₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11

بدون عکس

دعوت به چالش ✚ تف تو شانس شاپری، تشکر ممنون

4785 بازدید، 214 پست، نویسنده: بچه مثبت

• zrnznn

نقل قول: نخبه
    چقدر کنار هم خوش میگذروندیم

خوب الانم میتونید خوش بگذرونید دیگههههههه :5:

اون موقع میاومدید سایت و میگفتید و میخندید...الان وقتی نمیاد چجوری میخواید همچون فضایی داشته باشید؟؟؟
    الان بد بود این تاپیک؟؟؟
    خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟! :6:

شماهای که سرعت اطلاع رسانیتون و حضورتون به سرعت برقه....و یا خیلیاتون میاد به صورت مهمان همیشه سر مزنید....اینجا خونه خودتونه...چرا حس میکنید حتما کسی باید به چالش دعوتتتون کنه؟؟؟

بعدشم شما ها اگر دوستای همدیگه هستید دیگه ناراحتی هاتون رو باید بزارید کنار......خوب هر کسی ممکنه اشتباهاتی داشته باشه...فراموش کنید اگر ناراحتی براتون تو این سایت از طرف کسی پیش اومده و دوباره دوره هم باشید.... 280

من که همه اتون رو دوست دارم 1153 303

10 سپاس: mojde، KuRoSh، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، تنها، دلشاد، بندری، garfild، 313-KaMiKaZe

• zrnznn

من بعد فاطمه که اومد....آقا محسن صائب رو به چالش دعوت میکنم

دیگه فاطمه اومد و تاپیکم زد...خودتون امتیاز حساب کنید.

(امیرو یلدا رو هم خواستم من بگم که دیگران گفتن)

10 سپاس: KuRoSh، mz56mz، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، mojde، garfild، ♥Rose♥، 313-KaMiKaZe

• محسن صائب

نقل قول: zrnznn
    من بعد فاطمه که اومد....آقا محسن صائب رو به چالش دعوت میکنم

اقا جان من که هر جوری شده هفته ای یکی دوبار سر میزنم
    دیگه چالش چرا :83:
    .
    امین جان ، تاپیک جالبی رو زحمت کشیدی
    منم بایک بیت شعر مجلس رو نورانی کنم :4:
    .
    دوران خوش ان بود که با دوست بسر رفت &&& باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود

10 سپاس: mz56mz، نخبه، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، mojde، KuRoSh، garfild، 313-KaMiKaZe

• KuRoSh

صبح بخیر
    یعنی خوشم میاد منو چیزم حساب نمی کنید :4: تصویر در دسترس نیست

بریم دنبال تیله بازی خودمون که خیلی بیشتر حال میده

10 سپاس: zrnznn، mz56mz، بچه مثبت، نخبه، تنها، دلشاد، بندری، mojde، garfild، 313-KaMiKaZe

• zrnznn

خوب خدا رو شکر آقا محسن صائب هم اومد.... آقا محسن زحمت تاپیک رو هم بکشی من کلی سپاسگزارت میشم
    بعدشم خودتونو دست کم نگیرید...شما در یک ماه گذشته فعالیت چندانی نداشتید:4:

حالا پرهام (آقا حجب مشهدی) رو که یه مدته کم میاد دعوت میکنم.....
    به امید این که آقا کوروش هم زودی بیاددددددددددددددد :48:
    .
    .
    .
    نقل قول: KuRoSh
    یعنی خوشم میاد منو چیزم حساب نمی کنید :4: persons087

خوب کوروشی تو هستی........ منفی بزرگ گفت اونهایی که قبل از نام بردنشون تو این تاپیک پست گذاشتن حساب نیستن...... :2:

10 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، نخبه، تنها، دلشاد، بندری، mojde، KuRoSh، garfild، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

من خانم نغمه خانم رو به چالش دعوت میکنم :buff:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: نخبه، تنها، دلشاد، بندری، mojde، KuRoSh، garfild، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

نقل قول: ماهی
    منم الان نمی دونم باید چیکار کنم :9:
    این گوی و این میدان. هرکاری دوست داری میتونی انجام بدی هم مدرسه ای جون تصویر در دسترس نیست

نقل قول: gilas
    به زودی میام :4:
    کجایی خاله؟؟؟؟
    زودتر بیا که جات زیادی خالیه :4:

نقل قول: arash52
    سلااااااااااااااااام :8:
    سلام به روی ماهت به اون چشای سیاهت
    آقاجون برنامه بذار کمتر همو ببینیم. والا با این نوناشون :4:

9 سپاس: نخبه، تنها، دلشاد، بندری، mojde، KuRoSh، arash52، garfild، 313-KaMiKaZe

• نخبه

گافیلد

رز

هاشم

9 سپاس: بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، mojde، KuRoSh، garfild، ♥Rose♥، 313-KaMiKaZe

• نخبه

بعدشم شما ها اگر دوستای همدیگه هستید دیگه ناراحتی هاتون رو باید بزارید کنار......خوب هر کسی ممکنه اشتباهاتی داشته باشه...فراموش کنید اگر ناراحتی براتون تو این سایت از طرف کسی پیش اومده و دوباره دوره هم باشید....

ناراحتی؟

هیچ کی ناراحت نیست
    والو من که از کسی و چیزی ناراحت نیستم
    دوستای قدیمی که یک به یک رفتن و هر کی سر خونه زندگی خودش اینجا برا ما قدیمیا جذابیتش رو از دست داد.. بیشترین چیزی که ماها رو دور هم جمع میکرد دوستامون بودن و قرارها اونا که کمرنگ شدن دلیل موندن کم شد :20:
    درست مثل اونایی که قبل از ما عضو بودن و رفتن و بعد ما جاشون اومدیم حالا ما کم میاییم شماها جای ما اباد کنید :4:

خداییش دنیز نمیزاره من پای کام بشینم .. زودتر از من میشینه میره رو مخ نمیزاره به هیچی دست بزنم واسه همین کم میام و یکی از دلایل عمده اش هم نبودن دوستای قدیمیم خو اون فضا برا من تو اون سن و حال و هوا جذاب بود :20: الان سنم موقعیت و جایگاهم تو زندگی عوض شده خو طبیعیه دیگه مثل گذشته هر چیزی برام جذاب نباشه :20:

سایت هنوز باحاله ولی ما یکم سلیقمون فرق کرده :9:

والو من قدیما اونقده دوست داشتم این اقای صایب رو اذیت کنم و همش باهاش بحث و مخالفت کنم
    الان حوصله بحث و گفتگو ندارم :23:

9 سپاس: بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، KuRoSh، garfild، 313-KaMiKaZe

• نخبه

اون موقع میاومدید سایت و میگفتید و میخندید...الان وقتی نمیاد چجوری میخواید همچون فضایی داشته باشید؟؟؟
    الان بد بود این تاپیک؟؟؟
    خوب بیاید دیگه..... شما ها همین دوستای خوب رو و همین خاطرات رو از این سایت دارید....پَ چرا تنهاش گذاشتید؟!

دلم تنگ شده برا روزایی که با بچه ها میرفتیم بیرون
    برا روزایی که با هم رفتیم دربند
    باغ وحش
    موزه
    پارک

روزهای خیلی خیلی خوشی بود

دوست دارم دوباره بچه ها رو ببینم ولی دور هم جمع شدن سخت و مدیریت میخاد که از شانس من شدم ننه یه کودک و وقت ندارم

چند وقت پیش باغ وحش رفته بودم اونقده یاد قرار باغ وحش افتادم :20: چقدر با امین مهدی گیلاسی پرستو ساناز و کارلوس خوش گذشت دو روز بعدشم رفتیم دربند علی متالیک هم اومد :20: یادش بخیر دیزی
    عکس جورابا
    کارت بانکی علی :83:

هییییییییییییییی جوانی یادت بخیر

تاپیکهای سبزی و کل کل :20: چقدر سر به سر بچه ها میزاشتم :23:

وایییییییییییییییییی چقدر دلم تنگههههههههههههه

نه اینجوری نمیشه خودم باید دست به کار بشم ماه اینده یه روز ملتو جمع کنم دور هم
    :20:

8 سپاس: بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، KuRoSh، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

نقل قول: ♥Rose♥
    مگه اینکه مسابقه ای برگزار بشه تا کسی یاد ما بیفته :10:
    ما که همیشه به یادتونیم نخ‌سوزن عید غدیر :4:

خوش اومدی
    :46:

نقل قول: mojde
    میشه تاپیکو همینجا نهید یا بایدبریم تاپیک جدید بنهیم :4:

هر چیز را باید در جای درستش نهاد تا نهادینه گردد :bahone:

zrnznn,
    مهندس ناراحتی کدومه؟ بیشتر دوستان مشغله کاری دارن. زن و بچه و شوهرداری و بشور و بساب که اجازه نمیده بیان
    حضور اندکشون شون هم غنیمته و من به شخصه از همشونن تشکر ممنون میکمنم

13 سپاس: نخبه، zrnznn، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، ♥Rose♥، 313-KaMiKaZe

• بچه مثبت

نقل قول: محسن صائب
    منم بایک بیت شعر مجلس رو نورانی کنم :4:
    بزرگواری حاج محسن :46:

شما حضورت برامون نوره تصویر در دسترس نیست

نقل قول: نخبه
    باغ وحش
    اون دوتا میمون هنوز تو باغ وحش هستن؟ :83:

11 سپاس: نخبه، zrnznn، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• مستانه

من خیلی تلاش کردم تاپیک بذارم که دوستام خوشحال بشن، ولی نشد :9:
    ایشالا در اسرع وخخخخخخت اینکارو می کنم :1
    00:

13 سپاس: بچه مثبت، نخبه، zrnznn، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    اون دوتا میمون هنوز تو باغ وحش هستن؟

:23: اره
    دور قفسشون شیشه کشیدن
    اومدم کنار قفس با دنیز عکس بگیرم حس کردم پشتم یه سایه سیاه هست برگشتم عقب دیدم میمونه بی ادبه کو.... شو کرده طرف ما :83: اون یکیا هم شپش از تن هم در میاوردن :23:

ولی این بار باغ وحش بهتر و تمیز تر از قبل بود ولی همچنان کار داره

سمت خزندگان هم یاد بهروز دلشاد افتاده بیدم عاشق مار بیده :1:

12 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• نخبه

تازشم یاد اب نبات چوبی که گیلاس اورده بود و سوغاتی که کارلوس برامون گرفته بود هم افتادم
    اومدم خونه دنبال تسبیحم گشتم :20: خاطرات خوب گذشته :24: :46:

11 سپاس: zrnznn، تنها، دلشاد، بندری، carlos، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• zrnznn

امیدوارم همینطور که میگید باشه :6:

آقا محسن صائب بزرگی کیند و یه تاپیکم بزنید دیگهههههههههههههههههه :4:

نفر بعدی mahsa joon رو دعوت میکنم :buff:ای وای اشتباه شد...هواسم نبود که پرهام رو دعوت کردم و هنو لبیک نگفته...

11 سپاس: تنها، دلشاد، بندری، بچه مثبت، carlos، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• تنها

بچه مثبت,
    نشد با همون فرمول پیش برم :4:

10 سپاس: دلشاد، بندری، نخبه، بچه مثبت، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

Salamaleykom..baraye avalin bar dar tarikhe iran man ba gooshi omadam..jaleb injast ke in etefagh har 2300 sal yek bar miofte az bas in gooshi daghoone lamasab
    11 سپاس: دلشاد، بندری، نخبه، بچه مثبت، carlos، تنها، mojde، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• هاچو هاچو

Salamaleykom..baraye avalin bar dar tarikhe iran man ba gooshi omadam..jaleb injast ke in etefagh har 2300 sal yek bar miofte az bas in gooshi daghoone lamasab
    9 سپاس: دلشاد، بندری، بچه مثبت، تنها، mojde، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe

• بندری

چه تاپیک خلاقانه ای زدی امین جان خیلی خیلی لذت بردم . منم
    MEH-D و پوریا سوس رو دعوت می کنم .
    مهدی یه روزی از مدیرای سایت بودش . حالا امتیازش به نخبه هم رسید اشکال نداره تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: دلشاد، نخبه، بچه مثبت، تنها، mojde، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، garfild، 313-KaMiKaZe
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: