₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• arash52

متن خداحافظی قریب الوقوع حضرت کربلایی آرش از سایت به زودی از سوی بیت ایشان (صفحه شخصی) منتشرخواهد شد . :46:

• The one

تا اطلاع ثانوی حجه البوف، کربلایی آرش ممنوع الخروج می باشند الاحوط اینست که روی مسلمین و مسلمات را زمین ننداخته ولو شده در مرز خودشونو تسلیم کنن :4:
    دفتر صد برگ ایت السایت جناب بوفگولنزجگکانی دام تیر و تبرووووووووه

• Kishe Mehr

گوگل: من صاحب همه چیم ............... ویکی پدیا: من همه چیو می‌دونم ............... فیسبوک: من همرو میشناسم
    ............... اینترنت: من نباشم شما ها هیچین ............... برق: زر اضافی نزنید ! :4:

• KuRoSh

گیلاس گیلاس گیلاس زودی بیا یاهو کار دارم باهوت زودی بیاد زودی بیا :9:

• arash52

لحظاتی قبل بیت حضرت کربلایی آرش اطلاعیه مهمی را بدین شرح صادر فرمودند

• The one

خدایا شکرت ولی اخه چرا؟ :2: تا کی ؟ :87: به چه گناهی اخه!! :79: دیگه خسته شدم :44:

نمایش یا پنهان متندارم میمیرم از سرما :23:

• The one

پست قبلیم برای خنده بود شب بود و ماه بود و ... خلاصه خیلییییی سرد بودددد :23:

• نخبه

سوتی ها جدید رسید.. در صفحه 20 مشاهده بفرمائید .. خانمهای متاهل حتما بخونن چون سوتی مادر شوهرمو نوشتم:23:

• The one

ز روزی که یکی دلم را برده / تب دارم مثل طفل سرما خورده / گفتارم شعر ، شعرهایم هذیان / دکتر جان بنده زنده ام یا مرده ؟ :23:

• Kishe Mehr

بچه ها یه سوال فنی :25: ممنون میشم کسی زود تند سریع جواب بده که خیلی گیر هستم :9: توی word اگه بخوایم مطلبی اول صفحه قرار بگیره باید چی کار کنیم؟ :66: یعنی با جابجا شدن پاراگراف های قبلی این متن همیشه در اول صفحه قرار بگیره باید چی کار کنیم؟ اصلا word چنین امکاناتی داره؟ :9: منمنون میشم زود جواب بدین که گیر هستم :8: پیشاپیش میسی 1189

gilas:
    میتونی به عنوان سربرگ یه متن یا عکس رو تو همه صفحاتت بزاری
    تو Insert یه قسمت Header داره از اون استفاده کن

-----------
    کیش مهر : اولا که میسی 1189 ثانیا ببخشید مثل اینکه درست توضیح ندادم :9: منظورم سربرگ نبود، بلکه منظورم این بود که مثلا یک مطلب مربوط به صفحه ی چهارم اول همون صفحه قرار بگیره نه اینکه یک متن در اول تمام صفحات باشه :4:

-----------
    بچه مثبت: اگر درست متوجه سوال شده باشم باید از Insert Caption و Cross-reference در تب refrences استفاده کنی!

-----------
    کیش مهر : :93: :82: بالاخره یافتمممممممم :4: دستت مرسی امین جان :11: اون قسمتی که گفتی نبود ولی توی همون قسمت رفرنس ، تب ادد تکست منظورم بوده که خودم خبر نداشتم :3: این رو یه بار تست بکنی می فهمی منظورم چی بوده... بهرحال دست شما مرسی 1189

بچه مثیت:‌ خواهش میکنم مجی جان! آفرین. خوشحالم که یافتی. من قدیما از اد تکست در تب رفرنس برای تعیین عنوانها در فهرست مطالب استفاده میکردم.

• The one

بچه ها جلال داره در میره بگیرینش 351

• بچه مثبت

آرش 52 تسلیت صمیمانه بنده رو پذیرا باش :4: منچستريونايتد با قبول شکست 6 بر يک مقابل چشمان 75 هزار هوادار سرخ‌پوش ورزشگاه اولدترافورد مقابل رقيب همشهري تحقير شد
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

کاش عمر خنده هام کوتاه نبود :2: :79:

• The one

غضنفر زنگ میزنه وقت دکترش رو کنسل مبکنه، میگن چرا ؟ میگه آخه مریضم! :23:

• The one

تا کی به تمنای وصال تو یگانه / نذری بپزم ، پخش کنم ، خانه به خانه ؟ :4:

• Life Dream

قال هيفا ممالك پايان التعطيلاتي: تا کی به تمنای وصال تو یگانه / نذری بپزم ، پخش کنم ، خانه به خانه ؟ :4: قال مازي: خوب راست ميگه ديگه! 390

• هاچو هاچو

علیرضا, هاچو هاچو, MSN Bot, Kishe Mehr, The one, Google Bot حمله به مدیر 1210 :4:

• The one

تروریسته لا کمربند انفجاریش نون میذاره !میگن چرا؟ میگه میخوام ملتو تیلید کنم :23:

• چکاوک

صدا كن مرا كه صدايت زيباترين نواي عالم است صدا كن مرا كه صدايت قلب شكسته ام را تسكين ميدهد صدا كن مرا تا بدانم كه هنوز از ياد نبرده اي مرا نشسته ام تا شايد صدايم كني صدايم كني ومحبت بي دريغت را نثارم كني :90:

• hadi04

روباه و زاغ شيرازي:
    زاغو رو درخت نارنجو نشسه بود.روبو اومد گفت : اي ولوو سِي ..چه دمي چه رنگي عجب چِنگي!!! عامو ناموسن يه دهني برمون نميخوني؟
    زاغو پنيرو زد زير چِلِش گفت :عامو برو جمِش كن قناري،بوو ما خودمون پنير دُزيم :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: