₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• بهونه

بچه ها یکی کمک کنه به بهونه وحیدی یه هیلترشکن یا هرچیزی شبیه این میخوام برا فیس بوک لطفا اگه کسی داره دریغ نکنه پیغام شخصی بزنه به من :2:
    به آرامش عزیز هم تسلیت میگم خدا صبر بده:79:
    ..................
    gilas :
    از ظهر هیچ کدومش کار نمیکنه :28:

• دلشاد

روز دختر بر تمام دختران سایت مبارک :46:
    -------
    Aramesh درگذشت برادر عزیزمان را به شما و خانواده محترمتان تسليت عرض ميكنيم

روزمون مبارک :46:

• man_sahraa

امشب بله برونمه دعام کنید :1:
    نمایش یا پنهان متن :98: :82: :5:

......................
    gilas : صحرا چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد 243

....................
    عمو
    صحرا چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد انشاءالله موفق و شاد و تندرست باشيد :77:

• The one

You come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
    حیفه ترجمشو بنویسم از دهن میفته :4:

• levrone

یک همیشه یک است، شاید در تمام عمرش نتواند بیشتر از یک عدد باشد اما بعضی اوقات می تواند خیلی باشد، یک نگاه، یک سرنوشت، یک خاطره، یک دوست، یک عزیز مثل تو :11:

• ژنرال

فیزیک بعدترها ثابت می کند...

در روزهای بارانی ؛

جای خــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــی آدم ها بزرگتر می شود!

• The one

در گذشت برداران محترم دو خواهر مهربانم، مریم مهربان و آرامش عزیز رو به محضر این دو گرامی تسلیت میگم. روح پاکشان شاد و آسوده باد :46: :48:

• بچه مثبت

عضو شورای شهر رشت: مشکل آب گرفتگی رشت تالاب انزلی است. :56:
    در متن خبر جناب خاکسار با ژستی کارشناسانه می فرمایند آب سطح شهر رشت که به زر جوب و گوهر رود می ریزد به پیر بازار رفته و سپس به تالاب انزلی می ریزد و پس از آن دوباره برگشت می کند ایشان نتیجه می گیرند که مشکل اصلی، تالاب انزلی است.
    اما حضرت کارشناس نمی فرمایند که علت اصلی نابودی تالاب انزلی، ورود فاضلاب رشت و رضوانشهر به داخل تالاب می باشد .ایشان بعنوان عضو شورای شهر بجای اینکه ضعف خود و همکاران خویش را به گردن تالاب بیاندازند و بجای ریختن فاضلاب به داخل تالاب فکری برای سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهر خویش نمایند و از مسولیت اشتباهاتشان شانه خالی ننموده و در صورت عدم توان مدیریتی لازم حداقل سکوت پیشه نمایند. 315

منبع خبر

levrone:
    من ناراحتیم از اینه که اینجوری داریم استعداد سوزی میکنیم! واقعا حیف این مغغغغغغغغغغغز ها نیستن که بهشون بها داده نمیشه؟! حیف این مُخا، افسوووووووووووووووووووووس!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• حورا

ارشد تهران قبول شدم...(تکمیل ظرفیت ) :48:

نمیدونم چطور خدارو شکر کنم :20:

397 397 397
    نمایش یا پنهان متن 826 824

• ماهی

مهر آمد آن سال و من شدم مادر.... 227 ...

• mz56mz

852 852 آقايون غيور بوف بوفى كمك , كار كار اين بيگانگان غربييه كمممممممممممممك :109: 852 852

• arash52

:4: استقلال 4-2 عقبه ! امین دوستت داریم :4: :prs: بچه مثبت: ملوان 4 استقلال 2 (آرش جان زیاد خوشحالی نکن! نوبت به پرسپولیسم میرسه:4: )

• hosseinhn82

کاربران آنلاین: من و آقای Google Bot :83:

• mz56mz

به غضنفر ميگن بزرگترين سوال زندگيت چيه ؟مگه اينكه وقتى برق ميره كجا ميره؟!! :37: :23: :83:

• ژنرال

جریان این Google Bot چیه؟ :4: آرش 52 : چکمه گوگله :4: یه روز برای بازدید اومده بود اینجا چکمه اش رو جا گذاشت :10:

• Life Dream

امشب پشت يه 206 پارك كرده بودم، ديدم يه خانم با كلي ناز و كرشمه 635 از مغازه بيرون اومد و كلي هم قيافه ما اينيم ديگه گرفته بود! 1026 يه جارو هم خريده بود دستش 997 با كلي قيافه گرفتن و اينا سوار شد و يهو چشمتون روز بد نبينه زد روو دنده عقب و با يه سرعتي كوبوند به ماشين من 352 كه حدود 15 سانت به عقب پرت شدم!1135 فكر كنم مثلاً ميخواست از پارك خارج بشه! :35: خدايا مارو از شر اين موجودات دوپا محفوظ بدار :48:

بچه مثبت: آمین :4: من نوشته مازیار رو رمزگشایی کردم :83: :
    635-->گیلاس
    1026--> سیب
    997--> شیلین

Life Dream: شكلكا رو خوب جايگذاري كردي :83: گيلي رو چه ورجه ورجه اي ميكنه! :23:
    gilas: نامردا :83: من کجا اینقدر ناز و کرشمه دارم 635 من فقط یه ذره ناز و کرشمه دارم :5:

• The one

"Absence from the person you love is only healthy in theory." :24:

• پری سا

سرما خوردم تب دارم حالم اصلا خوب نیست 385 فصل پاییز خیلی دوست دارم 1023 اما همیشه مریضم 1158

• ماهی

حکم دادگاه عمو محمود و دوستان صادره از دادسرای محلی بوف بوفی812
    در پی دستگیری عمو محمود و دوستان به جرم پست گذاری خشونت آمیز علیه بانوان سایت و تشکیل جلسات دادگاهی ، و نیز همکاری خوب عمو با مقامات قضایی واهداء یک دشت گل نرگس شیراز به بانوان دوست داشتنی سایت توسط ایشان، رای دادگاه مبنی بر آزادی عمو محمود ، بهروز و مازیار صادر گردید.در ضمن یک کاسه کشک وبادمجون ماهی خانوم همچنان سر جاشه و در فرصتی مناسب به ایشان تقدیم می گردد.امید است از این پس به جای جملات خشن شنوای یه عالمه جمله ی : خانوما ماهن ، خانوما، گلن و اینا از عمو محمود و دوستا باشیم

Life Dream: من به نوبه خودم از خانم قاضي تشكر ميكنم كه ما رو عفو فرمودند و اجازه دادن يك بار ديگر در بين دوستان بوف بوفي بمانيم و زندگي كنيم :58:
    gilas: خدا ما خانمای ناز :5: و گل :5: و ماه :5: دوست داشتنی :5: مهربون :5: رو برای شما آقایون حفظ کنه :10:
    Life Dream: حالا زيادم اسراري نيست! :4:

بچه مثبت: آفرین محمود جان با چندتا گل نرگس سرشون گول مالیدی :4:
    ماهی: نخیرم..مگه گل ارزشش کمه؟ من که خیلی دوس دارم.... :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: