₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• mz56mz

نغمه نغمه نغمه نغمه عمو جااااان :6: كجا بودى كلى دلمون برات تنگ شده بود اخه چرا بي خبر!!!
    خوش امدى خوش امدى

12 سپاس: تنها، arash52، نغمه، بچه مثبت، ژنرال، بندری، هاچو هاچو، garfild، Life Dream، بهونه، KuRoSh، Ahora Quien

• نغمه

عمووووووو :6:
    سلااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه دوستای عزیزم دلم برای همه تون تنگ شده بود شرمنده که خیییلی دیر برگشتم و شماها رو اذیت کردم انشاالله اگر دخترم برام فرصتی بگذاره به سایت بیشتر سر میزنم 261

هاچو : نجغمه؟! 841 آخه کجا رفتی یهو تو بی معرفت؟ 669 ای جان دخترت به دنیا اومد 673 همین چند روز پیش نجمه داشت میگفت حتما تا الان مامان شدی دیگه 668 خوشحالم که برگشتی آبجی...:46:

15 سپاس: mz56mz، مگس، maryamlondon1، تنها، arash52، بچه مثبت، ژنرال، بندری، هاچو هاچو، garfild، Life Dream، بهونه، hosseinhn82، KuRoSh، Ahora Quien

• garfild

يك جمله ی زیبا از طرف خدا :

“قبل از خواب دیگران را ببخش ؛

و من قبل از اینکه بیدار شوید ، شما را بخشیده ام”

خدایا شکرت :48:

7 سپاس: Life Dream، ژنرال، نغمه، hosseinhn82، KuRoSh، Ahora Quien، تنها

• sib

برای اینکه بدانید چه کسی نفر سول مسابقه پازل شده است می توانید به سوی تاپیک نتایج مسابقه پازلبشتابید 1026

7 سپاس: garfild، ژنرال، MAJID ART، KuRoSh، Life Dream، Ahora Quien، تنها

• baron jon

سلام دوستان ،حورا خیلی سلام رسوند گفت خیلیییی دلش تنگ شده :46: یه کمی کار داره ایشالا یه چند روز دیگه میاد دوباره .
    10 سپاس: garfild، ژنرال، MAJID ART، arash52، mz56mz، KuRoSh، Kishe Mehr، Life Dream، Ahora Quien، تنها

• sib

نفر دومو اعلام کردمااااااااا:4:
    7 سپاس: ژنرال، علیرضا، MAJID ART، KuRoSh، Life Dream، تنها، garfild

• علیرضا

کاربر t4nh4 شما لطف کن دیگه نه با این نام کاربری و نه با هیچ نام کاربری دیگه ای به سایت نیا و روی پروژه هک کردن سایت کار کن. این سایت به کاربری مثل شما احتیاج نداره و بنده هم اگر احتمالاً (اونطور که ادعا کردین) شما رو میشناسم! خیلی از این بابت متاسفم.

• نغمه

نمایش یا پنهان متناااااا میگم پارسال 6 بهمن عضو سایت شدم و امسال این تاریخ مصادف بود با 1 ماهگی دخملم :35:

از تبریکاتتون بابت تولدم در سایت ممنون 804

13 سپاس: arash52، mz56mz، ژنرال، gilas، علیرضا، hosseinhn82، zrnznn، KuRoSh، Kishe Mehr، Life Dream، Ahora Quien، تنها، garfild

• ari 93

دروغ همیشه هم تلخ نیست...بهم بگو دوستم داری... :21:
    7 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr، Life Dream، Ahora Quien، KuRoSh، تنها، garfild

• zrnznn

«أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَإِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلیلاً ما تَذَكَّرُونَ» :48: برای سلامتی آقا بهروز :48:
    6 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream، Ahora Quien، KuRoSh، تنها، garfild

• KuRoSh

درود به اون اهل دلی که بی ریا و باصفاست :1: قلب پر از محبتش همیشه با یاد خداست :1: دور باشه از وجودتون هرچی غم و هرچی بلاست :1: گفتم درودی عرض کنم نگی فلانی بی وفاست :1: نغمه عزیز خوشحالم که دوباره می بینمت :8: قدم نورسیده هم مبارک

5 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream، Ahora Quien، تنها، garfild

• Ahora Quien

ای کاروان، ای کاروان، من دزد شب‌رو نیستم ... من پهلوان عالمم، تیغ رویارو زنم ... بر قدسیان آسمان، من هر شبی یاهو زنم ... گر صوفی از لا دم زند، من دم ز الاهو زنم ... باز هوایی نیستم، فاتیهوی جان آورم ... عنقای قاف غربتم، کی بانگ بر تیهو زنم ... خاقان اردودار اگر، از جان نگردد ایل من ... صاحبقران عالمم، بر ایل و بر اردو زنم ... خیز ای توانگر پیش من، بنشین به زانوی ادب ... من پادشاه کشورم، کی پیش تو زانو زنم
    3 سپاس: KuRoSh، zrnznn، garfild

• KuRoSh

7رازخوشبختی اززبان کورش بزرگ : "متنفرنباش, عصبانی نشو، ساده زندگی کن، کم توقع باش، همیشه لبخندبزن، زیادببخش ویک دوست خوب داشته باش."
    3 سپاس: تنها، garfild، Ahora Quien

• garfild

دوستش دارم ...بزرگیش را ... سکوتش را ... عظمتش را...ابهتش را ... تنهاییش را ...حکمتش را ... صبرش را ... و ... و ...بودنش عادتیست ، مثل نفس کشیدن !
    خدا را میگویم ... !

5 سپاس: Ahora Quien، mz56mz، KuRoSh، ژنرال، تنها

• 6 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، Ahora Quien، ژنرال، garfild، تنها

• mahsa joon

ني نيه خواهرم به دنيا اومد .خاله شدم.. 256
    14 سپاس: بچه مثبت، Life Dream، نغمه، KuRoSh، Ahora Quien، ژنرال، Kishe Mehr، علیرضا، garfild، هاچو هاچو، تنها، serpent، حورا، شهلا

• KuRoSh

آدمهاي ساده را دوست دارم،همانهايي كه بدي هيچكس را باور ندارند،همانهايي كه براي همه لبخند دارند،همانهايي كه بوي ناب "آدميت"ميدهند.ومن باوردارم که تو ازهمانهایی!

12 سپاس: Ahora Quien، ژنرال، Kishe Mehr، علیرضا، baron jon، Life Dream، garfild، تنها، serpent، حورا، شهلا، taha_1990

• baron jon

مادربزرگم حالش خوب نیست براش دعا کنین ... :79: ممنون میشم
    12 سپاس: Life Dream، garfild، Kishe Mehr، ژنرال، بچه مثبت، تنها، serpent، Ahora Quien، حورا، شهلا، taha_1990، KuRoSh

• هاچو هاچو

راه گم کردی شاپری؟!؟ 913
    9 سپاس: garfild، ژنرال، taha_1990، serpent، Ahora Quien، mahsa joon، Kishe Mehr، شهلا، KuRoSh

• taha_1990

تفنگ های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگها....از کسی که کتابخانه دارد و کتابهای زیادی میخواند نباید هراسید...باید از کسی هراسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد." نیچه"
    8 سپاس: تنها، serpent، garfild، Ahora Quien، Kishe Mehr، ژنرال، شهلا، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: