₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 7 8 9 10 11

دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون

4785 بازدید، 214 پست، نویسنده: بچه مثبت

• levrone

نقل قول: arash52
    من هم علیرضا و بهروز مشهدی levrone را به چالش دعوت میکنم

حج آقا! در رکابتم!

16 سپاس: بچه مثبت، garfild، بندری، mz56mz، دلشاد، kamal313، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، arash52

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    والو من قدیما اونقده دوست داشتم این اقای صایب رو اذیت کنم و همش باهاش بحث و مخالفت کنم

یاد باد ان روزگاران یاد باد
    خدا رو شکر که عروس شدی و بازهم خدا روشکر که بچه دارشدی
    لااقل من راحت شدم :4:
    ولی خارج از شوخی چالش های شما معمولا همراه با انصاف بودو من باید ازت تشکر کنم

15 سپاس: بچه مثبت، garfild، بندری، mz56mz، دلشاد، kamal313، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe

• garfild

ممنون از دوستانی که یاد من هم کردن386 386
    خیلی خوشحالم که دوستانی دارم که منو فراموش نکردن :8:

همیشه شاد و خوشحال باشید

629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629 629

14 سپاس: بندری، بچه مثبت، mz56mz، دلشاد، kamal313، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe

• بندری

نقل قول: MEH_D
    سلام به همه عزیزان persons006

احوال حاج مهدی خوش اومدی برادر تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، دلشاد، kamal313، هاچو هاچو، تنها، ژنرال، Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild

• بندری

دوستانی که بعد از مدتها میان سایت . یه سری به صفحه شخصیتون هم بزنید . حسابی خاک خورده تصویر در دسترس نیست
    12 سپاس: mz56mz، دلشاد، kamal313، تنها، Holtek، بچه مثبت، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild

• kamal313

:4: می بینم که چالش بازیه اینجا
    14 سپاس: هاچو هاچو، تنها، ژنرال، mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild

• هاچو هاچو

کسی به خود خانوم تف تو شانسیان خبر داده اصلا؟؟ :4:
    13 سپاس: تنها، ژنرال، KuRoSh، mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، 313-KaMiKaZe، garfild

• تنها

نقل قول: هاچو هاچو
    چشم در اسرع وقت میتاپیکم

دست شما خیلی مرسی :9:

kamal313,
    ایوووووووووووول :81:
    آقای کمال اگر زحمتی نیست شما هم زحمت بکشید تاپیک بزنید :4:

چالش هفتم کیش مهر

12 سپاس: KuRoSh، mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، هاچو هاچو، 313-KaMiKaZe، garfild

• KuRoSh

کسی به خود خانوم تف تو شانسیان خبر داده اصلا؟؟

این تف تو شانس هیچ وقت خدا نیست که خبر داده شده باشه بهش
    ای تف تو شانست :88:

13 سپاس: mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، تنها، هاچو هاچو، 313-KaMiKaZe، garfild، ژنرال

• KuRoSh

کسی به خود خانوم تف تو شانسیان خبر داده اصلا؟؟

این تف تو شانس هیچ وقت خدا نیست که خبر داده شده باشه بهش
    ای تف تو شانست :88: mz56mz,
    کاکوووو این عکس ها رو کجا قایم کرده بودی به ما ندادی :4:

13 سپاس: mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، تنها، هاچو هاچو، 313-KaMiKaZe، garfild، ژنرال

• ♥Rose♥

نقل قول: نخبه
    رز

اعلام حضور مجدد بخاطر مامان شیرین گل :46:
    نقل قول: zrnznn
    دیگه فاطمه اومد و تاپیکم زد...

با نت موبایلم وصل میشم بخدا انقد سرعتش پایینه که ارسال همین تاپیک کوچیک 2 ساعت طول کشید
    هی قطع و وصل میشد :94:
    نقل قول: بچه مثبت
    ما که همیشه به یادتونیم نخ‌سوزن عید غدیر :4:

بعله، اگه راست میگی پس عیدی من کو ؟! تصویر در دسترس نیست
    خواهش میکنم، سلاله پاک پیامبر برای ما عزیزن :46:
    خوش اومدی :46:

سپاس تشکر ممنون فراوان :46:

نقل قول: carlos
    یه لینک برام اومد بنام " شخصیت شناسی از روی باسن " :9: تازه عکسم داشت :83: :89:
    دیگه بهتره بقیه شو نگم :50:
    شماها بودین نمی نشستین تا آخرش بخونین و ببینین چیه ؟؟؟؟؟بی ادبا :86: :86: :86:

:23:
    مگر اینکه از این تاپیکای 18+ ارسال بشه تا بازدید بالا بره و سایت شلوخ پلوخ بشه :83:

نقل قول: KuRoSh
    کاکوووو این عکس ها رو کجا قایم کرده بودی به ما ندادی :4:

این عکس ها سکرت بودن نمیشد به کسی داد :10:
    مرسی عمو جون :46:
    این خانم ژولی و همسرشون چه انسانهای نازنینی بودن، یادشون گرامی :46:

آقا کسی یاد کاربر بسیار اکتیو، diver نیفتاد!

14 سپاس: mz56mz، بندری، Holtek، بچه مثبت، دلشاد، zrnznn، baron jon، mojde، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، ژنرال

• Holtek

نقل قول: ماهی
    Dr.GSM

سلام
    دكتر سرش شلوغ بود نتونست بياد ، منو بجاي خودش فرستاد :4:
    ماهي و ساحل ناقلا و ميرزا :4:

14 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، دلشاد، بندری، محسن صائب، zrnznn، baron jon، mojde، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، ژنرال

• mz56mz

سلام مجدد

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، بندری، Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، arash52، ژنرال

• محسن صائب

همیشه برام سوال بوده که چرا صورت عکس ها رو مخدوش میکنید
    حالا خانم باشه یک حرفیه اقایون مشکلشون کجاست
    دیگه اینکه اکثر
    همین خانمها در فیسبوک و در پرو فایلشون کلی عکس از خودشون دارند چرا اونجا محرم هستند و اینجا نامحرم :7:

14 سپاس: Holtek، بچه مثبت، mz56mz، zrnznn، baron jon، mojde، دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، ژنرال

• mz56mz

محسن صائب,
    بنده به خودم اجازه نميدم هيچ عكسى رو بدون اجازه منتشر كنم اقا محسن عزيز ، فرقى هم نميكنه اقا يا خانم باشه اين عكسها با اعتبار و اعتمادى كه دوستان لطف دارند به من نزدم هست و ازشون ميگيرم اون عكسهاى فيس بوكي به قول خود شما شخصى و تصميم گيرنده خودشون هستند من به رسم امانت دارى اين كار رو نميكنم

13 سپاس: Holtek، بچه مثبت، zrnznn، baron jon، mojde، دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، ژنرال

• Holtek

نقل قول: mz56mz
    بنده به خودم اجازه نميدم هيچ عكسى رو بدون اجازه منتشر كنم اقا محسن عزيز ، فرقى هم نميكنه اقا يا خانم باشه اين عكسها با اعتبار و اعتمادى كه دوستان لطف دارند به من نزدم هست و ازشون ميگيرم اون عكسهاى فيس بوكي به قول خود شما شخصى و تصميم گيرنده خودشون هستند من به رسم امانت دارى اين كار رو نميكنم

عمو جان حداقل عكس خودتو خط خطي نكن تا شايد دل حاج محسن هم بدست آورده باشي :1:

13 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، zrnznn، baron jon، mojde، دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، ژنرال

• بچه مثبت

نقل قول: محسن صائب
    چرا صورت عکس ها رو مخدوش میکنید
    برای اینکه شناخته نشیم. اگه اومدن منو دزدیدن شما پاسخگو خواهی بود؟ :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    13 سپاس: Holtek، mz56mz، zrnznn، baron jon، mojde، دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، ژنرال

• mz56mz

Holtek,
    چشم دكتر عمو جان
    قرار شيراز البته اونور ميز هم ٢ عزيز ديگر هستند :3:

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: Holtek، zrnznn، baron jon، mojde، دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، garfild، بندری، ژنرال

• mojde

سلاملکم عمووووووووووووووو :4:

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
    Mz56mz
    عليكم و السلام خالههههههههه:4:

9 سپاس: دلشاد، تنها، هاچو هاچو، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، mz56mz، garfild، بندری، ژنرال

• تنها

اگر علاوه بر اعلام حضور در این تاپیک، یک تاپیک هم در انجمن ارسال کرد، جفتتون 3 امتیاز دریافت می‌کنید.

آقای امین فقط یه تاپیک امتیاز داره؟

یاد قرار کوهسار افتادم موقع ناهار آقای علییییییی تند تند بشقاب غذا رو میگرفت میذاشت بغلش بعد یهو بقیه دیدن غذا کمه :83:

10 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh، 313-KaMiKaZe، دلشاد، mz56mz، garfild، بندری، baron jon، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: