اون موقع میاومدید سایت و میگفتید و میخندید...الان وقتی نمیاد چجوری میخواید همچون فضایی داشته باشید؟؟؟ الان بد بود این تاپیک؟؟؟ خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟!
شماهای که سرعت اطلاع رسانیتون و حضورتون به سرعت برقه....و یا خیلیاتون میاد به صورت مهمان همیشه سر مزنید....اینجا خونه خودتونه...چرا حس میکنید حتما کسی باید به چالش دعوتتتون کنه؟؟؟
بعدشم شما ها اگر دوستای همدیگه هستید دیگه ناراحتی هاتون رو باید بزارید کنار......خوب هر کسی ممکنه اشتباهاتی داشته باشه...فراموش کنید اگر ناراحتی براتون تو این سایت از طرف کسی پیش اومده و دوباره دوره هم باشید....
من بعد فاطمه که اومد....آقا محسن صائب رو به چالش دعوت میکنم
اقا جان من که هر جوری شده هفته ای یکی دوبار سر میزنم دیگه چالش چرا . امین جان ، تاپیک جالبی رو زحمت کشیدی منم بایک بیت شعر مجلس رو نورانی کنم . دوران خوش ان بود که با دوست بسر رفت &&& باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود
خوب خدا رو شکر آقا محسن صائب هم اومد.... آقا محسن زحمت تاپیک رو هم بکشی من کلی سپاسگزارت میشم بعدشم خودتونو دست کم نگیرید...شما در یک ماه گذشته فعالیت چندانی نداشتید
حالا پرهام (آقا حجب مشهدی) رو که یه مدته کم میاد دعوت میکنم..... به امید این که آقا کوروش هم زودی بیاددددددددددددددد . . .
نقل قول: KuRoSh
یعنی خوشم میاد منو چیزم حساب نمی کنید persons087
خوب کوروشی تو هستی........ منفی بزرگ گفت اونهایی که قبل از نام بردنشون تو این تاپیک پست گذاشتن حساب نیستن......
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
این گوی و این میدان. هرکاری دوست داری میتونی انجام بدی هم مدرسه ای جون ▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: gilas
به زودی میام
کجایی خاله؟؟؟؟ زودتر بیا که جات زیادی خالیه
نقل قول: arash52
سلااااااااااااااااام
سلام به روی ماهت به اون چشای سیاهت آقاجون برنامه بذار کمتر همو ببینیم. والا با این نوناشون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بعدشم شما ها اگر دوستای همدیگه هستید دیگه ناراحتی هاتون رو باید بزارید کنار......خوب هر کسی ممکنه اشتباهاتی داشته باشه...فراموش کنید اگر ناراحتی براتون تو این سایت از طرف کسی پیش اومده و دوباره دوره هم باشید....
ناراحتی؟
هیچ کی ناراحت نیست والو من که از کسی و چیزی ناراحت نیستم دوستای قدیمی که یک به یک رفتن و هر کی سر خونه زندگی خودش اینجا برا ما قدیمیا جذابیتش رو از دست داد.. بیشترین چیزی که ماها رو دور هم جمع میکرد دوستامون بودن و قرارها اونا که کمرنگ شدن دلیل موندن کم شد درست مثل اونایی که قبل از ما عضو بودن و رفتن و بعد ما جاشون اومدیم حالا ما کم میاییم شماها جای ما اباد کنید
خداییش دنیز نمیزاره من پای کام بشینم .. زودتر از من میشینه میره رو مخ نمیزاره به هیچی دست بزنم واسه همین کم میام و یکی از دلایل عمده اش هم نبودن دوستای قدیمیم خو اون فضا برا من تو اون سن و حال و هوا جذاب بود الان سنم موقعیت و جایگاهم تو زندگی عوض شده خو طبیعیه دیگه مثل گذشته هر چیزی برام جذاب نباشه
سایت هنوز باحاله ولی ما یکم سلیقمون فرق کرده
والو من قدیما اونقده دوست داشتم این اقای صایب رو اذیت کنم و همش باهاش بحث و مخالفت کنم الان حوصله بحث و گفتگو ندارم
اون موقع میاومدید سایت و میگفتید و میخندید...الان وقتی نمیاد چجوری میخواید همچون فضایی داشته باشید؟؟؟ الان بد بود این تاپیک؟؟؟ خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟!
دلم تنگ شده برا روزایی که با بچه ها میرفتیم بیرون برا روزایی که با هم رفتیم دربند باغ وحش موزه پارک
روزهای خیلی خیلی خوشی بود
دوست دارم دوباره بچه ها رو ببینم ولی دور هم جمع شدن سخت و مدیریت میخاد که از شانس من شدم ننه یه کودک و وقت ندارم
چند وقت پیش باغ وحش رفته بودم اونقده یاد قرار باغ وحش افتادم چقدر با امین مهدی گیلاسی پرستو ساناز و کارلوس خوش گذشت دو روز بعدشم رفتیم دربند علی متالیک هم اومد یادش بخیر دیزی عکس جورابا کارت بانکی علی
هییییییییییییییی جوانی یادت بخیر
تاپیکهای سبزی و کل کل چقدر سر به سر بچه ها میزاشتم
وایییییییییییییییییی چقدر دلم تنگههههههههههههه
نه اینجوری نمیشه خودم باید دست به کار بشم ماه اینده یه روز ملتو جمع کنم دور هم
مگه اینکه مسابقه ای برگزار بشه تا کسی یاد ما بیفته
ما که همیشه به یادتونیم نخسوزن عید غدیر
خوش اومدی
نقل قول: mojde
میشه تاپیکو همینجا نهید یا بایدبریم تاپیک جدید بنهیم
هر چیز را باید در جای درستش نهاد تا نهادینه گردد
zrnznn, مهندس ناراحتی کدومه؟ بیشتر دوستان مشغله کاری دارن. زن و بچه و شوهرداری و بشور و بساب که اجازه نمیده بیان حضور اندکشون شون هم غنیمته و من به شخصه از همشونن تشکر ممنون میکمنم
اره دور قفسشون شیشه کشیدن اومدم کنار قفس با دنیز عکس بگیرم حس کردم پشتم یه سایه سیاه هست برگشتم عقب دیدم میمونه بی ادبه کو.... شو کرده طرف ما اون یکیا هم شپش از تن هم در میاوردن
ولی این بار باغ وحش بهتر و تمیز تر از قبل بود ولی همچنان کار داره
سمت خزندگان هم یاد بهروز دلشاد افتاده بیدم عاشق مار بیده
Salamaleykom..baraye avalin bar dar tarikhe iran man ba gooshi omadam..jaleb injast ke in etefagh har 2300 sal yek bar miofte az bas in gooshi daghoone lamasab
Salamaleykom..baraye avalin bar dar tarikhe iran man ba gooshi omadam..jaleb injast ke in etefagh har 2300 sal yek bar miofte az bas in gooshi daghoone lamasab
چه تاپیک خلاقانه ای زدی امین جان خیلی خیلی لذت بردم . منم MEH-D و پوریا سوس رو دعوت می کنم . مهدی یه روزی از مدیرای سایت بودش . حالا امتیازش به نخبه هم رسید اشکال نداره ▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خوب الانم میتونید خوش بگذرونید دیگههههههه
اون موقع میاومدید سایت و میگفتید و میخندید...الان وقتی نمیاد چجوری میخواید همچون فضایی داشته باشید؟؟؟
الان بد بود این تاپیک؟؟؟
خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟!
شماهای که سرعت اطلاع رسانیتون و حضورتون به سرعت برقه....و یا خیلیاتون میاد به صورت مهمان همیشه سر مزنید....اینجا خونه خودتونه...چرا حس میکنید حتما کسی باید به چالش دعوتتتون کنه؟؟؟
من که همه اتون رو دوست دارم
zrnznn
دیگه فاطمه اومد و تاپیکم زد...خودتون امتیاز حساب کنید.
(امیرو یلدا رو هم خواستم من بگم که دیگران گفتن)
محسن صائب
اقا جان من که هر جوری شده هفته ای یکی دوبار سر میزنم
دیگه چالش چرا
.
امین جان ، تاپیک جالبی رو زحمت کشیدی
منم بایک بیت شعر مجلس رو نورانی کنم
.
دوران خوش ان بود که با دوست بسر رفت &&& باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود
KuRoSh
یعنی خوشم میاد منو چیزم حساب نمی کنید
بریم دنبال تیله بازی خودمون که خیلی بیشتر حال میده
zrnznn
بعدشم خودتونو دست کم نگیرید...شما در یک ماه گذشته فعالیت چندانی نداشتید
حالا پرهام (آقا حجب مشهدی) رو که یه مدته کم میاد دعوت میکنم.....
به امید این که آقا کوروش هم زودی بیاددددددددددددددد
.
.
.
خوب کوروشی تو هستی........ منفی بزرگ گفت اونهایی که قبل از نام بردنشون تو این تاپیک پست گذاشتن حساب نیستن......
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
زودتر بیا که جات زیادی خالیه
آقاجون برنامه بذار کمتر همو ببینیم. والا با این نوناشون
نخبه
رز
هاشم
نخبه
ناراحتی؟
هیچ کی ناراحت نیست
والو من که از کسی و چیزی ناراحت نیستم
دوستای قدیمی که یک به یک رفتن و هر کی سر خونه زندگی خودش اینجا برا ما قدیمیا جذابیتش رو از دست داد.. بیشترین چیزی که ماها رو دور هم جمع میکرد دوستامون بودن و قرارها اونا که کمرنگ شدن دلیل موندن کم شد
درست مثل اونایی که قبل از ما عضو بودن و رفتن و بعد ما جاشون اومدیم حالا ما کم میاییم شماها جای ما اباد کنید
خداییش دنیز نمیزاره من پای کام بشینم .. زودتر از من میشینه میره رو مخ نمیزاره به هیچی دست بزنم واسه همین کم میام و یکی از دلایل عمده اش هم نبودن دوستای قدیمیم خو اون فضا برا من تو اون سن و حال و هوا جذاب بود
سایت هنوز باحاله ولی ما یکم سلیقمون فرق کرده
والو من قدیما اونقده دوست داشتم این اقای صایب رو اذیت کنم و همش باهاش بحث و مخالفت کنم
الان حوصله بحث و گفتگو ندارم
نخبه
الان بد بود این تاپیک؟؟؟
خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟!
دلم تنگ شده برا روزایی که با بچه ها میرفتیم بیرون
برا روزایی که با هم رفتیم دربند
باغ وحش
موزه
پارک
روزهای خیلی خیلی خوشی بود
دوست دارم دوباره بچه ها رو ببینم ولی دور هم جمع شدن سخت و مدیریت میخاد که از شانس من شدم ننه یه کودک و وقت ندارم
چند وقت پیش باغ وحش رفته بودم اونقده یاد قرار باغ وحش افتادم
عکس جورابا
کارت بانکی علی
هییییییییییییییی جوانی یادت بخیر
تاپیکهای سبزی و کل کل
وایییییییییییییییییی چقدر دلم تنگههههههههههههه
نه اینجوری نمیشه خودم باید دست به کار بشم ماه اینده یه روز ملتو جمع کنم دور هم
بچه مثبت
خوش اومدی
هر چیز را باید در جای درستش نهاد تا نهادینه گردد
zrnznn,
مهندس ناراحتی کدومه؟ بیشتر دوستان مشغله کاری دارن. زن و بچه و شوهرداری و بشور و بساب که اجازه نمیده بیان
حضور اندکشون شون هم غنیمته و من به شخصه از همشونن تشکر ممنون میکمنم
بچه مثبت
شما حضورت برامون نوره ▧ تصویر در دسترس نیست
مستانه
ایشالا در اسرع وخخخخخخت اینکارو می کنم :100:
نخبه
دور قفسشون شیشه کشیدن
اومدم کنار قفس با دنیز عکس بگیرم حس کردم پشتم یه سایه سیاه هست برگشتم عقب دیدم میمونه بی ادبه کو.... شو کرده طرف ما
ولی این بار باغ وحش بهتر و تمیز تر از قبل بود ولی همچنان کار داره
سمت خزندگان هم یاد بهروز دلشاد افتاده بیدم عاشق مار بیده
نخبه
اومدم خونه دنبال تسبیحم گشتم
zrnznn
آقا محسن صائب بزرگی کیند و یه تاپیکم بزنید دیگهههههههههههههههههه
نفر بعدی mahsa joon رو دعوت میکنم
ای وای اشتباه شد...هواسم نبود که پرهام رو دعوت کردم و هنو لبیک نگفته...تنها
نشد با همون فرمول پیش برم
هاچو هاچو
هاچو هاچو
بندری
MEH-D و پوریا سوس رو دعوت می کنم .
مهدی یه روزی از مدیرای سایت بودش . حالا امتیازش به نخبه هم رسید اشکال نداره ▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→