تاشدم بی خبر از خويش، خبرها ديدم .... بی خبر شو كه خبرهاست در اين بی خبری تا شدم بی اثــــر، از ناله اثـــرها ديدم .... بی اثــر شو كه اثـرهاست در اين بی اثــری
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خبری که هم اکنون به دستم رسید توچه کنید: به سلامتی داداش امین (بجه مثبت) قاطی مرغها شد هوراااااا بچه مثبت:بهروز جان به شايعات توجه نكن! اينها همه نيرنگ و توطئه آمريكا، اسرائيل و نخبه جهانخوار هست Life Dream: همه اولاش اينطور ميگن!! بچه مثبت: كم كم خودمم داره باورم ميشه اما مطمئن باشيد اگه خبري بود خودم با افتخار اعلام ميكردم دلشاد: پس اعتراف کردی آقا مبارکه بچه مثبت: چي چيو اعتراف كردم؟ من قوياً تكذيب ميكنم! دلشاد: حالا چرا میترسی داداش ما شیرینی نخواستیم به پای هم پیر شید حالا قرار عروسی کیه منم دعوتم
عجب داستاني شده اين ماجرا... دلشاد: کدوم ماجرا دوماد شدنت را میگی خوب ما که بخیل نیستیم مبارکه Life Dream: امين بعد از ازدواج
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به اس ام اسی که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمائید (امین بچه مثبت) سلام شیرین شلیل من الان با خانم بچه ها بیرونیم داریم میریم سینما دلت بسوزه .. در پاسخ شیرین میفرماید خوش بگذزه تازه داماد، چرا هی به من اس میدی ولی تو سایت لو نمیدی پروووووووو
گــــرمـــی دستهـــای تــــو آتشـــــی است که بـا آن تمـــــام وجــــودم را گــــرم خواهــــم کـــرد حتـــی در سرمـــای زمستــــان وایــن یعنـــی همـــان دوســــت داشــــــتن و مـــن بـــرای دوســــت داشــــــتن دلیــــل نمـــی خواهــــم ......دستهـــای تـــو کـــافــــــی است
از صبح یه ریز دارم سکسکه میکنم.یکی بگه چیکار کنم قطع بشه ماهی : بشین یه فیلم خیلی ترسناک ببین بند می آد باور کن جدی می گم باید بترسی.یعنی هول کنی.دلشاد: سوسک را ب-----
بچه ها از یلدا و دکتر جکول و مستانه و شاپری چند وقته خبری نیست! کجان؟! gilas: یلدارو خبر ندارم ، دکتر جکولم سرش شلوغه الان اوج کارشه نمیرسه بیاد ، مستانه دسترسی به نت نداره ، شاپلکم هم یوزرش کار نمیکنه نمیتونه بیاد اما به صورت مهمان میاد
کاش غصه تموم می شد / کاش گریه نمی کردم / من باعث و بانیشم / دنبال کی می گردم / تقصیر خودم بوده / هر چی که سرم اومد / از هرچی که ترسیدم / عیناً به سرم اومد / تا حس منو دیدی احساس خطر کردی / تا رازمو فهمیدی دنیارو خبر کردی / این حادثه ی تلخو از چشم تو میدیدم / تو روی تو دنیا بود من پشت تو جنگیدم
رويانيان رو ميشناسيد؟ هموني كه ميومد شبكه سه تصادف هاي جاده اي رو تعريف ميكرد الان شده مديرعامل پرسپوليس
SaMaN TaJ
ولی بازم:
نمایش یا پنهان متن
پرسپولیسman_sahraa
آقای سامان این شعارو من از نت خودت کپی کردم
اول و وسط و آخر همممممه تیمها......................فقط و فقط پیروزی
mz56mz
نخبه
بچه مثبت
تا شدم بی اثــــر، از ناله اثـــرها ديدم .... بی اثــر شو كه اثـرهاست در اين بی اثــری
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
دلشاد: حالا چرا میترسی داداش ما شیرینی نخواستیم به پای هم پیر شید حالا قرار عروسی کیه منم دعوتم
چکاوک
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
man_sahraa
نخبه
mati
shaakhe_nabat
گــــرمـــی دستهـــای تــــو
آتشـــــی است که بـا آن
تمـــــام وجــــودم را گــــرم خواهــــم کـــرد