₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 128 129 130 131 132 133 134 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• حورا

هیــچوقت از خـــدا نخواستم همه ی دنیا مال من باشه

فقط خواستم اونــی که دنــیای مـنـه مال هیچکس نباشه …

11 سپاس: Kishe Mehr، ژنرال، بچه مثبت، علیرضا، KuRoSh، Life Dream، بهونه، تنها، serpent، garfild، Ahora Quien

• ژنرال

کلاً از هیچ چیز چین (استفاده از صنعت ادبی واج آرایی :4: ) خوشم نمیاد به جز کنفوسیوس و بروس لی!
    9 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، KuRoSh، Life Dream، Kishe Mehr، تنها، serpent، garfild، Ahora Quien

• بچه مثبت

:87: : از سال ۲۰۲۰ رشته کشتی‌ از رقابت های المپیک حذف خواهد شد و به این ترتیب المپیک سال ۲۰۱۶ شاهد آخرین رقابت های کشتی گیران خواهد بود.

رشته‌های "بیس بال"، "کاراته"، "اسکیت"، "صخره نوردی"، "اسکواش"... از جمله نامزدان جایگزینی کشتی در المپیک هستند.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: علیرضا، KuRoSh، Life Dream، ژنرال، تنها، serpent، garfild، Ahora Quien

• KuRoSh

توجه ==>دوستانی که به این تاپیک دنیای جدید منسر نزدن سر بزنند خبریه اونم چه خبری دوگل بهم رسیده :98: چی گفتم برای خودم :83:

7 سپاس: Life Dream، بچه مثبت، ژنرال، تنها، serpent، garfild، Ahora Quien

• بچه مثبت

به‌نظرتون اينا همش اتفاقيه عايا؟؟ :bachemosbat:
    امسال ولنتاين مصادف شده با شب جمعه! :4:
    باحالترش اينه كه ٩ ماه بعدش هم روز جهاني كودكه!! :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    12 سپاس: mz56mz، ژنرال، hadi04، Life Dream، gilas، Kishe Mehr، دلشاد، serpent، نغمه، KuRoSh، garfild، Ahora Quien

• serpent

گفت:اگاه نیستی از سر در افتادت کلاه
    گفت : در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست

10 سپاس: حورا، hadi04، تنها، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، ژنرال، garfild، بچه مثبت، Ahora Quien

• حورا

خانه دوست كجاست ؟
    در فلق بود كه پرسيد سوار
    آسمان مكثي كرد
    رهگذر شاخه نوري كه به لب داشت به تاريكي شن ها بخشيد
    و به انگشت نشان داد سپيداري و گفت
    نرسيده به درخت
    كوچه باغي است كه از خواب خدا سبزتر است
    و در آن عشق به اندازه ي پرهاي صداقت آبي است
    مي روي تا ته آن كوچه كه از پشت بلوغ سر بدر مي آرد
    پس به سمت گل تنهايي مي پيچي
    دو قدم مانده به گل
    پاي فواره جاويد اساطير زمين مي ماني
    و ترا ترسي شفاف فرا مي گيرد
    در صميميت سيال فضا خش خشي مي شنوي
    كودكي مي بيني
    رفته از كاج بلندي بالا جوجه بردارد از لانه نور
    و از او مي پرسي
    خانه دوست كجاست؟

9 سپاس: hadi04، تنها، Kishe Mehr، Life Dream، KuRoSh، ژنرال، garfild، بچه مثبت، serpent

• hadi04

واقعا متاسفم برای کسانی که فک می کنن ولنتاین یعنی عروسک و شکلات و کادوهای مادی بی ارزش…. :32:
    ولنتاین یعنی:بوسه،آغوش،نوازش،لبخند،بیان عاشقانه عشق به همراه یه آیفون ۵ با حافظه داخلی ۶۴ گیگ…. :4:

10 سپاس: تنها، Kishe Mehr، نغمه، Life Dream، KuRoSh، ژنرال، garfild، بچه مثبت، serpent، Ahora Quien

• serpent

دىن اگر قبل از مرگ به کار نىاىد , بعد از مرگ هم به کار نمى اىد
    11 سپاس: mahsa joon، Life Dream، حورا، KuRoSh، ژنرال، تنها، hadi04، garfild، بچه مثبت، Kishe Mehr، Ahora Quien

• mahsa joon

هيچ وقت به خاطر هيچ كس از ارزش هايت دست نكش .چون زماني كه آن فرد از تو دست بكشد تو ميمانيو يك منه بي ارزش.. 370
    11 سپاس: serpent، Life Dream، حورا، KuRoSh، ژنرال، تنها، hadi04، garfild، بچه مثبت، Kishe Mehr، Ahora Quien

• serpent

بهشت بزرگترین فریب برای جهنم کردن دنیا است
    6 سپاس: تنها، hadi04، mahsa joon، garfild، Kishe Mehr، Ahora Quien

• hadi04

دوست دارم برم آکادمی گوگوش موقع خوندن نتونم خودمو کنترل کنم و گریه کنم.گوگوش هم احساساتی بشه دستاشو باز کنه بگه بیا بغلم منم برم جلو بابک سعیدی رو بغل کنم گوگوش ضایع بشه.

:4:

9 سپاس: serpent، تنها، Life Dream، gilas، garfild، jaj، بچه مثبت، Kishe Mehr، Ahora Quien

• serpent

مردم کشور من با نفرت بیشتری به " بوسیدن " دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک انسان ...!!!
    6 سپاس: Life Dream، تنها، gilas، garfild، Kishe Mehr، Ahora Quien

• mahsa joon

فاحشه را خدا فاحشه نيافريد آنانكه در شهر نان قسمت ميكنند او را لنگ گذاشتند تا هر زمان لنگ هم آغوشي ماندند او را به ناني بخرند. 370
    7 سپاس: تنها، Life Dream، gilas، garfild، serpent، Kishe Mehr، Ahora Quien

• Life Dream

دوستان ببخشيد از اينكه اين قدر كم به تاپيكهاتون سر ميزنم، هيچ دليلي نداره جز اينكه چند وقته انگيزه و حوصله هيچ كاري رو ندارم، سايت هم فقط ميام يه نگاه ميندازم ميرم، لطفاً درك كنيد كه با كسي مشكلي ندارم، فداي همتون بشم و دوستون دارم، لطفاً در موردم بد فكر نكنيد، كسي از دل كسي خبر نداره! :buff:
    11 سپاس: gilas، دلشاد، zrnznn، garfild، بچه مثبت، serpent، تنها، حورا، mz56mz، Kishe Mehr، Ahora Quien

• garfild

سرباز سایت امروز آموزشیش تموم شد و از اردوگاه برگشت :10:
    10 سپاس: دلشاد، hadi04، serpent، تنها، Life Dream، mz56mz، حورا، بچه مثبت، Kishe Mehr، Ahora Quien

• حورا

بچه ها به پنج دلیل دوست داشتنی اند:
    1_گریه می کنند چون گریه کلید بهشته.
    2_قهرکه می کنند زود آشتی می کنند چون کینه ندارند.
    3_چیزی که می سازند زود خراب می کنند چون به دنیا دلبستگی ندارند.
    4_با خاک بازی می کنند چون تکبر ندارند.
    5_خوراکی که دارند زود می خورند و برای فردا نگه نمی دارند چون آرزوهای دراز ندارن

9 سپاس: MAJID ART، garfild، بچه مثبت، mz56mz، Life Dream، Kishe Mehr، تنها، serpent، Ahora Quien

• MAJID ART

به نظر من ، عقربه هاي ساعت زيادي به زمين نزديكن ! طوري كه با هردورشون يك وجب از خاكو برميدارن واسه گور شدن . . . :!
    10 سپاس: garfild، mahsa joon، بچه مثبت، mz56mz، Life Dream، حورا، Kishe Mehr، تنها، serpent، Ahora Quien

• mahsa joon

بعضي ها رو كه از دور ميبيني ميدرخشن..

جلو كه ميان ميبيني درخشششون ماله شيشه خورده هاشونه. 370

8 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، Life Dream، حورا، Kishe Mehr، garfild، تنها، serpent

• mz56mz

مشتاق ديدارم دوستان :8: : به زودى دور سوم سفرها آغاز ميشود 369 شماره معكوس ٧ روز :93:
    8 سپاس: Life Dream، حورا، بچه مثبت، Kishe Mehr، garfild، تنها، hadi04، serpent
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: