₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 116 117 118 119 120 121 122 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• Ahora Quien

- جیگر : من خر نیستم ! من خر نیستم!من خر نیستم !!!
    + فامیل دور : ببخشید جسارت کردم ، شما عقابی ، پروانه ایی ، من خرم که تو این خونه با تو موندم ! :83: :83:

7 سپاس: بهونه، بندری، Life Dream، Kishe Mehr، hosseinhn82، farzane، مستانه

• بندری

دوستان بشتابید تا پایان امشب فرصت دارید . مسابقه هفتگي يك عكس ، يك جمله ، 30 بوفي
    6 سپاس: Life Dream، Kishe Mehr، بهونه، hosseinhn82، farzane، Ahora Quien

• Life Dream

من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.

كوروش كبير

5 سپاس: Kishe Mehr، بهونه، hosseinhn82، farzane، Ahora Quien

• masod

سلام برهمه دوستان خوب و عاشورایی همه ما واقعه عاشورا را میدانید پس بیاییم برای آخرت خود و خانواده مان دعا کنیم. التماس دعا..
    3 سپاس: hosseinhn82، farzane، Ahora Quien

• Life Dream

لبخند، کم خرج ترین و زیباترین آرایش چهره است. بخند بدون انتظار! :83:

نمایش یا پنهان متناين قدر آرايش نكن دخمل، به جاش بخند خوشملتر ميشي :4:

7 سپاس: بهونه، garfild، دلشاد، hosseinhn82، farzane، Ahora Quien، بندری

• hadi04

وقتی چونان یزید امیر است و خامشند،اینها و آن امیر به یک جا در آتشند،نرمند همچو موم به دست یزیدیان،اما برای اهل خدا سخت سرکشند ،باور نکن که رحم ببینی به قلبشان،اینها همانی اند که شش ماهه می کشند
    7 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، ژنرال، hosseinhn82، farzane، arash52، Ahora Quien

• 4 سپاس: farzane، بچه مثبت، Ahora Quien، Kishe Mehr

• علیرضا

کاربر اکتیو هفته 47 : مستانه ************ جایزه: 30 بوفی
    توضیح: این مسابقه میان کاربران سایت (غیر مدیر) هر هفته برگزار میشود و طی آن به کاربری که تاپیکهایش در طول هفته گذشته بیشترین بازدیدها+پستها را داشته باشد (30 بوفی) جایزه تعلق میگیرد.

• zrnznn

:29: دقت کردین از وقتی هاچو مدیر شده رو ابرهاست! :74:
    13 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، garfild، بهونه، MAJID ART، دلشاد، hadi04، mojde، مستانه، farzane، Ahora Quien، Kishe Mehr، بندری

• maryamlondon1

بگو ما شالله :4:
    کاربران آنلاین: aw4tje, maryamlondon1, hadi04, carlos, MAJID ART, بچه مثبت,booseh garfild,, rozbeh بهونه, MSN Bot, Google Bot, شهلا, rozbeh

12 سپاس: بچه مثبت، MAJID ART، بهونه، دلشاد، hadi04، mojde، arash52، مستانه، farzane، Ahora Quien، Kishe Mehr، بندری

• مستانه

بی زحمت یکی از فک و فامیلام 1024 قبل از بستن تاپیکم، بره عکسش رو درست کنه :9: فقط تورو خدا عکسش رو عوض نکنین :2:
    6 سپاس: farzane، Ahora Quien، دلشاد، garfild، Kishe Mehr، بندری

• Ahora Quien

یه مدل آدمایی هستن که تو زندگی اکثرمون پیدا میشن، هیچ اثر خاصی ندارن. فقط میبینیشون، بعدش یهو دیگه نمیبینیشون. :21:
    یه بابایی بود من از دوشنبه تا جمعه تقریباً هر روز می دیدمش، گاهی وقتا یکشنبه هم تو سینما یا مرکز خرید می دیدمش، فقط می دیدمش... :10:
    یه دو سه ماهی هیچ خبری ازش نبود تا امشب که یهو تو کافه دیدمش. هیچ حرفی با هم نزدیم، فقط یه نگاه و یه نیمچه لبخند. حالا اینقد انرژی دارم که میتونم تا صب راه برم! :83:

7 سپاس: farzane، بچه مثبت، دلشاد، garfild، Kishe Mehr، بندری، jaj

• مستانه

MSN Bot, مستانه, بندری, بچه مثبت, farzane, sib, arash52, Kishe Mehr, هاچو هاچو, دلشاد, gilas, ژنرال, mz56mz, Google Bot خوبه همه فامیلین وگرنه من و فرزانه بین اینهمه مدیر قِزِل قُرت می کردیم:4:

Kishe Mehr : اون گوگل بوت از ما نیست الکی به ما نچسبونیدش؛ اینا از طایفه ی عروس هستن :4:

3 سپاس: دلشاد، farzane، Kishe Mehr

• mz56mz

سلاااااااااااااااااااااااااام بوفى جونم اخيش دلمممممممممممممممممممم خنك شد :buff: :8:
    8 سپاس: arash52، دلشاد، garfild، بهونه، ژنرال، hadi04، Kishe Mehr، بندری

• hadi04

رییس بانک مرکزی گفت: دیگر ارزی نداریم ،شما امری ندارید؟ :4:
    5 سپاس: Ahora Quien، Kishe Mehr، Life Dream، بندری، مستانه

• Life Dream

رفتم به مغازه دوستم ، دیدم یه دختر شاکی اومد تو !
    لپ تابشو کوبید رومیز ، به فروشنده گفت که لپتابتون خرابه من اینو نمیخوام.
    فروشنده : چرا ؟
    دختره : من نمیتونم اطلاعات لپ تاب قدیمیم و روی این بریزم!
    فروشنده : خانم امکان نداره ، میشه لطفا این کارو جلوی من انجام بدین ؟

دختره لپ تاپاشو روشن کرد ، یه موس هم از کیفش درآورد
    -روی فایل مورد نظرش با موس راست کلیک کرد و Cut رو انتخاب کرد.

-موس رو از اون لپ تاب جدا کرد.

-بعدش با دقت موس و برداشت و به لپ تاب جدیده وصل کرد ..

-دوباره راست کلیک کرد و از اونجا Paste رو زد !!!
    :21:

• ساحل ناقلا

:4: اومدم خوش اومدم :4: :4:
    10 سپاس: Life Dream، Kishe Mehr، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، farzane، Ahora Quien، بهونه، مستانه، تنها

• دلشاد

16 آذر روز دانشجو گرامی باد :46:
    8 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، ژنرال، farzane، Ahora Quien، بهونه، Life Dream، تنها

• Kishe Mehr

اگه شایعه 3 روز تاریکی زمین درست باشه ، تو شیراز بجای نماز آیات ملت نماز شکر میخونن 890
    11 سپاس: دلشاد، hadi04، carlos، بچه مثبت، Life Dream، ژنرال، Cyrus66، farzane، Ahora Quien، بهونه، تنها

• دلشاد

گزارش اوليه زلزله
    بزرگي ۵.۵
    استان خراسان جنوبی
    چهارشنبه، 15 آذر 1391 در 20 : 38 : 11

تاريخ وقوع زلزله:
    چهارشنبه، 15 آذر 1391 در 20 : 38 : 11
    (وقت محلي - تهران)

2012-12-05 17:08:11 (UTC)

بزرگي زلزله: ۵.۵

نوع بزرگي: MN

13 سپاس: حورا، hadi04، carlos، بچه مثبت، Life Dream، ژنرال، بندری، Kishe Mehr، farzane، Ahora Quien، بهونه، مستانه، تنها
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: