یه امتیاز نصیب اونهایی بشه که دعوتش کردن به چالش....
حساب کتاب کنید (با سند و مدرک
تنها
دلتون میاد یه مامان خسته رو به چالش بکشید . بخدا قسم 6 ماهه میخوام عکسای سیسمونی کیانمهر و بزارم وقت نمیکنم .
سلام سهیلا خانوم خیلی خیلی خوش اومدید
نجمه ای
چالش هشتم lion1360
zrnznn
شیدا جون نگفتم برقصی که
من مسئول پرداخت جایزه ام
lion1360
کی من به چالش کشیده
من کی همیشه در صحنه حاضرم
خاطره بذار فکر کنم
یک خاطره یادم اومد از یکی از قرارها،یادم میاد میاد قرار بود بریم لابی خونه گیلاس خانم من سوار ماشین مژده خانم بودم یک در کامل محل زدیم بعد رسیدیم
جای این عزیزان خالیه
چالش بعدی:گیلاس و مژده خانم
lion1360
جایزه من چی شد خانم مدیر
zrnznn
به تو که نمیدم...به شیدا جون میدم که شما رو صدا کرد
شایدم پولشو بالا کشیدم و به اونم ندادمممممممممم
lion1360
اگر شخص مورد نظر اومد تو این تاپیک اعلام حضور کرد، هم شما و هم او، یک امتیاز دریافت میکنید.
e اگر علاوه بر اعلام حضور در این تاپیک، یک تاپیک هم در انجمن ارسال کرد، جفتتون 3 امتیاز دریافت میکنید.
اینجا نوشته خانم مدیر
من امتیازم میخوام
هاچو هاچو
مستانه
بالأخره سرانجام این تاپیک چی شد؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→