₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• The one

آرزوهایت را برآورده میکند خدایی که آسمانی را برای خنداندن گلی میگریاند . :8:
    راستي الان از روي يكي از بلندترين پلهاي جهان به مقصد مالموي سوئد رد شديم هوا باروني و اند شاعرانگيه... جاي عزيزان خالي :11:

• Kishe Mehr

1244 بشتابید بشتابید در این لینک دارن جایزه ها رو درو می کنن، زود جواب بدید و جایزه بگیرید :111: 351

• ساحل ناقلا

موج منفی میخواد بمیره :2: همه واسه سلامتیش پشت به قلبه بشینین :4: موج منفی میره جهنم آمین :56: نمیدونم قلب رو ازم گرفتن یا دلتنگی رو که دلم تنگ نمیشه :2:

• Kishe Mehr

با قلبی آرام 1071 ، ضمیری مطمئن 492 و کیفی پر از پول 1144 ، ایران را به مقصد کانادا ترک میکنم 351 995

• ماهی

الان پسرم ازم پرسید : مامان اگر ما همسایه آنجلینا جولی بودیم و من بزرگ بودم و بهش پیشنهاد از دواج می دادم به نظرت منو قبول می کرد؟ 208
    یه خرده فکر کردم و مثل همه ی مامانای تاریخ بشریت :23: گفتم : از خداشم باشه مامان..چرا که نه :5: :23:

..............
    يه انتى ويروس براش نصب كن عمو جان من كه گفتم ويروس زن اومده :15:
    ماهی : عمو جونم ویروسش مرتب تغییر شکل میده.آنتی ها هی باید عوض شن :20:

• حورا

عارفی را پرسیدند : روی نگین انگشتر چه حک کنیم که وقتی شادیم به آن بنگریم و هر وقت غمگینیم به آن نظر کنیم ؟

گفت :حک کن (می گذرد)

• ماهی

این پسره امشب زده به سرش :23: داشتم با کلیپای Pitbull حلقه می زدم می گه مامان اگه Pitbull ازت خواستگاری کنه زنش میشی؟ بهش می گم نمی بینی چه دخترایی دورشن؟ :5: از من خواستگاری نمی کنه :28: .میگه مامان دلشم بخواد تو از اینا خوشگلتری :23:یکی یه صندوق نوشابه بده برا هم در باز کنیم :23:

• دلشاد

تو شاهکار خالقي / تحقير را باور نکن / بر روي بوم زندگي / هر چيز ميخواهي بکش / زيبا و زشتش پاي توست / تقدير را باور نکن / تصوير اگر زيبا نبود / نقاش خوبي نيستي / از نو دوباره رسم کن / تصوير را باور نکن / خالق تو را شاد افريد / آزاد آزاد افريد / پرواز کن تا ارزو / زنجير را باور نکن

• The one

تو هیچ وقت خیاط خوبی نخواهی شد ! ببین باز هم دلم را تنگ کرده ای :56:

• hadi04

یک سوال برام پیش اومده: هرکی دزدی و اختلاس میکنه فرار میکنه میره اونور آب ...اونوری ها که دزدی واختلاس میکنن، چرا نمیان اینور آب؟اصلن من اعتراض دارم ... قهر 804
    Life Dream: شنيدي ميگن دزد كه از دزد بزنه شاه دزد ميشه! خوب مشكل اينجاست اونور آبيا هنوز به اين ور آب نرسيدن پولشون توسط عوامل آمريكايي و اسرائيلي، اختلاس شده دوباره برميگرده اونور آب!!! :23:

• The one

خاطرات چوب های خیسی هستند که با آتش زندگی نه می سوزند و نه خاکستر می شوند !

• Life Dream

قال هيفا گل منگلي: خاطرات چوب های خیسی هستند که با آتش زندگی نه می سوزند و نه خاکستر می شوند ! :4: :4: :51: فقط دودشان با محارم چشم انسان وصلت می کنند . :4: آرش 52

• حورا

آنکه دستور زبان عشق را
    بی گزاره در نهاد ما نهاد
    خوب می دانست تیغ تیز را
    در کف مستی نمی بایست داد

• Holtek

من تو را دوست دارم و تو دیگری را و دیگری ، دیگری را ، واقعا انسانها چقدر تنها هستند.

• حورا

آرام تر از خورشید
    پر جوش تر از دریا
    خاموش تر از شب ها
    شیرین تر از رویا
    چون یاد تو می آید
    در روح و روان من
    شوریده تر از بیدم
    حیران ترم از فردا

• چکاوک

:90: تو مرا می فهمی... من تو را می خواهم و همین ساده ترین قصه ی یك انسان است.
    تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من خواهی ماند. :90:

• بچه مثبت

:79: پايگاه علمي 'الزوير' بر اساس راي اكثريت روساي دانشگاه ها و اعضاي بلندپايه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تحريم شد و هيات مميزي دانشگاه ها درصورت مشاهده مقالات علمي در اين پايگاه امتياز پديدآورندگان را منفي و صفر قلمداد خواهد كرد.
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

فردا باید معارف اسلامی درس بدم :4:

نقش اجتهاد و مرجعیت در دوران غیبت :4:

آخوند شدیم رفت :9:

از این کنفرانسهای صد تا یه غاز دانشگاه :17:

حورا : نفرمایین... به تاثیر کلام و تفهیم مطالب به دانشجوها فکر کنین .اتفاقا خیلی مبحث شیرینیه. موفق باشین :46:

هي ميرزا گابريل، منم داش لايف دريم :4: : نري بحث دين و سياست رو قاطي پاتي كني كه من باشم نمره صفر بهت ميدم، گفته باشم ها! :53:

• hadi04

روز سوم بود که فهمیدم دنیا دو روزه..! :44:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: