ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بهونه
به آرامش عزیز هم تسلیت میگم خدا صبر بده
..................
gilas :
از ظهر هیچ کدومش کار نمیکنه
دلشاد
-------
Aramesh درگذشت برادر عزیزمان را به شما و خانواده محترمتان تسليت عرض ميكنيم
روزمون مبارک
man_sahraa
نمایش یا پنهان متن
......................
gilas : صحرا چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد
....................
عمو
صحرا چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد انشاءالله موفق و شاد و تندرست باشيد
The one
حیفه ترجمشو بنویسم از دهن میفته
levrone
ژنرال
در روزهای بارانی ؛
جای خــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــی آدم ها بزرگتر می شود!
Aramesh
The one
بچه مثبت
در متن خبر جناب خاکسار با ژستی کارشناسانه می فرمایند آب سطح شهر رشت که به زر جوب و گوهر رود می ریزد به پیر بازار رفته و سپس به تالاب انزلی می ریزد و پس از آن دوباره برگشت می کند ایشان نتیجه می گیرند که مشکل اصلی، تالاب انزلی است.
اما حضرت کارشناس نمی فرمایند که علت اصلی نابودی تالاب انزلی، ورود فاضلاب رشت و رضوانشهر به داخل تالاب می باشد .ایشان بعنوان عضو شورای شهر بجای اینکه ضعف خود و همکاران خویش را به گردن تالاب بیاندازند و بجای ریختن فاضلاب به داخل تالاب فکری برای سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهر خویش نمایند و از مسولیت اشتباهاتشان شانه خالی ننموده و در صورت عدم توان مدیریتی لازم حداقل سکوت پیشه نمایند.
منبع خبر
levrone:
من ناراحتیم از اینه که اینجوری داریم استعداد سوزی میکنیم! واقعا حیف این مغغغغغغغغغغغز ها نیستن که بهشون بها داده نمیشه؟! حیف این مُخا، افسوووووووووووووووووووووس!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
نمیدونم چطور خدارو شکر کنم
نمایش یا پنهان متن
ماهی
mz56mz
arash52
hosseinhn82
mz56mz
ژنرال
Life Dream
بچه مثبت: آمین
Life Dream: شكلكا رو خوب جايگذاري كردي
gilas: نامردا
The one
پری سا
ماهی
در پی دستگیری عمو محمود و دوستان به جرم پست گذاری خشونت آمیز علیه بانوان سایت و تشکیل جلسات دادگاهی ، و نیز همکاری خوب عمو با مقامات قضایی واهداء یک دشت گل نرگس شیراز به بانوان دوست داشتنی سایت توسط ایشان، رای دادگاه مبنی بر آزادی عمو محمود ، بهروز و مازیار صادر گردید.در ضمن یک کاسه کشک وبادمجون ماهی خانوم همچنان سر جاشه و در فرصتی مناسب به ایشان تقدیم می گردد.امید است از این پس به جای جملات خشن شنوای یه عالمه جمله ی : خانوما ماهن ، خانوما، گلن و اینا از عمو محمود و دوستا باشیم
Life Dream: من به نوبه خودم از خانم قاضي تشكر ميكنم كه ما رو عفو فرمودند و اجازه دادن يك بار ديگر در بين دوستان بوف بوفي بمانيم و زندگي كنيم
gilas: خدا ما خانمای ناز
Life Dream: حالا زيادم اسراري نيست!
بچه مثبت: آفرین محمود جان با چندتا گل نرگس سرشون گول مالیدی
ماهی: نخیرم..مگه گل ارزشش کمه؟ من که خیلی دوس دارم....
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→