₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• mojde

تویک شهر پر از برف منتظر کنار جاده همه جا کسی نشسته همه گرگن نر و ماده وقتی که زوزه یک گرگ میره تو چراغ جادویکی از گرگا میمیره همه جا میشه هیایو وقتی اعتماد نداره گرگ نر به گرگ ماده چرا گوسفندا میمیرن خیلی راحت خیلی ساده
    خویش را گم کرده ام در سنگلاخ زندگی هر چـه مـیـگـردم نـمیدانم کجا افتاده ام

• بچه مثبت

گاهی برای ماندن باید رفت...
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Holtek

بسلامتي بچه هاي بالاي شهر كه دست بند طلا دستشونه و گردنبند طلا گردنشون ، سلامتي بچه هاي پائين شهر كه دست بند كلانتري دستشون و طناب دار گردنشون ، اما به سلامتيه تو كه لبخندت برام طلاست و ناراحتيت برام طناب داره

• حورا

میلاد مسعود پیام آور توحید، صلح و مهربانی، حضرت عیسی مسیح (ع) بر تمامی موحدین و پیروان ادیان الهی بویژه جهان مسیحیت گرامی باد :46:

• هاچو هاچو

معلم: هرکی سوال بعدی منو جواب بده میتونه بره خونه. پسر غضنفر کیفشو از پنجره میندازه بیرون... معلم با عصبانیت: کی اون کیفو انداخت بیرون؟ من بودم آقا.خداحافظ....351 :4:

• بچه مثبت

سلام! ضمن تشکر از علیرضا!
    دوستان عزیز هنگام ایجاد تاپیک سعی کنید یک یا چند کلمه کلیدی مرتبط به تاپیک را در قسمت برچسبها بنویسید! برچسبها باید با علامت کاما ( , ) از هم جدا شوند. توجه داشته باشید کاما ( , ) نه ویرگول ( ، )!

• دلشاد

نشستيم همه داريم فيلم مي بينيم، به رفيقم مي گم يکم تلويزيونو بچرخون ؛
    ميگه سمت شما؟
    پــــَ نــــَ پـــــَ بچرخون سمت قبله، باشد که مقبول درگاه احديت قرار بگيره… :23: :23: :23:

• SaMaN TaJ

بچه ها برای داداشم دعا کنین :2:

تو ورزش آسیب دیده :2:

بهونه:خدا بد نده ایشالله هر چی زود خوب میشه :48:
    اميدوارم هر چه زودتر خوب بشه انشاءالله عمو جان :48:
    sib:انشاالله که اتفاق بدی نمیوفته:48:
    دلشاد: انشالله هر چه زودتر بهبودیشو بدست میاره امیدت به خدا باشه :48:

• hadi04

سلامتی ژنرال رو نمایی شده یه صلوات بلند ارسال فرمایید صدات برسه کرج ان شا الله :4:

• Kishe Mehr

1244 بالاخره کارای معافیتم رو انجام دادم و دیروز توی کمیسیون گفتند که معاف هستی :82: خیالم راحت شد 256 هورااااااااااااا 307

======
    دلشاد:داش مجتبی معافیت مبارک سوپرایز برج میلاد یادت نره :4:

• ژنرال

هرکی شبکه TVPersia رو داره همین الان بره ببینه :24:

• malakeh

در كشور ما شاهي بود كه براي سرگرمي خودبازي اي ساخت كه دونفر بر روي سنگ ترازو روند و هر كسي كه وزنش كمتر بود كشته شود.از بخت بد من و يارم رو به روي هم افتاديم.من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم.روز مسابقه من خودم را سبك گرفتم غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود. :44:

• فرشید-717

پسر حمید استیلی : بابا برام توپ میخری ؟
    حمید استیلی : نه بچه برو اعصاب ندارم
    پسر : نمیخری ؟
    حمید استیلی : نه نه نه
    پسر حمید استیلی : علیییییییه دایی علیییییییه دایی...

• mz56mz

پدر به دختر: دخترم این موقع شب تو بالکن چیکار میکنی؟ دختر: دارم ماهُ میبینم بابایی! پدر: پس بی زحمت به ماهت بگو خبر مرگش اون ماشینشو خاموش کنه، صداش نمیذاره بخوابیم!!

• mz56mz

به همشهرى من گفتن بيا شرکت نفت 15 روز کار 15 روز استراحت ماهيانه 400هزار تومان حقوق , همشهرى کمي فکر کرد گفت : نميشه اون 15 روز هم نيام ماهي 200 تومان بدين بهم؟ :4:

• حورا

همیشه پس از گریه های عمیق، روح ها لبخند میزنند، درست همچون رنگین کمان، که لبخند آسمان پس از باران است

• بچه مثبت

دانشنمدان متعقدند که مغز انسان فقط به اول و آخر کملات توجه مکینه برای هیمنه که تو تونستی این رو بخونی :4: دوباره با دقت جمله رو بخون!

• mz56mz

بر اساس جديدترين تحقيقات دانشمندان، تنها 20% از مردها عقل دارند! ... مابقي همگي زن دارند :98: :10:

• فرشید-717

هرکی عشق بچه است کوچولوهای خوردنی........نبینه از دستش پریده ها از من گفتن بود :4: از شما ......

• mz56mz

دم هر چه رفيقه گرم , كمر هر چه نارفيقه خم , روى هر چه بى مرامه كم , زير چشم دشمنانت هميشه نم , الهى نبينى غم :buff: :8: :6:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: